Dodaj do ulubionych

a co ja mam zrobić ? blondi

05.01.13, 20:17
podoba mi sie facet jest moim kierownikiem co nie ma dla mnie znaczenia bo i tak odchodzę z pracy do innej pracy.Moje pytanie brzmi może groteskowo ale czy ,,wypada kobiecie poderwać faceta czy lepiej dać sobie spokój ,,?Zaznaczę że w stosunku do moich koleżanek śmiało proponuje kawę a mnie omija z daleka Chociaż na początku mnie zaczepiał troszkę. jak do niego podchodzę to mnie zbywa co sądzicie piszcie Piszcie On mi się cholernie podoba
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: a co ja mam zrobić ? blondi 05.01.13, 20:22
      odejście z pracy to okazja na mala imprezke pozegnalna... zaaranżuj jakos żeby nikogo oprócz kierownika nie było na imprezce upewnij się ze nie masz okresu ijestes umyta....i koko czambo i do przodu!
    • pomorzanka34 Re: a co ja mam zrobić ? blondi 05.01.13, 20:22
      daj na mszę i idz się wyspowiadać ,że grzeszne myśli o nim masz :)
      a serio widocznie nie jesteś w jego typie ściślej mówiac nie podobasz mu się po prostu ,gdyby było odwrotnie to on sam prowokowałby flirt z Tobą

Koniec kropka pięć zeta za poradę się należy
    • krytyk-systemu-edukacji Re: a co ja mam zrobić ? blondi 05.01.13, 20:25
      Użyj opcji szukaj.
    • gr.eenka Re: a co ja mam zrobić ? blondi 05.01.13, 20:30
      no zbywa cię ,
    • six_a Re: a co ja mam zrobić ? blondi 05.01.13, 20:30
      może się przefarbuj.
    • mijo81 Re: a co ja mam zrobić ? blondi 05.01.13, 20:39
      Nie no, daj sobie spokój. Kobieta nie podrywa, tylko czeka aż ktoś ją poderwie. Więc miłego czekania, może ktoś się tobą zainteresuje. Ale ty nigdy nie rób pierwszego kroku.
      • akle2 Re: a co ja mam zrobić ? blondi 05.01.13, 20:49
        Pierwszy krok można zrobić, jeśli się czuje że się ma realne szanse. Bywa, że druga strona jest ciut nieśmiała. W przeciwnym razie można wyjść na desperatkę i idiotkę.
        • mijo81 Re: a co ja mam zrobić ? blondi 06.01.13, 14:58
          Dlatego dla bezpieczeństwa niech siedzi cicho i czeka ... czeka .... czeka....
    • light_in_august Re: a co ja mam zrobić ? blondi 05.01.13, 20:43
      Nie wiem, co kobiecie wypada, a czego nie wypada robić, ale jeśli facet by mnie tak zlewał, to raczej dałabym sobie spokój...
    • marg.otca podziękowania od blondi za odpowiedzi dla... 05.01.13, 20:52
      pomorzanka34 i mijo82 Macie rację Czasy są nowoczesne alee.... Szkoda tylko że mam wrażenie że to ten jedyny ....ale nie dla mnie jednak pozdrawiam i dziękuje
    • wyszeptany-o-zmroku Re: a co ja mam zrobić ? blondi 05.01.13, 20:53
      Działaj szybko,bo koleżanki z pracy nie śpią;)
    • lonely.stoner Re: a co ja mam zrobić ? blondi 06.01.13, 09:11
      zapros go na kawe - jak odmowi to najwyzej wyjdziesz na desperatke - ale co z tego??? jak aplikujesz o prace i odrzuca twoje cv to tez wyjdziesz na desperatke- z takim sposobem myslenia czlowiek by sie nigdzie nie ruszyl bo wszedzie czyha niebezpieczenstwo wyjscia na zdesperowanego.
    • lady.godiva Re: a co ja mam zrobić ? blondi 06.01.13, 11:04
      Ten pomysł z imprezą pożegnalną nie jest zły- zaproś może byłych współpracowników na jednego drinka do pubu i zobaczysz jak się sytuacja rozwinie. Może jakiś taniec i odpłyniecie gdzieś razem? A nawet jeśli nie to kto nie ryzykuje ten zostaje z niczym. Potem nie będzie więcej okazji skoro odchodzisz z pracy.
    • georgia241 Re: a co ja mam zrobić ? blondi 06.01.13, 11:10
      Przemaluj się na ciemno. Jessice Stroup bardzo to pomogło.
    • zamysleniee Re: a co ja mam zrobić ? blondi 06.01.13, 12:57
      Może myśli, że nie pijasz kawy?
    • mijo81 Re: a co ja mam zrobić ? blondi 06.01.13, 15:00
      To tylko potwierdza, że kobieta może mieć tylko to co na nią poleci ... sama z siebie nic nie zdobędzie.
    • xolaptop Re: a co ja mam zrobić ? blondi 06.01.13, 16:55
      Twój kierownik, jak i niektórzy faceci, jest wyznawcą teorii, że im mniej będzie zwracał uwagę na kobietę, która się mu podoba, tym łatwiej zdobędzie tę kobietę. Jest taka teoria wśród facetów, że kobiety nie lecą na tych, którzy wprost mówią kobiecie, że bardzo chcą z nią być. W moim otoczeniu obserwowałem kiedyś osobę stosującą taką taktykę i rzeczywiście te mniej rozgarnięte kobiety można w ten sposób sobą zainteresować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka