Dodaj do ulubionych

Co byście pomyśleli o kobiecie, która...

30.10.13, 22:58
... jest ubrana w koszulkę z napisem "I hate people" (nienawidzę ludzi). Gdybyście taką spotkali w sklepie, na ulicy, w klubie, w autobusie. Pierwsze skojarzenie?
Obserwuj wątek
    • tymon99 Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:00
      a niby z jakiej paki o każdej kobiecie napotkanej na ulicy miałbym coś myśleć?
    • maitresse.d.un.francais Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:00
      "Głupia lala, której się wydaje, że jest wyjątkowo niebanalna".
      • kawoosia Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 23:15
        maitresse.d.un.francais napisała:

> "Głupia lala, której się wydaje, że jest wyjątkowo niebanalna".
        to można poczuć sie niebanalnie nosząc koszulkę........ :D dobre :D
    • soulshuntr Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:04
      a co bys pomyslala o kobiecie jest ubrana w koszulkę z napisem "pleciony.pojemnik.na.kangura"?
      • pleciony.pojemnik.na.kangura Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:05
        Że lubi Malickiego.
        • soulshuntr Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:10
          a ja bym sobie pomyslal cos innego, np a co mnie qźwa obchodzi co kto ma napisane na koszulce?
          • pleciony.pojemnik.na.kangura Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:14
            Jest jakiś przymus udzielania się w każdym wątku? :)
            • soulshuntr Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:14
              jest jakis przymus zakladania kretynskich watkow?
              • pleciony.pojemnik.na.kangura Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:19
                Dlaczego uważasz, że wątek jest kretyński?
                • man_sapiens Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:28
                  Bo jest.
                • soulshuntr Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:30
                  no wiesz, pytac obcych ludzi, ktorych w zyciu na oczy nie widzialas i nawet nie wiesz kim sa, co sadza o kims, kogo nigdy nie widzieli i pewnie nie zobacza tylko dlatego, ze ten ktos mial cos tam na sobie co akurat tobie sie nie podobalo?
                  • pleciony.pojemnik.na.kangura Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:41
                    Poczyniłeś trzy niesłuszne założenia.
                    Skąd się to ludziom bierze? :)
                    • maitresse.d.un.francais Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:46
                      pleciony.pojemnik.na.kangura napisała:

> Poczyniłeś trzy niesłuszne założenia.
                      > Skąd się to ludziom bierze? :)

Lubią.
        • minasz Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 01.11.13, 05:10
          a kto to kur-wa jest malicki? jakis weterynarz czy rzeznik kangurzego miesa
      • maitresse.d.un.francais Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:15
        a co bys pomyslala o kobiecie jest ubrana w koszulkę z napisem "pleciony.pojemnik.na.kangura"?

że ma polot
        • ipsetta Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 20:33
          > że ma polot

też tak bym pomyślała. :)
    • piataziuta Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:34
      Pierwsze skojarze
      > nie?

"Czy zostanie moją przyjaciółką???"
    • kbjsht Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:41
      chyba nawet nie zwróciłabym uwagi , bo dzisiaj wszystkie chodzą z tymi napisami na bluzkach - co kolejny , to głupszy
    • ingeborg Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 30.10.13, 23:54
      Że jest atencyjną ladacznicą.
      • six_a Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 14:18
        >atencyjną ladacznicą
        omujborze;)
    • headvig Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 09:19

> ... jest ubrana w koszulkę z napisem "I hate people" (nienawidzę ludzi). Gdybyś
      > cie taką spotkali w sklepie, na ulicy, w klubie, w autobusie. Pierwsze skojarze
      > nie?

że prawdopodobnie jest tępa i nie zna angielskiego, bo brylowała zamiast się uczyć
    • grassant Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 09:28
      że robi podkretke.
    • facet_on_line Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 10:19
      eee tam
      lepsze jest "Miss turnusu 87"
    • seldemer Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 10:20
      Dziewczyna, która została brutalnie zamordowana kiedyś we Wrocławiu, weszła po raz ostatni w życiu do sklepu spożywczego, już wtedy towarzyszył jej oprawca.
      Sprzedawca zapamiętał i ją, i jej T- shirt. Była młoda i promienna, na koszulce miała napis, wielkie białe litery na czarnym tle : HELP ME.
    • coffei.na Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 10:47
      jak to młoda dziewczyna/kobieta to pół biedy...u nas na wiosce przechadzała babuszka z napisem "I'm a bitch".....zatem uczmy się języków-a przynajmniej obraźliwych słów :P
    • bar.anek Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 14:02
      że tę z napisem " I swallow" ma akurat w praniu
      • six_a Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 14:19
        widziałam kiedyś faceta w koszulce z napisem vagina lover
        ten to miał polot;)

a nie jakieś "nie cierpię ludzi"
        • bar.anek Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 14:28
          a ja widziałem w aptece kobietę w koszulce z napisem vaginal over to od pary chyba była koszulka?
    • lanou Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 14:57
      Zależy jak będzie ubrana, tzn. reszta stroju.
      Jeżeli będzie miała za duże okulary ze szkłami bez korekcji, za mocno pomalowaną twarz i nowego iPhona 5, to powiem że to tzw. "hipster" tzn. ktoś komu praca ubliża, należy koniecznie wydawać wszystkie pieniądze na gadżety a potem narzekać, że się za mało zarabia i nie ma za co wyżywić.
      Jeżeli będzie ubrana alternatywnie to traktuję jako interesującą osobę.
      • ipsetta Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 20:18
        >Jeżeli będzie miała za duże okulary ze szkłami bez korekcji,

no właśnie, nie rozumiem tej mody.

> Jeżeli będzie ubrana alternatywnie to traktuję jako interesującą osobę.

ale co masz na myśli, pisząc "alternatywnie"?
        • lanou Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 01.11.13, 14:51
          To znaczy nie tak jak wszyscy inni ludzie na ulicy, nie tak jak nakazuje moda ani koleżanki, nie tak jak to teraz się przyjęło ubierać.
          • ipsetta Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 01.11.13, 15:22
            aha, ok. :) myślalam, że myslisz o subkulturach.
            • lanou Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 01.11.13, 19:00
              Też. Ja bardzo lubię jak ubiór dziewczyny świadczy o "przynależności" do subkultury (podobają mi się taki style), ale alternatywny ubiór nie musi o tym świadczyć.
              • rach.ell Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 01.11.13, 19:30
                lanou napisał:

> Też. Ja bardzo lubię jak ubiór dziewczyny świadczy o "przynależności" do subkul
                > tury (podobają mi się taki style), ale alternatywny ubiór nie musi o tym świadc
                > zyć.

Sam widzisz, tak czy inaczej pani demonstruje fakt czy chec przynaleznosci do jakiegos stadka, to wszystko jedno czy wiekszego czy mniejszego, pozostaje potrzeba przynaleznosci i przywodcy, zwlaszcza u kobiet; indywidualizm to nieogladanie sie na innych, bez wzgledu na to czy krytykujace, krytyczne czy afirmujace. Nie ma znaczenia czy bedzie to kolczyk w nosie i czarna podkoszulka czy krawat na szyi i iphon w garsci, tak czy inaczej sa to atrybuty swiadczace o przynaleznosci, najtrudniej jest nie przywiazywac znaczenia.
                • lanou Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 01.11.13, 19:33
                  Niekoniecznie. Ludzie szufladkują mnie bo ubieram się na czarno i mam długie włosy. A ja po prostu lubię takie rzeczy. Nie lubię, ale czasami noszę inne. Absolutnie nie świadczy to o moich staraniach aby być uznawanym za metalowca, ja po prostu lubię luźne, czarne rzeczy ;)
    • ipsetta Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 20:15
      to, co pomyślę, bedzie zależeć od całokształtu. pomysle, że albo chce zaistnieć, albo załozyła byle co, gdyz wszystko inne wyprała. lub nic nie pomyślę.
    • ursyda Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 20:19
      Że jest tak zimno, że powinna nałożyć sweterek.
    • mila2712 Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 20:22
      Nie interesuje mnie kto, jakie nosi koszulki.
    • rach.ell Re: Co byście pomyśleli o kobiecie, która... 31.10.13, 20:27

> ... jest ubrana w koszulkę z napisem "I hate people" (nienawidzę ludzi). Gdybyś
      > cie taką spotkali w sklepie, na ulicy, w klubie, w autobusie. Pierwsze skojarze
      > nie?

ta kobieta wydalaby mi sie smieszna.
    • pleciony.pojemnik.na.kangura kurde... 31.10.13, 23:21
      I nikt z Was nie pomyślał, że ona taką koszulkę nosi serio, bo tak czuje? A skoro czuje, to znaczy, że ma problem? Bo mnie się właśnie coś takiego skojarzyło.
      • rach.ell Re: kurde... 01.11.13, 08:12

> I nikt z Was nie pomyślał, że ona taką koszulkę nosi serio, bo tak czuje? A sko
        > ro czuje, to znaczy, że ma problem? Bo mnie się właśnie coś takiego skojarzyło.
        >
        to jest jej problem jesli takowy oczywiscie ma a taki ekshibicjonizm emocjonalny jest smieszny, infantylny.
      • ipsetta Re: kurde... 01.11.13, 15:50
        >A skoro czuje, to znaczy, że ma problem?

to, czy ma problem bedzie zależeć od jej chęci do podkreslenia, uzewnetrznienia, informowania wszem i wobec o "kim jestem".
        jesli nie informuje to - wg mnie - żaden problem nie istnieje. wszak, można nie lubić.

• aqua48 Re: kurde... 01.11.13, 17:51
          Nie odbieram tekstów na koszulkach jako afirmację osobowości lub problemów psychicznych noszącego. Raczej jako większy lub mniejszy obciach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka