Dodaj do ulubionych

Proszę o POMOC w sprawie SPA

03.10.13, 20:43
Witam
W sobotę jedziemy na weekend z mężem do ośrodka wypoczynkowego SPA, jest to wyjazd integracyjny dla pracowników wraz z żonami. Chciałam prosić o pomoc dziewczyny, które już były na zabiegach w SPA ponieważ ja nigdy jeszcze nie byłam i nie wiem co mam ze sobą zabrać. Bardzo się przejmuję tym wyjazdem bo pierwszy raz poznam kolegów z pracy mojego męża i ich żony, chciałam bym dobrze wypaść,tym bardziej że mieszkam na wsi a oni są wszyscy z miasta,
Obserwuj wątek
    • mandragora.69 Re: Proszę o POMOC w sprawie SPA 03.10.13, 20:52
      docia2009 napisała:

> Witam
      > W sobotę jedziemy na weekend z mężem do ośrodka wypoczynkowego SPA, jest to wyj
      > azd integracyjny dla pracowników wraz z żonami. Chciałam prosić o pomoc dziewcz
      > yny, które już były na zabiegach w SPA ponieważ ja nigdy jeszcze nie byłam i ni
      > e wiem co mam ze sobą zabrać. Bardzo się przejmuję tym wyjazdem bo pierwszy raz
      > poznam kolegów z pracy mojego męża i ich żony, chciałam bym dobrze wypaść,tym
      > bardziej że mieszkam na wsi a oni są wszyscy z miasta,

Pewnie dziewczyny lepiej Ci poradzą, co ze sobą zabrać do SPA.
      ja mogę tylko poradzić, co zabrać w sercu, a zwłaszcza w mózgu.

www.youtube.com/watch?v=a_I94dWg0p0
      Powodzenia !
      https://echokobiety.pl/ukg/wp-content/2013/10/navbits_finallink_ltr.gif
    • loginoftheyear Re: Proszę o POMOC w sprawie SPA 03.10.13, 22:37
      ech, tak krotko tym razem?
    • naina Re: Proszę o POMOC w sprawie SPA 07.10.13, 03:53
      Witaj,

Ja pracuję w Spa i wiele razy obsługiwałam klientki które były pierwszy i nie wiedziały jak się zachować. Po pierwsze powinnaś czuć się swobodnie. Obsługa która będzie się Tobą zajmować (kosmetyczka, masażystka) powinna dokładnie wytłumaczyć jak masz się przygotować do zabiegu i na czym będzie on polegał a jeśli będziesz miała pytania to nie krępuj się, obsługa jest po to,żeby się Tobą zająć i żebyś czuła się komfortowo. Przed zabiegiem powinnaś dostać szlafrok, jednorazową bieliznę i kapcie. Tak jest wygodnie i można poruszać się po strefie Spa. W gabinecie kosmetycznym zostaniesz w szlafroku, a w gabinecie masażu zostajesz w bieliźnie jednorazowej, przykryta dużym ręcznikiem. Pamiętaj, jesteś gościem i powinnaś czuć się dobrze. Jeśli coś ci przeszkadza, jest za chłodno lub za gorąco - mów. Życzę udanego wyjazdu!

Pozdrawiam
      naina
    • naina Re: Proszę o POMOC w sprawie SPA 07.10.13, 03:57
      P.s Nie musisz nic zabierać specjalnego oprócz swoich przyborów toalet.i kosmetyków, ponieważ przed zabiegiem dostaniesz szlafrok, czepek na włosy itp. możesz zabrać strój kąpielowy jeśli chcesz korzystać z basenu, sauny, jacuzzi.
    • paco_lopez Re: Proszę o POMOC w sprawie SPA 07.10.13, 10:43
      ale z miasta z dziadka pradziadka czy od czasu studiów. nie martw się one też mają ten sam problem, żeby jak najlepiej wypaść. nie spinaj się. to ma być super wspomnienie po latach. z reszta uwaga skupi sie najbardziej na tych którzy sie pokłócą o to, ze on podrywa inne, albo o to ze się zamknął z kolegami w pokoju i flaszkę robią do oporu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka