figa.biala 13.07.13, 15:48 Co może powodować,że dojrzały mężczyzna (powiedzmy ok 40) czuje się zdenerwowany,speszony, będąc w obecności danej kobiety (oczywiście na stopie czysto służbowej-widzą się pierwszy raz) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krytyk-systemu-edukacji Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 15:51 > Co może powodować,że dojrzały mężczyzna (powiedzmy ok 40) A 40 to ile w Twojej skali dojrzałości? Odpowiedz Link Zgłoś
figa.biala Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 15:55 > A 40 to ile w Twojej skali dojrzałości? to w tym momencie jest mało istotne,podałam wiek w przybliżeniu Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 15:59 to może być wysoka wilgotność powietrza i niekorzystny biomet. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 16:38 wiem co możesz mieć na myśli....tak sądzę...choć nie wiem czy powinienm Ci o tym mówić bo możesz mięc tego potąd a wiedza o tym że ktoś sądzi że wie lub mu się zdaje może przechylić czarę i doprowadzić do reakcji łańcuchowej któa oprócz wilgostności i biometu wytwarza grzyba Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 21:00 > sucham? Mariuszg2 to w ogóle użytkownik o stosunkowo bujnej wyobraźni… Szczególny człowiek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio suchaś ? 13.07.13, 21:01 six_a napisała: > sucham... suchaś ? a mokra kompiel z Champagne de la Pais - podac ? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: suchaś ? 13.07.13, 21:19 > a mokra kompiel z Champagne de la Pais - podac ? suchar. podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio suchaś dzieweczko ? - ona nie sucha... 13.07.13, 22:12 czyś Ty.... (to za na naszym Wieszczem Adasiem ...) Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 16:10 Dziwne, że nie zadałaś tego pytania na forum dla facetów. > Co może powodować,że dojrzały mężczyzna (powiedzmy ok 40) czuje się zdenerwowan > y,speszony, będąc w obecności danej kobiety może wie, ze jesteś córką kobiety, z która mial romans Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 16:20 Może on coś kręci, np. jest niewypłacalny i dlatego się tak denerwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 16:25 > Co może powodować,że dojrzały mężczyzna (powiedzmy ok 40) czuje się zdenerwowany, > speszony, będąc w obecności danej kobiety (oczywiście na stopie czysto służb > owej-widzą się pierwszy raz) A może np. jest internetowym erotomanem, który pyta kobiety na forach o rozmiar biustu, a w rzeczywistości rzeczywistej nie potrafi zapytać nawet o godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
babciajadzienka Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 16:34 szczerze mowiac to nie wiem i pewnie nigdy sie nie dowiem. Ze sie gosc spina w mojej obecnosci zauwazylam to dawno. Pisalam o tym. Ja nie pisalam o tym "kogo kocham". Pisalam o tym kogo lubie, w znaczeniu, ze lubie nie jako czlowieka bo nie znam, ale jako autora. I tyle. Lubie pisac. Teraz kiedy tyle sie dzieje, mam troche wolnego czasu to dla mnie przyjemnosc. Jesli psuje Ci szyki na forum napisz mi prosze o tym. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii babciu, 13.07.13, 16:38 babciajadzienka napisał(a): Lubie pisac. Babciu, ale lepiej jest szydelkowac. Jest sie potem czym na foro pochwalic - przysylajac stosowne fotki. A czas tez jakos zleci. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 20:38 >Jesli psuje Ci szyki na forum napisz mi prosze o tym. I tyle. nie pisz już o tym. wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
babciajadzienka Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 21:03 Powiedz mi delikatniusi mezczyzno czy teraz zaczalbys taka zabawe w internecie, jak to zakochales sie w starszej mezatce? W internecie, gdzie niby nie ma mozliwosci obrony. A nie ma? A babunia fartuchem po lbie, po lbie. Masz Mieciu, masz Mieciu! Ponoc kazdy prawdziwy facet wie, ze nie zaczyna sie rzeczy, ktorych nie mozna skonczyc. Hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 21:38 zdajesz sobie sprawę, że nie jestem tym facetem, który ci namotał w życiu? czy nie bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio babcia... 13.07.13, 22:15 six_a napisała: > zdajesz sobie sprawę, że nie jestem tym facetem, który ci namotał w życiu? czy nie bardzo? babcia, jak to babcia - ma rozne zwidy. ostatnio oswiadczyla mi sie o renke, mowiac ze ma dobra rente i moze mnie adoptowac. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii moze przypominasz mu jego nieslubna corke ? 13.07.13, 16:36 z kobieta, ktora porzucil ? jego spytaj - i nie mecz Bogu ducha winnych forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 16:36 Gdy cię zobaczył, to mu zaiskrzyło chemicznie :P a nie wiedział jak inaczej to okazać:O Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 16:37 prawidlowa odpowiedz: zakochal sie od 1. spojrzenia. sie nie znacie.. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 16:39 nie chlapnął sobie 50 tki na odwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: zachowanie męzczyzny 13.07.13, 16:43 coffei.na napisała: > nie chlapnął sobie 50 tki na odwagę... w tłumaczeniu na polski : była za brzydka a w godzinach pracy nie wolno pić Odpowiedz Link Zgłoś