Dodaj do ulubionych

Czy mężczyzna może wybaczyć

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 11:00
kobiecie ,że nie z nim straciła dziewictwo ?. Od razu gdy poznałem ją "moja
intuicja" podpowiedziała mi,że to jest ta jedyna.Wiedziałem też że już
wtedy,mogłem się z nią przespać bo czułem,że to jest obustronne.Niemniej
jednak uważałem,że lepiej zwolnić.Zrobiliśmy to dopiero po 6
miesiącach ,wcześniej były pieszczoty i oral.Ten nasz pierwszy raz uzmysłowił
mi,że zrobiła to wcześniej z kimś innym.Przzyznała,że to było z poprzednim
chlopakiem .Dla mnie był to szok. Myślalem,że sobie z tym poradzę,ale już po
kilku dniach uświadomiłem sobie,że bardzo straciła w moich
oczach.Swiadomość,że cudze przyrodzenie bylo tam sprawiła,że zaprzestalem
pieszczot oralnych.Stracił em do niej szacunek.Ona jest we mnie ślepo
zapatrzona,ja zacząłem widzieć przed sobą tylko piękną dziewczynę ,która
wspaniale przeżywa orgazmy.Z mojej miłości niewiele zostało.Na imprezach
wśród znajomych zacząłem przy ludziach pieścić i odsłaniać jej
piersi.Czuję,że wkrotce zerżnę ją przy ludziach .Ona zgadza się na wszystko
patrzy we mnie jak w obrazek. Czuję,że to będzie koniec ,a mogło być tak
pięknie.
Obserwuj wątek
    • anka2413 Re: Czy mężczyzna może wybaczyć 12.07.04, 11:07
      Ale jesteś walnięty człowieku, wkurzyłam sie jak to przeczytałam; mam pytanie:
      czy to był twój pierwszy raz???
    • nat.ka Re: Czy mężczyzna może wybaczyć 12.07.04, 11:13
      gówno, nie intuicja, masz nie po kolei w głowie, popaprańcu, lepiej ją zostaw,
      bo nie zasłużyła na taki brak szacunku.
    • Gość: paulek1 Re: Czy mężczyzna może wybaczyć IP: 62.233.236.* 12.07.04, 11:35
      Przecież to prowokacja. Przynajmniej styl wypowiedzi na to wskazuje.
      • oliviaa Re: Czy mężczyzna może wybaczyć 12.07.04, 15:14
        prowokacja prowokacją ale... jeśli to żeczywiście prawda to z niego Wielki
        dupek...
    • kobita.przy.kosci ile razy nalezy dusić na kosz aby skasowano wątek? 12.07.04, 11:38
      bo klikałam dwa x.
      • anka2413 Re: ile razy nalezy dusić na kosz aby skasowano w 12.07.04, 11:40
        Lepiej nie klikaj za dużo bo uznają że spamujesz ;-))
    • wu_ka Re: Czy mężczyzna może wybaczyć 12.07.04, 12:21
      kabotyn
    • Gość: Asik Re: Czy mężczyzna może wybaczyć IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 12.07.04, 12:25
      Jak widać nie kochasz jej prawdziwie- sercem, czy głową. Jak wiemy, miłość tak
      naprawdę rodzi się w głowie.
      A, czy Ty dla Twej Jedynej zachowałeś swoje dziewictwo?

To już nie te czasy.

• kopov każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moze sie 12.07.04, 12:49
      nie rozczarujesz:)))))))))))
      • Gość: Asik Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 12.07.04, 12:56
        A, jeśli on nie kocha, to lepiej dla niej, że tak się stało, bo znajdzie
        prawdziwą. Każdy kij ma dwa końce:-)
        • Gość: Asik Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 12.07.04, 13:03
          A, męższczyźni doświadczeni w tym już wiedzą, że dziewica nie ma jeszcze
          porównania i nie wie, co jest naprawdę dobre, a też właśnie nie jest gwarancją,
          że nie będzie zdradzać. Przyjdzie czas, że też znajdzie się ktoś inny(żyjemy
          wśród innych ludzi) i będzie chciała spróbować. A, może to nie ten, tylko drugi.
          • wu_ka Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 13:13
            albo i trzeci :)
            • kobita.przy.kosci Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 13:16
              i przypomniała mi sie dzieki temu fajna piosenka kazika na zywo pt.
              przysłowia...... " każdy kij ma dwa końce ale... (zapomnialam) :(
              • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 13:38
                to zaspiewaj 12 groszy:)))))))
                • kobita.przy.kosci Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 13:44
                  no i znalazlam ta o trzecim końcu :))))

Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać tak jak one
                  Ale co, gdy wrony w nienawiści wyuczone
                  Rozkazują, wykrzykują, megafony zaplują
                  Wszystkie co do jednego wyższość gatunkową czują
                  Każdy kij ma dwa końce
                  Ale co, gdy znajdziesz kończący trzecim końcem
                  Wtedy duma podniesiona, na kamień założona
                  Ten kamień poleci w to miejsce, gdzie wróg kona

Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę
                  Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi
                  Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę
                  Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi
                  • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 13:53
                    taki kij nazywa się cep:))
                    • kobita.przy.kosci Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 13:54
                      co ty powiesz a ja myślałam ze proca :)
                      • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 14:10
                        proca to nie koniecznie kij Y, moze być sam sznurek ze skórką:)) albo koniec
                        plastikowej butelki z balonem a cep to cep:)))))
            • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 13:38
              proponuje najpierw zacząć od drugiego, jak ta próba wypadnie również
              niepomyslnie mozna sprawdzić trzeci:)))))
          • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 13:36
            ale sprawdzić chyba moze nie?:)
            • wu_ka Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 13:43
              musi!
              Przecież nie kupuje się kota w worku
              • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 13:52
                tym bardziej jeśli ten drobiazg ma fundamentalne znaczenie, w krajach arabskich
                na targu kupuje się mały zbiorniczek z krwia zwierzęcą na te okoliczność, a ona
                nie pomyslała:(
                • wu_ka Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 14:06
                  po prostu to zła kobieta była ! Wyuzdana, niemoralna ,oszustka! a chłoptas -
                  biedny,naiwny, niedoswiadczony, skrzywdzony :(
                  • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 14:11
                    ale, żeby tak starego wróbla na końskie plewy nabrać:(((((((((((((
                    • wu_ka Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 14:15
                      no cóż, miłość bywa ślepa...
                      ale teraz to on jej pokaże !
                      • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 14:22
                        :) a ona powie qrD a ja myślałam, że jak duza klatka to i duzy ptaszek, w dupie
                        nie wybaczę mu że mnie tak nabrał
                        • wu_ka Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 14:32
                          i słusznie, co sie ma dziewczyna marnować!
                          trzeba korzystac z życia, poki jest uroda, jeszcze!
                          • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 14:42
                            no tak ale z drugiej strony szkoda, tak jak dziadek babke zlał po 50 latach
                            małżeństwa jak sobie przypomniał, ze nie była dziewicą jak ja brał, no taki jej
                            wpierdziel sprawił, ze strach
                            • wu_ka Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 14:48
                              uwazasz więc, że każda dziewczyna powinna zaopatrzyć sie w arabski zbiorniczek,
                              tak na wszelki wypadek, bo a nuż na wariata trafi?
                              • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 15:19
                                to kazda w tym kraju komus juz dała?
                                • wu_ka Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 15:29
                                  a znasz jakąś dziewicę powyżej 20 r.ż.?
                                  a wariatów nie brak .
                                  • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 15:41
                                    renata B, no i całe F.K. które nie zadeklarowało sie jako ladcznice:)
                                    wariatów? dziadek wiedział co robi:) jak sie baby nie bije to jej wątroba
                                    gnije:)
                                    • wu_ka Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 18:12
                                      a ja??
                                      Deklaracji żadnej nie wypełniałam, a panienką to juz tez nie jestem :))
                                      ...odezwał sie męski szowinista !!!!
                                      • Gość: Kara Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:52
                                        Ty chyba nie całkiem jesteś normalny, zostaw ją lepiej w spokoju, jeśli nie
                                        odpowiada ci to, że nie z tobą był ten pierwszy raz.
                                        • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 20:30
                                          przepraszam ale to do mnie było?:))))
                                      • kopov Re: każdy kij ma dwa końce, sprawdź ten drugi moz 12.07.04, 20:29
                                        renata to Ty?:)))
    • Gość: paulek1 Re: Czy mężczyzna może wybaczyć IP: 62.233.236.* 12.07.04, 13:26
      Wszystko jednak zależy od kontekstu. Jesli był to partner (partnerzy), którego
      kochała, było to związane z uczuciem, to nie widzę problemu. Nie każdy związek
      kończy się małżeństwem. Czasami coś się psuje i nie możemy z tego powodu być
      skreśleni do końca życia.

Jeśli jednak kobieta (mężczyzna - ich też to dotyczy) traktowała seks jak
      sport, raz jeden, potem następny partner, co impreza inny, podchodzenie do tego
      jak wypicie herbatki, to bym zastanowił się czy wiązać się z taka kobietą. Ja
      napewno nie związał bym się z taka osobą. Dla mnie seks wiążę się z miłością,
      jakims uczuciem, a nie sportem.
    • Gość: chicarica MĘŻCZYZNA może. Chłoptaś nie. IP: 213.199.221.* 12.07.04, 13:29
      Więc może lepiej nie męcz już dziewczyny i zmień piaskownicę, chłoptasiu. Daj
      jej szansę na poznanie MĘŻCZYZNY.
    • mamalgosia Re: Czy mężczyzna może wybaczyć 12.07.04, 13:33
      A Ty wiesz, że będziesz z nią na zawsze? Nie ślubowaliście nic sobie, więc może
      za dwa lata wyjdzie za mąż za kogoś innego? Może on też się będzie brzydził
      Tobą?
      Może warto o tym pomyśleć zanim się rozpocznie współżycie
    • canis_canis Re: Czy mężczyzna może wybaczyć 12.07.04, 13:48
      Mężczyzna - tak. Niedojrzały, narcystyczny chłoptaś - jak widać nie.
    • kobita.przy.kosci Re: Czy mężczyzna może wybaczyć 12.07.04, 13:52
      no i Skarbie jeszcze prośba- to z myślą o Twojej mamusi która sprzata zpewne
      Twój pokoik- umyj zachlapaną klawiaturę po tym netowym eksperymencie albo
      wogóle lepiej zrobisz jak podzwonisz pod 0 700 i tam sobie puścisz wodze
      fantazji o tym jak to nie szanujesz kobiet i chciałbys je poponiżać dla
      przyjemności
    • lena_zienkiewicz Re: teeee, zawodowiec 12.07.04, 14:44
      a od kiedy gustujesz w dziewicach?????? :-/
    • Gość: M nie pitol!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:23
      od razu widać, że ten tekst pisała kobieta :-))))
      z nudów? żeby zadymić? sprowokować?
      ale to baba - na 100%
      Mam ponad 40 lat i nigdy nie spotkałam faceta, który o swoich atrybutach
      męskości wyrażałby sie ...PRZYRODZENIE - i to na dodatek młody facet
      i jeszcze ten styl: zaprzestałem, uzmysłowił...
      ;-) młodzi faceci nie maja takich problemów
      to świat całkowicie babski
      • lena_zienkiewicz Re: nie pitol!!! 12.07.04, 15:27
        M-ale w życiu się z tobą nie zgodzę!No co ty!Przecież to mój ukochany
        zawodowiec, który jest facetem.
        • Gość: M alez droga leno_zienkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 16:14
          to, że ktoś ma facecika w spodniach nie decyduje o męskości mózgu,
          jeśli to niejaki zawodowiec, to nic innego, tylko ...baba inaczej ;-)
          • lena_zienkiewicz Re: alez droga leno_zienkiewicz 12.07.04, 16:23
            Gość portalu: M napisał(a):

> to, że ktoś ma facecika w spodniach nie decyduje o męskości mózgu,
            > jeśli to niejaki zawodowiec, to nic innego, tylko ...baba inaczej ;-)

Bosssszzzzz, a ja o nim poważnie myślałam :-(
    • smutna10 Re: Czy mężczyzna może wybaczyć 12.07.04, 16:37
      idiota
    • Gość: Kier Re: Czy mężczyzna może wybaczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:49
      Skomasowany atak na mnie jak sądzę pochodzi od "łatwodajek",które naćpane lub
      ubzdryngolone, po dyskotekach w krzakach dają d. pryszczatym "playbojom" i
      myślą,że w ten sposób zachowają chłopaków.Ci ostatni z kolei chwalą się kolegom
      zaliczonymi laskami z tym,że jak je widzą w dzień to wolą nie pokazywać palcem
      swoich "zdobyczy".
      • Gość: Karinn Re: Czy mężczyzna może wybaczyć IP: 62.29.138.* 13.07.04, 11:06
        to nie atak, to obiektywne opinie. czego sie spodziewales????
        a Twoje zachowanie- typu ochota na zerzniecie jej przy kumplach- wskazuje, ze
        ona Cie po prostu podnieca, nic wiecej. Zadnych uczuc nie ma i nie bylo, moze
        poza poczatkowa fascynacja.
        • anka2413 Ograniczony, chamski, pozbawiony uczuć prostak 13.07.04, 11:10
          tym jesteś Kier
      • Gość: Asik Re: Czy mężczyzna może wybaczyć IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 13.07.04, 11:08
        Biedny Narcyzek:-(
        Szczęścia w życiu Ci życzę.
    • Gość: Kier Re: Czy mężczyzna może wybaczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:13
      I jeszcze dwie sprawy.Babci,której nie podoba się słowo Przyrodzenie
      przyznam,że mnie również,ale gdybym użyl właściwego pewnie post by się nie
      ukazał.Komus innemu kto myli wysoką samoocenę z narcyzmem proponuję aby
      popracowała trochę nad swoją samooceną.
      • anka2413 Re: Czy mężczyzna może wybaczyć 13.07.04, 11:15
        biedny chłopczyk, prawie ci współczuje, taki ograniczony...
        • Gość: Karinn Re: Czy mężczyzna może wybaczyć IP: 62.29.138.* 13.07.04, 11:20
          ciekawe, czy zastanawial sie nad skorzystaniem z pomocy psychiatry. jesli nie-
          to juz najwyzsza pora!
      • Gość: Asik Re: Czy mężczyzna może wybaczyć IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 13.07.04, 11:27
        Ale, Ty właśnie w ten sposób(swoją reakcją na nasze wypowiedzi) udowodniłeś, że
        jesteś Narcyzem.
        Poczytaj sobie o tym. Może Ci to coś pomoże. Nie jest łatwo tak żyć.
        Narcyz jest tylko zapatrzony w siebie, a innych nie dostrzega:-)
        Przeczytaj też sobie mit o Narcyzie i Echo:-)
        Trzymaj się.
    • undyna może to prowokacja, ale jeśli nie 13.07.04, 12:14
      mężczyzna czegos takiego nie musi wybaczać, ale Ty nim nie jesteś, co ty
      jesteś, to nie wiem, a może wiem tylko słowa odpowiedniego boję się użyć, nie
      chciałabym co by moją wypowiedź usunięto za złamanie regulaminu
    • Gość: acia Re: Czy mężczyzna może wybaczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:11
      stary, ty masz cos z glowa! ze niby od zawsze miala czekac tylko na ciebie??? a
      z tym rznieciem to lepiej idz do burdelu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka