house1982 22.10.13, 11:21 Dziewczyny, ile czasu bez seksu to dla Was dużo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naiwnababa12 Re: ile czasu 22.10.13, 12:03 no dobrze, ale dlaczego jestes ciekawy? jaki masz problem w tym temacie? to jest forum do rozwiazywania problemow ;) napisz o co chodzi, ok? a my ci tu pomozemy, serio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naiwnababa12 Re: ile czasu 22.10.13, 12:10 a dlaczego nie? ;P a poza tym to ja jeszcze nie zaczelam nawet odpowiadac :) ciagle czekam na opis problemu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: ile czasu 22.10.13, 14:31 >ciagle czekam na opis problemu... ;) nie skapnęłaś się, że dla autora problemem jest brak wiedzy w temacie skoro pyta? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: ile czasu 22.10.13, 16:07 ipsetta napisała: > nie skapnęłaś się, że dla autora problemem jest brak wiedzy w temacie skoro pyta? Problemem autora jest bycie ciekawskim. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: ile czasu 22.10.13, 16:49 nie byłby ciekawski, gdyby posiadał wiedzę. tak więc ciekawość jest tu wtórna. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: ile czasu 22.10.13, 16:54 Nie, bycie ciekawskim to jest cecha charakteru. Brak wiedzy dotyczącej intymnych zachowań obcych ludzi to rzecz wtórna. Osobnik po prostu chce zaspokoić swoją potrzebę wynikającą z jego charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: ile czasu 22.10.13, 17:02 a skąd masz przeświadczenie, że autor ma taki charakter? znasz autora osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: ile czasu 22.10.13, 17:07 Wnioskuję jedynie na podstawie jego dwóch postów i modus operandi forumowych bywalców, którzy wpadają na fora i zadają tego typu pytania w celu poznania szczegółów z prywatnego życia innych ludzi. Oczywiście, może pisać doktorat na ten temat i zbiera materiały, ale jego wypowiedzi nie dają podstaw do stwierdzenia, że tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: ile czasu 22.10.13, 17:22 w tym znaczeniu ciekawskość, wścibstwo bardziej kojarzy mi się chęcią posiadania wiedzy o osobach sobie znanych, a nie zupełnie obcych. a mam jakoś wrażenie, że niektórzy poczuli się w tym wątku - aż nie wiem, jak to najlepiej ująć - jakby zaniepokojeni? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: ile czasu 22.10.13, 17:32 Ciekawskość wcale nie musi dotyczyć wiedzy o osobach znanych. Może to być chcęć zdobycia wiedzy o prywatnych sprawach osób zupełnie nieznanych. Nierzadko się zdarza, że ktoś pisze na forum o prywatnych sprawach zachowując jednak intymne rzeczy dla siebie, a zupęlnie obcy "rozmówcy" dopytują się o pikantne szczegóły. Nie trzeba być naukowcem, żeby wiedzieć, że ludzie udzielą różnych odpowiedzi na pytanie z pierwszego postu, bo oczywiste jest, że seksulane potrzeby ludzi są bardzo zróżnicowane. Nie o zdobycie wiedzy o zjawisku czy problemie tu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: ile czasu 22.10.13, 17:58 > Ciekawskość wcale nie musi dotyczyć wiedzy o osobach znanych. Może to być chcęć > zdobycia wiedzy o prywatnych sprawach osób zupełnie nieznanych. Nie wiem, co autorowi chodzi po głowie, ale wydaje mi się być czymś całkiem naturalnym zadanie takiego pytania nie z powodów wścibstwa, ale z czystej ciekawości tematu (być może autor jest zielony w tych sprawach i zaczął od FK, a wcześniej nie przeszukał netu). w końcu fora temu też służą. No ale ja nie przepadam za tworzeniem teorii spiskowych. I jakoś wątpię, że autor będzie się napawał później faktem, że np. użytkowniczka coffei.na, piataziuta, ipsetta lubią tak, a nie inaczej, natomiast uzytkowniczka stokrotka_a okazała się być tajemnicza w tym temacie. No, ale to moja opinia, poza tym nie przepadam za tworzeniem teorii spiskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: ile czasu 22.10.13, 18:00 >Oczywiście, może pisać doktorat na ten temat i zbiera materiały, >ale jego wypowiedzi nie dają podstaw do stwierdzenia, że tak jest. Dane z forum? Cóż byłaby to za "rzetelność"! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: ile czasu 22.10.13, 18:07 ipsetta napisała: > Dane z forum? Cóż byłaby to za "rzetelność"! No właśnie. Sama wyjaśniłaś więc, że dopatrywanie się w pytaniu założycielskim chęci zbadania zjawiska jest raczej absurdalne. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: ile czasu 22.10.13, 18:45 > No właśnie. Sama wyjaśniłaś więc, że dopatrywanie się w pytaniu założycielskim > chęci zbadania zjawiska jest raczej absurdalne. ;-) Coś mieszasz stokrotka_a. Wyjaśniłam (a nawet nie tyle wyjaśniłam, ile napisałam własną opinię) tylko tyle, że absurdem byłoby zbieranie informacji na forach w celach iście naukowych. Więc proszę, bez wciskania bzdur, ok? Może autor dopatruje się "na własną rękę", tworzy swoje osobiste teorie w oparciu o własną metodę zbierania infosów. A że akurat takie, a nie inne metody zbierania infosów wpadły mu do głowy - a to już nie mój problem. Tak samo nie jest moim problemem to, czy jego teoryja będzie słuszna. >Ja też nie jestem zwolenniczką teorii spiskowych, więc nie widzę tu żadnego spisku. >Swoje wnioski opieram na wypowiedzi autora, który sam napisał, że jest >ciekaw naszych preferencji. OK, wiesz stokrotka_a, widzę w twoim profilu, że masz aż (!) ośmioletni staż forowania, w związku z tym może masz już doświadczenie, kto co ma na myśli pisząc raptem kilka słów. Wg mnie autort się normalnie pyta, a wy stokrotka_a i tak prawie że teorie spiskowe tworzycie. >I dodam jeszcze, że informację o swoim zaciekawieniu naszymi >preferencjami zakończył uśmiechem z przymrużeniem oka. ;-) A tego to juz nie wiem, nie przeglądam wszystkich wpisów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: ile czasu 22.10.13, 18:05 ipsetta napisała: > Nie wiem, co autorowi chodzi po głowie, ale wydaje mi się być czymś całkiem nat > uralnym zadanie takiego pytania nie z powodów wścibstwa, ale z czystej ciekawoś > ci tematu (być może autor jest zielony w tych sprawach i zaczął od FK, a wcześ > niej nie przeszukał netu). w końcu fora temu też służą. No ale ja nie przepadam > za tworzeniem teorii spiskowych. > I jakoś wątpię, że autor będzie się napawał później faktem, że np. użytkowniczk > a coffei.na, piataziuta, ipsetta lubią tak, a nie inaczej, natomiast uzytkowni > czka stokrotka_a okazała się być tajemnicza w tym temacie. No, ale to moja opin > ia, poza tym nie przepadam za tworzeniem teorii spiskowych. Ja też nie jestem zwolenniczką teorii spiskowych, więc nie widzę tu żadnego spisku. Swoje wnioski opieram na wypowiedzi autora, który sam napisał, że jest ciekaw naszych preferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: ile czasu 22.10.13, 18:10 I dodam jeszcze, że informację o swoim zaciekawieniu naszymi preferencjami zakończył uśmiechem z przymrużeniem oka. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ile czasu 22.10.13, 12:17 piataziuta napisała: > nie odpowiada się pytaniem na pytanie hahaha a same przed chwilą odpowiedziała w ten sposób....hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ile czasu 22.10.13, 12:16 piataziuta napisała: > Trzy dni. policzmy zatem....ostatnio widzielśmy się.....to już miesiące będą....az tyle razy mnie zdradziłaś? jak mogłaś! Twój każdy taki wpis rani mnie do żywego... co robić? jak żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: ile czasu 22.10.13, 12:19 powiedz szczerze straszne nudy były na ostatnim spotkaniu forumowym, co? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ile czasu 22.10.13, 12:23 tak dopóki nie zaczęliśmy Cię obgadywać....;p Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: ile czasu 22.10.13, 12:25 wiedziałam, że musiało być nudno ale żeby aż tak? :P Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: ile czasu 22.10.13, 13:36 Ja dla odmiany odpowiem poważnie - powiedzmy, że rok. Rozumiem, że chodzi ci o osobę niebędącą w związku, a nie sytuację, gdzie jest związek/małżeństwo i partnerzy nie uprawiają ze sobą seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: ile czasu 22.10.13, 13:59 e, nie będąc w związku najgorsze są pierwsze trzy miesiące po roku bez seksu, mógłby on dla mnie przestać istnieć chyba Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: ile czasu 22.10.13, 14:03 Chyba masz rację, najgorzej się odzwyczaić, to trochę jak walka z uzależnieniem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: ile czasu 22.10.13, 14:44 >Chyba masz rację, najgorzej się odzwyczaić, to trochę jak walka z uzależnieniem.:) Nie wyobrażam sobie, abym mogła się od tego odzwyczaić. Szybciej znalazłabym sobie partnera "do tych spraw". Poszerzać wiedzę, praktykę w tym zakresie, poszerzać horyzonty seksualne, ;) ale odzwyczajać się? A w życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: ile czasu 22.10.13, 15:24 Eee tam, skoro ludzie rzucają palenie, picie i hazard, to wszystko jest możliwe.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie ja wytrzymuje 15 lad juz 22.10.13, 13:48 ale bez seksu sam na sam nie potrafie wyczymiec nawed dnia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ja wytrzymuje 15 lad juz 22.10.13, 17:31 mmagi napisała: > gruszka i do łóżka? obcujesz z owocami? pewnie jakieś zmutowane genetycznie i pryskane, że nawet robaczka nie uraczysz Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: ja wytrzymuje 15 lad juz 22.10.13, 18:11 A ty manius nie pryskasz swojego bananka? ( gruszka pasuje do "łóżka") Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ja wytrzymuje 15 lad juz 22.10.13, 18:19 Kajus moja namilensza! tęskniłem a Ty milczysz przekorna bestyjko.......tyle bólo co ja przeszedłem...i tak nie docenisz.... bez wątpienia skórkę z bananka obierasz sprawnie ale bacz, zanim ustami kęs pierwszy chciwy poczniesz ...żeby na skórce w obcasiku się nie wygrzmocić na pupcię bęc Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: ja wytrzymuje 15 lad juz 22.10.13, 18:42 Skoro o beckach, Banany w chińskim ciescie przynoszą szczęście ( ponoć) Ps muszę przyznać kilku koleżankom racje, cos zrobiłeś sie nadmiernie kasliwym. Tracisz na wdzięku maniu. najbardzie wtedy gdy przymawiajac garnkowi, grozisz w bed language;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ja wytrzymuje 15 lad juz 22.10.13, 20:52 Ty tu rządzisz Królowo...mnie posłusznie wolę wypełniać...choć nie wiem czy podolam bad langłidż okiełznać...ot natura atamańska....obiecać nie mogę....honor pokalać ojce by nie praściali w głazach atca gałubowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: ja wytrzymuje 15 lad juz 23.10.13, 05:16 gorale z Coffs Harbour mowia, ze pryska sie zanim dojrzeje. Jak juz jest prawie gotowy, to go sie w plastikowy worek pakuje. 3.bp.blogspot.com/_FRKyU-EKhj8/S9fV7U4MQSI/AAAAAAAABJQ/7vMfqBK8rKU/s400/Banana+plantation.JPG Ale jak sie nie konsumuje, to sie rozmasli i klops. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: ile czasu 22.10.13, 14:36 A to różnie. Zależy od pory roku, nawału różnych obowiązków, samopoczucia. Gdy mam dużo pilnych rzeczy na głowie wówczas i kilka tygodni potrafie nie myśleć i nie wykazywać ochoty. Z kolei, jak mi dobrze, to tak kilka razy na dzień lubię uprawiać seks. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: ile czasu 22.10.13, 14:53 pełnia jest co miesiąc i trzeba ją wypełnić. potem głowa może robić różne dziwne zmyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: ile czasu 22.10.13, 14:58 12 godzin, ale zona sie juz przyzwyczaila. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: ile czasu 22.10.13, 15:57 nie.mam.20 napisał: > 12 godzin, ale zona sie juz przyzwyczaila. danm...Jesteś lepszy ode mnie!??!! nie ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: ile czasu 23.10.13, 05:09 mnia pomaga na prostate, a Tobie? <usmiech> Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Copy:-* 23.10.13, 09:03 nie.mam.20 napisał: > mnia pomaga na prostate, a Tobie? <usmiech> Jak jo Ci syneczku przaja....fest a fest... Brakowalo tutaj bardzo inteligentnych wypowiedzi z lekka nutką ....:-) Pomaga Ci powiadasz? Hm....a można jakoś przy tym być?doświadczyć...orgazmoleptycznie? Naczy organo.....? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Copy:-* 23.10.13, 10:53 organ czynny dwa razy dziennie przez x minut. Kolejka spoleczna na miejscu. Mozna sie zapisac. Przyprowadz Kalke ;P bedzie inaczej :D Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na dobrze,ale: 23.10.13, 12:19 nie.mam.20 napisał: > organ czynny dwa razy dziennie przez x minut. Kolejka spoleczna na miejscu. Moz > na sie zapisac. > Przyprowadz Kalke ;P bedzie inaczej :D Kalka występowała tutaj bedzie w roli obserwatora,ewentualnie narratora przekładającego mój dialekt,nic inaczej!! Ty sobie uważaj...niech tylko Polli się dowie...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: dobrze,ale: 23.10.13, 13:34 Kallka cala te szarade ulozy. Poza tym, wy sie lubicie, zatem nie bedzie problemow :P Polli.....odjechala..... jak znam zycie, skonczy sie jak z furka. dozna bolesnie w jakiejs akcji motocyklowej... Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: dobrze,ale: 23.10.13, 13:43 nie.mam.20 napisał: > Kallka cala te szarade ulozy. Poza tym, wy sie lubicie, zatem nie bedzie proble > mow :P Widzę,żeś nie prożnował i zadanie sumiennie odrobił:-) poza tym fakt...nikt mnie nie rozumie tak jak Ona... > Polli.....odjechala..... jak znam zycie, skonczy sie jak z furka. dozna bolesni > e w jakiejs akcji motocyklowej... Boleśnie? Wątpię...poza tym...show must go on bejbe moje...:-) Dodatkowo wszystko co jest nam dane przeżyć..prowadzi do umocnienia...ale co ja Ci tu bedę....przeżyjesz swoje to się dowiesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 Re: ile czasu 22.10.13, 23:30 Jeśli się jest w stałym związku to pół roku, a jełsi się est samotnym to rok. Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: ile czasu 23.10.13, 10:05 mm969696 napisała: > Jeśli się jest w stałym związku to pół roku, a jełsi się est samotnym to rok. A ja bym powiedziała, że jeśli się jest w stałym związku to a) gdy nie mieszka się razem - 2 tygodnie, b) gdy mieszka się razem - parę dni/ tydzień max. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: ile czasu 23.10.13, 10:20 W stałym związku długo/za długo jest wtedy, kiedy obie strony lub jedna odczuwa z tego powodu dyskomfort. Bo może być i tak, że obojgu wystarcza raz na trzy miesiące, no to chyba nie będą się zmuszać, żeby wyrobić normę?:) Odpowiedz Link Zgłoś