stat7 25.02.13, 17:02 Ispiruja was ludzie dookola was? "Przejmujecie od nich pewne cechy , sposob zachowania,ktory wydaje sie wam atrakcyjny i staracie sie byc tacy jak ten ktos. Ja np obserwujac swojego szefa nauczylam sie asertywnosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gr.eenka Re: inspiruja was ludzie? 25.02.13, 17:08 tak, dzięki spotkanym ludziom jestem kim jestem. a właściwie wszystko się jakoś zazębia i jedno wynika z drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: inspiruja was ludzie? 25.02.13, 21:57 gr.eenka napisał: > a właściwie wszystko się jakoś zazębia i jedno wynika z drugiego. za pierwszym razem przeczytałem "wnika" :> Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: inspiruja was ludzie? 26.02.13, 08:27 jan_hus_na_stosie2 napisał: > gr.eenka napisał: > > > a właściwie wszystko się jakoś zazębia i jedno wynika z drugiego. > > za pierwszym razem przeczytałem "wnika" :> > no jak wnika, jak wnika? Przecież wyraźnie jest napisane, że wynika. p.s. przez grzeczność nic więcej nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
aroden nie. 25.02.13, 17:19 gdyz wszystko, czego chcielismy sie naumiec, to jusz sie naumielismy :) teraz inni ucza sie od nas. to najczestsza (bo normalna) kolej losu. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: nie. 25.02.13, 17:28 aroden napisał: > gdyz wszystko, czego chcielismy sie naumiec, to jusz sie naumielismy :) No to czas umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: nie. 25.02.13, 17:30 stokrotka_a napisała: > aroden napisał: > > > gdyz wszystko, czego chcielismy sie naumiec, to jusz sie naumielismy :) > > No to czas umierać. też o tym pomyślałam , ewentualnie nic nie robić i trwonić pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: nie. 25.02.13, 23:51 stokrotka_a napisała: > No to czas umierać. jasne. ale wczesniej miec 20-30 lat spokoju na wycieczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: inspiruja was ludzie? 25.02.13, 18:28 zawsze mnie inspirowali. jestem kompilacją kilkudziesięciu osób. od każdego sobie coś wziąłem i zmiksowałem w sobie. przede wszystkim jestem w połowie ojcem a w połowie matką więc..... Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: inspiruja was ludzie? 25.02.13, 19:56 Kompilować i powielać czyichś cech, sposobów zachowanie to nie, w życiu. Za bardzo jestem sama z siebie wyrazista. Jedynie panowanie nad sobą ćwiczę ale to nie jest przejmowanie niczego z konkretnej osoby, a jedynie element pracy nad sobą. Inspirują mnie ludzie ciekawi, artyści, filozofowie, twórcy, ludzie wielcy. Naokoło mnie, w życiu realnym, mało jest ludzi, o których mogę powiedzieć, że mnie w czymkolwiek przewyższają i do czegokolwiek inspirują. Sad but true. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: inspiruja was ludzie? 26.02.13, 22:02 Hmm, ja na szczęście mam dużo ludzi wokół mnie, którzy mnie inspirują - mój partner, moje przyjaciółki, moi rodzice, niektórzy ludzie w pracy, niektórzy znajomi ze studiów, mój promotor, ludzie poznani na konferencjach i warsztatach. Chyba jestem szczęściarą. Albo mam niższe standardy własne niż Ty;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: inspiruja was ludzie? 26.02.13, 22:05 > Albo mam niższe standardy własne niż Ty;) Z pewnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: inspiruja was ludzie? 26.02.13, 22:13 Nawet mój kot mnie inspiruje. Jest tak cudownie leniwy, że zwolniłam się z pracy. Aha, ale kot to nie człowiek, więc się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: inspiruja was ludzie? 25.02.13, 20:07 dzieci tak robia, kilkuletnie, to zabawnie wyglada ale czegos tam sieprzy tym tez ucza:) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: inspiruja was ludzie? 26.02.13, 15:00 mnie inspirują ludzie-postacie filmowe. ostatnio np. Fassbender :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie tak, najbardziej forumowi 26.02.13, 15:33 jan hus - inspiruje mnie w kwestiach damsko meskich, podryw, nawiazywanie kontaktu furia - w sprawach juz cysto uszkowych varia - dzieki niej zupelnie inaczej patrze na kobiety przy tuszy grinka - pokazala mi ze zycie jest piekne, nawed to w depresji grafzero - otworzyl mi oczy na wiejska mode meska dlugo by wymieniac no Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: inspiruja was ludzie? 26.02.13, 17:02 Tak, z tym, że ostatnio głównie wk....ają ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: inspiruja was ludzie? 26.02.13, 20:52 inspirują bardzo mnie zainspirowała ostatnio para - Julia Pietrucha i Ian Dow Widziałam ich na żywo - czad, słyszałam kilka luźnych wypowiedzi z mieszanymi uczuciami ale koniec końców doszłam do wniosku, że mogłabym tak żyć polecam zdjęcia : www.facebook.com/juliapietruchafanpage są dla mnie totalni. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: inspiruja was ludzie? 26.02.13, 21:02 Dawniej inspirował mnie Jarosław Kaczyński - jego wkład w rozwój języka polskiego oraz niebywale rozwinięta fantazja były dla mnie źródłem wielu radości. A teraz to tylko się ostali nudziarze pokroju Płaszczaka i Hofmana, którzy nawet za milion lat nie dorównają Prezesowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: inspiruja was ludzie? 26.02.13, 22:16 Nie wierzę w to co czytam ;) czerpiesz od nich w jakikolwiek sposób ? Odpowiedz Link Zgłoś