souri 23.07.04, 11:44 i paru innych osób! Zdążyłam Was polubić :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Brakuje mi dziś Kopova... 23.07.04, 11:45 eee sympatycznie się dopisał dziś do wątku blanchet o upływie czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
souri A potem zniknął :-( - to było gdzieś koło 9! 23.07.04, 11:47 pierozek_monika napisała: > eee sympatycznie się dopisał dziś do wątku blanchet o upływie czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna polecial po Syrenke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 11:51 zgodnie z moja sugestia Odpowiedz Link Zgłoś
souri A po co mu Syrenka? 23.07.04, 11:52 Gość portalu: obierzyna napisał(a): > zgodnie z moja sugestia Odpowiedz Link Zgłoś
kopov latać z gołą dupą to każden jeden potrafi, 23.07.04, 11:53 a robić ni ma komu Odpowiedz Link Zgłoś
souri OK. Ale o co chodzi?! 23.07.04, 11:55 Czy to znaczy, że poswięciłeś się dziś pracy zarobkowej i postanowiłeś zaniedbać wielbicielki na forum? ;-)) kopov napisała: > a robić ni ma komu Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: OK. Ale o co chodzi?! 23.07.04, 11:59 raz bardziej, raz mniej dziś akurat bardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Miłej pracy więc! 23.07.04, 12:02 A nam zostaje tęsknota :-( kopov napisała: > raz bardziej, raz mniej dziś akurat bardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: A po co mu Syrenka 23.07.04, 11:56 widać lubi zimne z kamiennym wyrazem twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: A po co mu Syrenka 23.07.04, 12:01 nie, chodzi o twarde cycki i zeby za łatwo nóg nie rozkładała:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Ale Ty się boisz duzych biustów... 23.07.04, 12:03 kopov napisała: > nie, chodzi o twarde cycki i zeby za łatwo nóg nie rozkładała:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ale Ty się boisz duzych biustów... 23.07.04, 12:06 ale mowa była o syrence kopenhaskiej, nie odrobiłyście lekcji:P Odpowiedz Link Zgłoś
souri Aaaa.... 23.07.04, 12:07 I co Ty masz z tą Syrenką robic? kopov napisała: > ale mowa była o syrence kopenhaskiej, nie odrobiłyście lekcji:P Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Aaaa.... 23.07.04, 12:10 wyfiletować:)))))))) i doprawić sosem cytrynowym, Odpowiedz Link Zgłoś
souri Pólkanibal! 23.07.04, 12:11 Pół - bo wszak syrenka to tylko w połowie ryba! ;-)) kopov napisała: > wyfiletować:)))))))) i doprawić sosem cytrynowym, Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pólkanibal! 23.07.04, 12:18 zjem tylko dolna połówkę, a górę wypcham i postawię na kominku Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Pólkanibal! 23.07.04, 12:22 A co z maszyną do lodów? kopov napisała: > zjem tylko dolna połówkę, a górę wypcham i postawię na kominku Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pólkanibal! 23.07.04, 12:28 zaproszę kumpli i będę brał za to kasę ( na kominku) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Pólkanibal! 23.07.04, 12:30 A wyobraź sobie w takim razie żywą syrenkę! Mógłbyś zgarnąć dużo więcej! Założe się, że żaden z Twojich kumpli nigdy nie wiedział pół-ryby pół kobiety, nie mówiąc już o lodach... ;-)) kopov napisała: > zaproszę kumpli i będę brał za to kasę ( na kominku) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pólkanibal! 23.07.04, 12:44 zacznę od końca, jeśli chodzi o automat no to wiemy, że nie potrzeba do tego syrenki:), a kumplom to moge sprzedawać pocztówki które zrobię przed wyfiletowaniem, (2pln/szt) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 12:46 Biedna ta syrenka w Twoich rękach... ;-) kopov napisała: > zacznę od końca, jeśli chodzi o automat no to wiemy, że nie potrzeba do tego > syrenki:), a kumplom to moge sprzedawać pocztówki które zrobię przed > wyfiletowaniem, (2pln/szt) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 13:01 głowa do interesów to pikuś, powinnas wiedzieć ze mam tez interes do głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 13:31 kopov napisała: > głowa do interesów to pikuś, powinnas wiedzieć ze mam tez interes do głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 13:31 Brzmi to interes-ująco... ;-))) kopov napisała: > głowa do interesów to pikuś, powinnas wiedzieć ze mam tez interes do głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 13:47 Nie odpowiem, że chciałabym zobaczyc, bo to nie przystoi ;-) kopov napisała: > i podobnie wygląda:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 14:05 zależy co masz na mysli:) ale nieraz stoi Odpowiedz Link Zgłoś
souri Na głowie? 23.07.04, 14:08 Znaczy, że jeszcze nie umarłeś ;-)) kopov napisała: > zależy co masz na mysli:) ale nieraz stoi Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: nie na łbie:)))))))))) n/t 23.07.04, 14:16 Wiem, to głupie pytanie, ale ja tu jestem krótko... co znaczą skróy, na przykład n/t ? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nie na łbie:)))))))))) n/t 23.07.04, 14:39 ja to czytam jako no text a inni nie wiem ale chyba też:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: nie na łbie:)))))))))) n/t 23.07.04, 14:46 I co to znaczy? Że to koniec wątku? Tak się domyslam... ;-)) kopov napisała: > ja to czytam jako no text a inni nie wiem ale chyba też:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nie na łbie:)))))))))) n/t 23.07.04, 14:52 gratuluję wygrała Pani toster:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri to nie wycieczkę do Honolulu :-((((((((((((((((((( 23.07.04, 14:54 kopov napisała: > gratuluję wygrała Pani toster:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: może za drugi etap konkursu:) n/t 23.07.04, 15:05 Nie no - to jest ciągle ta sama zagadka :-) n/t juz rozumiem. Ale są jeszcze inne, prawda?! kopov napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: może za drugi etap konkursu:) n/t 23.07.04, 15:27 na tym forum chyba nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Ale Ty się boisz duzych biustów... 23.07.04, 12:06 to będzie Mała Syrenka Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Ale Ty się boisz duzych biustów... 23.07.04, 12:08 Mała Syrenka jak dorosła to miała większy biust niż nasza warszawska... ;-) pierozek_monika napisała: > to będzie Mała Syrenka Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ale Ty się boisz duzych biustów... 23.07.04, 12:21 nie wiedziałem, nie lubie chodzić do kina Odpowiedz Link Zgłoś
souri Rodzice Ci książek nie kupuja? hi hi! 23.07.04, 12:31 kopov napisała: > nie wiedziałem, nie lubie chodzić do kina Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rodzice Ci książek nie kupuja? hi hi! 23.07.04, 12:47 a Ty te duże cycyki to w ksiązce zobaczyłaś? nie nie kupuja, muszę zbierać butelki na książki ,albo czytam to co jechowi przyniosą Odpowiedz Link Zgłoś
souri Biedactwo! 23.07.04, 12:48 No pewnie, że w książce ;-) To dobrze, że Ci chociaz rodzice internet funduja ;-))))) kopov napisała: > a Ty te duże cycyki to w ksiązce zobaczyłaś? nie nie kupuja, muszę zbierać > butelki na książki ,albo czytam to co jechowi przyniosą Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Biedactwo! 23.07.04, 13:32 Króliki tez musisz sprzedawać? A może króliki w butelkach? ;-) Brr.... kopov napisała: > internet to za sprzedane króliki Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Biedactwo! 23.07.04, 13:48 To dlatego wczoraj radziłeś mi spróbowac tam swoich sił ;-) kopov napisała: > no do Playboya:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Biedactwo! 23.07.04, 14:07 :))nie nie dlatego, ja im dostaczam uszy i ogonki dla modelek Odpowiedz Link Zgłoś
souri Alors tu perle francais! Tres bien!!!! 23.07.04, 14:09 kopov napisała: > :))nie nie dlatego, ja im dostaczam uszy i ogonki dla modelek Odpowiedz Link Zgłoś
souri parle - literówa! 23.07.04, 14:17 Parlais byłoby w czasie przeszłym :-)) kopov napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: parle - literówa! 23.07.04, 14:41 mnie tylko nauczyli mówić a nie pisać, taki kurs:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: parle - literówa! 23.07.04, 14:50 i to dobre! Więc mnie rozszyfrowałeś? kopov napisała: > mnie tylko nauczyli mówić a nie pisać, taki kurs:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: parle - literówa! 23.07.04, 14:54 to nie był zart, powaga pierwszy rok tylko gadanie bez zeszytów, potem jak juz mozna było notować i uczyli pisać to mi sie nie chciało i tak 3 lata psu w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: parle - literówa! 23.07.04, 14:59 Żałuj! Ja się teraz od nowego roku wybieram na studia do Francji! :-)) A souri to tez w języku żabojadów :-))) kopov napisała: > to nie był zart, powaga pierwszy rok tylko gadanie bez zeszytów, potem jak juz > mozna było notować i uczyli pisać to mi sie nie chciało i tak 3 lata psu w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: parle - literówa! 23.07.04, 15:09 na studia to Ty nie za młoda jesteś? mówiłaś, ze masz 18 lat;)? a co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
souri Kłamałam... 23.07.04, 15:10 A to juz będą kolejne studia. A co to znaczy - to sobie sprawdź! Masz jamnika? hi hi! znaczy się - pieska... kopov napisała: > na studia to Ty nie za młoda jesteś? mówiłaś, ze masz 18 lat;)? > a co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kłamałam... 23.07.04, 15:29 o to juz mi podpadłaś, bo najbardziej nie lubie jak ktoś kłamie:) sprawdzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Kłamałam... 23.07.04, 15:31 Myślę, że podpadłam Ci już parę razy wcześniej... A Ty sam jesteś Kłamczuch! na dodatek nieletni ;-) kopov napisała: > o to juz mi podpadłaś, bo najbardziej nie lubie jak ktoś kłamie:) > sprawdzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Kłamałam... 23.07.04, 15:51 a kto tu próbuje komu kit wcisnąć, że ma 12 lat? ;-)) kopov napisała: > kiedy? > ja kłamczuch a okłamałem CIę? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kłamałam... 23.07.04, 15:54 to nie kłamstwo tylko zart:) ja nie piszę ze mam 18 lat a na drugim wątku, że 24:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Kłamałam... 23.07.04, 16:00 Ok. Mam 24. I co z tego? Wolałbys osiemnaście z duzym biustem, ja wiem... kopov napisała: > to nie kłamstwo tylko zart:) ja nie piszę ze mam 18 lat a na drugim wątku, że > 24:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Kłamałam... 23.07.04, 16:07 a Ty wolisz jakie kobiety? No, nie mówiąc o Syrenkach... kopov napisała: > nie wolałbym, tak mi kumple doradzają:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kłamałam... 23.07.04, 16:19 w jakim sensie? generalnie to ładne, zdrowe mądre i bogate a nie lubię brzydkich,chorych,głupich i ubogich (duchem):))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Kłamałam... 23.07.04, 16:21 to słusznie ;-) Takie wola wszyscy! A pytanie było w każdym sensie... kopov napisała: > w jakim sensie? generalnie to ładne, zdrowe mądre i bogate a nie lubię > brzydkich,chorych,głupich i ubogich (duchem):))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kłamałam... 23.07.04, 16:34 nie wiem czy dobrze zrozumiałem chodzi Ci o wygląd ? cechy wewn. czy o co? Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: A po co mu Syrenka 23.07.04, 12:04 no, z tymi nogami może być problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
souri O ile mi wiadomo... 23.07.04, 12:05 To Syrenka w miejsce nóg ma ogon... ;-) wu_ka napisała: > no, z tymi nogami może być problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: O ile mi wiadomo... 23.07.04, 12:08 no przeciez że nie pompona:) i dlatego łatwo ich nie rozłozy:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Tylko, że... 23.07.04, 12:09 Taka syrenka to chyba jajeczkuje. I to cały seks... kopov napisała: > no przeciez że nie pompona:) i dlatego łatwo ich nie rozłozy:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:12 Pamiętaj, że Syrenka to symbol i jako taki zasługuje na szacunek. Amen. kopov napisała: > moze tez robić za automat do lodów;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:20 jaki tam symbol, do pomnika pozowała jakaś komunistka Odpowiedz Link Zgłoś
souri Fakt! Komunistka też kobieta ;-) 23.07.04, 12:22 kopov napisała: > jaki tam symbol, do pomnika pozowała jakaś komunistka Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Fakt! Komunistka też kobieta ;-) 23.07.04, 12:30 to moze zmień nazwisko na blochowiak:) Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:23 moze Souri pomyliła pomniki, skoro modli sie do syrenki :) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Czemu "modli"? 23.07.04, 12:31 wu_ka napisała: > moze Souri pomyliła pomniki, skoro modli sie do syrenki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: Czemu "modli"? 23.07.04, 12:37 moze to "Amen" mnie zmyliło... i to podniosłe okreslenia: symbol, szacunek tak mi sie skojarzyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Czemu "modli"? 23.07.04, 12:38 Moja droga - to były tylko takie żarty. Z symboli i patetyzmu ;-) wu_ka napisała: > moze to "Amen" mnie zmyliło... i to podniosłe okreslenia: symbol, szacunek > tak mi sie skojarzyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:33 :))))) fajnie by było jakby do syrenki szły piegrzymki np. bezpłodnych albo upadłych kobiet:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:37 A kto twierdzi, że syrenka jest albo bezpłodna albo upadła :-??? kopov napisała: > :))))) fajnie by było jakby do syrenki szły piegrzymki np. bezpłodnych albo > upadłych kobiet:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:49 a na jasna górę to pielgrzymki chodzą bo matka boska była kulawa???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
souri Kto Ci takich głupot nawbijał do głowy?... 23.07.04, 13:33 kopov napisała: > a na jasna górę to pielgrzymki chodzą bo matka boska była kulawa???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kto Ci takich głupot nawbijał do głowy?... 23.07.04, 13:48 nie wiem co odpowiedzieć bo chyba sie nie rozumiemy w tym momencie:) to jest sarkastyczne podobnie jak pielgrzymki do syrenki Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Kto Ci takich głupot nawbijał do głowy?... 23.07.04, 14:10 Noooo... przecież zrozumiałam! To był żart z sarkazmu i autoironia ;-) kopov napisała: > nie wiem co odpowiedzieć bo chyba sie nie rozumiemy w tym momencie:) > to jest sarkastyczne podobnie jak pielgrzymki do syrenki Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:42 lepiej upadłych, one chyba nie mają swojej opiekunki :) poza tym syrenka gołum biustem epatuje i gołym ogonem, a to nie kojarzy sie swiątobliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Mają! 23.07.04, 12:43 Zapomniałaś o św. Marii Magdalenie? wu_ka napisała: > lepiej upadłych, one chyba nie mają swojej opiekunki :) > poza tym syrenka gołum biustem epatuje i gołym ogonem, a to nie kojarzy sie > swiątobliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: Mają! 23.07.04, 12:49 Maria Magdalena to patronka upadłuch - nawróconych, a jak upadła nie chce sie nawrócic ? to do syrenki pojdzie prosić o zwiększona ilośc zamożnych klientów :) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Mają! 23.07.04, 13:36 Mylisz się. Maria Magalena opiekuje się też czynnymi prostytutkami :-) Serio! wu_ka napisała: > Maria Magdalena to patronka upadłuch - nawróconych, a jak upadła nie chce sie > nawrócic ? to do syrenki pojdzie prosić o zwiększona ilośc zamożnych klientów : > ) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:50 ale mają opiekunów i łatwiej se chłopa znajdą niz bezpłodne:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:52 bezpłodne to już mają chłopa, bo skąd by wiedziały, ze sa bezpłodne? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:04 miały bo jak się chłop dowiedział to kopnął w d, i teraz bidulki tylko do syrenki moga sie wyzalić Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:09 etam, ja i tak optuję za upadłymi ! o nich nikt nie dba, a ile radosci sprawiaja! A bezpłodne maja lekarzy, in Vitro, adopcje, zastepcze matki... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:17 no ale moze by się nie pobiły przy tym pomniku? a o tej radości to moze cos wiecej? no niby tak, ale jak tu życ z felerem? Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:26 o radosci to ja wiem od starszych kolezanek (forumowych tez) :) ale Ty podobno masz doswiadczenia, zwłaszcza w specjalnosci lodziarskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:30 no to się podziel:) a o lodach to chyba było parę dni temu, to pewnie nie warto sie powtarzać:) Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:38 ale to na pewno nieprawda, o tej radosci. Bo coz wiecej moze dać męzczyznie inna kobieta niz zona, prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:52 :)) jakby tak było to nie byłoby zdrady, czyli chyba jednak cos w tym musi być, starsze kolezanki miały chyba rację Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 14:51 net mi pada! a facet sprawiajacy paniom przyjemnosc to "upadły mężczyzna"? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 14:55 nie tylko Tobie, nir to przyjemniaczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: O ile mi wiadomo... 23.07.04, 12:08 coś ty, ale ja niewyedukowana jestem w temacie syrenek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna facet bez samochodu jest nic nie wart..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:11 to se polecial kupic syrenke...chce mi zaimponowac Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... 23.07.04, 12:32 Aha! Ale Syrenki Kopenhaskiej chyba kupić się nie da! Gość portalu: obierzyna napisał(a): > to se polecial kupic syrenke...chce mi zaimponowac Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... 23.07.04, 13:01 ale taka na 4 kółkach i bez ogona jak dobrze poszuka to kupi Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... 23.07.04, 13:49 Tylko czy nią można jeszcze komus zaimponować?! ;-)) wu_ka napisała: > ale taka na 4 kółkach i bez ogona jak dobrze poszuka to kupi Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... 23.07.04, 13:55 no, Obierzynie przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... 23.07.04, 14:02 To Obierzynie łatwo zaimponowac... A co by było, jakby sobie Kopov Merca kupił? - strach pomysleć! wu_ka napisała: > no, Obierzynie przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 17:11 Pogubiłam się, kim jest KOPOV, to dziecko czy dorosły i jaka płeć. Przyznaj się KOPOV. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... 23.07.04, 17:14 a po co Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: IP: *.adsl.hansenet.de 23.07.04, 22:15 mala propozycja, tak dla rozlamania lodow...kupov i souri ladnie sie przedstawia, wiek (jesli jeszcze nie podali), zainteresowania, ulubione pozycje (lacznie z tymi najprzyjemniejszymi :-) ) a nastepnie niech sie umowia, przyjrza sie sobie, no i moze cos z tego wyjdzie... niekoniecznie od razu cytowana juz "mala syrenka" nie dziekujecie, to tak z dobrego serca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... IP: *.chello.pl 23.07.04, 23:21 Ciekawe, czy rower by Ci zaimponowal? Mój jest w cenie niejednego uzywanego samochodu, juz jechalem nim 30 km/h, no z górki, hehehe... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Brakuje mi dziś Kopova... IP: *.chello.pl 23.07.04, 23:10 Rzeczewiscie zawiazuje sie tu fun club kopova. Ile jest juz wpisów!!! Ok moge do tego fun club nalezec, tylko ile lat on ma - 12?!, hehehe... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś