eat.clitoristwood 23.06.13, 23:17 Znaczy, że "nagle" okazało się, że jesteśmy w sieci inwigilowani. Abstrahując od detali rzekomej afery. Mnie ta oczywista oczywistość w ogóle nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loginoftheyear Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:25 oczywistosc wlasnie ktos myslal, ze moze jest inaczej? no to zonk ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:29 loginoftheyear napisał(a): > oczywistosc (...) Naprawdę rozczulające są pełne świętego oburzenia enuncjacje niektórych polityków. Ja w pełni rozumiem hipokryzję ale powinna ona występować w towarzystwie choćby śladowego realizmu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:31 sladowy jest inwigilacja istnieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:25 A ktoś kiedyś twierdził, że nie jesteśmy? A skąd niby te ustawy, że firmy telekomunikacyjne i dostawcy internetu ileś lat mają przechowywać dane o wszystkich połączeniach i odwiedzanych stronach przez abonentów? Nawet treści smsów są przechowywane. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykvlll Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:36 śle gołąbka ale może być zestrzelony wiec na dodatek szyfruje wiadomość w taki sposób, ze A to 1, B to 2, C to 3 itd Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:40 Ja się przerzuciłam na znaki dymne;) Odpowiedz Link Zgłoś
henrykvlll Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:42 Próbowałem ale w pobliżu stoi wiatrak to wiadomości były przekłamane. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:43 to musisz butelek poszukac i slac poczta wodna;) Odpowiedz Link Zgłoś
henrykvlll Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:45 Droga morska wiadomo - zawsze dłużej trwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:40 bardzo wyrafinowany szyfr Odpowiedz Link Zgłoś
henrykvlll Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:47 Widzisz, nie takie proste jak się wydawało :D Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:50 2000km jednak zaweza mozliwosci ;P Odpowiedz Link Zgłoś
henrykvlll Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:53 Blad :D. Do sprawdzenia jest tylko jakieś 7 tys języków. Odpowiedz Link Zgłoś
aka667 Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:26 podniecał mnie tylko przez chwilę, jak zniknął - kołatało mi się nieustannie po głowie pytanie: gdzie jest niegdysiejszy Snowden? Ale potem się znalazł i stracił cały swój urok. Teraz tylko trochę mnie ciekawi jak go dojadą. Jeśli chodzi o clou ujawnienia wielkiej tajemnicy to mnie to nie wzruszyło zanadto. Tylko ludzie przestali się ze mnie nabijać że zawsze zaklejam kamerkę w laptopie :D Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:31 aka667 napisała: > (...) Tylko ludzie przestali się ze mnie nabijać że zawsze zaklejam kamerkę w laptopie :D Naprawdę sądzisz, że wiadome służby interesuje Twój, niechby najseksowniejszy, dekolt. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aka667 Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:33 eat.clitoristwood napisał: > aka667 napisała: > > > (...) Tylko ludzie przestali się ze mnie nabijać że zawsze zaklejam kamer > kę w laptopie :D > > Naprawdę sądzisz, że wiadome służby interesuje Twój, niechby najseksowniejszy, > dekolt. ;) na tej samej zasadzie nie interesują ich pewnie moje ckliwe maile, a jednak wolę zminimalizować ryzyko bycia podglądaną, a techniczne możliwości przecież są.. Odpowiedz Link Zgłoś
aka667 Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:37 loginoftheyear napisał(a): > serio to robisz? ;D polecam, brak krępacji przy ogląganiu seriali w kąpieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
henrykvlll Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:40 Rozumiem, ze na ulice tez nie wchodzisz a jak już to w za dużym kapeluszu. W końcu tyle kamer dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
aka667 Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:47 henrykvlll napisał: > Rozumiem, ze na ulice tez nie wchodzisz a jak już to w za dużym kapeluszu. W ko > ńcu tyle kamer dookoła. a ja rozumiem że wziąłeś sobie jedną z tych kamer na ulicy do swojej łazienki? Odpowiedz Link Zgłoś
henrykvlll Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:48 Założyłem, ze chodzi na golasa po ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:41 prysznic z laptopem to raczej karkolomne przedsiewziecie Odpowiedz Link Zgłoś
aka667 Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:47 loginoftheyear napisał(a): > prysznic z laptopem to raczej karkolomne przedsiewziecie kąpiel to nie prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
henrykvlll Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:48 A łazienka to nie sala kinowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aka667 Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:52 henrykvlll napisał: > A łazienka to nie sala kinowa. pszepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear Re: Podnieca Was Snowden? 24.06.13, 00:01 > kąpiel to nie prysznic no a ja to nie ty Odpowiedz Link Zgłoś
aka667 Re: Podnieca Was Snowden? 24.06.13, 00:06 loginoftheyear napisał(a): > > kąpiel to nie prysznic > > no > a ja to nie ty to odkrycie godne nobla, ale jak o się ma do mojej kąpieli którą nazywasz prysznicem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear Re: Podnieca Was Snowden? 24.06.13, 00:10 na golebiu sie wylozylam dzis, ale to zagadnienie jestem jeszcze w stanie wytlumaczyc: ja preferuje prysznic, tera rozumi? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Podnieca Was Snowden? 23.06.13, 23:46 A po co ktoś miałby inwigilować szarego obywatela? Nawet KGB tego nie robiło. Doskonale wiedzieli kto jest kto i kogo mają mieć na oku. Na dobrą sprawę wystarczy monitorować przepływ kapitału światowego i krajowego, żeby wiedzieć kto może stanowić potencjalne zagrożenie dla grupy trzymającej kapitał i władzę. Gołodupiec nikomu nie straszny, obojętne co by zrobił i gadał. Zwykłymi śmiertelnikami nikt sobie nigdy głowy nie zawracał. Natomiast ci mniej zwykli doskonale wiedzą o tym, że wszędzie mają szpicli dookoła, więc żaden z nich nie skorzystałby z żadnego ogólnodostępnego ustrojstwa celem prowadzenia konspiracyjnej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Podnieca Was Snowden? 25.06.13, 21:44 Inwigilowani to my jesteśmy "na bieżąco", nie tylko w sieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Podnieca Was Snowden? 26.06.13, 11:11 a niby co mnie ma w nim podniecać? hameryki nie odkrył. ile razy siedzę na moim pięknym klopie, tyle razy się zastanawiam, który satelita robi mi focię przez okno dachowe. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Podnieca Was Snowden? 26.06.13, 11:22 headvig napisała: > ile razy siedzę na moim pięknym klopie, tyle razy się zastanawiam, który sateli > ta robi mi focię przez okno dachowe. Odruchowo zwierając uda boskie? Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Podnieca Was Snowden? 26.06.13, 11:26 > Odruchowo zwierając uda boskie? całe ciało mam boskie, nie tylko uda :) Odpowiedz Link Zgłoś