kamilla1 21.02.13, 12:01 Co robicie po pracy? Macie czas i chęci na kreatywne spędzenie czasu wolnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modna.wygodna Re: Co robicie po pracy? 22.02.13, 08:43 Wolnego czasu to ja akurat za dużo nie mam. W natłoku codziennych obowiązków ciężko znaleźć mi chwilę dla siebie, szczególnie, że akurat skończyłam remont mojego nowego mieszkania i teraz pozostało mi już tylko załatwić transport i się przeprowadzać, a jakoś od kilku tygodni nie umiem się zebrać, żeby to w końcu zrobić. Zdecydowanie za dużo mam na głowie, ale tak to jest jak się łapie wszystkie sroki za ogon. Studia, praca itd. itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
besarabia Re: Co robicie po pracy? 26.02.13, 17:25 Czytam książki. Ostatnio Tak blisko Tammary Webber. To książka, która śmiało można by nazwać romansidłem studenckim, jest tylko jedno ale... Drugi wątek dotyczy przemocy seksualnej i naszego do niej stosunku. Każdą wolną chwilę lubiłabym spędzić z książką, ale jak tylko zrobi sie cieplej to będę tę pasje dzieliła z rowerem :) Odpowiedz Link Zgłoś
liliiiana Re: Co robicie po pracy? 28.02.13, 14:13 Na kreatywność nie mam czasu, ale staram się, chociaż to mało oryginalne, spędzać swój wolny czas aktywnie. Chodzę na siłownie i basen. Odpowiedz Link Zgłoś
atosiek32 Re: Co robicie po pracy? 04.07.13, 12:29 Jasne, że tak. Nie można siedzieć przed telewizorem i nic nie robić. Mam taką pracę, że po niej mam jeszcze chęci i chcę więc biorę pióra wieczne i popisuję sobie trochę i są pierwsze sukcesy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzasta Re: Co robicie po pracy? 05.07.13, 15:47 Staram się korzystać z czasu, np basen, rower, czy spotkania ze znajomymi. Ale niestety komputer i tak zajmuje mi bardzo duzo czasu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
niltawa ... 09.07.13, 12:54 ja po pracy non stop przeglądam mieszkania do wynajęcia Bydgoszcz niestety pod tym względem mnie trochę zawiodła, spodziewałam się, że wcześniej znajdę coś co będzie odpowiadało przynajmniej połowie moich wymagań, przez to nawet nie mam czasu na rolki ani na rower :/ Odpowiedz Link Zgłoś
atosiek32 Re: Co robicie po pracy? 09.07.13, 13:08 Po pracy to pierwsze co robię to odpalam kompa, ogarniam się na szybko, szybki obiad i siadam do mojej gry mmorpg, bo kocham grać w gry komputerowe. Odpowiedz Link Zgłoś
goniata Re: Co robicie po pracy? 17.09.13, 22:15 Doskonale cię rozumiem , ja też najlepiej się odstresowuje przy ulubionej gierce ;)a ostatnio na tapecie jest taka farma ;) CDP.pl Odpowiedz Link Zgłoś
berciakowa Re: Co robicie po pracy? 18.09.13, 23:08 Też lubię sobie pograć ;) ale najczęściej w jakieś gry on line np tutaj gierestrojka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eclover Re: Co robicie po pracy? 04.10.13, 23:02 ja polecam na odstresowanie decoupage... nie dość, że fajna zabawa, to jeszcze coś pożytecznego z tego zostaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
anija21 Re: Co robicie po pracy? 07.10.13, 13:41 Ja nie chodze do pracy ale pracuje w domu cały czas po przez własną stronę internetową. Firma stylem.pl/ pomogła nam stworzyć ją a dodatkowo wupozycjonować a teraz zarabiamy na niej warto pomyśleć nad czymś swoim:) Odpowiedz Link Zgłoś
modna.wygodna Re: Co robicie po pracy? 10.10.13, 11:07 Aktualnie trochę się u mnie wszystko uspokoiło, więc mam trochę więcej czasu na małe przyjemności, typu czytanie książek czy oglądanie filmów. Poza tym dosyć aktywnie pomagam mojej siostrze przy sprzedaży działki i wystawiam ją na darmowe ogłoszenia, kiedy mam trochę więcej czasu. Zawsze znajdzie się coś do roboty. Co do tego nie ma żadnych wątpliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
liliiiana Re: Co robicie po pracy? 16.10.13, 12:29 Po pracy zazwyczaj jestem totalnie padnięta.Jak mój facet ma wolne to spotykam się z nim. A jak nie to staram się jeszcze obejrzeć jakiś serial, poczytać coś itp. chociaż ostatnio kompletnie niestety nie mam na to czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: Co robicie po pracy? 18.10.13, 11:23 Biegam, czasem strzelam z wiatrówki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
qer Re: Co robicie po pracy? 22.10.13, 22:22 fancycat napisał(a): > Biegam, czasem strzelam z wiatrówki. :) idź na paintball, połączysz strzelanie i bieganie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aina80 Re: Co robicie po pracy? 23.10.13, 13:36 Gotuję, idę na spacer, wieczorem oglądam serial/film lub czytam książkę. Do tego dwa razy w tygodniu chodzę na basen. Czasem rysuję, ale niestety zwykle nie wystarcza mi na to czasu. - tabletki potencja l-arginina Odpowiedz Link Zgłoś
rajtar Re: Co robicie po pracy? 23.10.13, 22:35 ja ostatnio Zumba, ABT, biegi, atak na pośladki, atak na brzuch myślę nad Aerobiczna 6 Weidera Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinaa Re: Co robicie po pracy? 24.10.13, 14:55 wstyd się przyznac ale oglądam zazwyczaj seriale albo filmy, albo siedze w sieci. Nic kreatywnego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: Co robicie po pracy? 24.10.13, 17:47 Chłopak mnie wkręcił. W sumie chyba każda z nas chciałaby się przekonać, spróbować jak to jest a jest fajna zabawa. Tak jak z paintballem :p Odpowiedz Link Zgłoś
magdaja Re: Co robicie po pracy? 25.10.13, 15:44 ja uwielbiam spacery z psem;-) zawsze jak się przewietrzę zapominam np. o problemach z pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
rajtar Re: Co robicie po pracy? 28.10.13, 22:11 czy to takie dziwne że kobieta strzela... ja w gimnazjum chodziłam na kółko strzeleckie i nie miałam ani brata ani męża ani ojca... sama z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
rajtar Re: Co robicie po pracy? 28.10.13, 22:13 muszę zdać pewien test sprawnościowy więc jest tego faktycznie sporo około 7-8 godzin w tygodniu. gdzie na weekendy nie chodzę. a niedługo 2 razy w tygodniu dojdzie kurs samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
rajtar Re: Co robicie po pracy? 30.10.13, 21:31 był za darmo a zawsze to dwie godziny w-f w tygodniu więcej. dziś było spotkanie organizacyjne zapowiada się fajnie bo ma się wypowiadać pani z prewencji o różnych przypadkach i jak sobie z nimi radzili, komendant policji jak dochodzili do pewnych wydarzeń, rozmowa z panią psycholog i oczywiście zajęcia na macie Odpowiedz Link Zgłoś
rajtar Re: Co robicie po pracy? 03.11.13, 18:41 nie ... później szkoła się skończyła więc i kółko strzeleckie też odpadło i nie było jak ...w te wakacje trochę strzelałam z wiatrówki mojego chłopaka ale to tylko tak rekreacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
qer Re: Co robicie po pracy? 07.11.13, 11:21 strzelanie to świetna zabawa, trochę rozumiem uwielbienie amerykanów do broni ale jednocześnie ciesze się, że tylko wiatrówki są u nas popularne Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: Co robicie po pracy? 07.11.13, 16:59 ASG w zasadzie zaczyna też być bardzo popularne Odpowiedz Link Zgłoś
rajtar Re: Co robicie po pracy? 09.11.13, 21:17 bo to fajne że możesz iść w gronie znajomych i "pobawić się" nie robiąc drugiemu jakiejś większej krzywdy, szkoda że nie we wszystkich miastach jest tak popularny Odpowiedz Link Zgłoś
rajtar Re: Co robicie po pracy? 09.11.13, 21:15 qer napisał(a): > strzelanie to świetna zabawa, trochę rozumiem uwielbienie amerykanów do broni a > le jednocześnie ciesze się, że tylko wiatrówki są u nas popularne ja nie rozumiem uwielbienia do broni i bardzo dobrze że u nas nie ma jej powszechnie dostępnej. wiatrówka to wiatrówka można się pobawić ale i tak słychać że dzieciaki biegają z nimi po dworze albo polują na zwierzęta sąsiadów a co by było gdyby to była broń z ostrą amunicją! Odpowiedz Link Zgłoś
koneffka1988 Re: Co robicie po pracy? 12.11.13, 16:14 Idziemy do domu do faceta:) Odpowiedz Link Zgłoś
modna.wygodna Re: Co robicie po pracy? 19.11.13, 13:21 Po pracy zdecydowanie się nie nudzę. Mam tyle dodatkowych zajęć, że wręcz nie wiem już, gdzie je wszystkie upchać. Ostatnio do tego wszystkiego chciałam jeszcze zapisać się na kurs florystyki do szkoły www.AkademiaFlorystyki.pl, więc już w ogóle oszaleję od nadmiaru opcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamykowa Re: Co robicie po pracy? 26.11.13, 23:11 Ja jeszcze nie pracuję bo się uczę, ale lubię spędzać czas kreatywnie. Zwykle czytam (aktualnie "Łza" Lauren Kate na tapecie), ozdabiam pudełka (decoupage) a czasem idę na basen z koleżankami :) Odpowiedz Link Zgłoś
liliiiana Kuuba! 29.11.13, 12:46 Hmm, a ja ostatnio ciągle siedzę na kochamwakacje.com i przeglądam najpopularniejsze miejsca odwiedzane przez turystów. Sama chciałabym znaleźć się w tej chwili na Kubie(ach te inspiracje Dirty Dancing 2). Mam nadzieję, że kiedyś uzbieram wystarczająco dużo pieniędzy i mi się uda : )) Odpowiedz Link Zgłoś
karmin.ust Re: Co robicie po pracy? 29.11.13, 14:04 dobre pytanie:-) niestety najczęściej po pracy mam tylko czas na wyjścia do kina. Tyle jeśli chodzi ostatnio o ukulturalnianie się:-) Odpowiedz Link Zgłoś