Dodaj do ulubionych

Dlaczego kobiety wolą drani?

05.02.14, 11:46
Drogie Panie oczywiście nie wszystkie kobiety...
Jestem wysoki, ponoć przystojny.( ponad 20 lat) Nie mam nałogów, jestem religijny opiekuńczy i szukam partnerki na całe życie, tak na całe życie, nie wszyscy faceci chcą tylko jednego. Chociaż wcale nie twierdzę ,ze jest mi TO obojętne. Więc dlaczego tak jest, ze chociaż czuję na plecach wzrok jakieś laski to na tym odczuciu się kończy. Dziewczyny czy wy musicie być takie niedostępne? Albo udawać tak niedostępne? Gdzie są te porządne ciche dziewuchy, jak do was dotrzeć? Jak powiedzieć, że pozory mylą i chociaż, nie wiem z zachowania, wyglądu byś możne na pierwszy rzut oka przypominam kogoś kto ma dziewczyn full to wew. jestem kimś innym.
Możecie mi coś doradzić? Gdzie znaleźć te "ciche myszki"?
Dodam jeszcze, że w zasadzie nie mam dużych wymagań. Jeśli chodzi o wygląd wew. to zależy mi na tym, żeby była dobra i wesoła oraz lubiła i chciała mieć dzieci, a z wyglądu zew. preferuje szczupłe (nie chudzielce) o dowolnym kolorze włosów itp. itd. Czy to są duże wymagania? Jeśli nie to w czym, rzecz?
A możne to przez ubogi czy nieodpowiedni krąg znajomych? Jeśli tak to pytam raz jeszcze gdzie się ukrywacie porządne dziewczyny?:)
Zapraszam do dyskusji

Obserwuj wątek
    • chinski_czosnek Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 11:59
      ad1243 napisał(a):

> Drogie Panie oczywiście nie wszystkie kobiety...

Hmm.........
    • neojeriomina Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 12:11
      Do oazy się zapisz czy czegośtam.
    • wez_sie mnie na przyklad 05.02.14, 12:17
      mnie na przyklad wola kobiety bo jestem bezposredni i madrze gadam
      poza tym jestem przystojny wiec lasie same mi wskakuja do wyrka a ja moge przebierac jak w ulegalkach ale tak tylko jest w internecie bo w realu to jestem c#pa :/
      • miau.weglowy Re: mnie na przyklad 05.02.14, 12:49
        ok. jak wyglada e-wyrko?
        • wez_sie Re: mnie na przyklad 05.02.14, 13:02
          choc to cipokaze
          • miau.weglowy Re: mnie na przyklad 05.02.14, 16:33
            tylko to? a nie to i tamto?
    • system.tzw.edukacji Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 12:32
      > Dlaczego kobiety wolą drani?

A dlaczego masa grawitacyjna jest równa bezwładnej? Tak po prostu jest, i tyle. Po co wnikasz?
    • fiigo-fago SMV 05.02.14, 12:44
      Tu masz odpowiedź

https://rationalmale.files.wordpress.com/2012/05/smv_curve1.jpg
      Jako że obrazek tu ucina, to link do całego
      legenda: SMV - Sexual Market Value (przekłada się to na „wartość na rynku matrymonialnym”)

Po prostu Twój SMV nie jest uogólniając atrakcyjny da kobiet. Jest równy kobietom po 30stce, ale te znów nie szukają o tyle młodszego partnera, więc póki co musisz przemęczyć ten okres w Twoim życiu, lub szukać aż znajdziesz, bo to tylko uogólnienia –a nie że wszystkie kobiety tak mają. Ale nie martw się, za kilka lat sytuacja się odwróci – nie będziesz mógł się odpędzić od kandydatek, a one znów będą mieć problemy (te co wcześniej nie wejdą w stały związek). ;)
      • obrotowy ale czlowieku... 05.02.14, 15:49
        jemu nie o mazenstwo chodzi...
        ani nie o sex - bo tu jak nie widac...

tylko o patrzenie panience prosto w oczy i chodzenie z nia za ronczke...

walnij inne wykresy.
        • fiigo-fago Re: ale czlowieku... 05.02.14, 16:12
          obrotowy napisał:
          > jemu nie o mazenstwo chodzi...
          > ani nie o sex - bo tu jak nie widac...
          > tylko o patrzenie panience prosto w oczy i chodzenie z nia za ronczke...
          > walnij inne wykresy.

"Dziewczyny czy wy musicie być takie niedostępne? Albo udawać tak niedostępne?" – po tym pytaniu (stwierdzeniu) przyjąłem to jako prawdziwy motyw problemu, gdzie cała reszta jest otoczką lub zasłoną dymną. Zatem moje odpowiedź tyczyła się sedna, a nie dupereli.
      • midnight_lightning Re: SMV 05.02.14, 22:35
        "Ale nie martw się, za kilka lat sytuacja się odwróci – nie będziesz mógł się odpędzić od kandydatek"

Jedną rzecz trzeba wyjaśnić. Często kobiety tłumaczą tę zmianę w sposobie wybierania partnerów rzekomym "dojrzewaniem", "nabieraniem doświadczenia i mądrości życiowej". To oczywiście zwykła ściema mająca na celu utrzymanie dobrego samopoczucia u samych kobiet. Żadnego dojrzewania u nich nie ma.

Ta rzekoma zmiana to rzeczywiście efekt tracenia wraz z wiekiem atrakcyjności, a w związku z tym i zainteresowania ze strony tych "wspaniałych" drani. Oni wolą młodsze, a chętnych pań mają ponad miarę.

Kobieta zaczyna brać pod uwagę tych dobrych facetów tylko wtedy, gdy jest do tego zmuszona brakiem innych, niby "lepszych" chętnych. To jest nazywane w ich języku obniżaniem wymagań. Specyficzne jest to "obniżanie wymagań", gdyż wtedy kobiety zaczynają przykładać większą wagę do zasobów finansowych faceta. Skoro nie mają już szans na uroczego drania i brutala, to niech ci dobrzy zrekompensują swoje "wady" dużymi pieniędzmi.

To bardzo pewne, że autor wątku będzie musiał czekać przez wiele długich, samotnych i gorzkich lat.

Mniej pewne jest to, czy tym okresie (ok 10 lat) traktowania jak bezwartościowy śmieć za to, że jest dobrym człowiekiem, będzie on jeszcze miał ochotę na jakiekolwiek kontakty z kobietami.

Równie problematyczne jest to, czy będą mu odpowiadały niezamężne panie tak kiepskiego sortu, które po tej 30-ce pozostaną do "wzięcia". Przeżute resztki po niezliczonej ilości niezobowiązującego seksu z draniami, często z potomstwem po tych draniach. Ponadto są one zdemoralizowane dzięki ciągłemu przebywaniu w towarzystwie "złych chłopców", kto z kim przestaje, takim się staje.

A szare myszki? grzeczne dziewczynki także lubią niegrzecznych chłopców. Są takie same.
    • raohszana Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 12:48
      Jesteś religijny i za porządne uważasz te, które nie są niedostępne? No nie wiem czemu nie masz brania, naprawdę...
    • miau.weglowy Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 12:51
      wg jakiej religii jestes opiekunczy?
      bo to moze byc twoj glowny problem
    • gustavo.fring Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 13:00
      Z tego samego powodu, dla którego mężczyźni wolą szczupłe z ładnymi piersiami i tyłkiem.

Bo tak po prostu jest. Możesz to zaakceptować albo całe życie się dziwić.
    • midnight_lightning Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 14:00
      Ciągnie swój do swego.
    • samuela_vimes Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 14:10
      ad1243 napisał(a):

faceci chcą tylko jednego. Chociaż wcale nie twierdzę ,ze jest mi TO obojętne.

TO.... rozumiem, że słowo seks nie jest ci w stanie przejść przez gardło? Spowiadać się będziesz musiał?

A seks oralny, a seks analny? a rżnięcie? :-D o tym pewnie nawet myśleć nie możesz :-P
      • solaris_1971 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 14:28
        Ja tam drani nie lubie i gdy bylam mloda tez nie lubilam.
        Natomiast religijni u mnie nigdy nie mieli szans.
        Moze idz na pielgrzymke do Czestochowy ? Albo jak szalec to szalec i do Lourdes ?
        • solaris_1971 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 14:29
          Nie wiem skad ta absurdalna moim zdaniem teoria, ze kobiety wola drani a mezczyzni kochaja zolzy. Dla mnie to jest jakies chore.
          • stokrotka_a Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 14:35
            solaris_1971 napisała:

> Nie wiem skad ta absurdalna moim zdaniem teoria, ze kobiety wola drani a mezczy
            > zni kochaja zolzy. Dla mnie to jest jakies chore.

Stereotypy. Ludzie zamiast myśleć samodzielnie posługują się schematami myślowymi.
            • chociemirka Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 07.02.14, 20:23
              i to tez jakies zjadliwe wyjasnienie wlasnych niepowodzen bo skoro bogobojnego 20latka nie biora to musi byc jakas niecna przyczyna szatanska: wola drani
    • ewelina260 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 14:53
      ja mam podobny problem,ciężko jest mi znaleźć faceta,któremu nie zależy tylko na jednym,a ci spokojni wolą dziewczyny bardziej odważne,rozrywkowe,słyszę,że jestem atrakcyjną kobietą ale nie za każdym razem kończy się tak samo,odmową facetowi kończę tym samym każdy związek,może jestem jakaś dziwna,że potrzebuję czasu na różne sprawy choć mam już swoje lata..
      • ad1243 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 15:39
        Może jesteśmy dla siebie stworzeni, mam podobnie tyle , że szukam dziewczyny...
        • ewelina260 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 15:44
          ja mam lat 27,ale ty chyba troszkę mniej
          • ad1243 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 17:58
            Widziałem, że tytuł wpisu jest niezły:) ewelina260 mam tyle samo lat co ty:D
            • ewelina260 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 18:12
              czyli mamy podobnie:)
              • ad1243 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 06.02.14, 09:19
                Ano podobnie. Chcesz o tym pogadać?:P
        • gustavo.fring Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 15:50
          "jesteśmy dla siebie stworzeni"

haha no kuź.a, skończyłeś i przegrałeś zanim dobrze zacząłeś haha
    • 5er Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 16:45
      pieprzenie się z draniem jest bardziej pikantne, niż z lamusem.
      • chinski_czosnek Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 19:49
        Co prawda to prawda.....
        • jan_hus_na_stosie2 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 07.02.14, 21:57
          jedni się pieprzą inną kochają, ale co kto lubi
          • chinski_czosnek Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 07.02.14, 22:22
            Dokładnie tak. ;P
    • mila2712 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 05.02.14, 22:04
      Krótko i na temat : ruszaj młokosie pod bramy katolickiej szkoły
    • zajonc.o.poranku Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 06.02.14, 07:49
      ad1243 napisał(a):

> ponoć przystojny.

I tu leży pies pogrzebany. Otóż chopie, nie jesteś przystojny. Gdybyś był to byś o tym wiedział i pomijał słówko 'ponoć'. "Ponoć przystojni" to są faceci (jak np ja), którym dobrze z oczu patrzy i kobiety nie chcą ich bardzo krzywdzić. Więc im mówią, że nie, brzydcy nie są, to tylko niezgodność charakterów albo inna bzdura. Nie jesteś przystojny, pogódź się z tym i stań się bogaty. Wtedy kobiety wrócą.
    • triismegistos Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 06.02.14, 09:34
      A dlaczego faceci myślą, że kobiety wolą drani?
      Dżizas...
      Po pierwsze primo. To nie jest tak, że kobiety wolą drani, tylko że są faceci, którzy są tak atrakcyjni, ze co by nie robili i tak będą mieli branie i tak. Ty, drogi autorze wątka, nie nabrałbyś atrakcyjności od bycia draniem, bo najpierw musiałbyś mieć jeszcze aparycję/charyzmę/bajer* etc. tych podziwianych przez ciebie łobuzów.
      Po drugie primo, chociaż właściwie po pierwsze, bo o to pytałam na początku. Dlaczego kiedy facet ma problem z poderwaniem dziewczyny nigdy nie popatrzy na siebie, tylko obwinia te podłe kobiety, które nie chcą na niego lecieć? Zastanów się nad sobą. Może masz pryszcze, może jesteś kurduplem, może jesteś nudny, masz nieciekawą osobowość (albo wcale), może brak ci seksapilu, a może sadzisz przaśne dowcipy. Nie wiem, nie powiem ci. Ale winny braku powodzenia jesteś ty, a nie te podłe baby co to lecą tylko na drani/murzynów/bogatych*.
      I jeszcze jedno. Czytasz być może najważniejszego posta forowego w swoim życiu. Jak go sobie nie weźmiesz do serca za jakiś czas skończysz jak nasz forumowy midnajt lajting albo jego kuzyn kąbi.
      • triismegistos Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 06.02.14, 09:37
        *niepotrzebne skrelić
        • ad1243 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 06.02.14, 14:54
          Kompletnie nie trafiłaś, chociaż ogólnie na to patrząc brzmi to dość sensownie. Jeśli już miałbym się zastanowić nad sobą, to raczej chodzi o mój z natury spokojny charakter(wcale nie nudziarz!) i tendencje do izolowania się, a jak wiadomo kompletnie się to nie sprawdza w tej naszej wspaniałej cywilizacji tu się opłaca być tylko właśnie draniem, idiotą i chamem(sądząc po niektórych komentarzach kilku takich już się znalazło) to jest na topie, a jeśli chodzi o to ,że facet przystojny ma kupę lasek, to wybacz ale uroda facetowi jest na nic, a nawet przeszkadza. No chyba, że na przykład zostać naciągaczem i okradać starsze panie z majątku to może.
          • triismegistos Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 07.02.14, 12:07
            Rany boskie człowieku, co ty z tymi chamami masz? Nikt w moim towarzystwie nie jest chamem, draniem i idiotą, takowych nikt nie toleruje. A nie jesteśmy izolujacymi sie domatorami.
            W ogóle twoje myślenie jest jakieś dziwne. Kobiety są zue, bo cię nie chcą, kto nie jest takim izolującym się domatorem jak ty musi być od razu chamem i idiotą... Może to jest odpowiedź na twój problem? Za bardzo stawiasz się w opozycji do całego świata, bez sensu.
      • iwona334 co do waznosci postu to sie zgadzam: 06.02.14, 16:02
        jest uniwersalny i obejmuje (prawie) wszystkie przypadki i (prawie) wszystkich.

a co do kota - to niepotrzebnie sie trudzilas.
        moje dziecko wrzucalo go do wanny i kot kapal sie, a potem myl sie sam.
      • thesloth Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 08.02.14, 09:58
        > Po pierwsze primo. To nie jest tak, że kobiety wolą drani, tylko że są faceci,
        > którzy są tak atrakcyjni, ze co by nie robili i tak będą mieli branie i tak. Ty
        > , drogi autorze wątka, nie nabrałbyś atrakcyjności od bycia draniem, bo najpier
        > w musiałbyś mieć jeszcze aparycję/charyzmę/bajer* etc. tych podziwianych przez
        > ciebie łobuzów.
        > Po drugie primo, chociaż właściwie po pierwsze, bo o to pytałam na początku. Dl
        > aczego kiedy facet ma problem z poderwaniem dziewczyny nigdy nie popatrzy na si
        > ebie, tylko obwinia te podłe kobiety, które nie chcą na niego lecieć? Zastanów
        > się nad sobą. Może masz pryszcze, może jesteś kurduplem, może jesteś nudny, mas
        > z nieciekawą osobowość (albo wcale), może brak ci seksapilu, a może sadzisz prz
        > aśne dowcipy. Nie wiem, nie powiem ci. Ale winny braku powodzenia jesteś ty, a
        > nie te podłe baby co to lecą tylko na drani/murzynów/bogatych*.
        > I jeszcze jedno. Czytasz być może najważniejszego posta forowego w swoim życiu.
        > Jak go sobie nie weźmiesz do serca za jakiś czas skończysz jak nasz forumowy m
        > idnajt lajting albo jego kuzyn kąbi.

10/10
        To jest naprawdę proste, tzn. zrozumienie pewnych mechanizmów, ale zobaczenie w sobie wad, zebranie się w sobie żeby coś zmienić (albo tez pogodzenie się z zaistniałą sytuacją, co kto woli) i zaprzestanie obwiniania całego świata za swoje niepowodzenia, jest dużo trudniejsze.
    • ppo Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 07.02.14, 15:13
      Bo "drań" nie zesra się w gacie jak was napadnie kilku drechów. Nie boi się rodziców. Ma w dupie opinię kolegów (i w ogóle innych ludzi). Jest panem swojego losu, nie jest zależny od kogoś (finansowo, emocjonalnie). Da sobie radę z dzieckiem (także krnąbrnym nastolatkiem). Nie popłacze się i nie rzuci roboty, jak go szef opie... (o ile w ogóle się odważy). I tak dalej. Kumasz już?
      • ponis1990 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 07.02.14, 21:14
        O potwierdzam. Nie chodzi o chamów, raczej facetów z jajami, co dadzą w pysk jak będzie trzeba, obronią, dadzą se radę, wbiją gwoździa:)
        • jan_hus_na_stosie2 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 07.02.14, 21:47
          ponis1990 napisała:

> O potwierdzam. Nie chodzi o chamów, raczej facetów z jajami, co dadzą w pysk ja
          > k będzie trzeba, obronią, dadzą se radę, wbiją gwoździa:)

ale pierdoły, normalnie jakby pisała jakaś blachara o swoim chłopaku dresiarzu :)

• zalosny.jestes Pytanie jest źle zadane...prawidłowe pytanie 07.02.14, 15:20
      brzmi...czemu przyciągasz kobiety, które wolą drani...?
    • szafirowa_zatoka Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 07.02.14, 20:12
      Ad1243, ty w ogole NIE wiesz czego chcesz.
      Piszesz sprzecznosci: "Dziewczyny czy wy musicie być takie niedostępne? Albo udawać tak niedostępne? Gdzie są te porządne ciche dziewuchy, jak do was dotrzeć".

Wniosek: masz dwadziescia pare lat i zerowe doswiadczenie. Chcialbys, ale nie wiesz jak sie za to zabrac, no i chcialbys, ale nie wiesz co. Np. zeby byla porzadna i latwo dostepna, czyli "latwa i trudna". Z takim podejsciem... uzbroj sie w cierpliwosc. Duuuuuzo cierpliowosci dla siebie samego.

SAM SIEBIE przekonujesz ze "wygladasz na takiego co ma dziewczyn full", a przeciez wszyscy widza ze jestes niesmialy i bez doswiadczenia (taka prawda). Akurat tym sie nie martw. Porzadne dziewczyny wlasnie tak wola.

Myszek szukaj w bibliotekach, czytelniach, na koncertach muzyki powaznej, na obozach wedrownych, itd. w kazdym razie zawsze daleeeeeko od modnych kurortow, topowych klubow i od wszelkich lanserskich miejsc. Doswiadczenie przyjdzie samo gdy tylko sie przelamiesz i powiesz pierwsze "Czesc, jestem Ad1243" .

• szafirowa_zatoka Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 07.02.14, 20:16
      I jeszcze jedno: zadna kobieta NIE woli drania. Dranie sa po prostu sprytniejsi, bezczelni i nie maja skrupulow by wykorzystywac naiwnosc, czerpac korzysci i isc do nastepnej. Im mlodsze kobiety, tym dranie maja latwiej, dlatego wola mlode. Ale pamietaj: zadna kobieta NIE woli drania i zawsze spotkanie z draniem zostawia bolesne blizny, czasem dzieci, czasem stracone lata a nawe zniszczone zycie.
    • six_a Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 07.02.14, 22:02
      >Jestem wysoki, ponoć przystojny.( ponad 20 lat) Nie mam nałogów, jestem religijny opiekuńczy

prawie jak jednorożec. albo yeti.
    • tymon99 Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 07.02.14, 23:06
      jeśli ktoś nie jest draniem, zachowuje się - z grubsza rzecz biorąc - etycznie. zachodzi zatem niebezpieczeństwo, że zachowa się etycznie również wtedy, gdy będzie to wbrew interesowi jego najbliższych.
    • znana.jako.ggigus Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 07.02.14, 23:14
      jestem szczupła, wesoła oraz dobra.

!! Słowo honoru!!
      • czoklitka Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 08.02.14, 00:43
        >jestem szczupła, wesoła oraz dobra.

>!! Słowo honoru!!

O jap, ja też.
    • czoklitka Re: Dlaczego kobiety wolą drani? 08.02.14, 00:28
      >Jeśli tak to pytam raz jeszcze gdzie się ukrywacie porządne dziewczyny?:)

Tutaj! Helloł! Akuku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka