Dodaj do ulubionych

Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:54
spodnie , spodnie...................
Obserwuj wątek
    • Gość: Klaudyna Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 01:57
      Dlaczego widok jednej nogi jest dla ciebie tak pożądany?
      Piszac "czemu kobiety nie pokazuja nogi..." masz niewatpliwie na mysli tylko
      jedną nogę, chyba, ze jestes tak źle wykształcony, że nie umiesz odmieniać
      rzeczowników w liczbie mnogiej. Jeśli chodziło ci o obie nogi powinieneś
      napisac "nie pokazuja nóg".
      • anieatak Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie 21.07.04, 01:59
        niby rzeczowe ale po co było to pisać..ortografia i gramatyka jako
        konikio?..współczuję szczerze..zacznij coś może hodować..zamiast się
        wymądrzać..nbiepoterzrebnie i nie na temat
        • mamusia_aguirre Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie 21.07.04, 02:11
          anieatak napisała:

> niby rzeczowe ale po co było to pisać..ortografia i gramatyka jako
          > konikio?..współczuję szczerze..zacznij coś może hodować..zamiast się
          > wymądrzać..nbiepoterzrebnie i nie na temat

Wątki forumowicza o nicku rocco nie zachecaja do wypowiadania sie na ich temat.
          Twój zresztą też nie odpowiadał na zadane przez niego pytanie, wiec również był
          niepotrzebny i nie na temat. Skoro w takim przypadku polecasz zajecie się
          hodowlą (nota bene, jaki to ma związek z wypowiedzią poprzedniczki?), dla
          ciebie zalecamy hodowlę pieczarek. Całuski, mamusia z synkiem.
          • anieatak Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie 21.07.04, 23:29
            mamusia_aguirre napisała:

> anieatak napisała:
            >
            > > niby rzeczowe ale po co było to pisać..ortografia i gramatyka jako
            > > konikio?..współczuję szczerze..zacznij coś może hodować..zamiast się
            > > wymądrzać..nbiepoterzrebnie i nie na temat
            >
            >
            > Wątki forumowicza o nicku rocco nie zachecaja do wypowiadania sie na ich
            temat.
            >
            > Twój zresztą też nie odpowiadał na zadane przez niego pytanie, wiec również
            był
            >
            > niepotrzebny i nie na temat. Skoro w takim przypadku polecasz zajecie się
            > hodowlą (nota bene, jaki to ma związek z wypowiedzią poprzedniczki?), dla
            > ciebie zalecamy hodowlę pieczarek. Całuski, mamusia z synkiem.

mój był nie na temat może ale literacki szyfrująco..
            napszyład cześć słowa `nbiepoterzrebnie` byłó o małyum czarodzieju..nie
            rozumiesz?..to się obudź lub niechaj ktoś cię oświeci..jak ma za co..heh
    • zagorz Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie 21.07.04, 03:00
      nie ma nic gorszego niz kobieta w mini z kiepskimi nogami.
    • Gość: obierzyna a czym sie chwalic , jak sie ma tylko jedną? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 08:22
      to i nie dziwota, ze kobitka z jedna noga woli chodzic (a raczej skakac) w
      spodniach. jakby miala dwie to na pewno chetnie chodzilaby w spodnicach.
    • Gość: kohol Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie IP: *.crowley.pl 21.07.04, 10:08
      Rocco, już Ci spieszę z odpowiedzią:
      - bo spodnie mają kieszonki, a nogi nie
      - bo spodnie mogą być z różnych materiałów, z nogi nie
      - bo spodnie można zmieniać, a nóg nie
      - bo spodni nie trzeba depilować
      - bo spodnie chronią przed komarami
      A dlaczego faceci nie pokazują nóg, tylko spodnie, spodnie, spodnie? To jest
      jeszcze nudniejsze!
      • sweetytweety Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie 21.07.04, 10:19
        Taaaa.... Racja - jak niby wlozyc klucze w noge? A w spodnie sie da i nie
        trzeba jakiejs glupiej torebki ciagac... Sama jednak nosze niemal wylacznie
        spodnice i sukienki bo smiesznie wygladam w spodniach z racji mojej budowy :)
    • lena_zienkiewicz Re: ja mam dzisiaj sukienkę n/t 21.07.04, 10:09
      • miawalles Re: ja mam dzisiaj sukienkę n/t 21.07.04, 10:14
        a ja nie mogę ubrac sukienki ani spódnicy, bo mam siniaki na nogach po
        ostatniej eskapadzie rowerowej:((
        • lena_zienkiewicz Re: ja mam dzisiaj sukienkę n/t 21.07.04, 10:15
          ja spoko, mam śliczne nogi, więc nie mam takich problemów.
          • miawalles Re: ja mam dzisiaj sukienkę n/t 21.07.04, 10:16
            no tak lena, dołuj mnie jeszcze;( lato w pełni, a ja cały czas w spodniach. a z
            rowera szkoda zrezygnować...
            • lena_zienkiewicz Re: no dobra,odmówię modlitwę 21.07.04, 10:18
              w intencji twojego rowera.Może wreszcie ktoś się zlituje i go ukradnie?
              • miawalles Re: no dobra,odmówię modlitwę 21.07.04, 10:25
                nawet tak nie żartuj!!! lepiej pozaklinaj wszystkie kamienie i wystające na
                drodze korzenie, żeby mnie nie przewracały:)
                • Gość: yossi Re: no dobra,odmówię modlitwę IP: *.autocom.pl 22.07.04, 04:51
                  eetam, wystarczy jak otworzysz to pifko po jezdzie,
                  pamietaj PO, a nie przed...

:)

pozdr,
                  yoss

PS. a tak na marginesie ladne nozeta nawet posiniaczone sa bardzo sexi...
                  naprawde :)
        • pierozek_monika Re: ja mam dzisiaj sukienkę n/t 21.07.04, 10:15
          możesz, możesz. Załóż jakąś długą kiecę (taka długa układająca się na ciele też
          ładnie wygląda i chłodniej jest)
          • miawalles Re: ja mam dzisiaj sukienkę n/t 21.07.04, 10:23
            nie lubie długich kiecek. wyglądam w nich jak długa, chuda tyczka;( poza tym
            nie mam nic do swoich nóg, tylko, że z tymi siniakami i jednym strupem na
            kolanie(jej, jak za czasów przedszkola!!) nie wyglądają zbyt ciekawie.
            • pierozek_monika Re: ja mam dzisiaj sukienkę n/t 21.07.04, 10:26
              a ja coraz bardziej lubię spódniczki za kolana i coraz dłuższe. Podobają mi się
              bardziej i coś się skromna zrobiłam ostatnio ;) bo miniówki mnie drażnią,
              wydają i się takie nieobyczajne ;)
              • miawalles Re: ja mam dzisiaj sukienkę n/t 21.07.04, 10:30
                kiedyś skracałam wszystkie kiecki, musiały pokazywac całe uda, o długości w
                okolicy kolana nie było mowy. a teraz mi sie odmieniło i najlepsza długośc to
                przed, ew. w kolano. nie liczą kilku typowo wakacyjnych miniówek, które jednak
                na wyjście takie codzienne (np dpop pracy) sie nie za bardzo nadają.
                czy my się starzejemy?
                • pierozek_monika Re: ja mam dzisiaj sukienkę n/t 21.07.04, 10:34
                  ehhh.... nieomylny znak że się starzejemy. :)
            • Gość: Klaudyna Re: ja mam dzisiaj sukienkę n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:07
              Na siniaki skuteczny jest żel z arniką ;)))
              • pierozek_monika Re: ja mam dzisiaj sukienkę n/t 21.07.04, 16:09
                dzięki, spóbuję, też mam siniaki, robią mi się od byle czego.
              • miawalles na siniaki po arbuzie też? nt. 22.07.04, 08:43
    • Gość: Morgiana Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie IP: *.ld.euro-net.pl 21.07.04, 10:34
      bo mam dość wyrazów zachwytów ;) nad nimi, padania na kolana i lepkich rączek
      usiłujących macnąć moją aksamitną skórę, błe
      • Gość: obierzyna Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:39
        to gdzie ty sie obracasz? ja chodze w spidniczkach mini, sukienkach i nikt mnie
        nie maca, mimo ze rączka pewnie nieraz by sie wyrwala do macania. moze
        prowokujesz swoja postawa?
      • Gość: obierzyna spodnie obcisle sa o iwele bardziej prowokujace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:40
        od odslonietych nog. jak widze tylek w obcislych spodniach, a na tylku stringi
        wyraznie przebijajace przez material to az sie prosi zeby zlapac za niego.
    • Gość: Morgiana Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie IP: *.ld.euro-net.pl 21.07.04, 10:54
      Obierzyna, napisałam wyraźnie, że moje nogi są przecudnej urody ;) ;) i
      niektórzy i łapki same lecom. Więc nakładam reformy, takie Babcia mi
      sprezentowała, do samych kolan w zielone grochy coby niedajbóg nic nie
      prześwitywało, a potem zakładam spodnie z szarej workowej surówki, w celu
      umartwiania oczywiście za potencjalne wodzenie na pokuszenie. pozdrawiam
      • Gość: obierzyna Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:01
        kazda mowi ze ma zgrabne nogi i w ogole jest ladna cala.
    • niemonogamiczny Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie 21.07.04, 12:50
      spodniami rzygam, tylko spodnie i spodnie. Jak to przyjemnie zasiąść w ciepły
      dzień i podziwiać panny w sukienkach zwiewnych, spódniczkach podkreślających
      krągłość pupć, po prostu miodzio, uwielbiamy i praganiemy byście nas kusiły.
      pozdrawiam
      • kohol Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie 21.07.04, 13:02
        niemonogamiczny napisał:

> praganiemy byście nas kusiły.

A później "sama prowokowała".
        Ubieram się dla siebie i dla osób, na których mi zależy, nie dla chcących się
        ślinić facetów.
        Kiepsko przekonujesz, Niemonogamiczny... Ta argumentacja nie trafia...
      • kochanica.francuza Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie 21.07.04, 14:13
        niemonogamiczny napisał:

> spodniami rzygam, tylko spodnie i spodnie. Jak to przyjemnie zasiąść w ciepły
        > dzień i podziwiać panny w sukienkach zwiewnych, spódniczkach podkreślających
        > krągłość pupć, po prostu miodzio, uwielbiamy i praganiemy byście nas kusiły.
        > pozdrawiam

A co mnie obchodzą pragnienia jakiegoś faceta z netu?
        ???
        a do Rocco:którą konkretnie nogę mamy pokazywać?prawą czy lewą?a może prawą w
        dni parzyste,a lewą pozostałe,albo jakiś inny podział?(dni robocze/weekend)?
    • indiaaa Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie 21.07.04, 12:52
      ..... bo teraz są takie ładne spodnie:P
    • Gość: Marika Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie IP: *.net.pl 21.07.04, 15:10
      A ja mam sukienkę na sobie bo nic innego nie dam rady nosić bo strasznie się
      wczoraj spiekłam. A nogi takie opalone mmmm....
    • olkawo Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie 21.07.04, 23:23
      moja sliczna dluga i zgrabna nozke ma prawo ogladac tylko moj luby a nie jakis
      perwszy lepszy niedomyty i obsliniony burak na ulicy
      • Gość: samczyk Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 05:04
        a biedronka w spodniach ci się nie poci?:-)
        • pierozek_monika Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie 22.07.04, 08:15
          kurcze, ale mi się spodobała ta "biedronka" - takiej nazwy jeszcze nie
          słyszałam :))))
          • Gość: kohol Re: Czemu kobiety nie pokazuja nogi,tylko spodnie IP: *.crowley.pl 22.07.04, 11:22
            Dołączam się do zachwytów na biedronką :)
            Biedronka, ach biedronka
            Jakie szczęście, że biedronka jest tak blisko
            :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka