Gość: kasia IP: *.sosnet.pl 12.07.04, 17:25 która jest lepsza pod względem odchudzania??: -KLIMUSZKO NOVA (chętnie wysłucham opinii o niej.) -PU ERH (o której już dużo wiem.) będe ogromnie wdzięczna. to bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonikus Re: test herbat-ważne! 12.07.04, 17:48 O pu erh mówią "zabójca tłuszczu", więc pewnie działa. Ja przez jakiś czas piłam i bardzo dobrze się po niej czułam, ale czy odchudza... to chyba raczej tylko zmiana diety i gimnastyka, herbata może być jedynie jako dodatek, pomoc, moim zdaniem. Poza tym, nie wiem, czy lubisz gorzkie herbaty, ale pu erh ma bardzo specyficzny mocny smak. Truno pić "czystą" herbatę, dlatego najczęściej jest sprzedawana w mieszankach z innymi albo z jakimiś aromatami. O tej drugiej niestety nic nie wiem. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: test herbat-ważne! IP: 5.5R2D* / *.pg.com 12.07.04, 17:49 Zdecydowanie Klimuszko- jest wszechstronna. Można w niej moczyć nogi i taplać się. Jest dobra również na zgagę i zaparcia. Możesz ją równiez stosować jako płyn hamulcowy. Możesz się nią natrzeć wówczas odpędza komary i łosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: test herbat-ważne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:57 kobiety nie bądźcie naiwne i nie dajcie sie tak dymać klimuszko pur erh nie odchudzają Chcecie schudnąć? to sport i brak jakiegokolwiek podjadania miedzy posilkami. ja od lutego w ten sposob schudlem 8 kilo i bynajmniej nie znaczy to ze sobie odmawiam czegokolwiek (uwielbiam karczek z grila itp.) herbatki to sobie mozna z ciocią z ciechocinka wypic. szkoda kasy na te bzdury Odpowiedz Link Zgłoś