Dodaj do ulubionych

Prezent dla mamy

10.02.14, 14:46
Witam. Zbliżają się urodziny mojej mamy (okrągłe 40) i zastanawiam się nad prezentem dla niej z tej okazji.
Zastanawiałam się nad jednym z takich akcesoriów kuchennych ponieważ mama jest prawdziwą boginią w tych sprawach i uwielbia gotować.
Czy myślicie, ze taki komplet noży będzie dobry?
https://www.dekoracje.brw.com.pl/gfx/dekoracje/_thumbs/sklep_oferta/2079/thk-047093_xl_3,lFaYeqWeaWZRmdiQiHtf.jpg
Obserwuj wątek
    • modna.wygodna Re: Prezent dla mamy 11.03.14, 12:12
      Drugi taki sam post?
    • tess2 Re: Prezent dla mamy 20.03.14, 10:55
      Zapraszam na moją stronę, może coś znajdziecie na Dzień Matki
      Tekst linka
      • monia34 Re: Prezent dla mamy 19.04.14, 19:30
        Na stronie cotofoto są niedrogie foto obrazy. Może zamów taki z zdjęciem swoim i mamy.
    • niltawa Re: Prezent dla mamy 18.06.14, 08:38
      Jeżeli już myślisz nad zakupem czegoś do mieszkania lepszym pomysłem będzie nabycie wyposażenia do jej pokoju. Jestem pewna, że kupno komody lub toaletki sprawi, że sypialnia stanie się o wiele bardziej nastrojowa i stylowa, a twoja mama będzie miała dodatkowe miejsce na schowanie kosmetyków, biżuterii lub innych dodatków, które lubi mieć pod ręką.
    • liliiiana Re: Prezent dla mamy 29.07.14, 20:38
      Jeżeli Twoja mama uwielbiam gotować, to warto zainwestować w takie akcesoria kuchenne. Jeśli jednak nie, to wystrzegaj się tego typu prezentów.
    • stefania1234 Re: Prezent dla mamy 04.08.14, 19:12
      polecam pogrzebać tu: www.net-ranking.pl/10459-przybory-kuchenne.html
    • luluska Re: Prezent dla mamy 02.09.14, 10:37
      Dasz jej do zrozumienia, że jej miejsce jest w kuchni ;)
    • olunia21 Prezent dla mamy 02.09.14, 22:06
      Ja bym mamie kupił na takie urodziny aparat :) jakiś taki porządny, osoby około 40 odkrywają w sobie nowe pokłady kreatywności więc może akurat była by to fotografia :) aby prezent nie wyszedł na nie trafiony najpierw podpytaj mamę czy lubi robić zdjęcia etc.

---------------------------------------------------
      Polecam tanie noże kuchenne
    • virlomi88 Re: Prezent dla mamy 09.09.14, 14:26
      ja moją mamę zabrałam na steki do www.roadamerican.pl/pl/steki/steki_na_wage.html
    • waniaalin Re: Prezent dla mamy 10.09.14, 08:43
      kwiaty i perfumy
    • alina21 Re: Prezent dla mamy 11.09.14, 11:24
      Ja mamie kupiłbym jakiś nowy toster lub ekspres do kawy. Lubi przesiadywać w kuchni więc na pewno by się jej to przydało :)

-----------------------------------------------------------------
      Polecam tapicerowane panele ścienne
    • modna.wygodna Re: Prezent dla mamy 15.09.14, 12:48
      Byłabym raczej za jakimś bonem upominkowym do salonu kosmetycznego lub ulubionego sklepu odzieżowego.
    • lulrun Re: Prezent dla mamy 17.09.14, 10:51
      zabierz ją po prostu gdzieś:) W pewnym wieku to się liczy bardziej niż jakikolwiek inny prezent
    • malinkaaa1 Gdzie kupię tę lampę? 19.10.14, 18:45
      Z tej aranżacji?
      Widziałyście gdzieś może? :)
    • malinkaaa1 Re: Prezent dla mamy 19.10.14, 18:46
      Raczej coś od serca ;) Cos moze zwiazanego z Wasza rodziną ;)
    • klaudiawrona Re: Prezent dla mamy 20.10.14, 08:24
      Myślę, że zestaw noży jest fajnym prezentem dla kogoś kto lubi gotować, ale na 40 urodziny wybrałabym jednak coś innego. To okrągła rocznica i warto by było zaskoczyć solenizantkę czymś oryginalnym- może weekend w SPA?
    • julianmilkowski Re: Prezent dla mamy 25.10.14, 12:29
      Ja swojej mamie zafundowalam kurs angielskiego, ktore prowadzi renomowana szkoła językowa lublin. Mama bardzo byla zachwycona, bo chciala zawsze sie go nauczyc, aczkolwiek nie miala okazji...
    • wikki Re: Prezent dla mamy 17.11.14, 11:03
      Ja kupiłabym swojej mamie jakąś biżuterię :) Na przykład taką bransoletkę: https://www.polcaratdesign.pl/obj.php?act/showM/id/3000104fa8f065b546e9214c62b81b42/size/214_214
      To chyba lepszy pomysł, niż zestaw kuchenny.
    • lulrun Re: Prezent dla mamy 18.11.14, 09:41
      Komplet noży zawsze się przyda. Możesz też po prostu spytać swojej mamy, co by chciała dostać:)
      • modna.wygodna Re: Prezent dla mamy 18.11.14, 10:58
        Spytanie o to, co kto chciałby dostać też jest całkiem dobrą opcją, ale akcesoria kuchenne mogą być moim zdaniem źle odebrane.
    • blachostka prezent 18.11.14, 22:24
      ja ostatnio sama przypadkiem trafiła na promo na Tangle Teezery www.topdrogeria.pl/szczotki_do_rozczesywania/szczotka_original_plum_delicious,12027.html po 30 zł, a szczotka uchodzi jednak za droższą więc kupiłam koleżanką pod choinkę :choinka: :) mimo że do 6 jeszcze trochę, a o TT chyba pisać nie muszę, było już trochę wątków o tym
    • cyferka Re: Prezent dla mamy 28.11.14, 15:25
      Dziewczyny nie chce tutaj zakladac drugiego tematu bo to nie ma sensu. Zastanawiam sie nad prezentem dla swojej tesciowej i kurcze ale bardzo wymagajaca z niej kobieta :(
      Kosmetykow jej nie kupie bo nie wiem jakie lubi. Gust to tez ma specyficzny. Może jakieś perfumy?
      Po promocji jest obecnie Euphoria w Mall:
      www.mall.pl/perfumy-damskie/calvinklein-euphoria01?v=363356
      Za 150 zl i szukam czegos w tej cenie.
      Myslicie,ze warto? Czy kupic cos do domu?
    • blachostka Re: Prezent dla mamy 29.11.14, 16:21
      jak nie masz pomysłu na prezent dla mamy, to sama daj jej wybór i niech sobie kupi. Oczywiście głupio tak powiedzieć a tym bardziej głupio dać np.gotówkę, ale możesz pomyśleć np. o karcie podarunkowej do jakiegoś sklepu/drogerii. Ja ci polecam ze swojej strony www.topdrogeria.pl/karty_podarunkowe.html - akurat kiedyś mi mąż kupił z jakiejś tam okazji bo nie miał za bardzo pomysłu co mi kupić i dobrze zrobił, bo asortyment jest bardzo fajny i kwotach 150-200 zl można zrobić naprawdę kompleksowe zakupy.
    • lulrun Re: Prezent dla mamy 30.11.14, 23:47
      Akcesoria kuchenne się świetnie sprawdzają jako prezenty:)
    • kinga.m Re: Prezent dla mamy 11.12.14, 12:32
      Ja postanowiłam że mojej mamie tym razem kupię coś wyjątkowego. Wpadłam na pomysł że zafunduje je pobyt w spa. Kupiłam bon upominkowy w Centrum Urody ArtClinique . Teraz może sobie wybrać dowolne zabiegi w odpowiadającym jej czasie. Myślę że taki pomysł jest świetny.
    • rude_wredne Re: Prezent dla mamy 11.12.14, 14:05
      my z bratem kupiliśmy mamie fajny prezent i wysłalismy ja na weekend do "spa nad wodospadem" miala czas tylko dla siebie, odpoczela, zrelaksowala sie :) mysle, ze fajny prezent dla mamy i podziekowanie za te lata wychowywania nas :)
      • lulrun Re: Prezent dla mamy 16.01.15, 10:20
        Świetny pomysł wam wpadł do głowy:)
        • kasara Re: Prezent dla mamy 30.01.15, 09:18
          Świetnym pomysłem na prezent dla mamy na pewno jest biżuteria. Taka niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju. dokładnie taka jaką można zamówić w sklepie online jubilea. Każda mama powinna być zadowolona z takiego prezentu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka