Dodaj do ulubionych

Co to za budynek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:41
Przy ulicy Wolności za sklepem Husqvarna od jakiegoś czasu budowany jest
dziwny parterowy i długi budynek z garażami, może ktoś się orientuje co ma się
w nim mieścić?
Obserwuj wątek
    • kazimierzp Straż Pożarna 12.06.06, 23:30
      Nowa, główna baza straży pożarnej. Z tego miejsca będzie bliżej do południowych
      obszarów Jeleniej Góry i Kotliny Jeleniogórskiej. Po wybudowaniu tej nowej
      siedziby, przy ulicy Sudeckiej dalej będzie część wozów bojowych straży
      pożarnej.
      • Gość: Michaił Re: Straż Pożarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:05
        Mnie też od pewnego czasu intrygował ten budynek. Miejsce chyba dobre, tylko
        mieszkańcom nie zazdroszczę. Budynek spory ile jednostek może się w nim mieścić?
        • Gość: poiu Re: Straż Pożarna IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.06.06, 23:22
          A ja jestem pod wrażeniem zagospodarowania tego terenu. Jak już wylano kilka lat temu fundamenty, w dawnym pawilonie spożywczym zaczęły się jakieś roboty wyburzeniowe. Sądziłem nie tylko ja, że rozbierają pawilon aby odsłonić nową remizę i poprawić wyjazd. Nic bardziej błędnego. Pawilon został nawet lekko poszerzony przez co wyjazd będzie jeszcze trudniejszy.

• Gość: Michaił Re: Straż Pożarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:53
            Zostanie ustawiona sygnalizacja świetlna, któa pomoże włączyć się straży do
            ruchu. Obym był złym prorokiem ale moga być wypadki, samochody pędzą tam z dużą
            prędkością.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka