Dodaj do ulubionych

Powody dla których chcę być sam

23.06.13, 22:27
Nie chce mi się uczyć życiowej zaradności, lubię mieć lekką pracę biurową na miejscu, nie chciałoby mi się pracować fizycznie na obrzeżach miasta. Nie chce mi się robić prawa jazdy, nie chcę mi się zmieniać stylu na modny i szpanerski. Nie chce mi się po pracy dorabiać, wolę słuchać muzyki i spokojnie robić sobie posiłki. Nie lubię życia w biegu i jedzenia na szybko. W weekendy lubię spać do południa i wieczorem spotykać się z kumplami. W dni powszednie po pracy lubię ucinać sobie drzemki. Piwo z kumplami jest dla mnie w weekend świętością i priorytetem. Lubię zbyt dużo pieniędzy wydawać na rzeczy związane z muzyką. Nie trzymam ręki na pulsie, nie jestem gospodarny i przedsiębiorczy, leży u mnie organizacja pracy. Jestem rozmarzonym humanistą. Wolę się bawić jak chcę i ubierać jak chcę. Nie chce mi się stawać dojrzałym mężczyzną, po to by jakaś kobieta to doceniła. Zatrzymałem się na etapie imprezującego studenta i dobrze mi z tym
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Powody dla których chcę być sam 23.06.13, 22:28
      Cieszymy się Twoim szczęściem
    • yenna_m Re: Powody dla których chcę być sam 23.06.13, 22:29
      Józinku, nicka zmienileś?
    • mearuless Re: Powody dla których chcę być sam 23.06.13, 22:29
      super!
      tak trzymaj!
    • marychna31 no i na zdrowie:) nt 23.06.13, 22:31

• m_incubo Re: Powody dla których chcę być sam 23.06.13, 22:33
      szczawojad_to_ja??
    • grazkavita Każdy potrzebuje wsparcia 01.07.13, 05:37
      , bo człowiek jest istota społeczną, nawet jesli chce życ jako singiel, chciałby miec kogos kto mu przytaknie i powie, ze nie jest źle, tylko jest okey !!!
    • Gość: aka Re: Powody dla których chcę być sam IP: *.kalisz.mm.pl 29.07.13, 17:42
      Gratuluję samoświadomości :)
      • gocha033 I tak 3miej... 29.07.13, 20:19
        skoro ci z tym dobrze.
        Tylko po co sie o tym rozpisywac ?
    • maitresse.d.un.francais ? 31.07.13, 21:06
      img5.demotywatoryfb.pl//uploads/1249438159_by_mysza182_600.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka