paco_lopez 17.12.12, 19:15 ...być monotematyczny, ale skoro singielki w blogach piszą tylko jednym, to zapytam o trzy przypały ubiegłoroczne według WAS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paco_lopez Re: nie chcę 17.12.12, 19:47 przypał , to moment w którym wszystko przyjmuje niekorzystny obrót i się rypie. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: nie chcę 17.12.12, 20:19 nadal nic nie dzwoni. a dlaczego blogi? i co na blogach. ja czytam blog, na którym w kółko o wnętrzarstwie i ozdobnictwie, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: nie chcę 17.12.12, 20:30 wymień trzy przypały, a nie blogi. miałas rok bez przypału ? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: nie chcę 17.12.12, 20:39 wygląda na to, że tak. to może sobie stąd pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: nie chcę 17.12.12, 20:40 six_a napisała: > wygląda na to, że tak. to może sobie stąd pójdę. Choć domie. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Albo pochodzisz 17.12.12, 20:39 gdzieś z Załemkowia albo cierpisz na jakiś osobliwy rodzaj alienacji. Przypał to określenie z rodziny przygłupa bądź przymuła, ewentualnie pojeba, znaczy osobnika cechującego się pewną innością intelektualną. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Albo pochodzisz 17.12.12, 21:31 albo jesteś z Pragi, albo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Albo pochodzisz 17.12.12, 21:39 paco_lopez napisał: > albo jesteś z Pragi, albo nie wiem. Na Pradze bywałem, na 11-go Listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Albo pochodzisz 17.12.12, 21:53 Ni. Przypal posiada przede wszystkim rodzaj nijaki Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: nie chcę 17.12.12, 20:47 jakie singielki, w jakich blogach i o jakim jednym? masz na mysli furie? Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: nie chcę 17.12.12, 21:01 nie posiadam takowych to najwyrazniej JEST moj rok tfu tfu, puk puk itp ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka a ja miałam fajny sen wczoraj 17.12.12, 21:07 kolega z podstawówki miał siężenić z koleżanką z podstawówki, ale uciekł z ślubu i mieliśmy wziąć razem ślub :) strasznie dobrze mi było w tym śnie przyszłam z pracy i szybko poszłam spać by dokończyć sen a tu kolega z pracy męczy mnie że sprawa że etapy , obudziłam się a tu grypa mnie trzyma , chyba Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: a ja miałam fajny sen wczoraj 17.12.12, 21:21 mnie też trzyma grypa, rozłożyło mnie równo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: a ja miałam fajny sen wczoraj 17.12.12, 21:28 ja ledwo dycham, ale nie zarażam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: a ja miałam fajny sen wczoraj 17.12.12, 21:37 wirus przez internet się przenosi :D, mutował czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: a ja miałam fajny sen wczoraj 17.12.12, 21:28 obudziłam się a tu grypa mnie trzyma , chyba to już wiem kto mnie zaraził.... poczekaj...niechno tylko dojde do siebie.... ropne wycieki osusze, rdzawo zieloną wydzieline z nosa powstrzymam i brązowe charchi plwać zaprzestanę.... poczujesz namietnośc mego pocalunku....aha...i te strupki o krostach na wargach mi odpadna.... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: a ja miałam fajny sen wczoraj 17.12.12, 21:35 ohyda, nie zbliżaj się do mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: a ja miałam fajny sen wczoraj 17.12.12, 22:48 nie no....wcale nie jesteś aż taka brzydka.... zycie zna tyle pieknych historii...np brzydkie kaczątko...albo piekna i bestia.... siłaczka..... dziwczynka z zapałkami..... madagaskar 3......pozwól się zbliżyć do siebie a przyobleczesz się w piekno kwiatu rajskiego ogrou w ten dzdzysty ponury wjeczur.... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: a ja miałam fajny sen wczoraj 18.12.12, 17:40 mariuszg2 napisał: > nie no....wcale nie jesteś aż taka brzydka.... no bo ja nie jestem taka znowu brzydka :) zycie zna tyle pieknych historii > ...np brzydkie kaczątko...albo piekna i bestia.... siłaczka..... dziwczynka z z > apałkami jak dziewczynka z zapałkami to ja nawet się czułam/ byłam jakieś 2 lata temu :) ale wybrnełam z sytuacji , dzięki temu ,że ja coś zrobiłam i pare osób mi pomogło :) ..... madagaskar 3......pozwól się zbliżyć do siebie a przyobleczesz si > ę w piekno kwiatu rajskiego ogrou w ten dzdzysty ponury wjeczur.... Tobie? z tymi glutami a kysz mi stąd !!! Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: nie chcę 17.12.12, 21:38 ja miałem takie przypały, ze nawet ciężko mi pisać. a jednak z drugiej strony nudno nie było. skąd sie bierze przypałowość świata ? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: nie chcę 18.12.12, 14:50 "Przypał" to według piątoziutowego języka to samo co "afera". Ja miałam w tym roku dwa grube przypały, jeden w życiu prywatnym drugi w pracy, ale nie mogę napisać, bo zbyt łatwo by mnie można zidentyfikować. I gdzie mogłabym się potem bezkarnie wyżalać?? Na przykład dzisiaj. Życie jest xujowe i chyba rzucę się z krawwężnika. O! Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: nie chcę 18.12.12, 15:04 > ale nie mogę napisać, bo zbyt łatwo by mnie można zidentyfikować. no sie wie samo przez sie jakby Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: nie chcę 18.12.12, 22:04 ale dlaczego na oślej właśnie wylądowałem ???. czy to chodzi o to , że nie bezpośrednio wypowiadam się o owłosieniu ? pije do kogoś konkretnie ? ocotochodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez przypał jak cholera 18.12.12, 22:34 nagle słysze tępe łup. odwracam się a tam krew leci z głowy i zalewa twarz . biegł i się potknął. Odpowiedz Link Zgłoś