nativeau
04.09.13, 14:15
Moje wy kochane istotki, zbudowane inaczej,
wiedza to potega, nakrylem jedna z was na oszustwie i wyszlo ze wy macie cale dwory wokol siebie do roznych poslug. Najczesciej obracacie staruchow bo i weksza nagroda, mniejsza robota a i kit latwiej wcisnac, tak wam sie przynajmniej wydaje. A wiec nakrylem jedna z waszych ze miala caly dworek i nie bardzo wiem co z tym fantem zrobic bo ona o tym nie wie. Poradzcie kobietki a pytam pod katem waszej rozrywki bojak doradzicie mi cos fajnego to obiecuje wam powtorzyc i posmiejemy sie tu RAZEM z tej owcy co sie tak po frajersku dala nakryc!!! Jakiez to warianty wchodza pod uwage?
1. powiedziec i zostawic
2. nie powiedziec a obserwowac i donosic wam pikantne szczegoly
Mowie wam, boki juz zrywam jak ze mna p..li glodne kawalki a za chwile zebrze drugiego zeby ja wyrwal na wycieczke do czarnolandu, buahahahahaha! A za chwile z drugim zeby ja zaprosil na obejrzenie jakiej promocji ksiazki. Nie, no jestescie fajne :) Acha, jakby tu byli jacys z resztkami testosteronu to powaga panowie i tak jak przy stoliku karcianym, pora sobie powiedziec: sprawdzam! Pozdro moje wy kochane inaczej!!!