Dodaj do ulubionych

jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:27
napiszcie cechy mezczyzny i zachowanie ktore cenia kobiety
nie chodzi o to zeby zdobywac kobiety ale zeby czuly sie dobrze
Obserwuj wątek
    • Gość: biseks Re: Bogaty :-))) n/txt IP: *.crowley.pl 31.07.04, 22:29
      • agas71 Re: Bogaty :-))) n/txt 02.08.04, 10:03
        Widac, ze kobietą to nie jesteś :))
    • kochanica.francuza Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 31.07.04, 22:29
      Gość portalu: lamer napisał(a):

> napiszcie cechy mezczyzny i zachowanie ktore cenia kobiety
      > nie chodzi o to zeby zdobywac kobiety ale zeby czuly sie dobrze

Inteligentny,troskliwy,samokrytyczny,pełen empatii
      • Gość: niekochanica Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 23:35
        "Inteligentny,troskliwy,samokrytyczny,pełen empatii"
        no i choć troszkę urodziwy :)

czyli
        jak ona sama
    • kobieta.nad.wodospadem Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 31.07.04, 22:35
      a ja myslę, że musi się wciąż starać
      żeby przypominał bardziej rycerza na białym koniu...
      niż starego pierdziela w fotelu, z gazetą, z piwskiem, przed TV, gdze własnie
      lecą Kiepscy lub 13-ty posterunek
      i zeby było tak, że gdy o 5.00 nad ranem dzwonię z jakiejś gasnącej
      imprezy "Zabierz mnie stąd, proszę" to pogodny zjawia się w parę minut, bo
      oprócz tego, że kocha, to tez ...zwyczajnie lubi ;-)
      • Gość: kotka Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: 194.146.248.* 01.08.04, 13:01
        On ma Cię KOCHAC i przywozić nad ranem z imprezy na która idziesz SAMA a nie z
        nim - kochanym i kochającym mężczyzną? :-)
        Nie za duże wymagania?
        • kobieta.nad.wodospadem Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 01.08.04, 15:10
          czasem okoliczności tego wymagają
          np. impreza firmowa
          ?-lecie matury
          babski wieczór itd.
      • tomasdyg Re: jaki powinien być RYCERZ z nan Wodospadu? 01.08.04, 15:39
        kobieta.nad.wodospadem napisała:
        a ja myślę, że musi się wciąż starać żeby przypominał bardziej rycerza na
        białym koniu...

tzn. : konia -białego- okulbaczyć, zbroję łojem wysmarować -zwracając uwagę na
        zawiasy, zażyć kąpieli - jak to rycerz, nie rzadziej jak raz na kwartał i nie
        częściej niż raz w miesiącu -chyba, że jest templariuszem (częstotliwość
        kąpieli o wiele rzadsza), klucza od żoninego pasa cnoty nie zgubić w
        międzyczasie wrogów wytrzebić, kupców obrabować, zgwałcić obcą białogłowe -
        kolejność dowolna.
        Oj ciężkie są obowiązki rycerz i nadmiar ich wielki tak, że można się pomylić
        i....: wybrankę okulbaczyć, uprzedio łojem wysmarowawszy, konia wytrzebić,
        zgwałcić kupców, białogłowe obrabować.
        Nie, stanowczo za ciężkie jest życie rycerza.

Pozdrawiam
        • kobieta.nad.wodospadem to jest METAFORA 01.08.04, 15:52
          rycerz to rycerz!
          i każda nawet mała kobietka wie co to zbaczy
          niestety, problem z tym, że coraz mniej mezczyzn rozumie istote rycerstwa :-(((
          • tomasdyg Re: rycerze i damy 01.08.04, 16:19

> rycerz to rycerz!
            > i każda nawet mała kobietka wie co to zbaczy
            > niestety, problem z tym, że coraz mniej mezczyzn rozumie istote rycerstwa :-
            (((

Masz rację, ale niestety (nie mam na myśli kobiety.nad.wodospadem) i coraz
            mniej kobiet rozumie też istotę kobiecości :-((
            Na szczęcie, Dama Mojego Serca, doskonale ją rozumie :-))

Pozdrowienia dla Ciebie i twojego rycerza :-))

• kobieta.nad.wodospadem Ukłony dla Damy Twego Serca :-) n/t 01.08.04, 17:38
          • Gość: historyk Re: to jest METAFORA A MOŻE ELEGIA? IP: 195.136.30.* 01.08.04, 17:12
            Grunwald ich wykończył!
        • Gość: kowal Re: jaki powinien być RYCERZ z nan Wodospadu? IP: 195.136.30.* 01.08.04, 17:10
          Nie może mieć łba zakutego, a w tym fachu to raczej niemożliwe!
          CHYBA, ŻE MU ŻYCIE NIE MIŁE!
          WIGOĆ PRZYŚPIESZA RDZEWIENIE DLA ZBROI, A REUMATYZM DLA CIAŁA!!!!!!
        • agas71 Re: jaki powinien być RYCERZ z nan Wodospadu? 02.08.04, 10:05
          :))))) No i żeby poczucie humoru miał, jak ten rycerz.
    • Gość: lamer Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:46
      na razie malo ambitnie wzgledem siebie dziewczyny
      • kochanica.francuza Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 31.07.04, 22:50

> na razie malo ambitnie wzgledem siebie dziewczyny

???
        • Gość: sol_bianca Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 23:05
          Właśnie: ???
          Pytanie było chyba o idealnego faceta, a nie o nasze ambicje "względem siebie"?
    • Gość: kruszynka Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: *.ceti.pl 31.07.04, 23:03
      inteligentny, dojrzały, dowcipny, z fantazją, złośliwy, ironiczny, wierny, przystojny, zmysłowy, kulturalny, energiczny, z charyzmą, doświadczony, czuły, wrażliwy, romantyczny (czasami), opiekuńczy, niezależny, słowny, idealny po prostu...
      • mroofcia Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 31.07.04, 23:05
        Wszystkimi siłami zgadzam się z przedmówczynią (która właśnie ze mna chlupie żubróweczkę...:))
        • kochanica.francuza Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 31.07.04, 23:25
          mroofcia napisała:

> Wszystkimi siłami zgadzam się z przedmówczynią (która właśnie ze mna chlupie żu
          > bróweczkę...:))

chlu,chlup...
          to może opuśćcie forum i skoncentrujcie się na w/w chlupaniu
      • Gość: susu Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 11:20
        no, jak ma być złośliwy i ironiczny, to inteligentny nie będzie. Bo jak ktoś
        jest inteligentny nie inaczej, to się tak małostkowymi narzędziami jak ironia,
        a już tym bardziej złośliwość nie posługuje!
    • Gość: MegaMistrz_exlamer Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 23:23
      ee nie warto was sluchac, bede robic po swojemu
    • pollak Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 31.07.04, 23:30
      Facet powinien szanować kobietę (w tym będzie zawierać sie sporo innych cech
      ważnych dla niej - tak sądzę).
      • kobieta.nad.wodospadem ;-) 31.07.04, 23:32
        z tym szacunkiem, to bym ...nie przesadzała ;-)
        • pollak Re: ;-) 31.07.04, 23:34
          Znaczy w pewnych sytuacjach ma być brutalem?

Łał! I bądź tu człowiekiem... ;)
          • kobieta.nad.wodospadem zdecydowanie! ;-) ... n/t 31.07.04, 23:34
            • kobieta.nad.wodospadem cd 31.07.04, 23:36
              musi wiedzieć, kiedy wierszem przemawiać, a kiedy ...bez słów, czynami ..
              ma sie starć, żeby nie zgasło ;-)
              • pollak Re: cd 31.07.04, 23:50
                Facet wraca do domu i już od drzwi woła
                - moja najdroższa rybeńko, wróciłem. A wiesz - tu wlepia swe maślane oczy w
                sufit - przechodząc zobaczyłem staruszkę sprzedająca kwiaty. Patrz jakie
                piękne róże Ci przyniosłem.
                I wyciąga zza pleców wspaniały bukiet.
                [....... tu parę nudnych do obrzydzenia dialogów, aż do wieczora .... ]
                - Rybeńko - mówi on - moja żono najdroższa [powinno być: moja partnerko
                najdroższa, bo jesteśmy nowoczesnym i postempowym społeczeństwem] może
                pokochalibyśmy się odrobinę?
                - ach mój męzusiu [partnerze], misiaczku, ależ oczywiście
                Na co on wstaje, wydaje z siebie okrzyk lwa [coś w stylu tego lwa co to
                zawsze przed filmem daje wytwórnia metro goldwin mayer - czy jak to sie tam
                pisze] i w końcu przez zęby syczy:
                - [.... cenzura .... ]
                Później robią [... cenzura ...] i [...cenzura ...], a ona [...cenzura...]
                i od drugiej strony [...cenzura...], a później co jest niewiarygodne ona
                [....cenzura...] i [...cenzura...]
                I tak do samego rana. Na drugi dzień budzą się, wtuleni. On podnosi głowę i
                szepcze
                - najdroższa, to ja pójdę przygotować śniadanie, a później wyniosę śmieci.
                A skoro będe już w kuchni, to może od razu i ziemniaki na obiad obiorę. Co?
                Przyjeżdza Twoja mamusia? Cudownie!

A i najważniejsze. Ma być przy zapalonym (żeby nie zgasło). ;)
                • kobieta.nad.wodospadem :-))))))))))))))))) 31.07.04, 23:52
                  wdzisz, jakie to łatwe!!!
                  zrozumiałes o co chodzi!!!!!
                  :-)))))
                  • pollak Re: :-))))))))))))))))) 31.07.04, 23:56
                    A jak łatwo się takich szuka ;)
                    • kobieta.nad.wodospadem Re: :-))))))))))))))))) 31.07.04, 23:59
                      wystarczyło pare wskazówek a już pojałes zasady
                      teraz tylko troche ćwiczeń i dobrej woli
                      ... w końcu to dla szczęścia obojga ;-)
                      • pollak Re: :-))))))))))))))))) 01.08.04, 00:05
                        Heh, uczestniczyłem w etapie wstępnego szkolenia i nie oblałem ;)
                        Ależ jestem z siebie dumny! ;)
                        • kobieta.nad.wodospadem niedzielny poranek 01.08.04, 08:04
                          Co przygotowałeś na śniadanko?
                          A masz juz jakas koncepcje na urokliwe spędzenie dnia?
                          • panidanka Re: niedzielny poranek 01.08.04, 08:59

> Co przygotowałeś na śniadanko?
                            > A masz juz jakas koncepcje na urokliwe spędzenie dnia?

nooo
                            kobieto.nad.wodospadem
                            chyba przesadziłaś lub swojej lekcji nie odrobiłaś :(

przecież jak się w nocy tak ciężko napracował by policzyć te wszystkie twoje
                            punkty G i żadnego nie ominąć, to już brak mu pamięci dyskowej z ilu jaj
                            lubisz jajecznicę i długo ma naciągać herbatka dla ciebie
                            • panidanka Re: niedzielny poranek 01.08.04, 09:13
                              a jak już polubisz partnera.pod.wodospadem to poślij kobieto.nad.wodospadem go
                              tam najpier aby sprawdził czy czy woda jest wystarczajaco oświetlona aby
                              sprawdził czy nie pominął zadnego punktu G w oparach pary nocnej :)
                              • kobieta.nad.wodospadem wiesz.... 01.08.04, 14:38
                                jakby ci to powiedzieć...
                                hmm
                                ...idealność związku nie polega na ciągłym drażnieniu punktu G
                                jest jeszcze parę innych punktów godnych uwagi ;-)
                                • panidanka Re: wiesz....wiem 01.08.04, 16:23

> jakby ci to powiedzieć...
                                  > hmm
                                  > ...idealność związku nie polega na ciągłym drażnieniu punktu G
                                  > jest jeszcze parę innych punktów godnych uwagi ;-)

i właśnie dlatego, że...obie (oboje) wiemy to....
                                  tak fajnie sobie szukać pretekstów do szukania punktów...G...a może powinno
                                  być....punktów S?
                                  chyba wiesz co to są te punkty S?

• pollak Re: wiesz.... 01.08.04, 23:08

> jest jeszcze parę innych punktów godnych uwagi ;-)

Tego zbierze się cały alfabet. Od A poprzez G do Z (z dużym jednak za
                                  przeproszeniem naciskiem na G). I kolejny nasuwający się wniosek - facet nie
                                  może być analfabetą! :)
                                  • kobietapoprzejsciach Re: wiesz.... 02.08.04, 07:19
                                    pollak napisał:

> kobieta.nad.wodospadem napisała:
                                    >
                                    > > jest jeszcze parę innych punktów godnych uwagi ;-)
                                    >
                                    > Tego zbierze się cały alfabet. Od A poprzez G do Z (z dużym jednak za
                                    > przeproszeniem naciskiem na G). I kolejny nasuwający się wniosek - facet nie
                                    > może być analfabetą! :)

:))))))))))
                                    widać, że jesteś Pollaku "facetemzprzeszłością"
                                    • Gość: pollak Re: wiesz.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:51
                                      Tyle że czasami pozorymylą. ;)
                                      • Gość: pozorymyla Re: wiesz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:05
                                        wiem :)
                                        • Gość: pollak Re: wiesz.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:17
                                          Grunt to być uświadomionym. Znaczy świadomym. ;)
                          • pollak Re: niedzielny poranek 01.08.04, 23:06

> A masz juz jakas koncepcje na urokliwe spędzenie dnia?

Ponieważ ze mną każdy dzień jest urokliwy, więc będzie to dzień jak codzień.
                            No może czasem jakieś szaleńcze pomysły typu "wskoczymy razem w ubraniach
                            do fontanny gdzieś na mieście" czy coś tam... heheh ;)
                            • kobieta.nad.wodospadem Re: niedzielny poranek 01.08.04, 23:08
                              :-)))
                              o tej porze należałoby juz obmyślac atrakcje na poniedziałek
                              • pollak Re: niedzielny poranek 01.08.04, 23:09
                                Jest jeszcze noc z niedzieli na poniedziałek ;) To chyba ważny szczegół?
                                • kobieta.nad.wodospadem Re: niedzielny poranek 01.08.04, 23:11
                                  ale pomysły nocne to powinny być juz od dawna spięte w katalog
                                  ...tak jak profesjonalne oferty
                                  • pollak Re: niedzielny poranek 01.08.04, 23:16
                                    A nie! Tu trzeba działać też przez zaskoczenie. Tak jak z tym lwim ryknięciem.
                                    Jedni faceci mogą "przed" zedrzeć z siebie koszulkę, inni (ci bardziej
                                    nowocześni i postempowi) mogą przynieść w zębach pejcz i powiedzieć "jestem
                                    niegrzecznym chłopczykiem, zasłużyłem na lanie". ;)
                                    • kobieta.nad.wodospadem o nie! 02.08.04, 07:52
                                      żaden rycerz nie pozwoli sobie na takie zachowanie!
                                      • Gość: pollak Re: o nie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:50
                                        Ja to wiem. Ty to wiesz. Tyle że zostało nas (rycerzy) bardzo mało. A potrzeb
                                        jest wiele ... ;)
                • Gość: KSIĘGOWY Re: cdn ... HARLEKINA IP: 195.136.30.* 01.08.04, 17:04
                  PIĘKNA WZUSZAJĄCA OPOWIEŚĆ!
                  JAKI TYTUŁ MA TEN HARLEKIN? POBIEGNĘ DO KIOSKU I KUPIĘ TĘ KSIĄŻKĘ! MOŻA ŻONA
                  UWIELBIA CZYTAĆ LITERATURĘ FAKTU Z ŻYCIA ANGLOSASKICH ARYSTOKRATÓW!
                  • pollak Re: cdn ... HARLEKINA 01.08.04, 23:04
                    Musisz niestety poprosić swoją żonę aby pokazała Ci jak się wyłącza CapsLocka.
                    Wtedy będę mógł cokolwiek zrozumieć z tego co napisałeś. Nadążasz? Jeśli nie
                    to daj znać, napiszę dużo wolniej.
          • Gość: lamer_back Re: ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 23:36
            a moze tu jest dosc specyficzne zbiorowisko polskich kobiet?
    • magic00 Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 01.08.04, 09:46

> napiszcie cechy mezczyzny i zachowanie ktore cenia kobiety
      > nie chodzi o to zeby zdobywac kobiety ale zeby czuly sie dobrze

Rozmawiać, słuchać, starać się rozumieć - nie mylić ze spełniem wszystkich
      zachcianek rozkapryszonej królewny.
    • Gość: ronin Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: *.proxy.aol.com 01.08.04, 14:38
      Mrooofcia jestes kolejnym rozczarowaniem mojego zycia!!Dama chlupiaca
      zubroweczke?:) i to na dodatek z przyjaciolka??Aczy Twa przyjaciolka wolnego
      stanu jest skoro Ty,Mroowcaia zajetas?:)
      Hmm..a ja mam calkien inny sposob na kobiety...i nie chwalac sie duzo razy
      udalo mi sie uzyskac sukces z nim:))
      Poprostu jestem szczery wobec mojej ( o ile jest)wybranki i traktuje ja jak
      rownorzedna partnerke:).. pokazujac takze otwarcie moje wady(ktorych nie
      mam zbyt wiele).mozecie mi wierzyc ze madra kobieta az sie rozplywa z
      milosci do faceta ktory ja w taki sposob traktuje:)...i zrobi do niego
      absolutnie wszystko.Takze wlasnoreczne przygotowanie mniam mniam robi
      swoje :)).. no i koniecznie trzeba opiekunczym byc!!Typu:"Moglbym cos dla
      Ciebie zrobic?"..ale oczywisice ze nie za czesto ..inaczej sie to znudzi
      (jej):)
      • panidanka Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 01.08.04, 16:33
        Gość portalu: ronin napisał(a):

>!!Typu:"Moglbym cos dla
        > Ciebie zrobic?"..ale oczywisice ze nie za czesto ..inaczej sie to znudzi
        > (jej):)

ja to bym na miejscu tej Mrooofci tę żubrówkę wolała jednak z tobą wypić niż z
        jakaś tam ....kumpelą :)
        oczywiście nie za często....tylko wtedy, kiedy by mi się znudziło pić tą
        żubrówkę razem z przyjaciółką ;)
    • Gość: złośnica szacunek,troska,opiekuńczość,miłość,mądrość /nt IP: *.acn.pl 01.08.04, 15:53
    • Gość: awe airam Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: *.devs.futuro.pl 01.08.04, 16:01
      Czuje sie dobrze, kiedy jest przy mnie cudowny kochanek i troskliwy przyjaciel.
      Kiedy obok stoi ktos szczery, kto sie nie obraza! Umie otwarcie mowic o tym co
      mu przeszkadza, co go boli i jakie ma oczekiwania, tym samym z uniesionym
      czolem godzi sie wysluchac "ale" na swoj temat :-)
      Lubie, kiedy mezczyzna ma poczucie humoru, zwlaszcza wobec samego siebie...
      Lubie, kiedy potrafi poswiecic COS dla mnie (i moge poczuc sie wtedy kims
      waznym, wyjatkowym).
      Lubie, kiedy mnie zaskakuje...

...a najbardziej lubie kiedy zamyka mi usta pocalunkiem (jak zbyt wiele gadam :-
      )

• panidanka Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 01.08.04, 16:37
        Gość portalu: awe airam napisał(a):

ale szczęsciara z ciebie ewo!
        to masz już jak w raju :)
    • Gość: ronin Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: *.proxy.aol.com 01.08.04, 18:35
      problem w tym ze ja nie pije alkoholu..no chyba ze to jest wino??:)a
      Mroofcia zajeta:(
    • Gość: płaczliwa Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: 62.233.157.* 01.08.04, 22:54
      zawsze powinien byc przy kobiecie kiedy ona czuje sie zle.
      • kobietapoprzejsciach Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 02.08.04, 07:24
        Gość portalu: płaczliwa napisał(a):

> zawsze powinien byc przy kobiecie kiedy ona czuje sie zle.

nooo
        ale chyba ten WYŚNINY
        bo ten, przez którego zrobiła się taka "płaczliwa" doprowadzić cię może do
        jeszcze większych "płaczliwych stanów"
        • Gość: .................. Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: *.dialup.sprint-canada.net 02.08.04, 07:41
          Alez pytanie postawiles. Jakim bys nie byl, niektorym kobietom i tak
          nie wystarczy bo one lubia odnowe. Niektore samice maja jednego i
          czuja sie dobrze. W koncu to one wybieraja(ostatecznie). Jezeli jestes
          tym wlasciwym, to nie masz powodow by sie zamartwiac. Badz
          mezczyzna,soba, a to "twojej" kobiecie z pewnoscia wystarczy.
          • Gość: Asik Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 02.08.04, 10:00
            Gość portalu: .................. napisał(a):

> Alez pytanie postawiles. Jakim bys nie byl, niektorym kobietom i tak
            > nie wystarczy bo one lubia odnowe. Niektore samice maja jednego i
            > czuja sie dobrze. W koncu to one wybieraja(ostatecznie). Jezeli jestes
            > tym wlasciwym, to nie masz powodow by sie zamartwiac. Badz
            > mezczyzna,soba, a to "twojej" kobiecie z pewnoscia wystarczy.

Prawda:-)Jak wybrała Cię, to bądź spokojny i po prostu bądź.
        • Gość: płaczliwa Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: 62.233.157.* 02.08.04, 07:43
          ja nie zrobiłam sie "płaczliwa" przez faceta. Nie wiesz to nie pisz bzdur.
          wróciłam z wakacji i mi smutno zw sie skonczyły. a moj facet jest zawsze przy
          mnie ZAWSZE kiedy go potrzebuje. i mozesz mi zazdrościc
          • kobietapoprzejsciach Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 02.08.04, 11:10
            Gość portalu: płaczliwa napisał(a):

> ja nie zrobiłam sie "płaczliwa" przez faceta. Nie wiesz to nie pisz bzdur.
            > wróciłam z wakacji i mi smutno zw sie skonczyły. a moj facet jest zawsze przy
            > mnie ZAWSZE kiedy go potrzebuje. i mozesz mi zazdrościc

dziękuję za pozwolenie do zazdrośći i....mam jedno pytanko tylko
            czy są chwile, kiedy go nie potrzebujesz?
            bo z tego co napisałaś mogłabym wnioskować, że jak on jest ZAWSZE, to ty po
            prostu ZAWSZE lubisz być na wakacjach
            • Gość: płaczliwa Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety IP: 62.233.157.* 02.08.04, 22:55
              A kto nie lubi wakacji?!
              Jest kiedy go potrzebuje i jest wyjatkowy kocha mnie i to wszystko. Mozesz byc
              złośliwa mnie to nie rusza . Miłej nocy pa
            • kobieta.nad.wodospadem kobieto po przejściach 03.08.04, 09:06
              posłuchaj kobiety nad wodospadem ;-)
              w takich sytuacjach mistrzowie negocjacji z trudnym partneren polecaja 3
              manewry rozbrojenia przeciwnika:
              1. Przykro mi, że cie tak zdenerwowałam
              2. Chetnie wysłucham, co cie poruszyło.
              3. Postaram się to naprawic jak najlepiej i jak najszybciej

takie proste, bez nerw, oburzeń itd. - a dział jak CUD ;-)
              • kobietapoprzejsciach Re: kobieto po przejściach 03.08.04, 09:59

> posłuchaj kobiety nad wodospadem ;-)
                > w takich sytuacjach mistrzowie negocjacji z trudnym partneren polecaja 3
                > manewry rozbrojenia przeciwnika:
                > 1. Przykro mi, że cie tak zdenerwowałam
                > 2. Chetnie wysłucham, co cie poruszyło.
                > 3. Postaram się to naprawic jak najlepiej i jak najszybciej
                >
                > takie proste, bez nerw, oburzeń itd. - a dział jak CUD ;-)

noooo
                takie proste a....
                jednak CUD :)))
                a cudów ponoć nie ma, bo są tylko w bajkach dla małych dziewczynek
                a ja już DUZA dziewczynka jestem :)))))
                niektózy nawet mówią, ze za....
        • kobieta.nad.wodospadem Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 02.08.04, 07:54
          i grozi mu ...reumatyzm
          • kobietapoprzejsciach Re: jaki powinien byc mezczyzna dla kobiety 02.08.04, 11:12

> i grozi mu ...reumatyzm

:))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka