magadanskaya Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 17.08.13, 18:26 on nie odjedzie od żony, pogódź się z tym. swoją drogą - jak nisko trzeba upaść, by zadawać się z żonatym i dzieciatym?:( Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 18.08.13, 15:56 magadanskaya napisał(a): > swoją drogą - jak nisko trzeba upaść, by zadawać się z żonatym i dzieciatym?:( chyba że samej jest się zamężną i dzieciatą. Odpowiedz Link Zgłoś
nstemi Jasne 17.08.13, 20:52 No czyż te jego oczy mogą kłamać? "Ona go nie rozumie i wcale ze sobą nie śpią", prawda? A on jest z nią tylko ze względu na dzieci. Klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Jasne 18.08.13, 11:31 nstemi napisała: > No czyż te jego oczy mogą kłamać? "Ona go nie rozumie i wcale ze sobą nie śpią" > , prawda? A on jest z nią tylko ze względu na dzieci. > Klasyka. i ciągle aktualne :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 19.08.13, 19:27 "weszłam całkiem przypadkowo w związek z facetem który ma żonę i dzieci... On mieszka jeszcze w domu u niej ale mówi ze chce spędzić jeszcze trochę czasu z dziećmi... zastanawiam się czy odejdzie od niej?? On twierdzi ze nie powinnam mieć takich wątpliwości bo powinnam wiedzieć ze on mnie kocha i ze wie ze chce być ze mną... mam dziwne napady zazdrości i napinam się z głupich powodów" Szoruj do jego żony, ale już! Wyświadczysz jej dużą przysługę, bo pewnie wciąż trwa w błogiej nieświadomości, jak to żona. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 19.08.13, 19:48 taka głupota bije z twoich postów, że ja się w sumie nie dziwię, że jakiś żonaty koleś, któremu nagle znudziło się życie rodzinne puka cię kiedy go najdzie ochota on jest wyrachowany ale ty bezdennie głupia Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 19.08.13, 23:00 przypadkowo, to można w g... wdepnąć , a nie wejść w związek ktoś tam pisał o miesięcznym ultimatum, ja bym dała 3 dni. No, max tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
dniuy Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 19.08.13, 23:13 a którą z kolei jego kochanką jesteś? bo mój znajomy to dopiero odszedł przy ósmej (licząc tylko te, z którymi stworzył coś w rodzaju dłuższego związku, a nie wszystkie które zaliczył podczas małżeństwa) to znaczy odszedł od żony, gdy ósma kochanka go rzuciła po 3 latach nie mogąc się na rozwód doczekać. a, że w tej ósmej się akurat zakochał to się honorem uniósł i szybko rozwiódł. i potem już ani żona ani kochanka go nie chciała. biedak, psa kupił żeby mieć kogoś na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
dniuy Re: on odchodzi od zony ale długo to trwa 19.08.13, 23:20 mogę też z fejsa wkleić namiary na kilku żonatych facetów, którzy koleżankom latami obiecywali rozwód i zapewniali o miłości "P . dziewczyny plotkować lubią, a żony ślepe i głuche na uroczych fotkach z mężem. Odpowiedz Link Zgłoś