Dodaj do ulubionych

P O M O C Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.07.04, 14:34
POTRZEBUJE RADY, PORADY JAK SCHUDNAC TZN OGOLNIE JESTEM SZCZUPŁA ALE MOJE
NOGI SA OKROPNE niedosc ze ktotkie to jeszcze grube szczególnie łydki biorac
pod uwage łydki innych dziewczyn i krzywe wygladaja jakby byly prostowane na
beczce tez oczywiscie łydki bo uda sa proste. Prosze doradzcie mi
jak "odchudzic" łydki i ogolnie cale nogi bez przyrostu masy miesniowej. A
noze da sie je troche tez wyprostowac zawsze mialam proste nogi dopiero
jakies 3 lata temu zaczeluy mi sie krzywic. chce chodzic w spodniczkacha ale
zle wygladam no moze nie tyle zle co sie zle czuje prosze pomozcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: obierzyna a na co ci Zawodowiec proste nogi? nt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:36
      • zrozpaczona2 Re: a na co ci Zawodowiec proste nogi? nt. 14.07.04, 14:41
        Jaki zawodoweic ja jestem zrozpaczona cos ci sie pomylilo
    • Gość: magda.a Re: P O M O C Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:37
      rany, mam ten sam problem. krotkie i grubasne. tyle, ze ja nawet nie moge w
      spodniach chodzic bo mi glupio, ze takie okragle. jak znajdziesz jakis sposob,
      to JA TEZ POPROSZE.........
      M
      • zrozpaczona2 Re: P O M O C Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.04, 14:39
        ja mam jeszcze takie szczescie ze w spodniach dobrze wygladaja a jak naloze
        buty na obczasie i spodnie to wrecz bajecznie ale jak spodnice to koszmarnie
        • blanchet Re: P O M O C Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.04, 14:41
          w forumach prywatnych jest forum odchudzanie- piszą tam bardzo miłe babeczki-
          dzisiaj odkryłam
          jest forum fitness- tam bardzo dobrych, rzeczowych porad udziela głównie jogger.
          • zrozpaczona2 Re: P O M O C Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.04, 14:43
            bardzo ci dziekuje blanchet ty zawsze wiesz co komu doradzic wiem bo czytalam
            juz niektore twoje wypowiedzi.
    • pierozek_monika Re: P O M O C Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.04, 14:44
      jakbym kogoś znajomego słyszała :/
      Skoncentruj się na najładniejszej części twojego ciała według ciebie, i tą
      eksponuj, a nogami się nie przejmuj. Rany, jak to powiedział znajomy "co tam
      nogi - nogi na bok"
      Tyle jest ładnych dłuższych spódniczek....
      • zrozpaczona2 Re: P O M O C Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.04, 14:46
        to tez ulubione przyslowie mojego bylego Ale jak ja mam sie pokazac na plazy
        czy facetowi z takimi nogami
        • pierozek_monika Re: P O M O C Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.04, 14:51
          najlepiej nic nie mów na ich temat, udawaj, że masz zgrabne :) tylu jest
          facetów, którzy po prostu się nie znają na nogach, że jak będą nieowłosione i o
          równym kolorycie, to najzupełniej wystarczy. Jak sobie kupisz jakiś ładny
          kostium dopasowany do twojej figury, to kto będzie patrzał, czy masz nogi
          zgrabne czy krzywe.....
          • Gość: baba Re: P O M O C Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 14.07.04, 16:18

I pushupsy, i pushupsy :-)
    • Gość: debeściak ładne łydeczki IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 13:02
      hmmm cóż.....
      niedłgo będzie można klonować sobie pewne nażądy, więc może i łydki też
      hi hi hi
      puki co wyrzuć lustro i przestań się stresować !!!
    • bez_obciachu Re: P O M O C Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.07.04, 13:05
      zrozpaczona2 napisała:

> POTRZEBUJE RADY, PORADY JAK SCHUDNAC TZN OGOLNIE JESTEM SZCZUPŁA ALE MOJE
      > NOGI SA OKROPNE niedosc ze ktotkie to jeszcze grube szczególnie łydki biorac
      > pod uwage łydki innych dziewczyn i krzywe wygladaja jakby byly prostowane na
      > beczce tez oczywiscie łydki bo uda sa proste. Prosze doradzcie mi
      > jak "odchudzic" łydki i ogolnie cale nogi bez przyrostu masy miesniowej. A
      > noze da sie je troche tez wyprostowac zawsze mialam proste nogi dopiero
      > jakies 3 lata temu zaczeluy mi sie krzywic. chce chodzic w spodniczkacha ale
      > zle wygladam no moze nie tyle zle co sie zle czuje prosze pomozcie.

Na to nie ma rady.
    • Gość: rene Re: do lekarza! IP: 212.160.172.* 16.07.04, 14:15
      zrozpaczona2 napisała:
      zawsze mialam proste nogi dopiero
      > jakies 3 lata temu zaczeluy mi sie krzywic.

To Ty może idź do lekarza, może to krzywica, albo inna Heine-Medina?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka