Dodaj do ulubionych

Prawienie komplementów

28.01.13, 08:26
jak daleko można się w tym zakresie posunąć?

żeby kobieta nie odczuła tego jako molestowanie
jakie komplementy są dozwolone i z jaką częstotliwością można je prawić?

Bo spotkałem się z opinią że jak facet w ogóle nie prawi komplementów kobietom to one uważają go za geja
Obserwuj wątek
    • paco_lopez Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 08:39
      a oto objawiły nam się nowe kombinerki :). Spróbuj po prostu zwrócić uwagę na to co ci się w niej rzeczywiście podoba. zacznij od kaloszy.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 09:52

> żeby kobieta nie odczuła tego jako molestowanie
      > jakie komplementy są dozwolone i z jaką częstotliwością można je prawić?

To zależy kto je prawi...
      Najlepsze komplementy to te które w innych okolicznościach zostałyby na pewno uznane za molestowanie :)

> Bo spotkałem się z opinią że jak facet w ogóle nie prawi komplementów kobietom
      > to one uważają go za geja
      To prawda, pod warunkiem że on sypia z innymi mężczyznami.
    • coffei.na Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 10:09
      próbuj,obserwuj-to kobieta wyznacza granicę,ale belive me-jak ździebko je przekroczysz..hmm w każdym razie jest to wskazane :P
      jakie, jakie..szczere! i proszę Cię...nie tylko o tym jaka to ona pięknota..pszesz to takie nudne..wypłyń na głębię postaraj się-mądra kobietka na pewno to doceni!powiem więcej..jestem ostatnio mocno poirytowana faktem iż pewien "ktoś" w ogóle tego nie zauważa..a jednak coraz bardziej mnie fascynuje!może to jest sposób?droczenie się z powierzchownością :)
      no i wiadomo: ćwicz,ćwicz,ćwicz :)
      powodzenia :D
      • nie.mam.20 Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 13:21
        Coffie, rzuc w cholere swoja prace, wez sie za pisanie poradnikow.
        I co Ty dzisiaj cwiczylas? Wiadomo, wiadomo, wiadomo... :P
        czego ten nicpon nie zauwaza? Pieknej i madrej kobiety? Moze sie wystraszyl?
        • coffei.na Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 14:54
          nie.mam.20 napisał:

> Coffie, rzuc w cholere swoja prace, wez sie za pisanie poradnikow.

wolałabym się wziąć za kręcenie...filmów :) potrzebuje kilku statystów-reflektujesz?

> I co Ty dzisiaj cwiczylas? Wiadomo, wiadomo, wiadomo... :P

mięśnie różnych partii ciała:

www.youtube.com/watch?v=9ut8CQdbaIA

> czego ten nicpon nie zauwaza? Pieknej i madrej kobiety? Moze sie wystraszyl?

...hmmm...myślę,że docenia moje inne walory...nie ..w żadnym wypadku nie może być strachliwy Ten co chce bym...go...:)
          • nie.mam.20 Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 23:37
            nie moze byc nigdy ponury?
            • coffei.na dokładnie to Copy :) 29.01.13, 16:14

> nie moze byc nigdy ponury?

i musi przysmyczyć mi konsek chmury wiesz??!

aleś się skupił na najfajniejszym wersie mojej wypowiedzi-no naprawdę :/
    • lenka.magdalenka Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 13:01
      > Bo spotkałem się z opinią że jak facet w ogóle nie prawi komplementów kobietom
      > to one uważają go za geja

hahhaha dobre w życiu większej głupoty nie słyszałam
      a jak kobieta kobiecie prawi komplementy to pewnie zaraz lesbija ? :))))
      • bar.anek Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 13:02
        > a jak kobieta kobiecie prawi komplementy to pewnie zaraz lesbija ? :)))) -nie tylko są
        nieszczere
        • lenka.magdalenka Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 16:00
          bar.anek napisał:

> -nie tylko są nieszczere

doprawdy ?

facet kobiecie prawi komplementy ->na bank chce zaciagnąc ją do łóżka
          kobieta kobiecie prawi komplemanty -> to są nieszczere
          wniosek z tego :
          bezinteresowne i szczere są tylko dzieci ...

p.s
          swoją drogą szkoda ,ze masz tak przykre doświaceznia z kobietami ;)
    • bar.anek Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 13:01
      jakie komplementy są dozwolone i z jaką częstotliwością można je prawić?
      -np. twoje zęby mądrości mnie urzekły, są fajniejsze niz jedynki i dwójki razem wzięte,
      (maksymalnie raz w tygodniu)
    • nie.mam.20 Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 13:16
      powiedz jej, co czujesz....
      jak przegniesz z komplementami, to cie za wiejskiego podrywacza wezma.
      Jak powiesz rzadziej, co zauwazy, inaczej sie oslucha i zostanie ci tylko kupno pierscionka.
    • maly.jasio ile wlezie, czyli... 28.01.13, 15:06
      martinsam1 napisał(a):
      > jak daleko można się w tym zakresie posunąć?

ile wlezie, czyli... jak przeciwnik pozwala...
    • georgia241 Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 15:36
      To proste. Chwal, że jest zaradna, albo fajną zrobiła prezentację, czy ubiera się stosownie do pracy i gustownie, że pracowita. A o wyglądzie i takich tam nie mów niczego.
    • martinsam1 Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 20:41
      w niemczech pan Bruderle czolowy polityk fdp bo powiedzial mlodej dziennikarce ze fajnie by wygladala w bawarskim stroju ludowym a Westerwelle szef partii i minister spr zagr rfn z orientacji gej stwierdzil że tez prawie kobietom komplementy z grzecznosci zeby kobietom zrobic przyjemnosc choc kobiety go nie pociągają
      • martinsam1 Re: Prawienie komplementów 28.01.13, 20:50
        dodam że ten pan Bruderle podpadł tym komplementem
        choc 70 lat a wiec nie stanowi zagrozenia do kobiet:)
    • jan_hus_na_stosie2 Re: Prawienie komplementów 29.01.13, 07:15
      Ty będziesz prawił komplementy a koleżanka i tak pójdzie do łóżka z kolegą a nie z Tobą ;)

• g.r.a.f.z.e.r.o Re: Prawienie komplementów 29.01.13, 07:32
        jan_hus_na_stosie2 napisał:

> Ty będziesz prawił komplementy a koleżanka i tak pójdzie do łóżka z kolegą a ni
        > e z Tobą ;)

Gdyby trafianie do łóżka zależało od ilości i jakości komplementów, żylibyśmy w smutnym świecie...
    • varia1 Re: Prawienie komplementów 29.01.13, 15:32
      komplement musi być niebanalny
      i szczery
      większość kobiet ma lustro w domu;)
    • kochanic.a.francuza Re: Prawienie komplementów 29.01.13, 15:45
      W pracy to sie pracuje a nie prawi i przyjmuje komplementa. Wezta sie ludzie do pracy, sprawdzie czy klient gdzies zaniedbany nie wkura sie na firme, bo od tego klienta Wasze zarobki a nawet praca zalezy. W komplementa bawcie sie na prywatnym gruncie.
      PS JAk mi raz kiedys facet podziwial jak ladnie pachne i ze zem ladna to 2 lata z nim nie gadalam normalnie. Teraz wie, ze gadamy o wszystkim tylko nie o tym jak wygladam, co mam na sobie i jak pachne, bo sa sprawy intymne i ja ich w pracy nie znosze.
    • light_in_august Re: Prawienie komplementów 29.01.13, 16:12
      To zależy, jaki efekt chcesz osiągnąć ;) Jeśli chcesz pokazać kobiecie, że Ci się podoba, to możesz sie posunąć ciut dalej, tzn. do komplementów bardziej osobistych, o wyglądzie, urodzie. A jeśli tak sobie tylko, żeby być miłym, to lepiej uważać, bo albo kobieta sobie za dużo pomyśli albo uzna, że się zbytnio spoufalasz.
      Ja osobiście nie przepadam za komplementami dot. np. wyglądu od prawie obcych mężczyzn albo kumpli.
    • mila2712 Re: Prawienie komplementów 29.01.13, 18:24
      kobiety uwielbiają komplementy....ale łatwo przesadzić tak więc: nie koloryzuj, nie opowiadaj bzdur i nie ocieraj się o mistycyzm ( a broń Cię panie Boże unikaj powiedzonek w stylu fabryki dzieci czy labolatorium :P )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka