souri 29.07.04, 10:33 czy tylko ma urlop? ALe to przecież student ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oko_na_maroko Re: Czy Zawodowiec zniknął na dobre... 29.07.04, 11:08 nieeeee....byłaby to niepowetowana strata dla wszystkich forumowiczek. Zawodowiec przebywa aktualnie na IBIZIE: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=14441285 Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Czy Zawodowiec zniknął na dobre... 29.07.04, 11:32 Czy to wciąż erotyczna Mekka wczasowiczów? Aaaa... skoro tak, to rozumiem :-)) oko_na_maroko napisała: > nieeeee....byłaby to niepowetowana strata dla wszystkich forumowiczek. > Zawodowiec przebywa aktualnie na IBIZIE: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=14441285 Odpowiedz Link Zgłoś
oko_na_maroko Re: Czy Zawodowiec zniknął na dobre... 29.07.04, 11:42 hehehe, najwyraźniej....ale możemy o to zapytać samego bohatera wątku, jak tylko wróci - odzyskawszy siły po wielu dniach wyczerpującego seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Czy Zawodowiec zniknął na dobre... 29.07.04, 11:47 Ciekawe tylko, czy wszystkie dziewczyny tam to Polki ;-) Myślałam, że jego zniknięcie jest połączone z niemiłymi opiniami, jakie usłyszał na swój temat po zaprezentowaniu swojej fotografi... oko_na_maroko napisała: > hehehe, najwyraźniej....ale możemy o to zapytać samego bohatera wątku, jak tylk > o > wróci - odzyskawszy siły po wielu dniach wyczerpującego seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_na_maroko Re: Czy Zawodowiec zniknął na dobre... 29.07.04, 12:02 ależ skąd! Zawodowiec jest niezatapialny...przeciez wszyscy wiemy, że te niepochlebne opinie wynikały wyłącznie z zawiści o jego wdzięki i urodę :) a tak na prawdę żadna niewiasta nie mogłaby się oprzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Czy Zawodowiec zniknął na dobre... 29.07.04, 12:20 A czy tam było choc jedno pochlebne słowo, poza wypowiedzia Leny - żeby sie nie przejmował? A co Ty sądzisz o buzi Zawodowca? oko_na_maroko napisała: > ależ skąd! Zawodowiec jest niezatapialny...przeciez wszyscy wiemy, że te > niepochlebne opinie wynikały wyłącznie z zawiści o jego wdzięki i urodę :) a ta > k > na prawdę żadna niewiasta nie mogłaby się oprzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: OOO PRZEPRASZAM - jescze moja wypowiedź na + 29.07.04, 12:40 A przepraszam - no tak, jeszcze Twoja Pierożku! Zawodowiec miły chłopak. A co najważniejsze - niepozbawiony poczucia humoru ;-)) pierozek_monika napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Czy Zawodowiec zniknął na dobre... 29.07.04, 11:58 gdzie Zawodowiec, to juz wiemy. A gdzie Kopov się ulotnił? Pisał coś o urlopie? Przedstawił zwolnienie lekarskie??? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
oko_na_maroko Re: Czy Zawodowiec zniknął na dobre... 29.07.04, 12:06 a i offszem, złożył wniosek urlopowy na łamach FK....materiału archiwalnego potwierdzającego moje słowa szukać mi się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Czy Zawodowiec zniknął na dobre... 29.07.04, 12:07 ładnie, ładnie! A kto pełni za niego zastępstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
oko_na_maroko Re: Czy Zawodowiec zniknął na dobre... 29.07.04, 12:18 ha! nie spełnił warunku formalnego i nie wyznaczył następcy. DECYZJĘ O PRZYZNANIU URLOPU NALEŻY COFNĄĆ. Nadać komunikat w "LATO Z RADIEM": "pan Kopov przebywający na urlopie, poruszający się fiatem 125 p proszony jest o kontakt w ważnej sprawie rodzinnej" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Czy Zawodowiec zniknął na dobre... 29.07.04, 12:23 Brakuje mi Kopova... Ale dobrze, że Ty Pierożku jesteś, bo bez Ciebie byłoby smutno :-)) pierozek_monika napisała: > gdzie Zawodowiec, to juz wiemy. A gdzie Kopov się ulotnił? Pisał coś o urlopie? > > Przedstawił zwolnienie lekarskie??? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Dzięki :) 29.07.04, 12:31 ale ja też dzisiaj składam na forum WNIOSEK O URLOP na 3 tygodnie :) i też nie mam następcy, ale może się znajdzie jakiś społecznik. Odpowiedz Link Zgłoś
souri 3 TYGODNIE ???!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.04, 12:41 Czy to aby nie za dużo? ;-)) A gdzie Ty się wybierasz? I może wiesz - na ile wyjechał Kopov? pierozek_monika napisała: > ale ja też dzisiaj składam na forum WNIOSEK O URLOP na 3 tygodnie :) i też nie > mam następcy, ale może się znajdzie jakiś społecznik. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: 3 TYGODNIE ???!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.04, 12:52 należy mi się, jutro wykorzystam ostatni dzień urlopu przysługującego mi na zeszły rok :) Wybieram się w góry - w tej mieścinie, gdzie się wybieram, nie ma nawet zasięgu komórka :) A o Kopova to i ja się pytałam i nie wiem ile go nie będzie. Mam nadizeję, że jak wrócę z urlopu, to już będzie ten łobuz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
souri To miłych wakacji! 29.07.04, 13:10 Z resztą - ja też od przyszłego tygodnia mam zamiar trochę powakacjować... Choć na razie nigdzie nie wyjeżdżam, bo mam baaaarzo duzo rzeczy do zrobienia, to przynajmniej nie będę chodziła do pracy :-)) Ale fajnie masz z tymi górami... Ech... ;-)) pierozek_monika napisała: > należy mi się, jutro wykorzystam ostatni dzień urlopu przysługującego mi na > zeszły rok :) > Wybieram się w góry - w tej mieścinie, gdzie się wybieram, nie ma nawet zasięgu > > komórka :) > A o Kopova to i ja się pytałam i nie wiem ile go nie będzie. Mam nadizeję, że > jak wrócę z urlopu, to już będzie ten łobuz ;) Odpowiedz Link Zgłoś