Gość: góral IP: *.242.81.adsl.skynet.be 07.08.04, 09:07 dobre, dobre, dobre.... Musze to wprowadzić w mojej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IrMa Re: Głowa do interesów IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 07.08.04, 21:24 Taa.. , chyba po raz pierwszy nie żałuję,że nie mam pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Głowa do interesów IP: *.dialup.sprint-canada.net 07.08.04, 21:32 Tylko nie przedobrzyj goralku w tej wsi ta dobrocia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monroe Ale głupi Ci bogacze...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.04, 14:16 myslalby kto ze jak zarobili duzo pieniedzy to madrzy sa ale to gluptoki - placic krocie za kury i studnie? toz to na kazdej wsi w lubelskiem maja za darmo.......ech zal mi tych "trendy"..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikki Cacka IP: *.augustow.mm.pl 08.08.04, 19:48 Pani felietony to prawdziwe cacka - myśl, forma, błyskotliwy język. Delektuję się nimi, mimo żem facet. Jeszcze coś i z góry przepraszam, że wprowadzam ten wątek (pewno by Pani nie chciała) - nie da się ich porównać z wypocinami Pani KJ... Tam myśl na poziomie "życiówki", forma rozlazła i język ubogi. Ale za to GWIAZDA! Jeszcze raz przepraszam, ale musiałem to napisać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Cacka IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:50 Mikki, Pani Szczepkowska to też gwiazda, a nie gwiazdeczka.Ja ją uwielbiam za bezkompromisowość i osobowość, no a felietony to rarytas na rynku czytelników gazet, aż chce się przeczytać, a ie jak takie tam KJ, AP, KD i wiele innych pisanych dla pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Cacka IP: *.dialup.sprint-canada.net 09.08.04, 22:45 A ty Monroe skadzes taka madra jestes. Te studnie w lubelskiem same sie najwidoczniej wykopaly skoro sa za darmo. Z kurami tez ma sie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikki Re: Cacka IP: *.augustow.mm.pl 11.08.04, 15:36 Kika, to "gwiazda" o KJ było z ironią............ mam nadzieję, że to wyczułaś? poza tym we wszystkim się zgadzamy, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś