Dodaj do ulubionych

jak żyć!

12.12.12, 22:26
co robić jak ślubny nie chce nic zrobić z chrapaniem? No uwielbiam (jeszcze) spać przy jego boku, ale chrapanie jego doprowadza mnie do szewskiej pasji, nie jestem w stanie funkcjonować normalnie. Nawet teraz SIEDZĄC sobie tu przy kompie słyszę jego chrapanie i mam ochotę zabić się pięścią! Tego nie da się słuchać!! CO robić? Od razu mówię, że zatyczki do uszu nie działają...

i potem dziwić się, że dochodzi do rozluźnienia więzi u takich par :/. Mnie to nie dziwi...
Obserwuj wątek
    • aylinwro Re: jak żyć! 12.12.12, 22:29
      ping pongi mu wszyj do pizamy, zeby na brzuchu spal ;p
      • anna_sla Re: jak żyć! 12.12.12, 22:34
        hehe... obawiam się, że na brzuchu śpiąc, też chrapie :)
        • aylinwro Re: jak żyć! 12.12.12, 22:38
          to niech na druga zmiana chodzi do pracy, wtedy spokojnie, w ciszy wyspisz sie :-) a w dzien niech sobie chrapie do woli.
    • jan_hus_na_stosie2 Re: jak żyć! 12.12.12, 22:38
      podstaw mu mikrofon obok łóżka, mikrofon podłącz do komputera, na komputerze zainstaluj specjalny program wzmacniający dźwięki, do komputera podłącz głośniczki

jak chrapnie to komputer tak wzmocni głośność tego chrapania, że się sam obudzi, znowu zaśnie, zacznie chrapać, komputer wzmocni chrapanie i znów się obudzi, oczywiście to go nie uzdrowi, ale zobaczy, że jego chrapnie to poważny problem i może przestanie go olewać "skoro jemu nie przeszkadzał do tej pory" :)

• good_morning Re: jak żyć! 12.12.12, 22:41
        i powie kobiecie, ze przeciez to komputer, bo on TAK glosno nie chrapie
        osobne sypialnie to minimum
      • jan_hus_na_stosie2 Re: jak żyć! 12.12.12, 22:43
        prostszym rozwiązaniem jest włożenie mu gwizdka do ust gdy śpi :)

• gr.eenka Re: jak żyć! 12.12.12, 22:45
          jak Wy sięznęcacie nad tym biednym facetem
          • jan_hus_na_stosie2 Re: jak żyć! 12.12.12, 22:47
            od razu biednym... na randce pewnie nigdy się nie przyznał, że chrapie ;)

• kseniainc Re: jak żyć! 12.12.12, 22:41
      łokiec pod żebro działa,ale na krótko, można pogwizdac-ale nie zawsze daje rezultat zamierzony, nakryc głowę poduszką-średni luksus.........namówic na wizyte u lekarza-sposoby znasz;-)
    • triismegistos Re: jak żyć! 12.12.12, 22:43
      Zaopatrz sie w szpilkę, i jak zacznie dawać to dziabaj. Najlepiej w piętę.
      • jan_hus_na_stosie2 Re: jak żyć! 12.12.12, 22:46
        może od razu w oko...

• triismegistos Re: jak żyć! 12.12.12, 22:53
          E tam zaraz od razu. Jestem przeciwniczką dratycznych metod, na dziabanie w oko należy się przerzucić dopiero po tygodniu, jak dziabanie w piętę nie zadziała.
    • krakoma Re: jak żyć! 12.12.12, 22:50
      stopery do uszu. zawsze cos.
      • rekreativa Re: jak żyć! 12.12.12, 23:00
        A tam stopery.
        Jak facet leży obok ciebie, a ty masz nieszczęście należeć do tych, których lada hałasek budzi, to se możesz uszy betonem zalać, a i tak się to chrapanie przebije.
    • aylinwro Re: jak żyć! 12.12.12, 23:06
      sama zacznij chrapac i zobaczymy, jak bardzo fajnie mezowi bedzie :)
    • gr.eenka Re: jak żyć!. 12.12.12, 23:09
      są chwile gdy dobrze być samej :D
      • jan_hus_na_stosie2 Re: jak żyć!. 12.12.12, 23:18
        się nie ciesz tak bo Ci koty zaczną chrapać i zobaczysz z wtedy ;)
    • swiete.jeze Re: jak żyć! 12.12.12, 23:28
      Nie mam pojęcia, ale oddzielne sypialnie to jest niezły pomysł. I lokal, który krąży między nimi i zaprasza hrabiego do hrabiny, jak ją ochota najdzie.
      • kseniainc Re: jak żyć! 12.12.12, 23:32
        a ich troje dzieci? Nie dawała kobieta mu spac do tej pory, a teraz przystopowali i okazuje się ze chrapie;-p
        • swiete.jeze Re: jak żyć! 12.12.12, 23:41
          Dzieciom też Jan do snu poczyta i będzie dobrze.
          • jan_hus_na_stosie2 Re: jak żyć! 12.12.12, 23:55
            no tak, jak problem to się Jana woła...

• swiete.jeze Re: jak żyć! 12.12.12, 23:43
        > I lokal, który

Lokaj, nie lokal.
        • triismegistos Re: jak żyć! 13.12.12, 00:00
          Błehehe, fajna sygnaturka :D
    • buuenos Re: jak żyć! 13.12.12, 01:01
      Skad ja to niestety znam..Stopery woskowe do uszu,dodatkowo przycisnac zatkane uszy dlonmi(ramionami)Ja mojego chrapacza na rozne sposoby podchodzilam,poczatkowo lagodnie,gwizdy,delikatne lskotki,pozniej szarpanie,kopanie,wybudzanie,krzyki,prosby,szlochy i nic.jest ciezko,zwlaszcza,ze koty ino poluja na ,,skarb z ucha":-)Ladne ikolorowe czyli jest sie czym bawic:-)
    • jeriomina Re: jak żyć! 13.12.12, 07:31
      Rozwieść się. U mnie pomogło :D
    • soulshuntr Re: jak żyć! 13.12.12, 10:20
      odrąb mu łeb siekierą. Była tu taka jedna co tak zrobiła. Pompeja jej było zwan również pąpką. Szkoda jej, fajna babka z niej była.
    • alpepe Re: jak żyć! 13.12.12, 10:27
      mniej alkoholu, mniej kalorii i mniej snu (u niego).
      • grassant Re: jak żyć! 13.12.12, 10:51
        dodałbym: mniej bzykania (u nich). chociaż to podobno uspokaja.
    • pomorzanka34 Re: jak żyć! 13.12.12, 11:48
      mnie tez to nie dziwi moja koleżanka normalnie kiedyś wpadał w taki szał ,ze o mało nie udusiła by faceta podczas snu ;/ to jest straszne A sa i osoby które rozwodzą się z tego powodu wiec ....
    • wez_sie ja podobno chrapie 13.12.12, 11:55
      a raczej pochrapuje i to mi tylko dodaje uroku :)
    • nie.mam.20 Re: jak żyć! 13.12.12, 12:06
      mozesz spac u mnie, ale ja wole od sciany.
    • mahadeva Re: jak żyć! 13.12.12, 12:49
      my spimy oddzielnie
      najgorzej jest na wyjazdach
      wtedy ktoś musi spać poza wspolnym łóżkiem, bo oprocz hałasu dochodzą drgania łożka...
      • adoptowany Re: jak żyć! 13.12.12, 20:15
        mahadeva napisała:

> my spimy oddzielnie
        > najgorzej jest na wyjazdach
        > wtedy ktoś musi spać poza wspolnym łóżkiem, bo oprocz hałasu dochodzą drgania ł
        > ożka...

to jedyny sensowny i skuteczny sposob.Moja pani jak tylko wlacza mi sie moj zelazny repertuar delikatnie budzi mnie,a ja potulnie z poduszka pod pacha ide na gore i oboje jestesmy szczesliwi..inne sposoby to bzdety,zwlaszcza wizyta u konowała, zapalacilem a pan zaproponowal mase prochow rozluzniajaco,pobudzajaco-antyalergenow i czort wie co jeszcze,a na koniec zastrzegł,ze jesli nie pomoze to proponuje zabieg chirurgiczny laserem czy czyms podobnym.To juz bylo za wiele i wrocilismy do systemu spania czesciowo razem i czesciowo oddzielnie..i jest cudownie.Oboje jestesmy wyspani i nadal razem..
        • krakoma Re: jak żyć! 13.12.12, 21:03
          niby dobrze, ale jednak nie - niedotlenienie i bezdech.
          • adoptowany Re: jak żyć! 13.12.12, 22:20
            krakoma napisała:

> niby dobrze, ale jednak nie - niedotlenienie i bezdech.

bezdechu nie mam,a z niedotlenieniem tez nie widze problemu..dotleniem sie intensywnym wysilkiem fizycznym i wystarczy..ale gdyby nawet to bardziej sobie cenie komfort zycia niz podawanie sie watpliwej wartosci eksperymentom polskich konowałów.
    • soulshuntr Re: jak żyć! 13.12.12, 13:31
      wieeeeeszszszsz, wymyslono takie cos jak zatyczki do uszów. To naprawde dziala.
      • wez_sie Re: jak żyć! 13.12.12, 13:41
        *uchów
      • good_morning Re: jak żyć! 13.12.12, 14:24
        pospij sobie w zatyczkach tak minimum z tydzien przez cala noc ok?
        jasnie pan chraPia nie bedzie sie leczyl, ale zona zatyczki ma stosowac, bo przeciez jemu to nie przeszkadza
    • coffei.na Re: jak żyć! 13.12.12, 13:46
      ja od razu walę w ryło! chrapanie chrapaniem...mój dodatkowo jeszcze śpiewa!serio!
      czas zmienić na takiego co lunatykuje-i szeroooko otworzyć okna :)
    • 456kami Re: jak żyć! 13.12.12, 14:24
      Ja bym budziła ja nie mogę spać przez niego to on nie będzie spał przeze mnie. Może wtedy coś z tym zrobi może uda się do lekarza.
    • bez_przekazu Re: jak żyć! 13.12.12, 19:24
      czy wiez polega wylacznie na spaniu z soba? masz nie zaspokojone uczucia odojcowskie.
      miej pretensje do ojca, nie meza. jesli sie meza kocha to mozna spokojnie spac osobno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka