wielkafuria 06.03.13, 19:50 kiedy macie dzień "na nie". Wszystko jest złe i do kitu i nic nie ma sensu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-death Re: Co robicie 06.03.13, 19:53 Seks. Kto jak kto, ale autorka furiobloga powinna wiedzieć najlepiej co zrobić, żeby dzień na nie stał się dniem na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 19:59 seks jest przereklamowany :) i tak samo jak alkohol nie jest najlepszym rozwiazaniem na wqu...enie, bo ma byc przyjemnością a nie formą rozładowania negatywnego napiecia :D Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 21:48 seks jest przereklamowany :) juz to gdzies slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Co robicie 06.03.13, 19:56 odkąd mam dziecko, nie mam prawa mieć takiego dnia :-D Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 20:00 no nie zdążę sobie dzisiaj zrobic dziecka a z ulicy też nie zwinę jakiegoś :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 20:11 no przecież mam kota :) Ale dzięki,zaraz ją poduszę trochę a ona mi pomruczy i mam nadzieję że pomoże :D Odpowiedz Link Zgłoś
kolba.kukurydzy Re: Co robicie 06.03.13, 20:05 Gdybym mieszkała w większym mieście wsiadłabym do tramwaju i poddała się hipnotyzującym obrazkom z okien i tulącym bujaniem wagonów, chociaż do tych celów lepszy jest autobus. wtedy pieczołowicie otwieram książkę i czytam. A gdy jestem bardzo "na nie", to oglądam durne seriale :D. A jak na tak po środku, to zabieram książkę w sakwę i pakuję się na rower i szukam fajnego miejsca do czytania książki, tak by mi za bardzo nie świeciło w książkę. Można też czytać w okularach słonecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 20:07 to ja chyba pooglądam durne seriale... i wyciszę telefon... i przebiorę się już w piżamkę i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Co robicie 06.03.13, 20:07 zamykam się w domu i w sobie, nie wymagam od siebie zbyt wiele i o to samo proszę otoczenie, dziecko też Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Co robicie 06.03.13, 20:14 Ja dzisiaj w autobusie wetknęłam filet jednorazowy głębooooko w torebkę. Szukałam go w celu okazania kanarom przez pół miasta. Nie miałam ze sobą dowodu. Kiedy kontrolerzy zniesmaczeni opuścili autobus, zaniechawszy spisania mnie i wlepienia mi mandatu znalazłam ten przeklęty bilet jednorazowy. Adrenalina jeszcze mnie całkiem nie opuściła... Odpowiedz Link Zgłoś
kolba.kukurydzy Re: Co robicie 06.03.13, 20:18 Ja jak kupuję filety rybie to też wtykam je w torbę, ale nie trudno je znaleźć w torbie po zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolba.kukurydzy Re: Co robicie 06.03.13, 20:20 No i też ten filet jednorazowy, bo ja lubię ryby i je szybko zjadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 20:21 kolba.kukurydzy napisał(a): > Ja jak kupuję filety rybie to też wtykam je w torbę, ale nie trudno je znaleźć > w torbie po zapachu. to teraz wystarczy w autobusie/tramwaju zamiast biletu mieć filet? Odpowiedz Link Zgłoś
kolba.kukurydzy Re: Co robicie 06.03.13, 21:43 Kanar jeszcze szybciej by odpuścił szukanie biletu a raczej jego okazywanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie nie dziwie ci sie 07.03.13, 10:17 taki mandat zrujnowalby twoj budzet do konca 2014 roku Odpowiedz Link Zgłoś
kino.mockba Re: Co robicie 06.03.13, 20:15 Ja mam kolejny tydzień na nie i chyba brakuje mi magnezu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Co robicie 06.03.13, 20:27 W takim dniu przypominam sobie czasy kiedy było jeszcze gorzej i się pocieszam, że to tylko hormonalny dół, bo obiektywnie jest dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Co robicie 06.03.13, 20:44 Jak ja mam zły dzień to wszyscy mają zły dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Co robicie 06.03.13, 20:52 No wiesz, przykładowo wszystkich nie dam rady uszczęśliwić, ale już wqrwić to żaden problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 21:00 o mamuniu :D:D świetny tekst - wykorzystam go niecnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 09.03.13, 10:35 ta stowa to teraz czy dogadamy sie jakos inaczej? :D Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Co robicie 07.03.13, 10:14 pompeja napisała: > No wiesz, przykładowo wszystkich nie dam rady uszczęśliwić, ale już wqrwić to ż > aden problem :) genialne :-D Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co robicie 06.03.13, 21:09 wielkafuria napisał(a): > kiedy macie dzień "na nie". Wszystko jest złe i do kitu i nic nie ma sensu? > Najlepiej pomaga przytulenie się:))) A jak nie ma do kogo, no to czekolada. A jak większa skala problemu - spotkanie z przyjaciółmi i różne stopnie zmechacenia się:> Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 21:45 a Ty co? nauczyłaś się już wszystkiego? znalazłaś to co miałaś znaleźć? :P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co robicie 06.03.13, 21:49 wielkafuria napisał(a): > a Ty co? nauczyłaś się już wszystkiego? > znalazłaś to co miałaś znaleźć? :P Niah, niah... przeczytałam 2 razy, teraz się musi uleżeć. Przeczytam i trzeci, nim podusię przytulę i to by było na tyle:> Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Robimy to, co zwykle. 06.03.13, 21:19 I przede wszystkim nikomu nie zawracamy odbytu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 21:45 mezczyzni nie maja okresu wiec nie maja takiego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 21:47 tia... akurat. Faceci czasami zachowują się jakby mieli okres, mieli zespoł napięcia przed i jeszcze była pełnia - i mają to wszystko na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 21:49 10/ 10 a co tam to wychodzi poza skalę :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:00 no, wycinają , wycinają kiedyś zniknę cała bez śladu jednego Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:01 slyszalem, ze pokazywanie cyckow zalatwia wszystko tylko to facet musi byc z drugiej strony Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 22:03 przecież tam nic złego nie było ( strach dosłownie pisać :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:09 terror, pewnie z okazji rocznicy smierci stalina Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 22:11 To ja oficjalnie składam protest To kim Pan Jest ( poza programowaniem kobiet :) )? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 22:18 serio ? a ta skoromność to wrodzona czy nabyta ? to nie sprawiedliwe ja powiedziałam znaczy napisałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:26 da spokój tojakiś internetowy podrywacz. zboczeniec jeden, nabuja,nabuja i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 22:28 a ja stawiam na któregoś z panów stałych bywalców podwójne życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:35 nobezkitu napisał: > pewno, zaraz od homo wyzywaja tzn nie w tymsensie,tylko,że nie wiadomo :0 noi to sie wytnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:36 co nie wiadomo? o Tobie tez niewiadomo, cyckow nie chcesz pokazac, pewnie male masz noi to sie wytnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:37 nobezkitu napisał: > co nie wiadomo? o Tobie tez niewiadomo, cyckow nie chcesz pokazac, pewnie male > masz > noi to sie wytnie :) małe no i co? Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:39 no nic, pewnie jakis tam blad procentowy sie zainteresuje Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:41 nobezkitu napisał: > no nic, pewnie jakis tam blad procentowy sie zainteresuje mila,on sie ze mnie śmieje :( Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:43 moze masz ciekawe wnetrze... aaaa zartowalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:45 nobezkitu napisał: > moze masz ciekawe wnetrze... > > > aaaa zartowalem :) ta, lubię zwierzeta futerkowe Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:46 ja tez, kotki pieski itp ptaszkow nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:51 nobezkitu napisał: > a ile masz zwierzatek? zoofil jeden no Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:52 pijak i zlodziej no prosze Cie, ja jestem mily i dobry czlowiek a nie jakis dziwolag Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:56 nobezkitu napisał: > pijak i zlodziej > no prosze Cie, ja jestem mily i dobry czlowiek a nie jakis dziwolag uff, całe szczęście.mówię ci to na początku nie wyglądało dobrze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:58 dlatego wlasnie zmienilem nastawienie, bo bardzo sie przejalem co jakas gr.eenka z internetu o tym mysli :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 22:58 jeżeli inni tak o Tobie mówią to dobrze jeżeli sam tak myślisz to jesteś narcyzem Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 23:02 a jesli o sobie tak mysle i inni tez tak mysle to co wtedy? no przeciez nie narcyz bo inni tak mysla ale mysla jak ja narcyz czyli nie narcyzn lecz wroc do poczatku b ono przeciez nie narcyz bo inni tak mysla... Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 23:18 mysle, ze myslisz ze jestem jakis stalym bywalcem ktory na nowego nicka nic z tych rzeczy, rzadko tu przebywam a i teraz tez tymczasowo dla fanu Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 23:21 No jak rzadko jak czesto wielu tu bywa dla zabawy, wielu po to by dysktutować ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 23:33 Jest z nami od 8 dni 0 komentarzy 309 postów 112 odwiedziny profilu To jest czesto? Tu ludzie maja po kilkadziesiat tysiecy postow i siedza kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 22:55 nie czy miłą konewrsację nie psują pewne stwierdzenia ? i to jest rzeczywistość ? Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:59 w jakiejs czesci na pewno jest a czy psuja, no nie wiem, na tym polega potega internetu ze bity nie przekazuja emocji wiec nie odpowiadam za to co sobie wkrecasz Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 23:13 widzisz jednak dziala to co powiedzialem :> ja ogolnie a nie o Tobie, tylko uzylem formy TY Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:32 da spokój tojakiś internetowy podrywacz. zboczeniec jeden, nabuja,nabuja i tyle o wypraszam sobie, nikogo tu nie podrywam i nie mam zamiaru Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:33 serio ? a ta skoromność to wrodzona czy nabyta ? wyssana z cyckiem mamy :D Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 22:36 I do tego fan kobiecych piersi - wprost od pacholęcia :) no nie obrażaj się...... każdego tak rozpracowujemy ( w sensie wszyscy na FK ) Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:37 wow facet i lubi cycki dlugo nad tym mysleliscie? ( w sensie wszyscy na FK ) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:39 nobezkitu napisał: > wow facet i lubi cycki > dlugo nad tym mysleliscie? ( w sensie wszyscy na FK ) cycki jak cycki Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 22:43 WOW facet lubi kobietę ( całą ) - tak powinno być a 1 minutę - zaliczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:53 a 1 minutę - zaliczysz ? nie zrozumialem pytania, mozesz rozwinac? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 23:00 jak długo nad tym myśleliście ( a raczej nad tym ktoś Ty - nowy czy pan podwójny nick ) odpowiadam 1 minutę Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Co robicie 06.03.13, 22:43 Są tacy co nie lubią, wolą tyłki, na cycki uwagi nie zwracają... serio. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: bluzgamy i idziemy na szybki spacer nt 06.03.13, 22:13 pozbywasz się złej energii ? pomaga ? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: bluzgamy i idziemy na szybki spacer nt 06.03.13, 22:33 wysilek - endorfiny, spacer - inne widoki odciagajace uwage. Pomaga na male i duze doly, na stress. Gdy mieszkalem w Warszawie robilem obchod srodmiescia, ogladajac wystawy, ludzi... nie ma zlej energii, sa skolatane nerwy. Daje mi to poczucie uwolnienia/wolnosci. Wyjsce z miejsca w danym momencie nieprzyjaznego. Jestem racjonalny, nie wieszam wahadelek, nie mam krysztalow, nie wierze w feng szui. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: bluzgamy i idziemy na szybki spacer nt 06.03.13, 22:42 nie.mam.20 napisał: > wysilek - endorfiny, spacer - inne widoki odciagajace uwage. > Pomaga na male i duze doly, na stress. Gdy mieszkalem w Warszawie robilem obcho > d srodmiescia, ogladajac wystawy, ludzi... > nie ma zlej energii, sa skolatane nerwy. Daje mi to poczucie uwolnienia/wolnosc > i. Wyjsce z miejsca w danym momencie nieprzyjaznego. Tak więc jak będe miała zły dzień ( bo w końcu nadejdzie ) to zrobię tak jak Ty. Mam park tuż za domem obejdę go kilka razy. Tylko bluzganie sobie daruję :p > Jestem racjonalny, nie wieszam wahadelek, nie mam krysztalow, nie wierze w feng > szui. O to podobnie jak ja > Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Co robicie 06.03.13, 22:09 Nie pamiętam, kiedy miałam taki dzień. Dzisiaj za to miałam dzień susła. No spałam na stojąco z otwartymi oczami. I ziewałam jak w transie. :| Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 22:12 a nie połknełas czegoś jak tak ziewałaś? a słyszeliscie ze jak ludzie spią i maja otwartą buzię to pająki wchodzą do środka? i prawie każdy zjadł jednego pająka? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:15 wielkafuria napisał(a): > a nie połknełas czegoś jak tak ziewałaś? > > a słyszeliscie ze jak ludzie spią i maja otwartą buzię to pająki wchodzą do śro > dka? i prawie każdy zjadł jednego pająka? ja nie zjadłam żadnego pająka Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 22:18 zjadłaś jak spałaś, więc nie wiesz... za to pająk był przy tym jak go połykałaś :( Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:21 wielkafuria napisał(a): > zjadłaś jak spałaś, więc nie wiesz... za to pająk był przy tym jak go połykałaś > :( matko, no przecież wiem co połykam i takiego świństwa do ust bym nie wzieła Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 22:23 ale to wyglada tak: - idziesz spać - pająk jest przyczajony pod parapetem - zasypiasz - bezwiednie otwierają ci się usta -pająk z zaciekawieniem zaglada do środka - nagle zamykasz usta, przełykasz slinę i odwracasz się na drugi bok - pająk ulega przetrawieniu i już. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:25 jeszcze nie jestem w wieku,gdy bezwiednie otwieraja mi sie usta Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 22:31 pająk może wejść do ucha (a wtedy prosto do laryngologa ) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 22:34 eeee, chyba jak umiał wejsc do ucha to i moze z niego wyjsc. a z ust to juz gorzej bo go moze oddech wciagnac... Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 22:47 znam przypadek gdzie taka wizyta skończyła się zabiegiem chirurgicznym Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: Co robicie 06.03.13, 22:54 chyba w australii gdzie maja pajaki wielkie jak moj miesien u nogi Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie 06.03.13, 23:02 a po co miałabym wymyslać to był zabieg dziecka z mojej rodziny ( lekarz z pogotowia coś spaprał .... ) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Co robicie 06.03.13, 22:17 Nie połknęłam. Pomieszczenie zamknięte. Zresztą od dwóch dni głodu jakby nie czuję, to pewnie bym wypluła.:> To przesilenie wiosenne na mnie tak działa.:| O pająkach słyszałam. Wszyscy żyją, więc chyba nie były jadowite. :> Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 22:19 u mnie pająki zjada kot więc ja nie mam okazji ich połknąć :D Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Co robicie 06.03.13, 22:22 Szczęściara. Ale skoro kot żyje znaczy że Twój inwentarz pajęczy też nie jest jadowity.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co robicie 06.03.13, 22:25 nie jest. ja tam lubię pająki, nie przeszkadzaja mi, nie zabijam ich, nie jestem pewna czy zjadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Co robicie 06.03.13, 22:39 Ludzie mnie motywują, A właściwie jeden ludź, mój mąż, on ma na mnie dobry wpływ. U mnie stan "na nie" wynika zwykle z mniej czy bardziej uświadomionego, ale jednak konkretnego powodu np. stres w pracy, egzamin, zmarszczka pod okiem :), jakies zdrowotne sprawy. Pomaga przegadanie tematu, po wyartykułowaniu złych myśli na głos często uświadamiam sobie jakie sa bzdurne i błahe. Permanentny pesymizm to cos co juz mi się w zasadzie nie zdarza, z wiekiem nauczyłam się pogody ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Co robicie 06.03.13, 22:54 wielkafuria napisał(a): > kiedy macie dzień "na nie". Wszystko jest złe i do kitu i nic nie ma sensu? > tojuz kolejny taki dzien imam dosc.chociaz jest mała zaleta ,zaleta jest - mimowszystko odstresowałam sie Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie czytam twojego bloga 07.03.13, 10:00 gdy jest mi zle, to czytam twojego bloga i wyobrazam sobie ze jestem czasoumilaczem oraz tym celebrytom w jednym koniecznie wydaj to na papierze pisane zloto czcionko (tylko popros kogos o sprawdzenie bledow ort.) Odpowiedz Link Zgłoś