wu_ka 16.07.04, 13:12 Kto lubi siebie lubi też innych. A kto lubi innych lubi życie. A taka osoba postrzegana jest jako pociągająca i seksowna. A czy wy lubicie siebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:13 bardzo siebie lubie, nieraz staje nago przed lustrem i gram na skrzypcach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Kopov, wydalam niekontrolowany dzwięk paszczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:18 bardzo bym chciala cie kiedys poznac osobiscie, ciekawe czy tez bylby z ciebie taki zartownis:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov, wydalam niekontrolowany dzwięk paszczą 16.07.04, 13:19 wpadnij do stolicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Kopov, wydalam niekontrolowany dzwięk paszczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:20 wpadanie sie zle konczy, moze zajade po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna wpadne do stolicy i sie zakocham i na co mi to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:22 Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wpadne do stolicy i sie zakocham i na co mi t 16.07.04, 13:25 to jak chcesz na dzień dobry wyjade Ci z grzywy? to ponoć dobrze robi na otrzeźwienie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: wpadne do stolicy i sie zakocham i na co mi t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:28 a co ma twoja grzywa do stolicy? podobno macie takie hasło "zakochaj sie w stolicy". tego sie wlasnie boje, w tobie sie nie zakocham bos małoletni, a jak na razie wystarczy skandali z pedofilami.chociaz, jest w tym jakas szansa na zrobienie kariery medialnej. o kobiecie-pedofilce jeszcze nie bylo glosno..... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov, wydalam niekontrolowany dzwięk paszczą 16.07.04, 13:23 kup sobie kalendarzyk albo wstąp do apteki pod rodzynkiem czy rydzynkiem i jakos pójdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Kopov, wydalam niekontrolowany dzwięk paszczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:26 moge tez wpasc pod maybacha.chociaz...zastanawiam sie , bo blizej mam do Audi A8..... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov, wydalam niekontrolowany dzwięk paszczą 16.07.04, 13:29 no jak to było? na lewo piękni na prawo mądrzy a zaba w środku - no przecież sie nie rozerwę Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:14 gdyby nie pewne natręctwa szczególnie te dotyczące planowania- byloby całkiem całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cama Re: Kto lubi siebie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 14:45 Lubie swoja fizycznosc i nie tylko. Chociaz nie jestem idealna, ale kto jest... Odpowiedz Link Zgłoś
tribeca Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:14 ja siebie lubię - wiem, jakie mam zalety i jakie wady i te ostatnie w pełni akceptuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:17 Kopov jak siebie lubisz, to po co grasz na skrzypcach? Jestes masochistą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:16 Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. 16.07.04, 13:17 jak skoczysz z szafy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:18 nie, jak zjem cos z grilla i popije winskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. 16.07.04, 13:20 snobujesz sie był juz taki jeden profesurek Lecter Hannibal mu było:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:24 on byl cienki, bo zjadal cudze wątroby, nie sztuka zjesc cudzą - sztuka zjesc własną! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. 16.07.04, 13:26 a Ty zjadasz i moze jeszcze pałeczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:30 nie, ręcami wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. 16.07.04, 13:32 ale cebulka sie wyslizguje:) Odpowiedz Link Zgłoś
apetyt_na_zycie Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:19 Lubie siebie, jak najbardziej, pomimo że znam doskonale swoje wady;) Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:24 no, proszę, wszyscy zadowoleni z siebie :) czy to spowodowane poprawa pogody, perspektywą weekendu czy też... checia bycia seksownym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec Ja lubie siebie a innych srednio na jeza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:27 w sumie to mało osob lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:34 taaa, łamanki chyba, kobita mało mi ręki nie złamała w sklepie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:47 nawet nie, agresywne baby tak mają, mówi się "przepraszam" a ona z łokcia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:49 moze ma kabrioleta i jeżdzi na zimnego łokcia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:09 hehe, do zimnego łokcia to i maluch wystarczy:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna cos ci natka ten zarcik nie wyszedl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:19 bo kopov nie odpisal...szczerze mowiąc, tez nie zrozumialam o co ci z tym maluchem Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:20 w maluchu jest ta owiewka co zatrzymuje zimne powietrze:P, Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:22 ale wiesz, wsiada bysior, nie mieści się w fotelu i rozlewa na cały przód malucha, więc ręce też gdzieś musi umieścić, za oknem właśnie:) owiewka :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Kto lubi siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:25 zapytam męża czy jego maly tez ma taka owiewke, bo cos kopov sciemniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Kto lubi siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:37 a co rzucili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Kto lubi siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:34 beknelo jej sie po obiedzie. nie szkodzi. zdarza sie nawet damie. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:37 oj pudło, moja droga, obiadu jeszcze nie spożywałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:33 Wcale nie- ba! Są tez tacy, co nie lubią ani siebie, ani nikogo innego i potrafia narzekaniem skutecznie zepsuc wszystkim humor Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:36 no to ja wypowiadam się w swoim imieniu, siebie lubię jak najbardziej, a innych z założenia, dopóki nie zepsują dobrego wrażenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Kto lubi siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:38 to ja mam zupelnie na odrot. najpierw nie lubie z zalozenia, a potem zakladam noge na noge. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:46 no, jeżeli dla Ciebie lubienie kogoś to rozkładanie nóg, to słusznie robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Kto lubi siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:49 czy ty umiesz czytac czy szukasz zaczepki? przeczytaj jeszcze raz , co napisalam i wowczas komentuj zgodnie z tym, co jest w wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:23 kochaniutka, umiem czytać i nie szukam zaczepki, gdzieżbym śmiała, po prostu nie zauważyłam tego "nie" i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna łokciem to ty na Rozyckiego chyba dostalas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:27 bo tylko przekupy na bazarach zwracaja sie per kochaniutka. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: łokciem to ty na Rozyckiego chyba dostalas 16.07.04, 14:32 a Ty gdzie nauczyłaś się wiecznego przyczepiania i dosrywania ludziom bez powodu (np wczoraj jednej dziewczynie, która nic Ci nie zrobiła)? ciekawi mnie to, a może po prostu nie łyknęłaś dziś swojego depressu? pajdeczko? bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna ale cie wkurzylam, nie nerwujsia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:36 ty natomiast zapomnialas o lekach na schizofrenie bo znowu masz urojenia. mozesz jeszcze lyknąc, to nie tabletki antykoncepcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:40 takim ludziom można skutecznie pomóc (szczególnie jeśli są to osoby Tobie ważne) uświadamiając im to właśnie- że są marudne i jaką niechęć otoczenia to wywołuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:50 to sa malkontenci "z urodzenia", im pomóc nie mozna , bo oni tego nie chca, a na siłę nikogo nie można uzdrawiać Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:54 ja też jestem malkontentem z urodzenia, melancholikiem i egocentrykiem- fatalne połączenie- ale mam tego świadomość, jakby to ująć- pracuję ciężko nad sobą i nie zatruwam dzięki temu życia innym-szczególnie tym któych cenię. nie chcę nudzić i znowu odsyłać do tego co czytam- ale w którymś z numerów charakterów był art. o żabach i księżniczkach który trochę mi uświadomił. Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:12 Zdrowo jest miec odrobine samokrytycyzmu przy wysokiej samoocenie, zeby nie wpasc z jednej skrajności w druga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Ja się lubię! Nawet kwiata sobie czasem kupuję n/t IP: *.crowley.pl 16.07.04, 14:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Ja się lubię! Nawet kwiata sobie czasem kupuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:17 to ja siebie bardziej lubie, bo sobie nawet czasami biustonosz kupie w prezencie. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ja się lubię! Nawet kwiata sobie czasem kupuj 16.07.04, 14:22 ee tam sprzatać Ci sie mleka z podłogi nie che:)) to tylko wygoda a nie lubienie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Ja się lubię! Nawet kwiata sobie czasem kupuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:29 aluzju poniala, ales ty wyszczekany, chyba latasz tez na Rozyckiego i tam sie uczysz takich odzywek Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ja się lubię! Nawet kwiata sobie czasem kupuj 16.07.04, 14:32 jak to pisałem, też załapałem ze tak moze wyjść, ale wierz mi nie miałem tego na mysli, stąd dalszy dopisek. Nie chodziło o to a jesli tak wyszło to sorry.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna o to , czyli ze cycki mam do samej podlogi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:38 gdyby to byla prawda to bym sie wkurzyla, ale ze nie jest, to odbieram to jako zart. uspokoj natke, bo troche ja wnerwilam tym bazarem. ale pewnie trafilam w dziesiątke Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: o to , czyli ze cycki mam do samej podlogi? 16.07.04, 14:42 nie mnie sie cycki kojarza z mlekiem i zawsze mówię albo o kapiącym albo o zważonym to wszystko. Był to zart a nie przytyk:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: o to , czyli ze cycki mam do samej podlogi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:46 to ja ci wytlumacze, jak to zrozumialam: biustonosz kupuje i zakladam po to, zeby golymi cyckami nie wycierac podlogi:))))) ale to nie jest wcale abstrakcja. niektore kobity tak maja, moze podlogi nie wycieraja, ale stol na pewno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: o to , czyli ze cycki mam do samej podlogi? 16.07.04, 14:49 nie ja skojarzyłem to inaczej jak mleko to?????????? a no własnie ale juz nie wycinałem bo mi sie nie chciało:) jak na kolanach muja podłogę to jak by 4 ręce miały Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ja się lubię! Nawet kwiata sobie czasem kupuj 16.07.04, 14:37 P.S nie włączam sie w damskie dysputy:) a ze to moze tak wyglada to przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Heh, na tym forum jest kilka osób które 16.07.04, 14:20 siebie wprost uwielbiają!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Heh, na tym forum jest kilka osób które 16.07.04, 14:23 a co tez grasz na skrzypcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna nie lubi sie siebie za cos tylko mimo wszystko:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:31 co nie Anka?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: tak poprostu siebie lubię:-)) bo jestem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:40 otwarta na ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: m.in ;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:48 wyrozumiala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: czasem aż za bardzo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:16 tak cie odbieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: tak poprostu siebie lubię:-)) bo jestem... 16.07.04, 14:45 i to wystarczy??? ja jakbym sobie nago nie pograł przed lustrem na skrzypcach to pewnie bym sie zbił ze złości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: tak poprostu siebie lubię:-)) bo jestem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:46 a czym? smyczkiem czy pudlem? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: tak poprostu siebie lubię:-)) bo jestem... 16.07.04, 14:51 zamiast smyczka uzywam onego a włosie no to wiadomo, problem jest w utrzymaniu sztywności bo nieraz ze 2 godziny tak pitolę, raz to mi nawet włosie sie przetarło:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:46 lubić siebie lubię, gorzej z podobaniem sie sobie - na tym gruncie mam ekstremalne fluktuacje, raz uważam że jestem naprawdę niezła a innym razem że mój boże co za koszmar :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:53 no to sie ciesze ze jestem w mniejszości:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov nadmiar miłości własnej bywa szkodliwy 16.07.04, 14:57 ee tam podaj przykład z literatury średniowiecznej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wszystko w nadmiarze szkodzi :-)) 16.07.04, 15:14 a nadmiar świezego powietrza? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ;-))) ty to na wszystko masz odpowiedź ;-) 16.07.04, 15:40 a wiesz, że nadmiar świeżego powietrza zaszkodził armii Napoleona w wojnie z Rosja ?:) no popatrz ile sie mozna nauczyc naa takim F.K. a propos jak tam sesja? miała byc biba:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: ;-))) ty to na wszystko masz odpowiedź ;-) 16.07.04, 15:54 sesja ok, jeden z 5 egz. przeniesiony na wrzesień więc na razie nici z biby :P Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ;-))) ty to na wszystko masz odpowiedź ;-) 16.07.04, 15:59 ha to trzeba było sie uczyć a nie na forum udzielać:) to we wrześniu Kolską zarezerwuj najlepiej całą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:12 he he uważaj kopov, bo jeszcze któregoś dnia cię polubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:27 powinienem byc w Poznaniu w tym miesiacu:))))) ee tam aż bije od Ciebie frustracja skoro rozglądasz sie za dziewczynami to gdzie mnie tam sie z nimi równać?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:33 ja to mam dzisiaj branie, najpierw blanchet się umizgiwała (co zresztą było niezwykle przyjemne, mimo że dla żartu wyłącznie) a teraz kopov, ulubieniec mas. sfrustrowana to ja mogę być na przykład ogromem firm robiących okna i w związku z tym problemem z wyborem i lękiem przed zakupem szajsu; względnie pękniętą rurką od wody lub tym podobne problemy budowlane. seksualnie jestem wyrzyta i zadowolona (choć ciągle się rozwijam) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:37 no jak piszesz hamstwo no jak? :))) a seksualnie to mozesz byc chyba zaspokojona, wyżycie to takie zwierzęce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:42 ojej, płonę pąsem karminowym za to fatalne wyrz/życie :)) "wyżycie to takie zwierzęce:)))" a może mój seks jest zwierzęcy, ha? :)) "> a seksualnie to mozesz byc chyba zaspokojona" mogę ale na krótko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:45 skoro zwierzęcy to pasujemy do siebie:))))))) na krótko mówisz, no to rozumiem ten dzisiejszy wątek, ale po co to pisać - hipotetycznie? jesteśmy tu jak jedna duza rodzina prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:48 no to albo więzy krwi, albo seks, jedno i drugie razem to już niesmacznie się robi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:55 jeśli miałbym wybierać to..... ale i tak wszystko w rodzinie pozostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:34 ale oczywiście, jeśli miałbyś ochotę, to zapraszam w imieniu swoim oraz męża na kawę albo co :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:38 ale ja moge byc z kolega:)))))))))))))))) nie mniej dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:42 to nie jest niestety mój kolega tylko określenie osobnika z grupy nieformalnej, no niestety za niego nie mogę ręczyc, ze będzie raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:46 wiesz, jak mam wystawić własnego męża na spotkanie z jakąś obcą wiarą, to lepiej że to jest jakiś koleś niż seksowna, cycata, superbłyskotliwa cizia. MI będzie raźniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:49 ale jak sie zastanowić to on jest z lekka cycaty:))))))))))) a o jakiej wierze myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:51 wiara=ludzie kultywuję oraz krzewię na forum gwarę poznańską :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:53 chciałem sie upewnic:) a z czego Poznań moze byc jescze dumny poza dyrygentem i przekupną policją? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:58 warszawska małpa!! lecę na chatę miłego łykendu kopov! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 16:01 tylko tu mieszkam:P godzina wampirów wybiła tez sie baw dobrze i pamietaj, że bez alkoholu mozna sie tez dobrze bawic:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:18 Ja lubie siebie. Czasami nie lubię jakis moich decyzji. Albo tego, że trwam w niedobrym dla mnie związku. ALe ogólnie - lubie siebie. :-) wu_ka napisała: > Kto lubi siebie lubi też innych. A kto lubi innych lubi życie. A taka osoba > postrzegana jest jako pociągająca i seksowna. > A czy wy lubicie siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
dede1 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 16:03 Jezeli ktos siebie nie lubi to wymaga porady psychologa. Jesli nie lubi zycia, innych ludzi (nie wszystkich moze, ale przynajmniej niektorych)to z pewnoscia nalezy do bardzo nieszczesliwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johan Bengtson Re: Kto lubi siebie ? IP: 195.245.217.* 16.07.04, 19:48 > Jezeli ktos siebie nie lubi to wymaga porady psychologa. Już lecę. Z tym że ja lubię większość ludzi. Oprócz siebie samego przychodzi mi do głowy jeszcze jeden wyjątek od reguły: Kopov. Człowieku, wyemigruj czasem na jakiś chat room, bo przebijanie się przez 100 twoich postów w poszukiwaniu końca wątku może być męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edit Re: Kto lubi siebie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:10 ja bardzo lubię siebie. oczywiscie mam takie dni, że wszystko jest do chrzanu, ale rzadko. wczoraj na przykład przypadkiem trafiłam na super sexowna bluzkę, po okazyjnej cenie, w której wygladam super. szłam do domu z usmiechem od ucha do ucha w strugach deszczu. miałam parasol, ale celowo wystawilam się na ten letni deszcz. rano wstałam, obejrzałam się nago w lustrze i stwierdzilam, że wygladam całkiem fajnie, odchudzać się nie musze i w ogóle to jestem zadowolona z życia. wszystkim polecam pozytywne myslenie i nastawienie. nie ma nic gorszego niż narzekający na wszystko człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Kto lubi siebie ? 17.07.04, 12:52 uwielbiam siebie....!!!ale bez narcyzmu..to czysta akceptacja..samej siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: Kto lubi siebie ? 17.07.04, 19:28 A ja z każdym dniem zaczynam siebie lubić coraz bardziej. Kiedyś uważałam, że mam same wady, dzisiaj - widzę u siebie większośc zalet. Być może za jakiś wpadne w stan samouwielbienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: Kto lubi siebie ? IP: 195.117.50.* 17.07.04, 19:34 Ja się już to kilka razy pytałem przy różnych okazjach, spytam jeszcze raz: czemu ważniejsze od tego, kim ludzie są, zaczyna być to, za kogo się uważają i podają? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Kto lubi siebie ? 17.07.04, 19:37 ludzie sa tym za kogo sie uwazaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johan aka RunDLL32 Re: Kto lubi siebie ? IP: 195.245.217.* 19.07.04, 17:26 Egocentryzm. Bardzo na czasie. To ja jestem geniuszem pianistyki jazzowej i mam 15 lat. Ale zajebiście!!! Odpowiedz Link Zgłoś