Gość: lenia IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.08.04, 23:14 Czy fajnie nosi sie stanik,czy dobry byłby z cieniutkimi ramiączkami i latwe zapięcia.Zeby prześwitywał przez koszulkę i piersi były w nim naprężone.To będzie mój pierwszy biustonosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobietapoprzejsciach Re: staniczek 02.08.04, 07:26 Gość portalu: lenia napisał(a): > Czy fajnie nosi sie stanik,czy dobry byłby z cieniutkimi ramiączkami i latwe > zapięcia.Zeby prześwitywał przez koszulkę i piersi były w nim naprężone.To > będzie mój pierwszy biustonosz jak pierwszy....to taki z cieniutkimi ramiączkami powinien wystarczyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: staniczek IP: *.dialup.sprint-canada.net 02.08.04, 07:31 I te piersi w pierwszym z pewnoscia tez beda naprezone. Co do tych latwych rozpiec nie wiem co ci powiedziec. Ja tam potrafie wszystkie zdjac. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietapoprzejsciach Re: staniczek 02.08.04, 11:00 Gość portalu: .................. napisał(a): > I te piersi w pierwszym z pewnoscia tez beda naprezone. Co do tych > latwych rozpiec nie wiem co ci powiedziec. Ja tam potrafie wszystkie > zdjac. takiś dobry???? w tym naprężaniu....piersi młodolatek także??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe Re: staniczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 09:04 ej dziewczyno, spójrz w lustro, może jesteś facetem, skoro się tak podniecasz naprężonymi piersiami. Albo jesteś chlopcem o pewnych skłonnościach, albo masz dziwne wyobrażenia o stanikach. Kup sobie taki stanik, o jakim marzysz, przed kupnem oczywiście przymierz, czy piersi są w nim naprężone i czy ramiączka są wystarczająco cienkie. Sama się przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koo Re: staniczek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 10:13 Jestem pewna, że nie pisała tego nastolatka, tylko pieprzony pedofil, który będzie się masturbował czytając odpowiedzi. Jezu, niech ktoś usuwa takie posty od razu! Odpowiedz Link Zgłoś