Dodaj do ulubionych

Głowa do interesów

IP: *.242.81.adsl.skynet.be 07.08.04, 09:07
dobre, dobre, dobre....
Musze to wprowadzić w mojej wsi.
Obserwuj wątek
    • Gość: IrMa Re: Głowa do interesów IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 07.08.04, 21:24
      Taa.. , chyba po raz pierwszy nie żałuję,że nie mam pieniędzy.
      • Gość: .................. Re: Głowa do interesów IP: *.dialup.sprint-canada.net 07.08.04, 21:32
        Tylko nie przedobrzyj goralku w tej wsi ta dobrocia.
        • Gość: Monroe Ale głupi Ci bogacze...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.04, 14:16
          myslalby kto ze jak zarobili duzo pieniedzy to madrzy sa ale to gluptoki -
          placic krocie za kury i studnie? toz to na kazdej wsi w lubelskiem maja za
          darmo.......ech zal mi tych "trendy".....
    • Gość: Mikki Cacka IP: *.augustow.mm.pl 08.08.04, 19:48
      Pani felietony to prawdziwe cacka - myśl, forma, błyskotliwy język. Delektuję
      się nimi, mimo żem facet. Jeszcze coś i z góry przepraszam, że wprowadzam ten
      wątek (pewno by Pani nie chciała) - nie da się ich porównać z wypocinami Pani
      KJ... Tam myśl na poziomie "życiówki", forma rozlazła i język ubogi. Ale za to
      GWIAZDA! Jeszcze raz przepraszam, ale musiałem to napisać. Pozdrawiam.
      • Gość: kika Re: Cacka IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:50
        Mikki, Pani Szczepkowska to też gwiazda, a nie gwiazdeczka.Ja ją uwielbiam za
        bezkompromisowość i osobowość, no a felietony to rarytas na rynku czytelników
        gazet, aż chce się przeczytać, a ie jak takie tam KJ, AP, KD i wiele innych
        pisanych dla pieniędzy.
        • Gość: .................. Re: Cacka IP: *.dialup.sprint-canada.net 09.08.04, 22:45
          A ty Monroe skadzes taka madra jestes. Te studnie w lubelskiem same
          sie najwidoczniej wykopaly skoro sa za darmo. Z kurami tez ma sie
          podobnie.
        • Gość: Mikki Re: Cacka IP: *.augustow.mm.pl 11.08.04, 15:36
          Kika, to "gwiazda" o KJ było z ironią............ mam nadzieję, że to wyczułaś?
          poza tym we wszystkim się zgadzamy, pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka