facet_on_line 18.12.12, 21:12 otóż musze kupić perfumy dla kobiety wiek 35 lat , zdecydowana, pewna siebie która lubi konkretne i wyrazne zapachy .Mają to być perfumy na okres właśnie zimowy no i nie wiem po prostu kompletnie nie ogarniam tematu :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 21:16 to kup coś, co ogarniasz. płyn do spryskiwaczy kup. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 21:18 six_a napisała: > to kup coś, co ogarniasz. płyn do spryskiwaczy kup. > > Wyraźny zapach i na okres zimowy jak znalazł. Boskie, Kofam :D Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 21:22 dlaczego jesteś nie miła ? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 21:19 Pani Walewska albo Przemysławka pour la Famme. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 21:22 laura biaggotti choc kolezanki z pracy uzywają męskich Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 21:25 moze nie uzywają ,może to po prostu poranny zapach faceta Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 21:41 Dior J'adore CK One Shock Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 22:01 jeriomina napisała: > Dior J'adore > CK One Shock myślisz,że na zime mogą być ok ? nie za lekkie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 22:31 Jak jesteś taki znawca, to se sam poradź. Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 22:45 ajmsorrysorry nie, nie o to chodzi wcale nie jestem znawcą bo gdybym nim był to nie miałbym problemu a jest wręcz przeciwnie . Tylko Pani w pierfumeri mine dziś uświadomiła ,że na zimę to lepiej wybrac coś mocniejszego z zapachów cos bardziej pudrowego ? Tak to się określa ? ale nie za waniliowego :( masakra jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 23:27 Givenchy - Ange ou Demon Le Secret jak nie bedzie chciala to mi odeslesz i po problemie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning zadne tam pudry wanilie tak nawiasem 18.12.12, 23:28 sie z wymienionym przeze mnie nie lacza ale mi sie podoba na zimowa pore Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 08:42 pani w perfumerii to czesto fruzia po 5 minutowym szkoleniu. Co to za okreslenie "nie za waniliowe"? Ja np waniliowych, "ani odrobine waniliowych" nie cierpie żadną porą roku. Zeby cie jeszcze bardziej zbic tropu napisze, ze pierwsze perfumy od wtedy jeszcze nie męża były dla mnie trafione na 100% a już drugie jak kulą w płot. (mimo ze teoretycznie znał mmnie już lepiej). Jestem stanowczo przeciwna kupowaniu perfum w ciemno. Po prostu zapytaj wybrankę o ulubiony zapach, a jesli chcesz by była to niespodzianka to zapytaj o nuty zapachowe. Dorosly czlowiek bardziej docenia starania i pamiec o prezencie niz fakt niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 11:41 Zgadzam sie, najlepiej to w ogóle kupić w prezencie bon i niech sobie sama wybierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 16:24 tez sie zgadzam ale jak daje kudziom takie rozsadne odpowiedzi to i tak nikt nie slucha. kazdy woli, zeby mu kawe na lawe i gotowe rozwiazania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 21.12.12, 15:33 Ja wybieram dwa produkty, prosze panie w sklepie by mi daly wizytowke z numerem i cena produktu, wreczam mezowi, a ON idzie i wybiera to co uwaza, za ladniejsze, fajniejsze itp... W ten sposob unikam nietrafionych prezentow a jednoczesnie zostawiam sobie maly dreszczyk emocji: dostane ta torebke czy tamte perfumy? W tym roku emocjonuje sie miedzy nowym portfelem a lancuszkiem:)))) Jednak odwijanie prezentu i pewna niespodzianka to sa drobne przyjemnosci zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 21:54 moj naj to bvlgari jasmin noir. zimowy, nie za slodki i b zmyslowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 08:24 uwielbiam Lolitę. a obecnie używam głównie Armani Code. też jest dość ciężki i zimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 22:02 jesli sie kolegujecie, wychodzicie razem etc, to kup to, co Tobie sie podoba. Ty bedziesz wachac. Ale pamietaj, ze zapach zzostanie i lozku bedziesz miec nos w ramie, wiec nie moze byc zbyt natretny. Swoja droga, nie wiedzialem, ze sa pachnidla sezonowe. Cale zycie sie czlowiek uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry-cherry JPG 18.12.12, 22:22 "Classique" Jean Paul Gautier. Boskie perfumy. I beda idealnie pasowaly do zdecydowanej i dynamicznej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Pewne siebie kobiety... 18.12.12, 22:43 35 letnie pewne siebie i zdecydowane kobiety nie używają perfum i nie golą się pod pachami.Zamiast perfum kup jej wibrator.W chwili jej wkurzenia może i Ty skorzystasz jeśli nie gardzisz stosunkiem analnym (oczywiście jako strona pasywna). Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Pewne siebie kobiety... 18.12.12, 22:47 ale dlaczego jesteś niemiły??? Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: Pewne siebie kobiety... 18.12.12, 22:57 Ech nie wiem....tak wszedłem, ciemno za oknem i musiałem się wyżyć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Pewne siebie kobiety... 18.12.12, 23:16 podoba mi się ta odpowiedź, pożyczę ją i wstawię wyżej, tam gdzie mnie o to pytał:D Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Pewne siebie kobiety... 18.12.12, 22:50 gnomowladny napisał: .>W chwili jej wkurzenia może i Ty sk > orzystasz jeśli nie gardzisz stosunkiem analnym (oczywiście jako strona pasywna > ). rozumiem ,że osobiscie sprawdzałeś i dlatego polecasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: Pewne siebie kobiety... 18.12.12, 22:55 Jasne. Lubie s/m.Nie ma w tym nic zdrożnego niech kolega spróbuje.Nie ma nic lepszego niż jak zdecydowana trzydziestka cię przeleci. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 23:02 z zapachem jak z bielizna. sprawdz albo zapytaj jaka nosi i jeszcze jedna dosc wazna informacja zapach dobiera sie do koloru i smaku skory. wywachaj ja i ekhem liznij albo za uchem albo skrzydelka nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 23:07 Odbiło Ci? To pies tutaj pisze że ma ją obwąchiwać czy lizać? K...a kudłaty labrador dorwał sie do komputera...Biedny człowiek nie wie co wybrać, a do tego jeszcze po tej radzie straci laskę bo ta pomysli że mu odbiło jak ją zawsze obwąchiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 23:17 heh a czemu nie mialby obwachac i liznac, skoro ma dobrac tak intymna rzecz jak zapach. i po co te nerwy kolego wlasny:/ Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 18.12.12, 23:34 a jak to dla tej pani z pracy, co na niego prychała? wyobrażasz sobie, jak on tam idzie i jej liże po tych uszach? bo ja tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 01:22 oj siuks, troche lagodnosci w domyslach. onfacet z pewnoscia nie odwazylby sie niuchac derektor Prychaly. Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 00:51 Elizabeth Arden - 5th Avenue konkretne, eleganckie, oryginalne, klasyka, i naprawdę trwałe z nieco wyższej półki ewentualnie Dior Dolce Vita - cudo, z tym, że jak dla mnie to troszkę bardziej na wiosnę / lato. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Jaguar jest sliczny zapach 19.12.12, 04:49 Jaguar jest sliczny zapach www.neo24.pl/?p=jaguar_woda_toaletowa_jaguar_classic_black_spray_100ml&aff_id=101372 choc to dla faceta.. :P moze sie nie skapnie. Ale jak mowisz ze po 35-tce i pewna siebie to i tak musi miec duzo testosteronu, wiec bedzie w sam raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Jaguar jest sliczny zapach 19.12.12, 05:35 Sorki, mialem na mysli Jaguar Vision.. www.pachniemy.pl/product-pol-3245-JAGUAR-Vision-woda-toaletowa-100-ml.html Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 06:50 thierry mugler - angel, ten zapach ma wszystko, co opisałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
rb2012 Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 08:30 Polecam Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme mam taki jak dla mnie b. zmysłowy mam nadzieję że trafisz z wyborem i twojej Pani wybrany zapach przypadnie do gustu :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 09:18 noa cacharel uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 09:24 35 lad? nie ma co marnowac kasy na takie prochno a jak juz musisz, to zamiast perfum przydaloby sie cos odpowiedniego dla jej wieku. pielucha do nietrzymania moczu na przyklat. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 11:30 madry madralek, ale moze za te 20 lad, jak bede w tym wieku to zmienie zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 11:06 A ile chcesz na to wydać kasy? Jeśli nie masz ograniczeń, to kup jej najnowszego Guerlaina, Małą Czarną, czyli La Petite Robe Noire. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_avon Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 12:39 A co my o niej wiemy? brunetka, blondymka, szatynka? szczupła, tęga? jakie usta, kolor włosów, jak soie ubiera, zawód, hobby, charakter, tryb życia? itd. Wstaw fotę wraz z rozszerzonym opisem. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 12:45 Gucci rush2, Chanel Coco Mademoiselle,diune dior... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 19.12.12, 12:49 to wszystko trzymasz w wypasionej lazieneczce? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na nie 19.12.12, 13:14 czekam na małą przesyłeczkę z Ałstralyji...:P to moje marzenia..a potem obleje się wszystkimi trzema...i... p.s.: wypasiona łazieneczka pochłonęła wszelakie zaskórniaki :( Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio cienzkie jest zycie faceta :) 19.12.12, 16:01 facet_on_line napisał: >otóż musze kupić perfumy dla kobiety jak juz "musisz", a nie "chcesz" - to wspolczujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 21.12.12, 15:39 Obkednym zapachem ostatnio skropila mnie pani w domu towarowym. Najnowszy Lancome, zapach orchidei, piekny, luksusowy, wywoluje w wyobrazni obraz kobiety szykownej otulonej szlachetnymi tkaninami w eleganckich kolorach, siedzacej na luksusowe kanapie. Nie w moim stylu ale piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 21.12.12, 15:47 O ten: Albo lzejszy Miracle: Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 21.12.12, 15:48 z zapachami ryzyko jest zawsze przeogromne moj nr 1 teraz - jacobs daisy oh so fresh, nosze tylko na ubraniu, okresowo na skorze. czasami natomiast na mojej skorze pachnie jak zwykle ciasteczka (!), co mnie wkurza, bo nie potrafie znalezc przyczyny tych zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning a, tak w ogole, to 21.12.12, 15:56 w sklepie to sie nazywa daisy eau so fresh na uzytek wlasny mamy 'oh so fresh' (z odpowiednia intonacja ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Kobiety doradzcie facetowi :) 22.12.12, 11:47 wiem, że to mało "romantycznie" ale trudno tak wybrać zapach na oko. Dla większości kobiet to bardzo prywatna, a nawet intymna sprawa. na zimę nie bardzo pasują świeże zapachy (ogórki, limonki itp) za to pudrowe; piżmowe (które są cięższe i nie każda je lubi) - gdzieś po środku gamy słodki i pudrowy są zapachy kwiatowe i owocowe. Generalnie kobiety młodsze lubią świeższe, starsze cięższe - pudrowe, w wieku 35 lat to jest się pomiędzy kobieta młodsza i dojrzała. Zmierzam do tego, żebyś jej nie kupował jej perfum w ciemno. spróbuj ją zabrać do perfumerii, pod pretekstem ze szukasz zapachu dla mamy i niech spróbuje z Tobą wybrać coś ładnego (zwiedź ją hasłem: "nie wiem co się kobietom podoba" - zapamiętaj jej wybór i kup) Odpowiedz Link Zgłoś