Dodaj do ulubionych

tęsknie za studiami :(

25.03.13, 19:41
Od października rozpoczełam pracę, pierwszą w swoim życiu. Całkiem dobrze mi idzie, na zarobki nie narzekam (jak na 1 pracę). W końcu na poważnie zwiazałam się z mężczyzną. Ale jak mi brakuje tego studenckiego szaleństwa, imprez, wyjazdów, stresów egzaminacyjnych, picia cytrynówek, żywienia się o tako o jako- bo pieniadze od rodziców muszą być na imprezy i wyjazdy, za znajomymi, nawet za niezaliczonymi testami, za plotami, za wspólną nauką, za wszystkim :(. Nie potrafię sie przestawić. Tak za nimi wszystkimi tęsknie, a niestety porozjeżdzaliśmy sie po Polsce i w sobote byłam u dwójki znajomych i wtedy poczułam jak było fajnie i że to się już skończyło. Pracuje niestety z ludzmi w wieku moich rodziców. Chłopak dobry mi się trafił i spełnia moje fanaberie, są wyjazdy, są imprezy mimo wszystko no tęsknie za studenckim życiem :(. Teraz pozostało mi się statkować i potem zazdrościć dzieciom ich młodości..
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie2 Re: tęsknie za studiami :( 25.03.13, 19:44
      busuanga7 napisała:

> Całkiem dobrze mi idzie, na zarobki nie narzekam (jak na 1 pracę).

ile?

• gyubal_wahazar Re: tęsknie za studiami :( 25.03.13, 19:45
      Aha
      • busuanga7 Re: tęsknie za studiami :( 25.03.13, 19:50
        Wyzalić się musiałam no i może ktoś miał podobne odczucia i czy jakoś dał radę i przestawił się na nowy tryb- praca, może miał jakiś na to sposób.
        • gree.nka Re: tęsknie za studiami :( 25.03.13, 19:52
          tam pierdoły gadasz
          to ile ?
          • grazkavita Re: tęsknie za studiami :( 26.03.13, 07:23
            Nie potrzebujesz zrywać z uczelnią, zapisz sie do jakiegos koła naukowego, zacznij pisać doktorat, możliwości jest co niemiara.....
    • facettt ja tak mam od 30-tu lat. 26.03.13, 15:08
      pozostajesz mi siostra w cierpieniu... eeehh...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka