stedo 15.12.13, 17:22 ".. dlaczego ważniejsze od tego, co mam w głowie, jest to, co mam między nogami?". Ciąg dalszy w artykule. Warto przeczytać. www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53662,14761263.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Uch, jaka lanserska focia 15.12.13, 17:47 "Ta pani jest taaaaaaaka mądra, drogie czytelniczki, bo tyyyyle przeczytała". Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Uch, jaka lanserska focia 15.12.13, 18:50 Umberto Eco na pytanie czy przeczytał te wszystkie książki jakie ma w domu, zawsze odpowiada, że nie, bo jakby przeczytał to po co miałby je trzymać dłużej. Na 100% nie jestem pewna czy to o Umberto Eco chodziło. Ale fakt, stylizacja taka nieco superekspresowa gdzie się ustawia tych różnych bohaterów, żeby odpowiednie wrażenie wywierali na czytelnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Oto jest pytanie 15.12.13, 18:55 Dziwny ten artykuł. Nie wiadomo czy bohaterka się chwali czy żali. Z takiego domu pochodziłam konserwatywnego a potem jeszcze ta komuna i stereotypy, ale patrzcie jaką karierę zrobiłam. I jeszcze męża sobie takiego znalazłam, co na wychowawczy poszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Oto jest pytanie 15.12.13, 22:36 stedo napisała: > ".. dlaczego ważniejsze od tego, co mam w głowie, jest to, co mam między nogami > ?". święta prawda. części ludzkości z penisem jest o wiele łatwiej w życiu, niż tej bez. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Oto jest pytanie 15.12.13, 23:43 chcialabys sie zmienic/zamienic? Odpowiedz Link Zgłoś