Dodaj do ulubionych

Cwiczyc lezac na sofce...;)

06.07.13, 13:45
Mam taka leniwa sobote: leze na sofce i surfuje w necie. A ze kosci i miesnie tertyczeja od lezenie, wstaje co jakis czas i sie rozciagam na kalimacie. I tak sobie mysle, czy wymyslono juz przyrzady do aerobiku, piltesu, jogi, zumby czy czego tam, ktore mozna by wykonac na jedengo bocznego "mafina" w pozycji polezacej na sofie? Lezy sie leweym boku, prawareke obsluguje myszke, a lewa reka i nogi mogly by w tym czasie jaos wydajnie pracowac dla urody;)
Jak widzieliscie cus takiego dajcie, prosze, znac.
Dziele sie w zamian moim ostatnim instumentem. Odkrylam go przypadkiem szukajac trampoliny dla syna. Male, tanie, niepozorne, mozna schoac w szufladzie, a daje taki wycisk na brzuch i posladki, ze musialam przestac na jakis czas. Wcale nie chce miec "kaloryfera" na brzuchu:)
Oto on, wspanialy Twister z magnesami!
https://images.sport-shop.pl/large/4008_1.jpg
Obserwuj wątek
    • loginoftheyear Re: Cwiczyc lezac na sofce...;) 06.07.13, 14:25
      jak lezysz na lewym boku, to mozesz cwiczyc prawa noga. zauwazylas? ;P
      obrazka nie chce mi sie ogladac.
      mi wystarczaja hantle, stepper i mata/podloga. i okolica, jak mam czas.
      • kochanic.a.francuza Re: Cwiczyc lezac na sofce...;) 06.07.13, 15:25
        > jak lezysz na lewym boku, to mozesz cwiczyc prawa noga. zauwazylas? ;P

No tak, zauwazylam. Nawet ja sobie obciazylam i podnosze od czasu do czasu, ale nie jest to tak radosne jak twister;P
    • asiu_3 Re: Cwiczyc lezac na sofce...;) 06.07.13, 15:23
      panie prowadzace zajecia na mojej silowni strasznie sie smieja z twisterow. cwiczenie na nich nie daje zupelnie nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka