Dodaj do ulubionych

Brakuje mi dziś Kopova...

23.07.04, 11:44
i paru innych osób!

Zdążyłam Was polubić :-))))
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Re: Brakuje mi dziś Kopova... 23.07.04, 11:45
      eee sympatycznie się dopisał dziś do wątku blanchet o upływie czasu :)
      • souri A potem zniknął :-( - to było gdzieś koło 9! 23.07.04, 11:47
        pierozek_monika napisała:

> eee sympatycznie się dopisał dziś do wątku blanchet o upływie czasu :)
    • Gość: obierzyna polecial po Syrenke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 11:51
      zgodnie z moja sugestia
      • souri A po co mu Syrenka? 23.07.04, 11:52
        Gość portalu: obierzyna napisał(a):

> zgodnie z moja sugestia
    • kopov latać z gołą dupą to każden jeden potrafi, 23.07.04, 11:53
      a robić ni ma komu
      • souri OK. Ale o co chodzi?! 23.07.04, 11:55
        Czy to znaczy, że poswięciłeś się dziś pracy zarobkowej i postanowiłeś
        zaniedbać wielbicielki na forum? ;-))

kopov napisała:

> a robić ni ma komu
        • kopov Re: OK. Ale o co chodzi?! 23.07.04, 11:59
          raz bardziej, raz mniej dziś akurat bardziej:)
          • souri Miłej pracy więc! 23.07.04, 12:02
            A nam zostaje tęsknota :-(

kopov napisała:

> raz bardziej, raz mniej dziś akurat bardziej:)
      • wu_ka Re: A po co mu Syrenka 23.07.04, 11:56
        widać lubi zimne z kamiennym wyrazem twarzy...
        • kopov Re: A po co mu Syrenka 23.07.04, 12:01
          nie, chodzi o twarde cycki i zeby za łatwo nóg nie rozkładała:)
          • souri Ale Ty się boisz duzych biustów... 23.07.04, 12:03
            kopov napisała:

> nie, chodzi o twarde cycki i zeby za łatwo nóg nie rozkładała:)
            • kopov Re: Ale Ty się boisz duzych biustów... 23.07.04, 12:06
              ale mowa była o syrence kopenhaskiej, nie odrobiłyście lekcji:P
              • souri Aaaa.... 23.07.04, 12:07
                I co Ty masz z tą Syrenką robic?

kopov napisała:

> ale mowa była o syrence kopenhaskiej, nie odrobiłyście lekcji:P
                • kopov Re: Aaaa.... 23.07.04, 12:10
                  wyfiletować:)))))))) i doprawić sosem cytrynowym,
                  • souri Pólkanibal! 23.07.04, 12:11
                    Pół - bo wszak syrenka to tylko w połowie ryba! ;-))

kopov napisała:

> wyfiletować:)))))))) i doprawić sosem cytrynowym,
                    • kopov Re: Pólkanibal! 23.07.04, 12:18
                      zjem tylko dolna połówkę, a górę wypcham i postawię na kominku
                      • souri Re: Pólkanibal! 23.07.04, 12:22
                        A co z maszyną do lodów?

kopov napisała:

> zjem tylko dolna połówkę, a górę wypcham i postawię na kominku
                        • kopov Re: Pólkanibal! 23.07.04, 12:28
                          zaproszę kumpli i będę brał za to kasę ( na kominku)
                          • souri Re: Pólkanibal! 23.07.04, 12:30
                            A wyobraź sobie w takim razie żywą syrenkę! Mógłbyś zgarnąć dużo więcej!
                            Założe się, że żaden z Twojich kumpli nigdy nie wiedział pół-ryby pół kobiety,
                            nie mówiąc już o lodach... ;-))

kopov napisała:

> zaproszę kumpli i będę brał za to kasę ( na kominku)
                            • kopov Re: Pólkanibal! 23.07.04, 12:44
                              zacznę od końca, jeśli chodzi o automat no to wiemy, że nie potrzeba do tego
                              syrenki:), a kumplom to moge sprzedawać pocztówki które zrobię przed
                              wyfiletowaniem, (2pln/szt)
                              • souri Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 12:46
                                Biedna ta syrenka w Twoich rękach... ;-)

kopov napisała:

> zacznę od końca, jeśli chodzi o automat no to wiemy, że nie potrzeba do tego
                                > syrenki:), a kumplom to moge sprzedawać pocztówki które zrobię przed
                                > wyfiletowaniem, (2pln/szt)
                                • kopov Re: Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 13:01
                                  głowa do interesów to pikuś, powinnas wiedzieć ze mam tez interes do głowy:)
                                  • souri Re: Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 13:31
                                    kopov napisała:

> głowa do interesów to pikuś, powinnas wiedzieć ze mam tez interes do głowy:)
                                  • souri Re: Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 13:31
                                    Brzmi to interes-ująco... ;-)))

kopov napisała:

> głowa do interesów to pikuś, powinnas wiedzieć ze mam tez interes do głowy:)
                                    • kopov Re: Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 13:41
                                      i podobnie wygląda:)
                                      • souri Re: Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 13:47
                                        Nie odpowiem, że chciałabym zobaczyc, bo to nie przystoi ;-)

kopov napisała:

> i podobnie wygląda:)
                                        • kopov Re: Ty to masz głowę do interesów! 23.07.04, 14:05
                                          zależy co masz na mysli:) ale nieraz stoi
                                          • souri Na głowie? 23.07.04, 14:08
                                            Znaczy, że jeszcze nie umarłeś ;-))

kopov napisała:

> zależy co masz na mysli:) ale nieraz stoi
                                            • kopov nie na łbie:)))))))))) n/t 23.07.04, 14:14

• souri Re: nie na łbie:)))))))))) n/t 23.07.04, 14:16
                                                Wiem, to głupie pytanie, ale ja tu jestem krótko...
                                                co znaczą skróy, na przykład n/t ?
                                                • kopov Re: nie na łbie:)))))))))) n/t 23.07.04, 14:39
                                                  ja to czytam jako no text a inni nie wiem ale chyba też:)
                                                  • souri Re: nie na łbie:)))))))))) n/t 23.07.04, 14:46
                                                    I co to znaczy?
                                                    Że to koniec wątku?
                                                    Tak się domyslam... ;-))

kopov napisała:

> ja to czytam jako no text a inni nie wiem ale chyba też:)
                                                  • kopov Re: nie na łbie:)))))))))) n/t 23.07.04, 14:52
                                                    gratuluję wygrała Pani toster:)
                                                  • souri to nie wycieczkę do Honolulu :-((((((((((((((((((( 23.07.04, 14:54
                                                    kopov napisała:

> gratuluję wygrała Pani toster:)
                                                  • kopov może za drugi etap konkursu:) n/t 23.07.04, 15:04

• souri Re: może za drugi etap konkursu:) n/t 23.07.04, 15:05
                                                    Nie no - to jest ciągle ta sama zagadka :-)
                                                    n/t juz rozumiem. Ale są jeszcze inne, prawda?!

kopov napisała:

>
                                                  • kopov Re: może za drugi etap konkursu:) n/t 23.07.04, 15:27
                                                    na tym forum chyba nie:)
            • pierozek_monika Re: Ale Ty się boisz duzych biustów... 23.07.04, 12:06
              to będzie Mała Syrenka
              • souri Re: Ale Ty się boisz duzych biustów... 23.07.04, 12:08
                Mała Syrenka jak dorosła to miała większy biust niż nasza warszawska... ;-)

pierozek_monika napisała:

> to będzie Mała Syrenka
                • kopov Re: Ale Ty się boisz duzych biustów... 23.07.04, 12:21
                  nie wiedziałem, nie lubie chodzić do kina
                  • souri Rodzice Ci książek nie kupuja? hi hi! 23.07.04, 12:31
                    kopov napisała:

> nie wiedziałem, nie lubie chodzić do kina
                    • kopov Re: Rodzice Ci książek nie kupuja? hi hi! 23.07.04, 12:47
                      a Ty te duże cycyki to w ksiązce zobaczyłaś? nie nie kupuja, muszę zbierać
                      butelki na książki ,albo czytam to co jechowi przyniosą
                      • souri Biedactwo! 23.07.04, 12:48
                        No pewnie, że w książce ;-)
                        To dobrze, że Ci chociaz rodzice internet funduja ;-)))))

kopov napisała:

> a Ty te duże cycyki to w ksiązce zobaczyłaś? nie nie kupuja, muszę zbierać
                        > butelki na książki ,albo czytam to co jechowi przyniosą
                        • kopov Re: Biedactwo! 23.07.04, 13:02
                          internet to za sprzedane króliki
                          • souri Re: Biedactwo! 23.07.04, 13:32
                            Króliki tez musisz sprzedawać?
                            A może króliki w butelkach? ;-)
                            Brr....

kopov napisała:

> internet to za sprzedane króliki
                            • kopov Re: Biedactwo! 23.07.04, 13:43
                              no do Playboya:)
                              • souri Re: Biedactwo! 23.07.04, 13:48
                                To dlatego wczoraj radziłeś mi spróbowac tam swoich sił ;-)

kopov napisała:

> no do Playboya:)
                                • kopov Re: Biedactwo! 23.07.04, 14:07
                                  :))nie nie dlatego, ja im dostaczam uszy i ogonki dla modelek
                                  • souri Alors tu perle francais! Tres bien!!!! 23.07.04, 14:09
                                    kopov napisała:

> :))nie nie dlatego, ja im dostaczam uszy i ogonki dla modelek
                                    • kopov chyba" parlais"? 23.07.04, 14:16

• souri parle - literówa! 23.07.04, 14:17
                                        Parlais byłoby w czasie przeszłym :-))

kopov napisała:

>
                                        • kopov Re: parle - literówa! 23.07.04, 14:41
                                          mnie tylko nauczyli mówić a nie pisać, taki kurs:)
                                          • souri Re: parle - literówa! 23.07.04, 14:50
                                            i to dobre!
                                            Więc mnie rozszyfrowałeś?

kopov napisała:

> mnie tylko nauczyli mówić a nie pisać, taki kurs:)
                                            • kopov Re: parle - literówa! 23.07.04, 14:54
                                              to nie był zart, powaga pierwszy rok tylko gadanie bez zeszytów, potem jak juz
                                              mozna było notować i uczyli pisać to mi sie nie chciało i tak 3 lata psu w dupę
                                              • souri Re: parle - literówa! 23.07.04, 14:59
                                                Żałuj!
                                                Ja się teraz od nowego roku wybieram na studia do Francji! :-))
                                                A souri to tez w języku żabojadów :-)))

kopov napisała:

> to nie był zart, powaga pierwszy rok tylko gadanie bez zeszytów, potem jak
                                                juz
                                                > mozna było notować i uczyli pisać to mi sie nie chciało i tak 3 lata psu w
                                                dupę
                                                • kopov Re: parle - literówa! 23.07.04, 15:09
                                                  na studia to Ty nie za młoda jesteś? mówiłaś, ze masz 18 lat;)?
                                                  a co to znaczy?
                                                  • souri Kłamałam... 23.07.04, 15:10
                                                    A to juz będą kolejne studia.
                                                    A co to znaczy - to sobie sprawdź!

Masz jamnika? hi hi!
                                                    znaczy się - pieska...

kopov napisała:

> na studia to Ty nie za młoda jesteś? mówiłaś, ze masz 18 lat;)?
                                                    > a co to znaczy?
                                                  • kopov Re: Kłamałam... 23.07.04, 15:29
                                                    o to juz mi podpadłaś, bo najbardziej nie lubie jak ktoś kłamie:)
                                                    sprawdzę:)
                                                  • souri Re: Kłamałam... 23.07.04, 15:31
                                                    Myślę, że podpadłam Ci już parę razy wcześniej...
                                                    A Ty sam jesteś Kłamczuch! na dodatek nieletni ;-)

kopov napisała:

> o to juz mi podpadłaś, bo najbardziej nie lubie jak ktoś kłamie:)
                                                    > sprawdzę:)
                                                  • kopov Re: Kłamałam... 23.07.04, 15:38
                                                    kiedy?
                                                    ja kłamczuch a okłamałem CIę?
                                                  • souri Re: Kłamałam... 23.07.04, 15:51
                                                    a kto tu próbuje komu kit wcisnąć, że ma 12 lat? ;-))

kopov napisała:

> kiedy?
                                                    > ja kłamczuch a okłamałem CIę?
                                                  • kopov Re: Kłamałam... 23.07.04, 15:54
                                                    to nie kłamstwo tylko zart:) ja nie piszę ze mam 18 lat a na drugim wątku, że
                                                    24:)))))))))
                                                  • souri Re: Kłamałam... 23.07.04, 16:00
                                                    Ok. Mam 24. I co z tego?
                                                    Wolałbys osiemnaście z duzym biustem, ja wiem...

kopov napisała:

> to nie kłamstwo tylko zart:) ja nie piszę ze mam 18 lat a na drugim wątku, że
                                                    > 24:)))))))))
                                                  • kopov Re: Kłamałam... 23.07.04, 16:06
                                                    nie wolałbym, tak mi kumple doradzają:)
                                                  • souri Re: Kłamałam... 23.07.04, 16:07
                                                    a Ty wolisz jakie kobiety?
                                                    No, nie mówiąc o Syrenkach...

kopov napisała:

> nie wolałbym, tak mi kumple doradzają:)
                                                  • kopov Re: Kłamałam... 23.07.04, 16:19
                                                    w jakim sensie? generalnie to ładne, zdrowe mądre i bogate a nie lubię
                                                    brzydkich,chorych,głupich i ubogich (duchem):)))))
                                                  • souri Re: Kłamałam... 23.07.04, 16:21
                                                    to słusznie ;-) Takie wola wszyscy!
                                                    A pytanie było w każdym sensie...

kopov napisała:

> w jakim sensie? generalnie to ładne, zdrowe mądre i bogate a nie lubię
                                                    > brzydkich,chorych,głupich i ubogich (duchem):)))))
                                                  • kopov Re: Kłamałam... 23.07.04, 16:34
                                                    nie wiem czy dobrze zrozumiałem chodzi Ci o wygląd ? cechy wewn. czy o co?
                                      • souri PARLES 23.07.04, 14:18
                                        Tu parles francais?
          • wu_ka Re: A po co mu Syrenka 23.07.04, 12:04
            no, z tymi nogami może być problem :)
            • souri O ile mi wiadomo... 23.07.04, 12:05
              To Syrenka w miejsce nóg ma ogon... ;-)

wu_ka napisała:

> no, z tymi nogami może być problem :)
              • kopov Re: O ile mi wiadomo... 23.07.04, 12:08
                no przeciez że nie pompona:) i dlatego łatwo ich nie rozłozy:))))))))))))
                • souri Tylko, że... 23.07.04, 12:09
                  Taka syrenka to chyba jajeczkuje. I to cały seks...

kopov napisała:

> no przeciez że nie pompona:) i dlatego łatwo ich nie rozłozy:))))))))))))
                  • kopov Re: Tylko, że... 23.07.04, 12:11
                    moze tez robić za automat do lodów;)
                    • souri A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:12
                      Pamiętaj, że Syrenka to symbol i jako taki zasługuje na szacunek. Amen.

kopov napisała:

> moze tez robić za automat do lodów;)
                      • kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:20
                        jaki tam symbol, do pomnika pozowała jakaś komunistka
                        • souri Fakt! Komunistka też kobieta ;-) 23.07.04, 12:22
                          kopov napisała:

> jaki tam symbol, do pomnika pozowała jakaś komunistka
                          • kopov Re: Fakt! Komunistka też kobieta ;-) 23.07.04, 12:30
                            to moze zmień nazwisko na blochowiak:)
                        • wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:23
                          moze Souri pomyliła pomniki, skoro modli sie do syrenki :)
                          • souri Czemu "modli"? 23.07.04, 12:31
                            wu_ka napisała:

> moze Souri pomyliła pomniki, skoro modli sie do syrenki :)
                            • wu_ka Re: Czemu "modli"? 23.07.04, 12:37
                              moze to "Amen" mnie zmyliło... i to podniosłe okreslenia: symbol, szacunek
                              tak mi sie skojarzyło :)
                              • souri Re: Czemu "modli"? 23.07.04, 12:38
                                Moja droga - to były tylko takie żarty. Z symboli i patetyzmu ;-)

wu_ka napisała:

> moze to "Amen" mnie zmyliło... i to podniosłe okreslenia: symbol, szacunek
                                > tak mi sie skojarzyło :)
                          • kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:33
                            :))))) fajnie by było jakby do syrenki szły piegrzymki np. bezpłodnych albo
                            upadłych kobiet:))))))
                            • souri Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:37
                              A kto twierdzi, że syrenka jest albo bezpłodna albo upadła :-???

kopov napisała:

> :))))) fajnie by było jakby do syrenki szły piegrzymki np. bezpłodnych albo
                              > upadłych kobiet:))))))
                              • kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:49
                                a na jasna górę to pielgrzymki chodzą bo matka boska była kulawa????????????
                                • souri Kto Ci takich głupot nawbijał do głowy?... 23.07.04, 13:33
                                  kopov napisała:

> a na jasna górę to pielgrzymki chodzą bo matka boska była kulawa????????????
                                  • kopov Re: Kto Ci takich głupot nawbijał do głowy?... 23.07.04, 13:48
                                    nie wiem co odpowiedzieć bo chyba sie nie rozumiemy w tym momencie:)
                                    to jest sarkastyczne podobnie jak pielgrzymki do syrenki
                                    • souri Re: Kto Ci takich głupot nawbijał do głowy?... 23.07.04, 14:10
                                      Noooo... przecież zrozumiałam!
                                      To był żart z sarkazmu i autoironia ;-)

kopov napisała:

> nie wiem co odpowiedzieć bo chyba sie nie rozumiemy w tym momencie:)
                                      > to jest sarkastyczne podobnie jak pielgrzymki do syrenki
                            • wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:42
                              lepiej upadłych, one chyba nie mają swojej opiekunki :)
                              poza tym syrenka gołum biustem epatuje i gołym ogonem, a to nie kojarzy sie
                              swiątobliwie :)
                              • souri Mają! 23.07.04, 12:43
                                Zapomniałaś o św. Marii Magdalenie?

wu_ka napisała:

> lepiej upadłych, one chyba nie mają swojej opiekunki :)
                                > poza tym syrenka gołum biustem epatuje i gołym ogonem, a to nie kojarzy sie
                                > swiątobliwie :)
                                • wu_ka Re: Mają! 23.07.04, 12:49
                                  Maria Magdalena to patronka upadłuch - nawróconych, a jak upadła nie chce sie
                                  nawrócic ? to do syrenki pojdzie prosić o zwiększona ilośc zamożnych klientów :)
                                  • souri Re: Mają! 23.07.04, 13:36
                                    Mylisz się. Maria Magalena opiekuje się też czynnymi prostytutkami :-)
                                    Serio!

wu_ka napisała:

> Maria Magdalena to patronka upadłuch - nawróconych, a jak upadła nie chce sie
                                    > nawrócic ? to do syrenki pojdzie prosić o zwiększona ilośc zamożnych
                                    klientów :
                                    > )
                                    • wu_ka Re: Mają! 23.07.04, 13:50
                                      skąd wiesz? :)
                              • kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:50
                                ale mają opiekunów i łatwiej se chłopa znajdą niz bezpłodne:))))))))
                                • wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 12:52
                                  bezpłodne to już mają chłopa, bo skąd by wiedziały, ze sa bezpłodne?
                                  • kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:04
                                    miały bo jak się chłop dowiedział to kopnął w d, i teraz bidulki tylko do
                                    syrenki moga sie wyzalić
                                    • wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:09
                                      etam, ja i tak optuję za upadłymi ! o nich nikt nie dba, a ile radosci
                                      sprawiaja!
                                      A bezpłodne maja lekarzy, in Vitro, adopcje, zastepcze matki...
                                      • kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:17
                                        no ale moze by się nie pobiły przy tym pomniku?
                                        a o tej radości to moze cos wiecej?
                                        no niby tak, ale jak tu życ z felerem?
                                        • wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:26
                                          o radosci to ja wiem od starszych kolezanek (forumowych tez) :)
                                          ale Ty podobno masz doswiadczenia, zwłaszcza w specjalnosci lodziarskiej :)
                                          • kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:30
                                            no to się podziel:)
                                            a o lodach to chyba było parę dni temu, to pewnie nie warto sie powtarzać:)
                                            • wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:38
                                              ale to na pewno nieprawda, o tej radosci.
                                              Bo coz wiecej moze dać męzczyznie inna kobieta niz zona, prawda? ;)
                                              • kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 13:52
                                                :)) jakby tak było to nie byłoby zdrady, czyli chyba jednak cos w tym musi być,
                                                starsze kolezanki miały chyba rację
                                                • wu_ka Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 14:51
                                                  net mi pada!
                                                  a facet sprawiajacy paniom przyjemnosc to "upadły mężczyzna"?
                                                  • kopov Re: A Ty masz znowu brudne mysli! 23.07.04, 14:55
                                                    nie tylko Tobie, nir to przyjemniaczek:)
              • wu_ka Re: O ile mi wiadomo... 23.07.04, 12:08
                coś ty, ale ja niewyedukowana jestem w temacie syrenek :(
        • Gość: obierzyna facet bez samochodu jest nic nie wart..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:11
          to se polecial kupic syrenke...chce mi zaimponowac
          • souri Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... 23.07.04, 12:32
            Aha!
            Ale Syrenki Kopenhaskiej chyba kupić się nie da!

Gość portalu: obierzyna napisał(a):

> to se polecial kupic syrenke...chce mi zaimponowac
            • wu_ka Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... 23.07.04, 13:01
              ale taka na 4 kółkach i bez ogona jak dobrze poszuka to kupi
              • souri Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... 23.07.04, 13:49
                Tylko czy nią można jeszcze komus zaimponować?! ;-))

wu_ka napisała:

> ale taka na 4 kółkach i bez ogona jak dobrze poszuka to kupi
                • wu_ka Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... 23.07.04, 13:55
                  no, Obierzynie przecież :)
                  • souri Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... 23.07.04, 14:02
                    To Obierzynie łatwo zaimponowac...
                    A co by było, jakby sobie Kopov Merca kupił? - strach pomysleć!

wu_ka napisała:

> no, Obierzynie przecież :)
                    • Gość: AGA Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 17:11
                      Pogubiłam się, kim jest KOPOV, to dziecko czy dorosły i jaka płeć. Przyznaj się
                      KOPOV.
                      • kopov Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... 23.07.04, 17:14
                        a po co Ci to?
                        • Gość: m. Re: IP: *.adsl.hansenet.de 23.07.04, 22:15
                          mala propozycja, tak dla rozlamania lodow...kupov i souri ladnie sie
                          przedstawia, wiek (jesli jeszcze nie podali), zainteresowania, ulubione pozycje
                          (lacznie z tymi najprzyjemniejszymi :-) ) a nastepnie niech sie umowia,
                          przyjrza sie sobie, no i moze cos z tego wyjdzie... niekoniecznie od razu
                          cytowana juz "mala syrenka"
                          nie dziekujecie, to tak z dobrego serca :-)
          • Gość: Fuzzy Re: facet bez samochodu jest nic nie wart..... IP: *.chello.pl 23.07.04, 23:21
            Ciekawe, czy rower by Ci zaimponowal? Mój jest w cenie niejednego uzywanego
            samochodu, juz jechalem nim 30 km/h, no z górki, hehehe...

Pozdrawiam,

Fuzzy
    • Gość: Fuzzy Re: Brakuje mi dziś Kopova... IP: *.chello.pl 23.07.04, 23:10
      Rzeczewiscie zawiazuje sie tu fun club kopova. Ile jest juz wpisów!!! Ok moge
      do tego fun club nalezec, tylko ile lat on ma - 12?!, hehehe...

Pozdrawiam,
      Fuzzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka