kwik 26.03.02, 09:07 czas na złośliwości. komu by tu dzisiaj dołożyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frisky2 Re: mi mi mi... mi dolozcie... IP: 62.233.139.* 26.03.02, 09:30 Co tu, kurde, sami masochisci? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jasne 26.03.02, 09:33 masochiści, degeneraci, dewianci, pijacy, złodzieje, no i ten ..bohemiarze Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik: U-U-U... bohemian like you... 26.03.02, 09:35 U-U-U... YE-YE-YE... zielone rajtuzy... YE-YE-YE... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ??? 26.03.02, 11:22 Bukowskiemu się trochę pokręciło: Dandy Warhols i: - Jestem Robin, a to moja wesoła ferajna! - cioty? (Robin, zmieszany) - Nie, jesteśmy heteroseksualni... dzień dobry, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: witam 26.03.02, 11:30 W rzeczy samej, pogoda za oknem sprzyjająca nastrojom nieprzygnębiennym. Tobie również życzę. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise_ Re: (b) moi drodzy IP: 217.67.196.* 26.03.02, 09:45 a musimy byc złośliwi? nie możemy ogłosic dzisiejszego dnia Dniem Łagodnego Baranka Bagiennego? tak milutko słoneczko swieci... Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: (b) moi drodzy 26.03.02, 09:57 Jestem ZA Łagodnym Barankiem !! Bez palika..., wolnobrykający.... :-) Hi,hi... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik moi drodzy 26.03.02, 09:57 Dni Łagodnych Baranków Bagiennych? czemu nie. jak tam cysterna, pełna, czy już opróżniona?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: połowa jeszcze została 26.03.02, 10:02 i czeka na ciebie kwisiu, ochroniarz sprawuje sie dobrze, a nawet bardzo dobrze - nie uległ namowom bukosia i był jak stal mój dzisiejszy łagodny nastrój jest spowodowany własnie tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik trzymam Cię za słowo 26.03.02, 10:04 będzie jak znalazł już niedługo. a ochroniarza proszę ode mnie pozdrowić! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: trzymam Cię za słowo 26.03.02, 10:05 pozdrowie przy następnej wyprawie z gąsiorem do cysterny chodź szybko bo zabraknie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik biegnę 26.03.02, 10:07 aż tchu brakuje.... aise? cysterna zniknęła, czy coś rzuciło mi się na oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: biegnę IP: 62.233.139.* 26.03.02, 10:10 A owieczki? Co z owieczkami? Z samymi baranami dookola troche nudno Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nie, no owieczki też oczywiscie są 26.03.02, 10:11 ale sa wstydliwe i sie chowają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: owieczki też się znajdą IP: 62.233.139.* 26.03.02, 10:13 To gdzie sie pochowaly? Nie widze. I czego sie wstydza??? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ jak to czego? 26.03.02, 10:17 ludzkich spojrzeń niedyskretnych! poza tym po bagnie krążą plotki, że bukowski porywa młode owieczki i młode juhaski, więc rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ciiiii bukoś... 26.03.02, 10:41 to wszyscy wiedzą, ale po co owieczki straszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a.. 26.03.02, 10:29 ..więc jeśli dziś jest dzień Baranka to ja proponuje wypas dla wszystkich na bagiennej lace zabawe frizzby (*a moze inaczej sie to pisze..) jarmark z Pańską skórką... Witam dzieci kochane... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik + obwarzanki 26.03.02, 10:32 i woda sodowa z sokiem (malinowym?), waaaaaaaaaaaaaaata cukrowa, waaaaaaaaaata! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: + obwarzanki 26.03.02, 10:36 kwik napisał(a): > i woda sodowa z sokiem (malinowym?), waaaaaaaaaaaaaaata cukrowa, waaaaaaaaaata! o tak, tak...!! taka z saturatora...! pamietacie te kraniki z woda mineralna i szklanki musztardowki na lancuszku...??? z soczkiem malinowym... mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
neona uff jak gorąco 26.03.02, 10:44 saturatory byly pyszne zawsze gialem kubek bo mial byc jednorazowy a te panie szperaly w koszu i myly zuzyte potem byly w nich wlosy i ble piekny dzien na hasanie albo saune..... to jak integracja parowa? a potem chlostanie witkami? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik woda+saturator+obwarzanki 26.03.02, 10:56 a może tańce w bagnie? agick - w pierwszej parze? Odpowiedz Link Zgłoś
neona Banja Luka 26.03.02, 10:57 kwik napisał(a): > w bani > czy na bani najpierw na bani potem w bani i pod banią a jak się rozkręcimy to nawet z bani komuś możemy dać ali bania i 40 bagiennikow Odpowiedz Link Zgłoś
kwik my name is Luca 26.03.02, 11:03 do bani z Luką i Luckiem co podobno był szczęśliwy Lucky Strike 4 strajki pod rząd 40 Odpowiedz Link Zgłoś
neona like a virgin. touch for the very kwik time 26.03.02, 11:26 ..luca... i live on the second floor.. (me too) i live upstairs from you a jak schody to klatka schodowa dla lwa reklamki hipermegasuperboombasticmarketów i ja w nocy spać nie mogę bo mi śnieg pod czapką na dachu topnieje drugie piętro ostatnie piętro bliżej nieboskłonu uniżony neo Odpowiedz Link Zgłoś
kwik just a little patience without guns above roses 26.03.02, 11:39 schody schody schody nie wyszły z mody a po co nam ona neona anioły poszły w miasto tocząc kamienie w kierunku ojca papa was a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: just a little patience without guns above roses IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 11:45 A papa na bani od rana, uuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a później 26.03.02, 11:47 kwik napisał(a): > w bani > czy na bani w cztery trąbki sie narabiemy woda sodowa o smaku malinowym i bedziemy śpiewać piesni bagienne sznapsbarytonem nie do podrobienia..! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 agick 26.03.02, 11:51 wszystko mozna podrobic. nawet mnie. ostatnio mnie podrobili w tokio (to w japonii). ale nie bylem, wiec nie wiem na pewno. ale podobno tam mnie widziano. kwika tez podrobili... ale to w tajlandii... wiesz... mozliwosci technologiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik o wypraszam sobie 26.03.02, 11:54 ja nie zostałam podrobiona tylko podmieniona i nie w Tajlandii tylko na Jawie Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: o wypraszam sobie 26.03.02, 11:56 Proponuję kompromis: Gdyby człowiek jawajski zrobił z Ciebie podroby, to moglibyście z bukowskim dojść do porozumienia. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius no... może... 26.03.02, 12:00 nie podchodź do tego tak ilościowo... jeśli masz pewne wątpia, to można by sprzedawać jako pamiątkę... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 np. 26.03.02, 12:03 lewe pluco kwik w bursztynie z termometrem i cisnieniomierzem. oraz goralem i goarlka (wersja zakopane 2002). dil? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: np. 26.03.02, 12:43 chcecie mnie przerobić na pamiątki z gór? parę rzeczy nadaje się też nad morze. wszyscy będa zadowoleni i szczęścliwi. permanentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 czyli ze prawdziwa kwik, to gdzie? 26.03.02, 11:58 tyto? CZY NIETY? o rety... znowu ulozylem wiersz... bo do niety rymuje sie rety, omlety, kotlety, podniety, variety i niestety niestety... a wąz to juz nie. dobry jestem co? neona. ile zarabiaja poeci? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czyli ze prawdziwa kwik, to gdzie? 26.03.02, 12:05 > tyto? CZY NIETY? o rety... znowu ulozylem wiersz... bo do niety rymuje sie > rety, omlety, kotlety, podniety, variety i niestety niestety... a wąz to juz > nie. prawdziwa kwik? a co to takiego? > dobry jestem co? tak, dobry i ten..tego..wrażliwy:) > neona. ile zarabiaja poeci? wtrącę się: poeci zarabiają 3 razy dziennie (w bańkę), i raz po d. (bo mają miękkie serce) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tochcialbym jeszcze 26.03.02, 12:16 duzo zarabiac zeby dziewvczyny na mnie lecialy. wrazliwy bywam. bo to taki stan. wiesz kwik? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik znaczy jak. 26.03.02, 13:28 wiem i lubie... znaczy chodzi o to ze wiesz i lecisz (w domysle: na mnie?).. bo jedno z drugim to niekoniecznie musi sie wizac... bo ja to np. lubie siebie, ale juz nie konicznie na siebie lece. chyba ze spadam ze schodów (to taki skrot myslowy - 7 w pamieci). Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik znaczy jak. 26.03.02, 13:36 lecę tylko w kosmos, czarlee. jak mogę lecieć (w domyśle: na Ciebie) jak Ty nie istniejesz, co? generalnie chodzi o to, że wiem i lubię stany wrażliwości nieważkości odmiennej świadomości wyjątkowe ale zjednoczonych to już nie * p.s. prawa autorskie do "ale.. to już nie" zapożyczone bez zgody i wiedzy autora, niejakiego czarlee'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 do bra kwik. 26.03.02, 13:41 krotko w zolnierskich slowach: dzisiaj wieczorem. u ciebie czy u mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik do bra czarlee 26.03.02, 13:42 tam gdzie zawsze. pamiętaj o lampionach i fajkach. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: bukoś... 26.03.02, 12:19 bukowski27 napisał(a): > wszystko mozna podrobic. nawet mnie. ostatnio mnie podrobili w tokio (to w > japonii). ale nie bylem, wiec nie wiem na pewno. ale podobno tam mnie widziano. > > kwika tez podrobili... ale to w tajlandii... wiesz... mozliwosci > technologiczne... to nie możliwe... nas się da podrobić.. my jesteśmy jedno jedyne takie bagno... unikalne interaktywne kreatywne piękne pijące jedno jedyne pod słońcem kwika się nie da podrobić ani aise ani neo ani kota ygreka ani Ciebie ani mnie ani nikogo z nas... to jest nie mo żli we... jeśli gdzieś kiedyś jakiś ktoś to zrobi to będzie to kres jego marnego żywota.. tandeta paskudna wojna bedzie buki.. uff.... Odpowiedz Link Zgłoś
neona poeta szuka sponsorki... 26.03.02, 13:08 I AM HOME! ile zarabiają poeci.... aj Buuuu więcej od szaletowych mniej od szatniarek więcej od pielęgniarek mniej od pisarzy pracujemy na 3 zmiany byś miał co do głowy włożyć zamiast do garnka no i jesteśmy zdrowo asdygqwgqwcgqdcgeh w oczach współczesności generalnie na poezję (wyrwiesz wiele kobiet, ale .... i co z tego kiedy o coś innego chodzi) ........ jesteśmy nie do podrobienia ależ ofkors podrobić najłatwiej bezcechowców nijakich maniaków w pewnym sensie do podrobienia są tylko panie z Medikaver takie miłe że takie same Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: poeta szuka sponsorki... 26.03.02, 13:13 a może być leciwa dama pod 60 tkę...? dobrze utrzymana, że tak powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: adzik. 26.03.02, 13:36 bukowski27 napisał(a): > wiedzialem ze cos ukrywasz... no. wiedzialem. a widzisz.. przejżałeś mnie.. karamba jak powiedział szpieg z krainy deszczowców... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik medyczny cover 26.03.02, 13:30 tak tak panie milutkie ale jeden pan za drzwiami co my tu mamy jest kiepsko proszę łykać witaminę C regularnie inaczej za dwa lata wytniemy nerkę life support machine i plotki Odpowiedz Link Zgłoś
neona Cover me 26.03.02, 13:37 leciwa 60tka? jeśli ma w sobie coś z J. Collins to mogę jej wieczorami czytać powieści... tylko jakoś nie chciałbym by jej się szybko zeszło ze świata tego więc może najpierw niezobowiązująca przyjaźń bo ja mam sporo sensibility w środku ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik unknown pleasures 26.03.02, 13:41 wrażliwość drażliwość cierpkość krzywe zwierciadło stłukło się 7 tłustych lat Odpowiedz Link Zgłoś
neona The eye of the tiger 26.03.02, 14:47 kwik napisał(a): > nie, do obu:) buuuu płacz to samo wypłynie chyba że masz w oku pryzmat który rozbija zimne światło i ciepłe taki lepiej zostawić Odpowiedz Link Zgłoś
kwik world in my eyes 26.03.02, 14:53 pryzmat siedzi w głowie i steruje oczami zmysłami zmyślny Dobromir ma dobre pomysły > to samo wypłynie > chyba że masz w oku pryzmat który > > rozbija zimne światło i ciepłe > taki lepiej zostawić Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Cover me 26.03.02, 14:13 neona napisał(a): > leciwa 60tka? > > jeśli ma w sobie coś z J. Collins > to mogę jej wieczorami czytać powieści... > > tylko jakoś nie chciałbym by jej się szybko zeszło ze świata > tego więc może > > najpierw niezobowiązująca przyjaźń > bo ja mam sporo sensibility w środku > > ..... "chłopcze (powiedziała pani adwokat 60 latki) nie wciskaj mi tu kitu... jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że chodzi o kase albo o seks.. tego pierwszego nie masz (skoro szukasz sponsora) to w takim razie zagramy w to drugie" dokonczyła zapinając garsonkę... he, he... ale jestem lubieżna... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Zbliżenie 26.03.02, 14:24 > "chłopcze (powiedziała pani adwokat 60 latki) nie wciskaj mi tu kitu... > jak nie wiadomo o co chodzi > to wiadomo że chodzi > o kase > albo > o seks.. dla mnie wciąż chodzi o coś więcej > dokonczyła zapinając garsonkę... > he, he... > ale jestem lubieżna... jeszcze nie jesteś wirtualnie to każdy może strzępić język każdy orze jak może ale w świecie zarazków!!!!!! w świecie namacalnym . różnie to bywa to jak ? do garsoniery ? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Zbliżenie 26.03.02, 15:19 no to chodź tu poeto od siedmiu boleści..:))) ja Ci pokażę prawdziwy zachód i wschód słońca..... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: Zbliżenie 26.03.02, 15:22 a ja ci pokaże gdzie jak to robią raki koale mrówkojady i dziobaki a potem cały zwierzyniec od równika po biegun północny :)! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Zbliżenie 26.03.02, 15:27 neona napisał(a): > a ja ci pokaże > gdzie jak to robią raki > koale > mrówkojady i dziobaki > > a potem > cały zwierzyniec > od równika po biegun północny > :)! no to pokaż..... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: Zbliżenie (postępująca metafora)... 26.03.02, 16:00 > no to pokaż..... ale chyba nie na forum tak przy wszystkich? są lepsze miejsca zaciszne pokoje gdzie nie ma stresssu 3 h gratis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Zbliżenie (postępująca metafora)... 26.03.02, 16:14 neona napisał(a): > > no to pokaż..... > > > ale chyba nie na forum > tak przy wszystkich? > > są lepsze miejsca > zaciszne pokoje > gdzie nie ma stresssu > > 3 h gratis > ;) a kto powiedział, że na forum..? 3 h gratis - a na zachętę czapka z daszkiem.. i uścisk dłoni prezesa.. Odpowiedz Link Zgłoś
neona tak tak tak 26.03.02, 17:04 > > a kto powiedział, że na forum..? > 3 h gratis - a na zachętę czapka z daszkiem.. > i uścisk dłoni prezesa.. > na forum też możemy zastanowiem się i pomyślałem ....że może z d e j mie szzz tą bluzeczkę by się nie pogniotła zbytnio o tu ją powieszę na wieszaku obok wiaderka (co tu robi wiaderko?) snadź będziem stawiać ......Babki! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wpoeim krotko w zolnierskich slowach. 26.03.02, 14:58 lubie was. zdrowych swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik baczność 26.03.02, 14:59 kapral Kwik salutuje! z wielkanocnym pozdrowieniem! spocznij! Odpowiedz Link Zgłoś
neona Książka Życzeń 26.03.02, 15:04 Pachnących jajek Mokrego Podkoszulka Ciepłych Kurków Zagonionych Króliczków i Piernika z Waty Pełnej żarcia chaty i niezniszczalnej osłony żołądkowej Neo Odpowiedz Link Zgłoś
kwik 7 Życzeń 26.03.02, 15:20 siedem życzeń siedem życzeń siedem życzeń Siedeeeeem życzeń! fajny z niego był kot. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 O moje drogie,to kocur wyleczony 26.03.02, 15:48 naprawia modem przez trzy dni,a wy już życzenia świąteczne i na zakupy.Never! Pomyślał Behemot i znowu trzasnął w modem,który go tak bezdusznie z bagnem rozłączył Odpowiedz Link Zgłoś
kwik witaj, Behemot 26.03.02, 15:50 jak tam polowania na myszy? chyba już nie placzesz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Kwiczku,tyle dni.... 26.03.02, 15:54 No ja sie normalnie rozmiauczę.Czytam sobie wątek od początku no i wiesz co? Ciekawe czy wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Ale to tylko siła przyzwyczajenia. 26.03.02, 16:02 Koty tak naprawdę nie lubia szczekać.Koty lubią....łyskas! A myszki niczego sobie.Pójdę potem i jedną upoluję.Kurcze!A jak ona mnie...? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik w takim razie 26.03.02, 16:04 przesyłam Ci wirtualnie 60 kg łyskasu z okazji Świąt Wielkiej Nocy. Smacznego. rzuć jej trochę sera:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Sera... (zadumało się kocisko) 26.03.02, 16:10 Toz one mi całą michę wątrobianki drobiowej zeżarły!I na serek to już nie lecą.Kwiku ratuj i doradź coś.Zamiałczał nie po kociemu Behemot. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik aha 26.03.02, 16:16 to może wystaw im trochę winka? może nieprzyzwyczajone? Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Kwiku widziałas 26.03.02, 16:27 Agcik znowu chce mnie przyrzadzić na ciepło.Co to się porobiło!(jak powiedział jeden pan widząc kota z uszami zająca) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik widziałam 26.03.02, 16:34 szarak1 napisał(a): > Agcik znowu chce mnie przyrzadzić na ciepło.Co to się porobiło!(jak powiedział > jeden pan widząc kota z uszami zająca) zobacz niżej, ona chyba już Cię ugotowała. ewentualnie masz jeszcze 1 sekundę, żeby salwować się ucieczką. możesz też schować się pod tym stołem, może nie zauważy. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: wpoeim krotko w zolnierskich slowach. 26.03.02, 15:20 > lubie was. > > zdrowych swiat. my Was też lubimy... a Świąt nie będzie. Odmaszerować Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 A Ty droga Agcik gdzie sie wybierasz? 26.03.02, 15:51 Życzonka i co ,serniczek wkładać do piekarnika?Ale o tym juz kiedys chyba było... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: A Ty droga Agcik gdzie sie wybierasz? 26.03.02, 16:16 szarak1 napisał(a): > Życzonka i co ,serniczek wkładać do piekarnika?Ale o tym juz kiedys chyba > było... gdzie ja się wybieram...? do stumilowego lasu na zajęce polować... pasztet trzeba robić szarak... pasztet... Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 No tego mi brakowało(pomyślał szaraczek ostrząc 26.03.02, 16:24 pazurki)Pasztet z kocura ,mniam mniam.A żebym Ci w gardle stanął ,Ty kotożerko! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ smacznego agick:) 26.03.02, 16:29 i Tobie tez szaraczku...Ponoć zające lubia buraczki (tak twierdził Brzechwa czy ktos tam)... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ależ dziękuję... 26.03.02, 16:31 aise_ napisał(a): > i Tobie tez szaraczku...Ponoć zające lubia buraczki (tak twierdził Brzechwa czy > > ktos tam)... zapraszam aise na pasztecik.... całą brytfankę dla Ciebie zrobię... no zobacz jaki ten szarak żywotny - już w misce leży a jeszcze fika.. Cicho mi tu być szarak !! > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Jak sie tu robi miło 26.03.02, 16:37 Bo jak zapewne wiecie koty to istoty wredne ,ale ponad wszystko towarzyskie.Aise droga!Samą swoją obecnością sprawiasz mi tyle przyjemności,że i ja sie odwdzięczę :smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jak sie tu robi miło 26.03.02, 16:40 szarak, u nas zawsze tak miło..... przemiło nawet.. no najmilej na świecie... my wszystkie takie miłe jesteśmy, że mucha nie siada... bo się boi.... Odpowiedz Link Zgłoś
neona 4 Pancerni i Szarak 26.03.02, 16:42 miło że tak miło się zrobiło i misiu pusiu już w garnusiu ja poproszę foie gras w sosie malinowym a szaraka zostawic w spokoju! bo wezwę 4 pancernych i grupę wegeteriańskich ninja co atakują porami i pieprzą w oczy pieprzem w oczy to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 O co to ,to nie Neona, 26.03.02, 16:48 kilka dni temu rozstrzygnęliśmy ,że szarak to nie pies.I miauczy a nie szczeka.A pancerni to są do niczego:tylko jedzą i podrywaja dziewczyny.Też mi wojacy(jacy tacy) Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Aise,kto wie może bym Cię i schrupał 26.03.02, 16:42 ale ja tego jeszcze nie obiecywałem!Ale nigdy nic nie wiadomo.To działa :)(jak powiedział Maksiu) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Aise,kto wie może bym Cię i schrupał 26.03.02, 16:51 szarak1 napisał(a): > ale ja tego jeszcze nie obiecywałem!Ale nigdy nic nie wiadomo.To działa :)(jak > powiedział Maksiu) szarak, do jasnej anielki... Ty jesteś kot, pies czy zając.. bo normalnie się zdenerwuję i gulasz z Ciebie zrobię.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik tak tak 26.03.02, 16:56 mamy jeszcze jedno miejsce na półce z wypchanymi bażantami. będzie pasował, jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Kwiczku 26.03.02, 17:05 Kocisko uczyło sie w szkole z 60-ma czarodziejkami,wiec nie do Behemota takie teksty.Niejedna chciała wydrapac mu oczęta i wypchac trocinami.Teraz kot nosi misiurke i nie takie ciosy mu niestraszne. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kocie 26.03.02, 17:09 zabrzmi to może brutalnie, ale jest szansa, że zasiądziesz na tej półce zanim przypomnisz sobie zaklęcie. kwik jest quick:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 No dobra ,to może ja już sam na tą 26.03.02, 17:14 półkę wskoczę.Bierzcie ,bierzcie wszysko:futerko ,pazurki,kły.Duszy kot nie odda.Już ja sprzedał diabłu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik dobry kot 26.03.02, 17:16 to grzeczny kot. będziemy o Ciebie dbać. odkurzymy Cię raz na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Kwiku,a może byc na piecu? 26.03.02, 17:25 Jestem zwierzakiem ciepłolubnym.Lubię jak mi ciepło w futerko.Kwiku ,ty mnie rozumiesz jedna .Ty jedna nie chciałas mnie upiec.Aise,Agcik i ty zdrajco Neona,uczcie sie od Kwika.Ona wie że kocina jest gorsza od bydlęciny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Szaraku 26.03.02, 17:30 ok, pójdziemy na kompromis. będziesz się wygrzewał na piecu. ale teraz poproszę kawkę, bo oczy mi się zamykają. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Kawa ,nie ma sprawy! 26.03.02, 17:45 Mogę Ci zrobić.Kot jest wielkim miłośnikiem tego napoju!Ale Kwiku,mogę zleżć z tego pieca? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ale marudzisz, kocie 26.03.02, 18:01 i tak źle i tak niedobrze. czy Ty napewno jesteś kotem? mam pewne wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Precz z Bulimią! Inkwizycja to jest propozycja! 26.03.02, 17:01 gulasz z szaraka! hurra przyniosę piwo i sok marchwiowy dla co po niektórych (ze świeżych marchwi) a ci co przyjdą na krzywy ryj będą bulić za uszy go i do wora (bo w każdym człowieku diabeł wcielony) ukrzyżujmy szaraka gdzie jesteś Torquemada? ps jest tu gdzieś konfesjonał bo zaraz się będę spowiadał... + + + Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Neona,powiedz(hlip,hlip)gdzie samcza solidarność) 26.03.02, 17:10 Rozszlochało sie kocisko,czytając bezlitosnego posta .I ty Neona przeciwko mnie? Hlip ,hlip. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Neona,powiedz(hlip,hlip)gdzie samcza solidarność) 26.03.02, 17:20 szarak1 napisał(a): > Rozszlochało sie kocisko,czytając bezlitosnego posta .I ty Neona przeciwko mnie > ? > Hlip ,hlip. a coś Ty sobie przebierańcu w misiurce myślał..? że z nami takie hop siup..??? my już nie jedengo takiego szaraka załatwiliśmy... bagno jakie jest każden widzi.. wejśc - proszę uprzejmie... wyjść w jednym kawałku - z tym gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Przebierańcu,przebierańcu?!!!!!!!!!! 26.03.02, 17:33 Oj Agciku niesprawiedliwy!Kot jak jest każdy widzi.Kot sie nie przebiera.Co najwyżej lubi sie stroić(miau,miau).I co to za protekcjonalny ton"załatwiliśmy"? Mów za siebie Agciku.Nie wszyscy załatwiają sie w towarzystwie,no! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Przebierańcu,przebierańcu?!!!!!!!!!! 26.03.02, 17:51 szarak1 napisał(a): > Oj Agciku niesprawiedliwy!Kot jak jest każdy widzi.Kot sie nie przebiera.Co > najwyżej lubi sie stroić(miau,miau).I co to za protekcjonalny ton"załatwiliśmy" > ? > Mów za siebie Agciku.Nie wszyscy załatwiają sie w towarzystwie,no! no nie dość, że przebieraniec to jeszcze guuupol...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: Neona powiedział 26.03.02, 17:36 szarak1 napisał(a): > Rozszlochało sie kocisko,czytając bezlitosnego posta .I ty Neona przeciwko mnie > ? > Hlip ,hlip. masz rację szarobrody w towarzystwie się nie załatwia graba na zgodę i pół literka na łepek Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Wiedziałem,wiedziałem(tu łzy radości) 26.03.02, 17:41 Neona graba,tzn łapka.A te..,miłe czarodziejki bagienne niech poproszą.Może tez będą mogły dostac kieliszeczek! Odpowiedz Link Zgłoś
neona Salut! 26.03.02, 17:45 wiesz stary tak w tajemnicy ci powiem że jedna z nich mi powiedziaa że są 3 rodzaje kobiet po przed lub w trakcie odchudzania te po - wiedzą czym to grozi więc się nie napiją te przed - są już tak pijane że nie trafią te w trakcie walą soczki i lubią się przyglądać zatem pijmy a wokół niech burze się przetaczają Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Salut! 26.03.02, 17:54 neona napisał(a): > wiesz stary > tak w tajemnicy > ci powiem że jedna z nich mi powiedziaa > że są 3 rodzaje kobiet > > po > przed > lub > w trakcie odchudzania przed po i w trakcie neo, neo... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: Salut! 26.03.02, 17:56 > > przed > po > i > w > trakcie > > neo, neo... uważaj księżniczko bo nie jestem z kamienia zbroja mi płonie jak Rzym Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Neona,ale to zaproszenie to był 26.03.02, 17:56 krzyk rozpaczy.Kot wie ,że męska przyjażń jest najważniejsza,ale co to za zabawa bez tych z żebra robionych?A raczej z dwóch żeberek,mniam,mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: Neona,ale to zaproszenie to był 26.03.02, 17:59 szarak1 napisał(a): > krzyk rozpaczy.Kot wie ,że męska przyjażń jest najważniejsza,ale co to za > zabawa bez tych z żebra robionych?A raczej z dwóch żeberek,mniam,mniam. nie no te z żebra będą i są i bez nich ja się nigdzie nie ruszam co prawda ostatnie wiele miesięcy pościłem ale to dla dobra ludzkości prośmy damy szarak do tańca ! wio oberek i w hulanego~! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Neona,ale to zaproszenie to był 26.03.02, 18:04 neona napisał(a): > szarak1 napisał(a): > > > krzyk rozpaczy.Kot wie ,że męska przyjażń jest najważniejsza,ale co to za > > zabawa bez tych z żebra robionych?A raczej z dwóch żeberek,mniam,mniam. > > nie no > te z żebra będą i są i bez nich ja się nigdzie nie ruszam > > co prawda ostatnie wiele miesięcy > pościłem i mięsa nie jadłeś...? ani prosiaczka ani świnki ani owieczki ani nic..? > > ale to dla dobra ludzkości > prośmy damy > szarak > > do tańca > ! > wio > > oberek i w hulanego~! z przytupem panowie...!!! zbójnickiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Wiedziałem,wiedziałem(tu łzy radości) 26.03.02, 17:53 szarak1 napisał(a): > Neona graba,tzn łapka.A te..,miłe czarodziejki bagienne niech poproszą.Może tez > > będą mogły dostac kieliszeczek! ja też chcę....(powiedziałą agick z fałszywym uśmieszkiem ,za pleckami chowając majcherek...) Odpowiedz Link Zgłoś
neona dobra est 26.03.02, 17:54 agick napisał(a): > szarak1 napisał(a): > > > Neona graba,tzn łapka.A te..,miłe czarodziejki bagienne niech poproszą.Moż > e tez > > > > będą mogły dostac kieliszeczek! > > > ja też chcę....(powiedziałą agick z fałszywym uśmieszkiem ,za pleckami chowając > > majcherek...) > z tobą to się jeszcze zabawimy - powiedzieli szarak i neo zacierając kończyny górne Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dobra est 26.03.02, 18:02 neona napisał(a): > > ja też chcę....(powiedziałą agick z fałszywym uśmieszkiem ,za pleckami cho > wając > > > > majcherek...) > > > > z tobą to się jeszcze zabawimy > - powiedzieli szarak i neo > > zacierając kończyny górne nie wiedząc, że zaraz ich nie będą mieli...... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: dobra est 26.03.02, 18:04 agick napisał(a): > neona napisał(a): > > > > ja też chcę....(powiedziałą agick z fałszywym uśmieszkiem ,za pleckam > i cho > > wając > > > > > > majcherek...) > > > > > > > z tobą to się jeszcze zabawimy > > - powiedzieli szarak i neo > > > > zacierając kończyny górne > > > nie wiedząc, że zaraz ich nie będą mieli...... ale zacier nam zrobią panie no ja cię kręcę Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Masz jakis pomysł,bo ja w krwiożerczości swojej 26.03.02, 18:02 aż boje sie mówić.Tyle razy mnie juz Agcik przyrządziła na wszelkie sposoby ,że aż smaka sobie narobiłem na jakies dręczonko(no i na kocinę:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Masz jakis pomysł,bo ja w krwiożerczości swojej 26.03.02, 18:04 szarak1 napisał(a): > aż boje sie mówić.Tyle razy mnie juz Agcik przyrządziła na wszelkie sposoby ,że > > aż smaka sobie narobiłem na jakies dręczonko(no i na kocinę:) i co - ślinka z pyszczka cieknie...?? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kocie, zaczynasz się gubić w zeznaniach 26.03.02, 18:05 co z tą kociną? i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: kocie, zaczynasz się gubić w zeznaniach 26.03.02, 18:12 Kwiku,kot szanuje swoich rozmówców,nawet jak są kotojadami.A Ty co myślałaś moja droga ,że ta kocina to Ty.Kwiczku .z Kwika może być tylko Kwiczyna ,a z kota oczywiście kocina.Kapito?No i bez obrazy oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Precz z Bulimią! Inkwizycja to jest propozycja! 26.03.02, 17:19 gulasz z szaraka! > hurra > > przyniosę piwo > i sok marchwiowy dla co po niektórych > (ze świeżych marchwi) podwójny !! świeżo wyciskany... pyszny jak mało co.... ********************************************* konfesjonał słucham..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik agick 26.03.02, 17:20 przecież Ty nie lubisz soku z marchwi? a może zasmakowałaś ostatnio? to pod tego zająca, chlup Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agick 26.03.02, 17:32 kwik napisał(a): > przecież Ty nie lubisz soku z marchwi? > a może zasmakowałaś ostatnio? to pod tego zająca, chlup nie cierpię wręcz... ale pijam bo mam muszę...... winiu wolę cholercia.. zdecydowanie zając lepiej z winkiem wchodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: agick 26.03.02, 17:36 a kto Cię zmusza? mów, to go też ustawimy na tej półeczce. i nie będziemy odkurzać, za karę. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agick 26.03.02, 17:55 kwik napisał(a): > a kto Cię zmusza? mów, to go też ustawimy na tej półeczce. i nie będziemy > odkurzać, za karę. no to na półkę z nim... Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Agcik ,przecież wiesz że ja dla Ciebie wszystko 26.03.02, 17:02 Ale błagam,nie przyprawiajcie mi zajęczych uszu ani psiego ogonka.Jestem KOTEM! Jestem KOTEM!Jestem KOTEM!Jestem KOTEM!Jestem KOTEM!Jestem KOTEM!Jezu ,zaraz mnie zabiora do Tworek! Odpowiedz Link Zgłoś
neona Gotcha!! 26.03.02, 17:09 szarak1 napisał(a): > Ale błagam,nie przyprawiajcie mi zajęczych uszu ani psiego ogonka.Jestem KOTEM! > Jestem KOTEM!Jestem KOTEM!Jestem KOTEM!Jestem KOTEM!Jestem KOTEM!Jezu ,zaraz > mnie zabiora do Tworek! zjedzmy kota!!!!!!! hurra przyniosę wino i skórkę chleba co ją rashomon był zgubił wezmę szpadel i chrust i przysmażymy my wąsy przecież jescze ma 8 żyć łap go! kwik aj wymknął się aise oddaj kota bo cię zamiauczy ten pazuras jeden! ps jest jescze jeden konfesjonał? jadę do Medżugorije spotkam się z Mariją przejdzie mi Odpowiedz Link Zgłoś
kwik crazy 26.03.02, 17:11 a ja jestem KWIKIEM jestem KWIKIEM i nigdzie nie pojadę ani nie pójdę bo tu mi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: crazy 26.03.02, 17:23 kwik napisał(a): > a ja jestem KWIKIEM jestem KWIKIEM > > i nigdzie nie pojadę > ani nie pójdę > bo tu mi dobrze kwiku - spoko orinoko... dzisiaj polujemy na zająca vel kota w misiurze... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: crazy 26.03.02, 17:40 ja on jest vel...to....to .... może się okazać, że to całkiem inne zwierzę jest....a moze to brat kwika? (i tu kwik zasępiła się smętnie) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: crazy 26.03.02, 17:50 kwik napisał(a): > ja on jest vel...to....to .... może się okazać, że to całkiem inne zwierzę > jest....a moze to brat kwika? (i tu kwik zasępiła się smętnie) to po co ta szopka z przebieraniem...? sam sobie winien... (zaśmiała się agick zacierając dłonie radośnie na myśl o gulaszu....) Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Kwiku,nie myśl zbyt wiele 26.03.02, 17:51 bo wiesz czym zostaniesz.To już lepiej sie zasęp.Bo Behemot miał takiego mistrza co sie nazywał Sęp.I Kot go b.lubił .No to jak ,sępisz? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: szaraku.... 26.03.02, 18:13 szarak1 napisał(a): > bo wiesz czym zostaniesz.To już lepiej sie zasęp.Bo Behemot miał takiego > mistrza co sie nazywał Sęp.I Kot go b.lubił .No to jak ,sępisz? ja Cię pilnie obserwuję spod przymkniętych powiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 To teraz ty Agciku sie pogubiłaś albo 26.03.02, 18:20 potrzebujesz czegos od Behemota.To może kawy.No i jak będzie.Bo ja nie chcę ,żeby Agcik zasnął.Chociaz zaraz,zaraz...Majcherek juz odłożyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Gotcha!! 26.03.02, 17:23 > > zjedzmy kota!!!!!!! > hurra > > przyniosę wino > i skórkę chleba co ją rashomon był zgubił tak jest !!! jest akcja !!!!! o je.. ********************************* no przcież mówię konfesjonał słucham..... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Częstochowska spowiedź (3 słowa do księdza prow.) 26.03.02, 17:33 Wybacz Pani bo bardzo zgrzeszyłem myślą mową ale nie zaniedbaniem! ja tego szaraka tak z miłości próbowałem krzywdy zrobić mu nie chciałem zaręczam całym ciałem chociaż te zamiary miałem do których się przyznałem to jednak nie zwiałem lecz zostałem i co było białem pozostao białem więc myślałem i myślałem i pisałem i jeść chciałem (ale wódki nie ruszałem) a szarak nie taki jak go malowałem kota nie dostałem ..... To co zdrowaś? jakem biblijny Neo Noe co arkę zbudował kocham tego szaraczka jak brata którego nie miałem (tu dał się słyszeć brzęk naczyń i zamiast krwi polało się piwo i ja tam byłem sam sobie zrobiiiiiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Częstochowska spowiedź (3 słowa do księdza prow.) 26.03.02, 17:37 neona napisał(a): > Wybacz > Pani bo bardzo zgrzeszyłem > myślą > mową > ale nie zaniedbaniem! > > ja tego szaraka tak z miłości > próbowałem > > krzywdy zrobić mu nie chciałem > > zaręczam całym ciałem > > chociaż te zamiary miałem > do których się przyznałem > > to jednak nie zwiałem > lecz zostałem > > i co było białem > pozostao białem > > więc myślałem i myślałem > i pisałem > > i jeść chciałem > (ale wódki nie ruszałem) > > a szarak nie taki jak go malowałem > kota nie dostałem > > ..... > To co > zdrowaś? > > jakem biblijny Neo > Noe co arkę zbudował kocham tego szaraczka > > jak brata którego nie miałem > (tu dał się słyszeć brzęk naczyń > i zamiast krwi polało się piwo > > i ja tam byłem > sam sobie zrobiiiiiłem... ********************************************* halo, mówi się, tu konfesjonał... czyli, że jak to niby było..? to tak jakby Ty ale nie Ty..?? a lubieżnie na tego szaraczka spoglądałeś synu...? Odpowiedz Link Zgłoś
neona Bóg mnie kocha. 26.03.02, 17:53 lubieżnie ale po ludzku bo ja tak nap[rawdę (uwaga! będzie śmieszne) tylko mu jajka chccialem pomalować bo to teraz świenta i pomyślałem... - nie myśl synu za dużo, bo ci się przyśni słownik - tak tak, ale ksiądz dobrodziej to też nie święty, ja widziałem - módlmy się - ale ja widziałem - synu! jesteś dobrym człowiekiem, daję ci rozgrzeszenie no to napijmy się wody święconej - ty antychryście powiedział ksiądz i zawolał zakonnicę Adżik która tarła marchew Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Bóg mnie kocha. 26.03.02, 18:01 > i zawolał zakonnicę Adżik > która tarła marchew za karę... bo też lubieżnie na jajka patrzyła by je pomalować oczywiście.. lakierem do paznokci... Odpowiedz Link Zgłoś
neona MUSZĘ TO ZROBIĆ. 26.03.02, 18:08 kotki myszki najdroższe ja sp a da m Adam - nie no nie mam tak na imię mam na imię nie Zenon nie Marcin Nie powiem kocham was mordy moje wirtualne pa ps agick ty marcheweczko chrup chrup :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: MUSZĘ TO ZROBIĆ. 26.03.02, 18:12 > > kocham was > mordy moje wirtualne > > pa > > ps > agick > ty marcheweczko > chrup chrup > :) no to paaaaa neo, który nie jesteś zenonem ani brunonem ani nawet adamem... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Agcik ,przecież wiesz że ja dla Ciebie wszystko 26.03.02, 17:21 szarak1 napisał(a): > Ale błagam,nie przyprawiajcie mi zajęczych uszu ani psiego ogonka.Jestem KOTEM! > Jestem KOTEM!Jestem KOTEM!Jestem KOTEM!Jestem KOTEM!Jestem KOTEM!Jezu ,zaraz > mnie zabiora do Tworek! nie zdążą... bagno pierwsze tu było...... Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Kot też już wszystkich pożegna .Myszy czekają. 26.03.02, 18:28 Ale my sie jeszcze spotkamy.Proponuje tym razem czwarty filarek , bo pod blaszanym daszkiem Odpowiedz Link Zgłoś