eat.clitoristwood 08.11.13, 18:08 również uważają, że do kierowców nie używających migaczy należałoby strzelać. W każdym razie do ich migaczy, skoro są im niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: Czy kobiety 08.11.13, 18:19 do nich migaczy pewnie by nie strzelaly. ale do niemigaczy gdy kobieta kierowca, z pewnoscia! mialabym watpliwosci w przypadku tzw ogolnoludzkiego odstrzalu slepych ( gluchych?) na miganie.. choc niemeskim jest, moim zdaniem- strzelanie do niemigajacych, ale co do uwazania na niemigaczy, nie mialabym. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy kobiety 08.11.13, 18:30 kalllka napisała: (...) Zamrugałem się trochę. Migasz za szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: trzy kobiety 08.11.13, 20:32 bo pracowita jestem. zreszta, lewe mam mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Czy kobiety 08.11.13, 18:25 do tych, którzy włączają kierunkowskaz dopiero 3 metry przed skrętem również Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Czy kobiety 08.11.13, 18:39 ja bym strzelała z rakietnicy, do tych co wymuszają hamowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Czy kobiety 08.11.13, 19:23 moj kolega mi kiedys powiedzial ze uzywanie kierunkow jest niemeskie... ale juz go opierniczylam i uzywa :P Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy kobiety 08.11.13, 20:07 wielkafuria napisał(a): > moj kolega mi kiedys powiedzial ze uzywanie kierunkow jest niemeskie... > ale juz go opierniczylam i uzywa :P Wątki Ci się pomyliły. Tu mówimy o ruchu ulicznym, nie frykcyjnym. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Czy kobiety 08.11.13, 20:20 może pomylił kierunki z lakierunkiem od paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Czy kobiety 08.11.13, 20:02 TAK mnie się zdaje, że oni nie wiedza po prostu, która to wajcha, bo zazwyczaj są to wielce wypasione wózki. z drugiej strony może chodzić o oszczędność. tyle wydaję na benzynę, to zaoszczędzę na prądzie do migaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy kobiety 08.11.13, 20:11 six_a napisała: > TAK > mnie się zdaje, że oni nie wiedza po prostu, która to wajcha, bo zazwyczaj są t > o wielce wypasione wózki. (...) Te wypasione wózki słuchają już komend. Można by je na pewno nauczyć komend bliskich owym kierowcom, takim, jak wio, prrrr, i może lewo i prawo (znaczy słoma i siano). Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Czy kobiety 08.11.13, 20:20 Źle. Otóż żadne tam lewo-prawo. Koń przy dyszlu reaguje na: k'sobie i odsie :) Instrukcji obsługi fury nie przeczytali, dziadka nie słuchali... Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Czy kobiety 09.11.13, 19:56 raduch napisał: > k'sobie i odsie :) albo wiśta i heta :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy kobiety 09.11.13, 20:00 tymon99 napisał: > raduch napisał: > > > k'sobie i odsie :) > albo wiśta i heta :) To zależałoby od modelu pojazdu. P.S. Przyjmijcie wyrazy uznania. Ja jeszcze tylko wiem, że do kaczki to "taś taś" a do kury "cip cip". Na tym kończy się moja znajomość języka gospodarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Czy kobiety 09.11.13, 23:17 jeśli zapomnisz tekstu (cipcipcipcipcipcipcipcip) i na tę samą melodię podasz inny (np. kurykurykurykurykurykury), kury i tak przybiegną. sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.kierowca.bombowca Re: Czy kobiety 08.11.13, 20:11 To raz, a dwa do tych co nie wiedzą do czego służy strzałka warunkowa. Strzelanin by było, że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Czy kobiety 08.11.13, 20:34 Nie czy tylko trzy. Ogłady trochę Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Przyklady 08.11.13, 20:44 ohohoho, ustapiles piersienstwu, mimo, ze miales wieksza fure -dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Przyklady 08.11.13, 20:50 Nie jestem pewien, że wiem o co się rozchodzi, ale wierzę na słowo Odpowiedz Link Zgłoś
pleciony.pojemnik.na.kangura Re: Czy kobiety 09.11.13, 20:10 Tak, zgadzam sie. Jeszcze do pieszych nagle wchodzacych na droge. Zwlaszcza w ciemnosciach i w deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Czy kobiety 09.11.13, 23:35 proponujesz, żeby zakazać pieszym wychodzenia poza swoje podwórko po zachodzie słońca? (dziś: po 16:00). Odpowiedz Link Zgłoś
pleciony.pojemnik.na.kangura Re: Czy kobiety 09.11.13, 23:53 Czy do slowa "nagle" potrzebujesz slownika? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Czy kobiety 10.11.13, 00:00 do twojego rozumienia słowa "nagle" - poproszę. w czasach, gdy jeszcze jeździłem samochodem, jadąc przez wieś raczej zdawałem sobie sprawę, że nie jestem u siebie i tym się od lokalsów różnię. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Czy kobiety 09.11.13, 23:50 tak chociaż - uwaga samokrytyka - ja nie używam migaczy gdy: a. jadę sama samiusieńka na drodze i nie widzę żadnych świateł nigdzie b. jestem rozstrojona emocjonalnie (wtedy chętnie dałabym się zastrzelić) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Czy kobiety 10.11.13, 00:07 ciekawie postawiona kwestia. ja czasami nie używam, a jak ktoś mruga za każdym razem, na autostradzie to chyba ma coś nie teges po kopułą . taki co jedzie i mruga lewym migaczem cały czas też powinien chyba się zbadać. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Czy kobiety 10.11.13, 13:42 co znaczy "za każdym razem, na autostradzie" - za każdym razem, gdy zmienia pas? Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Czy kobiety 10.11.13, 12:45 Strzelałabym też do lewo-pasowców zwłaszcza zdziwionych "blondynek" które nie wiedzą do czego służy lewy pas. Odpowiedz Link Zgłoś