wasia 28.03.02, 09:48 NIniejszym inicjuję działalność Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Fińskiej. Owady mile widziane :-))) pzdr, fińska blondina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amor_latino Re: (b) Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Fińskiej 28.03.02, 09:52 la bella finka! jaki bedzie jezyk obowiazujacy w stowarzyszeniu (narrator - swinia!!)? czy naprawde gucio musi byc prezesem i czy musi sie otaczac tymi dlugonogimi blondfinkami bezwstydnymi? am wasia napisał(a): > NIniejszym inicjuję działalność Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Fińskiej. Owady > mile widziane :-))) > > pzdr, fińska blondina Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: (b) Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Fińskiej 28.03.02, 10:20 amor_latino napisał(a): > la bella finka! > > jaki bedzie jezyk obowiazujacy w stowarzyszeniu (narrator - swinia!!)? czy > naprawde gucio musi byc prezesem i czy musi sie otaczac tymi dlugonogimi > blondfinkami bezwstydnymi? > > am Proponuję esperanto... A prezesem zostanie oczywiście su. Długonogie finki? Przecież lekarz ci zabronił, staruszku ;-)) flondina :P Odpowiedz Link Zgłoś
neona ekka pikka mekka 28.03.02, 10:21 a wiesz co to jest puhelin? kylle? (chyba tak to się jakoś pisało) w każdym razie neokka aprobatta globalla jakem Puolalainen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: ekka pikka mekka IP: 194.181.183.* 28.03.02, 10:34 neona: nie mecz mi wasi bo ona ma wolne lacze i bardzo wolno tlumaczy z finskiego na nasze. wasia: co to to nie - gucio byc prezes, su moze byc the first lady (tlum. narzeczona prezesa). neona napisał(a): > a wiesz co to jest puhelin? > kylle? > > (chyba tak to się jakoś pisało) > w każdym razie > > neokka aprobatta globalla jakem Puolalainen Odpowiedz Link Zgłoś
neona hautameki odszczekuje :) 28.03.02, 10:43 wasia ma łącze? wolałbym żeby nie miała no dobra nie męczę fikkam koziołła przez płotkka Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Jussi ili Matti?? 28.03.02, 10:46 neona napisał(a): > wasia ma łącze? > wolałbym żeby nie miała Why????? Poza tym z Finów to ja najbardziej lubię Samiego Hypię :-)))) pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
neona naravno Matti 28.03.02, 10:58 a ja z Finów najbardziej lubię wódkę wódkę z Finów ot co zimna trochę fiordowa trochę samotna ale wchodzi bez pukania Odpowiedz Link Zgłoś
wasia ekka pikka mekka 28.03.02, 10:44 Gość portalu: gucio napisał(a): > neona: nie mecz mi wasi bo ona ma wolne lacze i bardzo wolno tlumaczy z finskie > go > na nasze. Jakie nasze??? Polski nie jest jeszcze (chwała Bogu!) językiem owadów. Jestem finką i tłumaczyć nie muszę... Poza tym ja jestem sportsmenka i lubię mecze... > wasia: co to to nie - gucio byc prezes, su moze byc the first lady (tlum. > narzeczona prezesa). Gutek, su będzie first lady in her own right (tłum. pani prezes bez narzeczonego)... flondina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio finka nie wkladaj su niczego w usta IP: 194.181.183.* 28.03.02, 11:31 su swietnie sie odnajdzie w roli narzeczonej prezesa. bedzie organizowac bale charytatywne i wyjazdy dzieci na spotkania ze swietym mikolajem. jesli zas chodzi o zdolnosci prezesa do pracy z blondasystentkami to nie boj zaby blondina. prezes da rade a jak nie to poprosi kolege bukowskiego, ktory na pewno ma rozlegle doswiadczenia z finskimi kolankami (narrator - swinia!!!). g wasia napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > neona: nie mecz mi wasi bo ona ma wolne lacze i bardzo wolno tlumaczy z fi > nskie > > go > > na nasze. > > Jakie nasze??? Polski nie jest jeszcze (chwała Bogu!) językiem owadów. Jestem > finką i tłumaczyć nie muszę... Poza tym ja jestem sportsmenka i lubię mecze... > > > wasia: co to to nie - gucio byc prezes, su moze byc the first lady (tlum. > > narzeczona prezesa). > > Gutek, su będzie first lady in her own right (tłum. pani prezes bez > narzeczonego)... > > flondina Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino sie zobaczy. alraczej na kwatermistrza chyba n/txt 28.03.02, 11:38 wasia napisał(a): > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino racja. bukos bedzie bawidamkiem ok? ... n/txt 28.03.02, 11:51 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino trenowal ostatnio z kolankami i niedrogo bral n/t 28.03.02, 11:59 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino 1) ja mam laskotki, finka i 2) nie place za seks 28.03.02, 12:04 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: (b) Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Fińskiej IP: *.netland.gda.pl 28.03.02, 10:48 z owadzim pozdrowieniem: virkistyskalastusalue... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio kwalifikacje na prezesa IP: 194.181.183.* 28.03.02, 11:21 Suomi-Seura jakaa vuosittain apurahoja ulkosuomalaisille tiedotusvälineille. wasik, apurahoista ˝jaetaan ilmestymiskertojen ja ilmoitetun levikin perusteella˝, erityisiä perusteltuja investointeja, hankintoja tai kampanjoita varten. hakulomakkkeet tulee tilata suomi-seuran toimistosta, josta saa myös tietoja apurahaehdoista. g Odpowiedz Link Zgłoś
neona treska prezeska 28.03.02, 11:24 zapomniałeś dodać: Hakemukset tarvittavine liitteineen tulee palauttaa heinäkuun 1. päivään mennessä Suomi-Seuraan. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Yhteystiedot: Suomi-Seura r.y., tiedotusosasto Mariankatu 8, 00170 Helsinki, Finland puh: +358 - (0) 9 - 684 1210 fax: +358- (0) 9 - 684 12140 e-mail: isbom@suomi-seura.fi tai tiinal@suomi-seura.fi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: treska prezeska IP: 194.181.183.* 28.03.02, 11:33 moblem tez dodac: Suomi-Seuran apurahat ovat haettavissa kaksi kertaa vuodessa - helmi- ja syyskuun loppuun mennessä. Apurahoja myönnetään ensijaisesti yhteisöille ulkosuomalaisten kulttuuri- ja harrastustoimintaan. Apurahoja ei myönnetä yksityisille opiskeluun. Apurahoja ei myöskään myönnetä jälkikäteen. tylko po co? i tak nie rozumiecie, hehe. g neona napisał(a): > zapomniałeś dodać: > > > Hakemukset tarvittavine liitteineen tulee palauttaa heinäkuun 1. päivään mennes > sä > Suomi-Seuraan. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. > > Yhteystiedot: > Suomi-Seura r.y., tiedotusosasto > Mariankatu 8, 00170 Helsinki, Finland > puh: +358 - (0) 9 - 684 1210 > fax: +358- (0) 9 - 684 12140 > e-mail: isbom@suomi-seura.fi tai tiinal@suomi-seura.fi > > > > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie znasz dnia ani godziny 28.03.02, 11:37 on Sinua varten, jos olet oaluumuuttanut tai suunnittelet paluumuuttoa Suomeen eläkepäiviksesi ollut jossain vaiheessa töissä ulkomailla ja saat nyt eläketuloa sieltä Neuvontapalvelustamme voit kysyä esimerkiksi: eläkkeiden hakemiskäytännöstä Suomessa ja muissa maissa eläkkeiden Suomeen maksattamisesta ja käytännön pankkijärjestelyistä maiden välisistä sosiaaliturva- ja verosopimuksista neuvoja veroilmoitusten täytöissä eläkeläisten eduista ja palveluista käytännön neuvoja paluumuuttotilanteeseen Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie znasz dnia ani godziny 28.03.02, 11:42 28/03/02, 11:42? g kwik napisał(a): > on Sinua varten, jos olet > oaluumuuttanut tai suunnittelet paluumuuttoa Suomeen eläkepäiviksesi > ollut jossain vaiheessa töissä ulkomailla ja saat nyt eläketuloa sieltä > Neuvontapalvelustamme voit kysyä esimerkiksi: > eläkkeiden hakemiskäytännöstä Suomessa ja muissa maissa > eläkkeiden Suomeen maksattamisesta ja käytännön pankkijärjestelyistä > maiden välisistä sosiaaliturva- ja verosopimuksista > neuvoja veroilmoitusten täytöissä > eläkeläisten eduista ja palveluista > käytännön neuvoja paluumuuttotilanteeseen Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: nie znasz dnia ani godziny 28.03.02, 11:45 amor_latino napisał(a): > 28/03/02, 11:42? > g co ty, gutek, 28/03/02, 11:47!!! blondina Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino zegarek wastok? 28.03.02, 11:47 zdecydowanie 11:49!!! g wasia napisał(a): > amor_latino napisał(a): > > > 28/03/02, 11:42? > > g > > co ty, gutek, 28/03/02, 11:47!!! > > blondina Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino och wasia wasia 28.03.02, 11:57 no sama zobacz, ze twoj zegarek sie spieszy o dwie minuty. wy tam na wschodzie zawsze chcieliscie byc szybsi i co z tego wyszlo? wasia napisał(a): > zdecydowanie 11:56!!! > > w. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino 1) kup mape 2) palec w prawo 3) gdzie do japonii? 28.03.02, 12:03 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino txt 28.03.02, 12:17 najdrozsza wasiu, obawiam sie, ze mimo przedswiatecznej atmosfery wzajemniej zyczliwosci i wyrozumialosci uczestnicy tego forum nas zlinczuja za wirtualne bicie piany. moze przeniesiemy sie na czata do np pokoju przyjaciele albo erotyczne? wybor nalezy do ciebie. g wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio wasia podejdz na szepty jako i ja podchodze n/t IP: 194.181.183.* 28.03.02, 15:11 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś