18.12.13, 17:59
Prawde mówiąc nie mam gdzie iść na sylwestra. Rozstałam się 2 tyg z narzeczonym i nie chciałabym siedzieć w domu sama. Wpadłam na pomysł że razem ze znajomą będziemy chciały odwiedzić większość imprez jaka będzie organizowana w naszym miescie. Domowki i te płatne też. I tutaj nasuwa mi się pytanie co zrobić zeby wejsc na godzine na płatną impreze. Z doświadczenia wiem, że liste osób sprawdzają tylko na początku dopóki wszyscy są trzeźwi a później można jakoś ukradkiem przemknąć. Na wszelki wypadek musze wymyśleć coś w razie gdybyśmy sie spotkali z odmową wpuszczenia nas na impreze. Myślicie że wódka w prezencie by wystarczyła? Może macie inne pomysły.
Obserwuj wątek
    • nawalonych7krasnali Re: Sylwester 18.12.13, 19:23
      Nie wiem jak jest gdzie indziej, ale wejście "po czasie" jest mało prawdopodobne. Wódka jako wejściówka? - e, prędzej kasa, albo miły uśmieszek ;)
      Prędzej na weselną zabawę prędzej byś się wkręciła - kto patrzy z pary młodej, czy wszyscy z bawiących się byli zaproszeni? - jeśli ubiorem nie będziesz odstawać... każdy pomyśli, że jeśli nie zaproszony to pewnie jesteś w roli osoby towarzyszącej. Tak możesz się wkręcić nawet z jakimś facetem - kto wpadnie, żeś jest "nie z tej imprezy"? ;)
      • wielkafuria Re: Sylwester 18.12.13, 23:28
        hahahha, ja kiedys zatrzymalam sie z facetem przed jakims pensjonatem zeby skoczyc do wc i tam było wesele. jakis "wujek" mnie porwał do tańca, dostalismy tort i zaproszenie zeby zostac. z wielkim bolem serca pojechalismy dalej :)
        • wez_sie Re: Sylwester 19.12.13, 09:16
          tag
          na pew no
    • berta-death Re: Sylwester 18.12.13, 23:35
      Kup albo pożycz od kogoś kamerkę i biegaj z nią po mieście i imprezowniach mówiąc, że masz kanał na yt, kilka tysięcy wiernych subskrybentów i kręcisz kolejny odcinek, tym razem o tym jak się bawią ludzie w sylwestra. Albo, że pobijasz rekord guinnessa w ilości zaliczonych imprez w jeden wieczór.
    • headvig Re: Sylwester 19.12.13, 06:41
      e tam jakieś domówki. do berlina na party mile pojedź - ja tak zrobiłam i było fajnie :)
    • wez_sie Re: Sylwester 19.12.13, 09:40
      > Prawde mówiąc nie mam gdzie iść na sylwestra. Rozstałam się 2 tyg z narzeczonym
      > i nie chciałabym siedzieć w domu sama.

a jakbys sie nie rozstala, to byscie siedzieli we 2 czy we 3 z kolezanka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka