jullka.a Re: a co wy... 09.07.04, 21:53 Ja nie spie!! Odpoczywam sobie w spokoju (wreeeszcie), a reszta pewnie sie bawi... Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: a co wy... 09.07.04, 21:58 no chociaż jedna sztuka się ostała. ja się cały dzień pakuje na wyjazd :] i tym żyje na razie. a jutro jeszcze 2 egzaminy mam. ehhh... chyba przedłuzą się na wrzesień :D Odpowiedz Link Zgłoś
jullka.a Re: a co wy... 09.07.04, 22:09 skoro kazda sie tymi egzaminami chwali... to ja we wrzesniu. Uczyc sie zaczne 5 min przed, teraz zyje urlopikiem co juz niedlugo sie zacznie :-))) Wiecie co? Teraz jak juz zrezygnowalam z wyjscia z domu, to nagle wyjsc mi sie zachcialo... A sznasa zmarnowana juz Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: a co wy... 09.07.04, 22:12 na picie nigdy nie jest za późno! leć i baw sie dobrze maua :] Odpowiedz Link Zgłoś
jullka.a Re: a co wy... 09.07.04, 22:21 No tak, a opiekunke dla Malej to sobie o tej godzinie z ksiezyca importuje chyba ;-P Zatesknilo mi sie nagle za towarzystwem, nastepnym razem nie bede taka do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: a co wy... IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 22:14 a ja mam dopiero za rok,i jeszcze nie śpie,zaraz idę się dopiero kąpać.Dobrej nocy życze wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: a co wy... 09.07.04, 22:13 w niedziele to ja mam zamiar porządnego kaca kurować :) a jakie examy masz? Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: a co wy... 09.07.04, 22:16 Ja mam z prawa ochrony środowiska, nie będe dodawać,że nic jeszcze tradycyjnie nie umiem, notatki sobie leżą i leżą i kiełkują już chyba ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: a co wy... 09.07.04, 22:18 moje notatki (geografia i historia) tez czekają aż sie nimi zainteresuje. a niech se czekają! Odpowiedz Link Zgłoś
jullka.a Re: a co wy... 09.07.04, 22:22 A moja polityka zagraniczna wrocila do glebokiej komuny i nie chce sie posunac ani krok na przod... wredna! Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: a co wy... 09.07.04, 22:25 najgorsze jest to, że w moim przypadku to już jest egz poprawkowy nr. 1 D: Odpowiedz Link Zgłoś
jullka.a Re: a co wy... 09.07.04, 22:35 no to jeszcze nie tak zle!! Jakby to komisyjny juz byl to ojoj... a tak to trzymam kciuki mocno! dasz rade! Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: a co wy... 10.07.04, 00:38 Ja też nie śpię... egzaminów już nie mam, w środę się obroniłam, ale to fcale nie znaczy, że jest fajniej... po prostu nudniej...wróciłam ze spotkania ze znajomymi, ale cóż z tego, kiedy moje łóżko puste, a do pustego łóżka to się średnio spieszę... :o( Mia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selene Re: a co wy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 00:46 Nie dołujemy się już. Basta. Ja toże nie splju tolka zdies s wami gawarju. Wsjo budiet haraszo!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selene Re: a co wy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 01:55 No nie, moby mi wymiękła. Czyżby w pobliżu znalazł się jakiś mobydick? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: a co wy... 10.07.04, 07:18 skoro o tej porze roku jakaś hołota za oknem kolędy mi śpiewa to doszłam do wniosku, że czas najwyższy iść spać :] dziś koło 12 rozpoczynam wacje :D życzę wszystkim pogodnego tygodnia. do usłyszenia! Odpowiedz Link Zgłoś