gree.nka 06.05.13, 20:37 Czy nie przeszkadzają wam w chodzeniu metki wszyte w koszulki ? Ja część już wyprułam, no to mam rozpruty tył, szycie nie jest moją mocną stroną. Nie wiem czemu, wszywają w ubrania noszone na ciele tak sztywne metki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senseiek Re: Metki 06.05.13, 20:38 > Czy nie przeszkadzają wam w chodzeniu metki wszyte w koszulki ? Nie. Hugo Boss dobrze robi koszulki.. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Metki 06.05.13, 20:46 senseiek napisał: > > Czy nie przeszkadzają wam w chodzeniu metki wszyte w koszulki ? > > Nie. Hugo Boss dobrze robi koszulki.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Metki 06.05.13, 21:25 > Czy nie przeszkadzają wam w chodzeniu metki wszyte w koszulki ? Nie, ale spoko wątek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
feiniel Re: Metki 07.05.13, 12:43 przeszkadzają, denerwują a niektóre są okropnie duże i też się zastanawiam po co to cholerstwo - zwłaszcza w ubrankach dla dzieci i niemowląt mogliby wymyślić coś innego a jeszcze wszyte tak, że ciężko odpruć - czasem tylko osobną nitką i nic się nie pruje zazwyczaj wycinam ale i tak mały kawałek sterczy i czasem drapie no, dobrze wiedzieć, że ktoś jeszcze ma z tym problem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś