Gość: xp IP: *.241.112.159.adsl.inetia.pl 27.07.04, 08:43 Dziewczyny, czy ktoras z was poznala fajnego faceta w sieci, z ktorym jest obecnie w realu? Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: limonie Re: znajomosci internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 08:48 Hehe...ja:) poznalismy sie na sieci, mieszkamy od siebie 15 km..widzielismy sie tysiace razy..traktowalismy sie jak dobrzy kumple...nie jako para i tak jakoś po dwóch latach zrozumiałam, ze szukam szczęścia daleko, a mam go tak blisko..:) Kazdy sposób poznania jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mita Re: znajomosci internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 08:50 ja tez jestem z kims, kogo poznalam w necie ;-) i jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: znajomosci internetowe IP: *.241.112.159.adsl.inetia.pl 27.07.04, 08:53 No, no a myślałam, ze to nie ma większego sensu:) Zyczę wam szczęscia dziewczyny! To bardzo optymistyczne co piszecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mita Re: znajomosci internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 09:02 no bo niby czemu mialoby to nie miec sensu...? w dzisiejszych czasach, kiedy dostep do internetu ma prawie kazdy i ta forma zawierania znajomosci jest bardzo powszechna - znam wiele par (naweta juz malzenstw), ktore w ten wlasnie sposob sie odnalazly ;-) w koncu i tak zazwyczaj spotykamy sie w realu - predzej czy pozniej. mysle, ze tak naprawde staje sie to juz powoli "normalne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: znajomosci internetowe IP: *.itpp.pl 27.07.04, 08:53 Trochę nas jest:-) Mój związek to też zaprzeczenie stereotypom ze w sieci można znaleść poznać jedynie frustratów lub seksualnych maniaków. Chyba pierwszy raz tak naprawdę jestem zakochana. Życzę szczęścia. Warto go szukać wszędzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makow7 Re: znajomosci internetowe 27.07.04, 13:14 parę miesięcy temu poznałam kogoś przez zupełny przypadek na necie. zaczepił mnie szukając kogoś innego. od słowa do słowa zgadaliśmy się, że łączą nas podobne przeżycia, a co najlepsze, że pracujemy w jednym "zakładzie pracy". początkowo zastanawialiśmy się czy w takim przypadku warto kontynuować tą znajomość. choćby dlatego, że stałaby się ona nieco bardziej realna - to samo miasto, ten sam pracodawca...ciekawość jednak zwyciężyła,postanowiliśmy kontynuować naszą znajomość. dość szybko nastąpiło pierwsze spotkanie, potem kolejne i kolejne. w zasadzie nie musieliśmy mówić, że jesteśmy razem, tak poprostu było. ciągle jestem pod wrażeniem tego co się stało między nami. nigdy nie byłam tak zakochana, nigdy nie byłam tak kochana...wszystkim życzę takiej miłości, a jeżeli swoją drugą połowę odnajdą w sieci, tym ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia29 Re: znajomosci internetowe 27.07.04, 13:17 wlasnie wychodze za maz a moja netowa znajomosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia29 Re: znajomosci internetowe 27.07.04, 13:43 Znamy się 1, 5 roku, a jesteśmy razem - 14 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
makow7 Re: znajomosci internetowe 27.07.04, 13:49 można spytać od kiedy planujecie ślub?? Odpowiedz Link Zgłoś
anusia29 Re: znajomosci internetowe 28.07.04, 09:38 Na początku wrzesnia. Goście już zaproszeni, wszystko wlaśnie jest dopinane na ostatni guzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezabel Re: znajomosci internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 13:44 Ja wychodzę za mąż w sierpniu przyszłego roku. Też poznaliśmy się przez internet. A poznaliśmy się 13 :D Pozdrawiam wszystkich którzy w ten sposób poznali swoją drugą połówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
deep_deep_red Re: znajomosci internetowe 27.07.04, 13:27 ja taż poznałam w sieci bardzo fajnego chłopaka. Zaczeliśmy ze sobą rozmawiać i trwało to ok. pól roku, potem spotkaliśmy się kilka razy, potem spędziliśmy razem wakacje i było naprawdę cudownie. Nie jesteśmy razem, ale dalej ze sobą rozmawiamy i spotykamy się. Odpowiedz Link Zgłoś
juha1 Re: znajomosci internetowe 27.07.04, 13:39 czesc wszystkim. Jestem Juhasenobia von Szkło-Gonzales i che sie pochwalić ze poznałam super meścizne mojego zicia. poznałam go wlasnie na intrnecie w pracy. Na pierwszej randce juz mnie kochał i bedziemy sie zienic razem w grudniu. Znamy sie niewiele długo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makow7 Re: znajomosci internetowe 27.07.04, 13:46 Juhasenobio - droga koleżanko - czy ty jesteś pewna jego miłości, zaangażowania, może to jakiś psychopata. bo niby jaki facet chce brać ślub po paru miesiącach. coś z nim ewidentnie jest nie tak. Ty go lepiej przetestuj jeszcze, zanim rzucisz się na głębokie i niebezpieczne wody małżeństwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabina110 Re: znajomosci internetowe 27.07.04, 13:56 a skąd u ciebie makow7 taki e negatywne nastawienie do zicia, czyźby cie jaki mescizna w ziciu dotkliwie zranił. ja wiem ze ja go kocham i on mnie teź kocha wiec na cio mam czekać dłuziej-powiedz mi , na cio mam ciekać. ja chcie jux dziećka. pochodze a paragwaju gdzie kobiet w moim wieku jux maja po dwa i ci dziedzi jux maja Odpowiedz Link Zgłoś
sabina110 Re: znajomosci internetowe 27.07.04, 13:58 wiec idąc w slad rozumowania i wypowiedzi Johasenobi to ja popieram 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Sabina110 :)) IP: 193.111.23.* 27.07.04, 16:39 Sabisia, nie wiedzialem skad znam ten nick.. ale teraz wiem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=10951280&v=2&s=0 rotfl.. Odpowiedz Link Zgłoś
eye_wonder Re: znajomosci internetowe 28.07.04, 01:22 :) Ja z moim chlopakiem tez poznalismy sie przez internet 16 miesiecy temu, oboje jestesmy fotografami i on przez przypadek zobaczyl moja strone internetowa i napisal do mnie ze mu sie spodobala, a ja odpisalam mu. Nastepnego dnia juz rozmawialismy przez telefon (mieszkamy w tym samym miescie), trzeciego dnia spotkalismy sie na kawe i kompletnie sie w sobie zakochalismy. Dwa miesiace pozniej wprowadzilismy sie razem i otwarlismy studio fotograficzne(mieszkamy w Canadzie, tu sa troche inne realia). 16 miesiecy pozniej, dajej jestesmy w siebie wpatrzeni i jest naprawde niesamowicie. Powodzenia;), it can work out ;) Deëm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniccc Re: znajomosci internetowe IP: *.osiedle.net.pl 28.07.04, 10:00 Ja również poznałam swojego ukochanego mężczyznę przez internet, a dokładnie na czacie:)). Jesteśmy ze sobą już prawie 1,5 roku i czuję, że to jest właśnie ten ktorego szukałam. Wprawdzie nie mamy jeszcze małżeńskich planów, ale chcemy ze sobą zameiszkac i powoli układać te klocki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynka10 Re: znajomosci internetowe 28.07.04, 13:46 Witajcie! Jestem najszczesliwsza dziewczyna na swiecie! Poznalam przez gg swojego obecnego narzeczonego ;) Jestesmy ze soba juz ponad 2 lata, a polowie przyszlego roku slub.. Zycze Wam tego samego :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś