annajantar100
27.05.13, 07:40
witam forumowiczki i forumowiczów chciałabym rozpąocząc nowy wątek a mianowicie czy zgadzacie się ze mną ze mężczyzni wola łatwe kobiety i to nie tylko na 1 razowy sex? często takie sytuacje konczą się związkami, powiem wam wg mnie dlaczego tak się dzieje jestem ciekawa waszych opinii. Łatwe kobiety sa dla męzczyzn atrakcyjne pod takim wzhglęgdem iz mozna się przy nich wyluzowac nie stresowac ze taka bedzie chciałą od razy deklaracji zobowiązan i bedzie płakac jezeli facet się rozmysli i ją zostawi to powoduje ze jezeli sex jest udany facet wraca do takiej laski, spotykają się sex itp jest miła rozmowa i z czasem się po prostu przywiązuje nie wiem ja tak to widze znam wiele par i zauwazyłam tez to na rzykładzie znajomych ze puszczalskie dziewczyny szybciej wychodza za mąż i co ciekawsze ??? często trafiają na super facetów !! MOim zdaniem ich "przebieg" powoduje ze jako ze przetestowały większą ilosc męzczyzn potrafią lepiej wybrac tego dobrego , dziewczyny powiedzmy które "nie dają" na 1 randce i nie traktują sexu "na luzie" bardziej się angazuja i 1 faceta w miarę przystojnego który zwróci na nie uwagę trzymają się jak rzep psiego ogona na siłę ratują sklejają związek gdyz wiedza ze szansa na sex z kims fajnym za szybko się nie trafi jako ze one " nie dają" kazdemu , wydaje mi się ze często takie dziewczyny po prostu zle trafiają z braku doswiadczenia i nieznajomosci mężczyzn nieumiejętnosci wybrania kogos odpowiedniego . Co na ten temat sądzicie ? jestem ciekawa waszych opinii :)