Dodaj do ulubionych

on odchodzi od zony ale długo to trwa

• magadanskaya Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 17.08.13, 18:26
      on nie odjedzie od żony, pogódź się z tym.
      swoją drogą - jak nisko trzeba upaść, by zadawać się z żonatym i dzieciatym?:(
      • tymon99 Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 18.08.13, 15:56
        magadanskaya napisał(a):

> swoją drogą - jak nisko trzeba upaść, by zadawać się z żonatym i dzieciatym?:(

chyba że samej jest się zamężną i dzieciatą.
    • nstemi Jasne 17.08.13, 20:52
      No czyż te jego oczy mogą kłamać? "Ona go nie rozumie i wcale ze sobą nie śpią", prawda? A on jest z nią tylko ze względu na dzieci.
      Klasyka.
      • gree.nka Re: Jasne 18.08.13, 11:31
        nstemi napisała:

> No czyż te jego oczy mogą kłamać? "Ona go nie rozumie i wcale ze sobą nie śpią"
        > , prawda? A on jest z nią tylko ze względu na dzieci.
        > Klasyka.

i ciągle aktualne :)
    • fajnajozia Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 19.08.13, 19:27
      "weszłam całkiem przypadkowo w związek z facetem który ma żonę i dzieci... On mieszka jeszcze w domu u niej ale mówi ze chce spędzić jeszcze trochę czasu z dziećmi... zastanawiam się czy odejdzie od niej?? On twierdzi ze nie powinnam mieć takich wątpliwości bo powinnam wiedzieć ze on mnie kocha i ze wie ze chce być ze mną... mam dziwne napady zazdrości i napinam się z głupich powodów"

Szoruj do jego żony, ale już! Wyświadczysz jej dużą przysługę, bo pewnie wciąż trwa w błogiej nieświadomości, jak to żona.
    • vandikia Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 19.08.13, 19:48
      taka głupota bije z twoich postów, że ja się w sumie nie dziwię, że jakiś żonaty koleś, któremu nagle znudziło się życie rodzinne puka cię kiedy go najdzie ochota
      on jest wyrachowany ale ty bezdennie głupia
    • varia1 Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 19.08.13, 23:00
      przypadkowo, to można w g... wdepnąć , a nie wejść w związek
      ktoś tam pisał o miesięcznym ultimatum, ja bym dała 3 dni. No, max tydzień
    • dniuy Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 19.08.13, 23:13
      a którą z kolei jego kochanką jesteś? bo mój znajomy to dopiero odszedł przy ósmej (licząc tylko te, z którymi stworzył coś w rodzaju dłuższego związku, a nie wszystkie które zaliczył podczas małżeństwa)
      to znaczy odszedł od żony, gdy ósma kochanka go rzuciła po 3 latach nie mogąc się na rozwód doczekać.
      a, że w tej ósmej się akurat zakochał to się honorem uniósł i szybko rozwiódł.
      i potem już ani żona ani kochanka go nie chciała.
      biedak, psa kupił żeby mieć kogoś na stałe.
      • dniuy Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 19.08.13, 23:20
        mogę też z fejsa wkleić namiary na kilku żonatych facetów, którzy koleżankom latami obiecywali rozwód i zapewniali o miłości "P . dziewczyny plotkować lubią, a żony ślepe i głuche na uroczych fotkach z mężem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka