ursyda 07.07.13, 13:24 pewnie wszyscy gdzieś nad wodą siedzicie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marguy Re: Ale tu pusto 07.07.13, 13:34 Nad wode jezdze w tygodniu, bo w weekendy sa nad morzem wsciekle tlumy. Wlasnie sobie wymyslilam, ze w srode pojade do La Panne, zostawie auto na parkingu, wsiade w nadbrzezny tramway, wysiade w Nieuport i te 15 km wroce brzegiem pieszo. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Ale tu pusto 07.07.13, 13:41 Dobry plan. Ja się wybieram dopiero za dwa tygodnie ale jeszcze bez planu. Odpowiedz Link Zgłoś
raptor.1 Re: Ale tu pusto 07.07.13, 13:49 marguy napisała: > Wlasnie sobie wymyslilam, ze w srode pojade do La Panne, zostawie auto na parki > ngu, wsiade w nadbrzezny tramway, wysiade w Nieuport i te 15 km wroce brzegiem > pieszo. A ja mialem pojechac do Kilua na plaze,ale mi sie nie chce i chyba pojade do kumpla ktory mieszka blizej mnie bo w Heia,a ja siedze u babci w Kaneohe. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Ale tu pusto 07.07.13, 14:13 To i tak dobrze, bo masz w czym wybierac. Ja swego czasu nie mialam zbyt wielkiego wyboru. Do poplywania Tautira albo Nutae, do posiedzenia w wodzie Mitirapa. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ale tu pusto 07.07.13, 13:51 ja nad miską klozetową co chwila....i faktycznie slysze szum....oraz czuje unoszące się duchy wczorajszej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na mario.... 08.07.13, 09:58 > ja nad miską klozetową co chwila....i faktycznie slysze szum....oraz czuje unos > zące się duchy wczorajszej nocy obawiam się,że na to już za późno...ale może warto spróbować?? możesz liczyć na forumowe wsparcie... jako Ty komu.. patrzaj : allegro.pl/solgar-ostropest-plamisty-regeneracja-watroby-i3315510482.html Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Ale tu pusto 07.07.13, 14:23 Ja mam podejrzenie, że na stadionie wczoraj byli i dzisiaj dochodzą do siebie. Nie co dzień się widzi wskrzeszanie zmarłych. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Ale tu pusto 07.07.13, 14:29 No to dobry byl koncert jesli Jackson tanczyl z zombie :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Ale tu pusto 07.07.13, 14:51 Hmm, o tym nie pomyślałam. Może to niekoniecznie tego samego dnia się zmartwychwstaje? Może jeszcze wrócą? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Ale tu pusto 07.07.13, 15:47 Albo wejściówki na gruponie kupili i na miejscu już się dowiedzieli, że coby zadziałało to minimum 10 wejść musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: wróciłaś z wycieczki? 07.07.13, 14:42 nieee, pojade w tygodniu. W weekendy sie nie ruszam, bo wszedzie sa tlumy. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: wróciłaś z wycieczki? 07.07.13, 15:21 wiedzialam, ze bez tego info nie moglabys spac :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Ale tu pusto 07.07.13, 15:54 Ja w domu, smarując się po ukąszeniach jakiegoś komara-cyborga, w trzech miejscach spuchłam - średnica 3 cm :( i to w dodatku chyba w knajpie mnie użarł :( Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Ale tu pusto 08.07.13, 08:02 posmaruj miejsca po ukąszeniach octem, swędzenie zniknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Ale tu pusto 08.07.13, 07:07 ja mam kanapowe wakacje. leżę i się rozrastam i to niekoniecznie w tych miejscach w których powinnam :/ jak sobie pomyślę o kolejnej diecie, to aż popadam w depresję :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ale tu pusto 08.07.13, 08:23 Jak leżysz to nie jedz. Proste. :) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Ale tu pusto 08.07.13, 10:51 Mając na uwadze bzdety poruszane w wątkach, pewnie nie tylko o pogodę tu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
babciajadzienka Re: Ale tu pusto 18.07.13, 15:22 zeby przyciagnac czytelnika trzeba sie niezle nagimnastykowac? Co? A o czym tu jeszcze nie pisano? Co by tu jeszcze wymyslic? Odpowiedz Link Zgłoś