kami191 07.08.04, 11:51 Wydaje mi sie, ze kocham pewnego kolesia. Spotykamy sie juz od 3 misiecy, On powiedział mi, ze mnie kocha, a ja co mam zrobic?? Nie wiem czy to jest miłość? Jak rozpoznac czy to jest miłośc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Mam pytanie? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 07.08.04, 14:53 kolesia kochasz??? ha ha ha ,ile ty masz lat? wrzesnien za niedlugo, bedziesz miala sie czym zajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe tylko cosmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 14:58 zadaj to pytanie na forum cosmo, tam Cię potraktują poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowabiala Re: Mam pytanie? 07.08.04, 15:32 Jemu moze sie tez wydawać, ze ciebie kocha . Najlepiej nic nie rób, rzecz się sama z czasem wyjasni. Jak się kogos kocha naprawde, watpliwosci sie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aguirre_gniew_bozy Re: Mam pytanie? 07.08.04, 16:18 kami191 napisała: > Wydaje mi sie, ze kocham pewnego kolesia. Spotykamy sie juz od 3 misiecy, On > powiedział mi, ze mnie kocha, a ja co mam zrobic?? > Nie wiem,nie znam żadnych kolesi i wogóle z żadnymi kolesiami się nie zadaje. A jak on jest koleś to ty kto,kolesiara?Blee... Odpowiedz Link Zgłoś