Dodaj do ulubionych

Kto lubi siebie ?

16.07.04, 13:12
Kto lubi siebie lubi też innych. A kto lubi innych lubi życie. A taka osoba
postrzegana jest jako pociągająca i seksowna.
A czy wy lubicie siebie?
Obserwuj wątek
    • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:13
      bardzo siebie lubie, nieraz staje nago przed lustrem i gram na skrzypcach:)
      • Gość: obierzyna Kopov, wydalam niekontrolowany dzwięk paszczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:18
        bardzo bym chciala cie kiedys poznac osobiscie, ciekawe czy tez bylby z ciebie
        taki zartownis:))
        • kopov Re: Kopov, wydalam niekontrolowany dzwięk paszczą 16.07.04, 13:19
          wpadnij do stolicy:)
          • Gość: obierzyna Re: Kopov, wydalam niekontrolowany dzwięk paszczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:20
            wpadanie sie zle konczy, moze zajade po prostu?
            • Gość: obierzyna wpadne do stolicy i sie zakocham i na co mi to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:22
              • kopov Re: wpadne do stolicy i sie zakocham i na co mi t 16.07.04, 13:25
                to jak chcesz na dzień dobry wyjade Ci z grzywy? to ponoć dobrze robi na
                otrzeźwienie:))))))
                • Gość: obierzyna Re: wpadne do stolicy i sie zakocham i na co mi t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:28
                  a co ma twoja grzywa do stolicy? podobno macie takie hasło "zakochaj sie w
                  stolicy". tego sie wlasnie boje, w tobie sie nie zakocham bos małoletni, a jak
                  na razie wystarczy skandali z pedofilami.chociaz, jest w tym jakas szansa na
                  zrobienie kariery medialnej. o kobiecie-pedofilce jeszcze nie bylo glosno.....
            • kopov Re: Kopov, wydalam niekontrolowany dzwięk paszczą 16.07.04, 13:23
              kup sobie kalendarzyk albo wstąp do apteki pod rodzynkiem czy rydzynkiem i
              jakos pójdzie:)
              • Gość: obierzyna Re: Kopov, wydalam niekontrolowany dzwięk paszczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:26
                moge tez wpasc pod maybacha.chociaz...zastanawiam sie , bo blizej mam do Audi
                A8.....
                • kopov Re: Kopov, wydalam niekontrolowany dzwięk paszczą 16.07.04, 13:29
                  no jak to było? na lewo piękni na prawo mądrzy a zaba w środku - no przecież
                  sie nie rozerwę
    • blanchet Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:14
      gdyby nie pewne natręctwa szczególnie te dotyczące planowania- byloby całkiem
      całkiem.
      • Gość: cama Re: Kto lubi siebie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 14:45
        Lubie swoja fizycznosc i nie tylko. Chociaz nie jestem idealna, ale kto jest...
    • tribeca Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:14
      ja siebie lubię - wiem, jakie mam zalety i jakie wady i te ostatnie w pełni
      akceptuję:)
      • wu_ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:17
        Kopov jak siebie lubisz, to po co grasz na skrzypcach?
        Jestes masochistą ;)
    • Gość: obierzyna w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:16
      • kopov Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. 16.07.04, 13:17
        jak skoczysz z szafy?
        • Gość: obierzyna Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:18
          nie, jak zjem cos z grilla i popije winskiem.
          • kopov Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. 16.07.04, 13:20
            snobujesz sie był juz taki jeden profesurek Lecter Hannibal mu było:))
            • Gość: obierzyna Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:24
              on byl cienki, bo zjadal cudze wątroby, nie sztuka zjesc cudzą - sztuka zjesc
              własną!
              • kopov Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. 16.07.04, 13:26
                a Ty zjadasz i moze jeszcze pałeczkami?
                • Gość: obierzyna Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:30
                  nie, ręcami wygodniej.
                  • kopov Re: w sobie najbardziej lubie wątróbkę b.t. 16.07.04, 13:32
                    ale cebulka sie wyslizguje:)
    • apetyt_na_zycie Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:19
      Lubie siebie, jak najbardziej, pomimo że znam doskonale swoje wady;)
      • wu_ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:24
        no, proszę, wszyscy zadowoleni z siebie :)
        czy to spowodowane poprawa pogody, perspektywą weekendu czy też... checia bycia
        seksownym :)
    • pierozek_monika Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:25
      całkiem się lubię
    • Gość: Zawodowiec Ja lubie siebie a innych srednio na jeza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:27
      w sumie to mało osob lubie.
    • nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:30
      no ba!
      • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:31
        a TY co z łapanki?
        • nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:34
          taaa, łamanki chyba, kobita mało mi ręki nie złamała w sklepie:)
          • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:37
            promocja była?:))))))
            • nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:47
              nawet nie, agresywne baby tak mają, mówi się "przepraszam" a ona z łokcia:))))
              • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:49
                moze ma kabrioleta i jeżdzi na zimnego łokcia?:)
                • nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:09
                  hehe, do zimnego łokcia to i maluch wystarczy:)))))))))
                  • Gość: obierzyna cos ci natka ten zarcik nie wyszedl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:19
                    bo kopov nie odpisal...szczerze mowiąc, tez nie zrozumialam o co ci z tym
                    maluchem
                    • Gość: obierzyna c.d. postu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:20
                      ...chodzi
                  • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:20
                    w maluchu jest ta owiewka co zatrzymuje zimne powietrze:P,
                    • nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:22
                      ale wiesz, wsiada bysior, nie mieści się w fotelu i rozlewa na cały przód
                      malucha, więc ręce też gdzieś musi umieścić, za oknem właśnie:)
                      owiewka :)))))))
                      • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:43
                        a lewa na rozporku:))))))))))))))
                    • Gość: obierzyna Re: Kto lubi siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:25
                      zapytam męża czy jego maly tez ma taka owiewke, bo cos kopov sciemniasz.
          • Gość: obierzyna Re: Kto lubi siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:37
            a co rzucili?
        • Gość: obierzyna Re: Kto lubi siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:34
          beknelo jej sie po obiedzie. nie szkodzi. zdarza sie nawet damie.
          • nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:37
            oj pudło, moja droga, obiadu jeszcze nie spożywałam.
      • wu_ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:33
        Wcale nie- ba! Są tez tacy, co nie lubią ani siebie, ani nikogo innego i
        potrafia narzekaniem skutecznie zepsuc wszystkim humor
        • nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:36
          no to ja wypowiadam się w swoim imieniu, siebie lubię jak najbardziej, a innych
          z założenia, dopóki nie zepsują dobrego wrażenia:)
          • Gość: obierzyna Re: Kto lubi siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:38
            to ja mam zupelnie na odrot. najpierw nie lubie z zalozenia, a potem zakladam
            noge na noge.
            • nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:46
              no, jeżeli dla Ciebie lubienie kogoś to rozkładanie nóg, to słusznie robisz.
              • Gość: obierzyna Re: Kto lubi siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:49
                czy ty umiesz czytac czy szukasz zaczepki? przeczytaj jeszcze raz , co
                napisalam i wowczas komentuj zgodnie z tym, co jest w wypowiedzi
                • nat.ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:23
                  kochaniutka, umiem czytać i nie szukam zaczepki, gdzieżbym śmiała, po prostu
                  nie zauważyłam tego "nie" i tyle.
                  • Gość: obierzyna łokciem to ty na Rozyckiego chyba dostalas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:27
                    bo tylko przekupy na bazarach zwracaja sie per kochaniutka.
                    • nat.ka Re: łokciem to ty na Rozyckiego chyba dostalas 16.07.04, 14:32
                      a Ty gdzie nauczyłaś się wiecznego przyczepiania i dosrywania ludziom bez
                      powodu (np wczoraj jednej dziewczynie, która nic Ci nie zrobiła)? ciekawi mnie
                      to, a może po prostu nie łyknęłaś dziś swojego depressu? pajdeczko?
                      bez odbioru.
                      • Gość: obierzyna ale cie wkurzylam, nie nerwujsia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:36
                        ty natomiast zapomnialas o lekach na schizofrenie bo znowu masz urojenia.
                        mozesz jeszcze lyknąc, to nie tabletki antykoncepcyjne.
        • blanchet Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:40
          takim ludziom można skutecznie pomóc (szczególnie jeśli są to osoby Tobie ważne)
          uświadamiając im to właśnie- że są marudne i jaką niechęć otoczenia to
          wywołuje.
          • wu_ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:50
            to sa malkontenci "z urodzenia", im pomóc nie mozna , bo oni tego nie chca, a
            na siłę nikogo nie można uzdrawiać
            • blanchet Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 13:54
              ja też jestem malkontentem z urodzenia, melancholikiem i egocentrykiem- fatalne
              połączenie- ale mam tego świadomość, jakby to ująć- pracuję ciężko nad sobą i
              nie zatruwam dzięki temu życia innym-szczególnie tym któych cenię. nie chcę
              nudzić i znowu odsyłać do tego co czytam- ale w którymś z numerów charakterów
              był art. o żabach i księżniczkach który trochę mi uświadomił.
              • wu_ka Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:12
                Zdrowo jest miec odrobine samokrytycyzmu przy wysokiej samoocenie, zeby nie
                wpasc z jednej skrajności w druga
    • Gość: kohol Ja się lubię! Nawet kwiata sobie czasem kupuję n/t IP: *.crowley.pl 16.07.04, 14:09
      • Gość: obierzyna Re: Ja się lubię! Nawet kwiata sobie czasem kupuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:17
        to ja siebie bardziej lubie, bo sobie nawet czasami biustonosz kupie w
        prezencie.
        • kopov Re: Ja się lubię! Nawet kwiata sobie czasem kupuj 16.07.04, 14:22
          ee tam sprzatać Ci sie mleka z podłogi nie che:)) to tylko wygoda a nie
          lubienie sie
          • Gość: obierzyna Re: Ja się lubię! Nawet kwiata sobie czasem kupuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:29
            aluzju poniala, ales ty wyszczekany, chyba latasz tez na Rozyckiego i tam sie
            uczysz takich odzywek
            • kopov Re: Ja się lubię! Nawet kwiata sobie czasem kupuj 16.07.04, 14:32
              jak to pisałem, też załapałem ze tak moze wyjść, ale wierz mi nie miałem tego
              na mysli, stąd dalszy dopisek. Nie chodziło o to a jesli tak wyszło to sorry.:)
              • Gość: obierzyna o to , czyli ze cycki mam do samej podlogi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:38
                gdyby to byla prawda to bym sie wkurzyla, ale ze nie jest, to odbieram to jako
                zart. uspokoj natke, bo troche ja wnerwilam tym bazarem. ale pewnie trafilam w
                dziesiątke
                • kopov Re: o to , czyli ze cycki mam do samej podlogi? 16.07.04, 14:42
                  nie mnie sie cycki kojarza z mlekiem i zawsze mówię albo o kapiącym albo o
                  zważonym to wszystko. Był to zart a nie przytyk:))
                  • Gość: obierzyna Re: o to , czyli ze cycki mam do samej podlogi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:46
                    to ja ci wytlumacze, jak to zrozumialam: biustonosz kupuje i zakladam po to,
                    zeby golymi cyckami nie wycierac podlogi:))))) ale to nie jest wcale
                    abstrakcja. niektore kobity tak maja, moze podlogi nie wycieraja, ale stol na
                    pewno:)))
                    • kopov Re: o to , czyli ze cycki mam do samej podlogi? 16.07.04, 14:49
                      nie ja skojarzyłem to inaczej jak mleko to?????????? a no własnie ale juz nie
                      wycinałem bo mi sie nie chciało:) jak na kolanach muja podłogę to jak by 4 ręce
                      miały
            • kopov Re: Ja się lubię! Nawet kwiata sobie czasem kupuj 16.07.04, 14:37
              P.S nie włączam sie w damskie dysputy:)
              a ze to moze tak wyglada to przypadek
    • anka2413 Heh, na tym forum jest kilka osób które 16.07.04, 14:20
      siebie wprost uwielbiają!!;-)))
      • kopov Re: Heh, na tym forum jest kilka osób które 16.07.04, 14:23
        a co tez grasz na skrzypcach?
        • anka2413 ja??, nieee 16.07.04, 14:24
          co najwyżej na nerwach, niektórym...
          • kopov Re: ja??, nieee 16.07.04, 14:25
            no to za co siebie lubisz?
            • Gość: obierzyna nie lubi sie siebie za cos tylko mimo wszystko:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:31
              co nie Anka?!
              • anka2413 tak poprostu siebie lubię:-)) bo jestem... 16.07.04, 14:37

• Gość: obierzyna Re: tak poprostu siebie lubię:-)) bo jestem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:40
                  otwarta na ludzi?
                  • anka2413 m.in ;-)) 16.07.04, 14:47

• Gość: obierzyna Re: m.in ;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:48
                      wyrozumiala?
                      • anka2413 czasem aż za bardzo... 16.07.04, 15:04

• Gość: obierzyna Re: czasem aż za bardzo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:16
                          tak cie odbieram:)
                • kopov Re: tak poprostu siebie lubię:-)) bo jestem... 16.07.04, 14:45
                  i to wystarczy??? ja jakbym sobie nago nie pograł przed lustrem na skrzypcach
                  to pewnie bym sie zbił ze złości:)
                  • Gość: obierzyna Re: tak poprostu siebie lubię:-)) bo jestem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:46
                    a czym? smyczkiem czy pudlem?
                    • kopov Re: tak poprostu siebie lubię:-)) bo jestem... 16.07.04, 14:51
                      zamiast smyczka uzywam onego a włosie no to wiadomo, problem jest w utrzymaniu
                      sztywności bo nieraz ze 2 godziny tak pitolę, raz to mi nawet włosie sie
                      przetarło:)
    • anka2413 Ja siebie lubię 16.07.04, 14:21
      innych też, do czasu...
    • lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:46
      lubić siebie lubię, gorzej z podobaniem sie sobie - na tym gruncie mam
      ekstremalne fluktuacje, raz uważam że jestem naprawdę niezła a innym razem że
      mój boże co za koszmar :))
      • anka2413 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:47
        większość populacji tak ma ;-))
        • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:53
          no to sie ciesze ze jestem w mniejszości:))))))))))))))
          • anka2413 kopov nadmiar miłości własnej bywa szkodliwy ;-) 16.07.04, 14:56

• kopov Re: kopov nadmiar miłości własnej bywa szkodliwy 16.07.04, 14:57
              ee tam podaj przykład z literatury średniowiecznej:)
              • anka2413 wszystko w nadmiarze szkodzi :-)) 16.07.04, 15:12

• kopov Re: wszystko w nadmiarze szkodzi :-)) 16.07.04, 15:14
                  a nadmiar świezego powietrza?
                  • anka2413 ;-))) ty to na wszystko masz odpowiedź ;-) 16.07.04, 15:30

• kopov Re: ;-))) ty to na wszystko masz odpowiedź ;-) 16.07.04, 15:40
                      a wiesz, że nadmiar świeżego powietrza zaszkodził armii Napoleona w wojnie z
                      Rosja ?:) no popatrz ile sie mozna nauczyc naa takim F.K. a propos jak tam
                      sesja? miała byc biba:)
                      • anka2413 Re: ;-))) ty to na wszystko masz odpowiedź ;-) 16.07.04, 15:54
                        sesja ok, jeden z 5 egz. przeniesiony na wrzesień więc na razie nici z biby :P
                        • kopov Re: ;-))) ty to na wszystko masz odpowiedź ;-) 16.07.04, 15:59
                          ha to trzeba było sie uczyć a nie na forum udzielać:) to we wrześniu Kolską
                          zarezerwuj najlepiej całą:))))
      • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 14:52
        a co na to ta dziewczyna?:)
        • lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:12
          he he
          uważaj kopov, bo jeszcze któregoś dnia cię polubię ;)
          • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:27
            powinienem byc w Poznaniu w tym miesiacu:)))))
            ee tam aż bije od Ciebie frustracja skoro rozglądasz sie za dziewczynami to
            gdzie mnie tam sie z nimi równać?:))))))))
            • lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:33
              ja to mam dzisiaj branie, najpierw blanchet się umizgiwała (co zresztą było
              niezwykle przyjemne, mimo że dla żartu wyłącznie) a teraz kopov, ulubieniec
              mas.
              sfrustrowana to ja mogę być na przykład ogromem firm robiących okna i w związku
              z tym problemem z wyborem i lękiem przed zakupem szajsu; względnie pękniętą
              rurką od wody lub tym podobne problemy budowlane.
              seksualnie jestem wyrzyta i zadowolona (choć ciągle się rozwijam) :))
              • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:37
                no jak piszesz hamstwo no jak? :)))
                a seksualnie to mozesz byc chyba zaspokojona, wyżycie to takie zwierzęce:)))
                • lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:42
                  ojej, płonę pąsem karminowym za to fatalne wyrz/życie :))

"wyżycie to takie zwierzęce:)))"
                  a może mój seks jest zwierzęcy, ha? :))

"> a seksualnie to mozesz byc chyba zaspokojona"
                  mogę ale na krótko :)
                  • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:45
                    skoro zwierzęcy to pasujemy do siebie:)))))))
                    na krótko mówisz, no to rozumiem ten dzisiejszy wątek, ale po co to pisać -
                    hipotetycznie? jesteśmy tu jak jedna duza rodzina prawda?:)
                    • lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:48
                      no to albo więzy krwi, albo seks, jedno i drugie razem to już niesmacznie się
                      robi...
                      ;)
                      • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:55
                        jeśli miałbym wybierać to..... ale i tak wszystko w rodzinie pozostanie:)
            • lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:34
              ale oczywiście, jeśli miałbyś ochotę, to zapraszam w imieniu swoim oraz męża na
              kawę albo co :)
              • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:38
                ale ja moge byc z kolega:)))))))))))))))) nie mniej dziękuje:)
                • lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:39
                  będzie raźniej :)
                  • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:42
                    to nie jest niestety mój kolega tylko określenie osobnika z grupy nieformalnej,
                    no niestety za niego nie mogę ręczyc, ze będzie raźniej
                    • lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:46
                      wiesz, jak mam wystawić własnego męża na spotkanie z jakąś obcą wiarą, to
                      lepiej że to jest jakiś koleś niż seksowna, cycata, superbłyskotliwa cizia. MI
                      będzie raźniej :)))
                      • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:49
                        ale jak sie zastanowić to on jest z lekka cycaty:))))))))))) a o jakiej wierze
                        myslisz?
                        • lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:51
                          wiara=ludzie
                          kultywuję oraz krzewię na forum gwarę poznańską :)
                          • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:53
                            chciałem sie upewnic:) a z czego Poznań moze byc jescze dumny poza dyrygentem i
                            przekupną policją?
                            • lukrecja8 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:58
                              warszawska małpa!!

lecę na chatę
                              miłego łykendu kopov! :))
                              • kopov Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 16:01
                                tylko tu mieszkam:P godzina wampirów wybiła
                                tez sie baw dobrze i pamietaj, że bez alkoholu mozna sie tez dobrze bawic:)
    • souri Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 15:18
      Ja lubie siebie.
      Czasami nie lubię jakis moich decyzji. Albo tego, że trwam w niedobrym dla mnie
      związku. ALe ogólnie - lubie siebie.
      :-)

wu_ka napisała:

> Kto lubi siebie lubi też innych. A kto lubi innych lubi życie. A taka osoba
      > postrzegana jest jako pociągająca i seksowna.
      > A czy wy lubicie siebie?
    • dede1 Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 16:03
      Jezeli ktos siebie nie lubi to wymaga porady psychologa. Jesli nie lubi zycia,
      innych ludzi (nie wszystkich moze, ale przynajmniej niektorych)to z pewnoscia
      nalezy do bardzo nieszczesliwych ludzi.
      • Gość: Johan Bengtson Re: Kto lubi siebie ? IP: 195.245.217.* 16.07.04, 19:48
        > Jezeli ktos siebie nie lubi to wymaga porady psychologa.

Już lecę. Z tym że ja lubię większość ludzi. Oprócz siebie samego przychodzi mi
        do głowy jeszcze jeden wyjątek od reguły: Kopov. Człowieku, wyemigruj czasem na
        jakiś chat room, bo przebijanie się przez 100 twoich postów w poszukiwaniu
        końca wątku może być męczące.
    • undyna Re: Kto lubi siebie ? 16.07.04, 19:50
      ano:))
    • Gość: Edit Re: Kto lubi siebie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:10
      ja bardzo lubię siebie. oczywiscie mam takie dni, że wszystko jest do chrzanu,
      ale rzadko. wczoraj na przykład przypadkiem trafiłam na super sexowna bluzkę,
      po okazyjnej cenie, w której wygladam super. szłam do domu z usmiechem od ucha
      do ucha w strugach deszczu. miałam parasol, ale celowo wystawilam się na ten
      letni deszcz. rano wstałam, obejrzałam się nago w lustrze i stwierdzilam, że
      wygladam całkiem fajnie, odchudzać się nie musze i w ogóle to jestem zadowolona
      z życia. wszystkim polecam pozytywne myslenie i nastawienie. nie ma nic
      gorszego niż narzekający na wszystko człowiek.
    • aretse11 Re: Kto lubi siebie ? 17.07.04, 12:52
      uwielbiam siebie....!!!ale bez narcyzmu..to czysta akceptacja..samej siebie..
      • wu_ka Re: Kto lubi siebie ? 17.07.04, 19:28
        A ja z każdym dniem zaczynam siebie lubić coraz bardziej.
        Kiedyś uważałam, że mam same wady, dzisiaj - widzę u siebie większośc zalet.
        Być może za jakiś wpadne w stan samouwielbienia ;)
        • Gość: RunDLL32 Re: Kto lubi siebie ? IP: 195.117.50.* 17.07.04, 19:34
          Ja się już to kilka razy pytałem przy różnych okazjach, spytam jeszcze raz:
          czemu ważniejsze od tego, kim ludzie są, zaczyna być to, za kogo się uważają i
          podają?
          • ruda_szczurka Re: Kto lubi siebie ? 17.07.04, 19:37
            ludzie sa tym za kogo sie uwazaja....
            • Gość: Johan aka RunDLL32 Re: Kto lubi siebie ? IP: 195.245.217.* 19.07.04, 17:26
              Egocentryzm. Bardzo na czasie.

To ja jestem geniuszem pianistyki jazzowej i mam 15 lat. Ale zajebiście!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka