Dodaj do ulubionych

Prezent dla mamy

10.02.14, 14:48
Witam. Zbliżają się urodziny mojej mamy (okrągłe 40) i zastanawiam się nad prezentem dla niej z tej okazji.
Zastanawiałam się nad jednym z takich akcesoriów kuchennych: www.dekoracje.brw.com.pl/kuchnia/ ponieważ mama jest prawdziwą boginią w tych sprawach i uwielbia gotować.
Czy myślicie, ze taki komplet noży będzie dobry?
https://www.dekoracje.brw.com.pl/gfx/dekoracje/_thumbs/sklep_oferta/2079/thk-047093_xl_3,lFaYeqWeaWZRmdiQiHtf.jpg
Obserwuj wątek
    • modna.wygodna Re: Prezent dla mamy 25.02.14, 09:30
      Jeżeli Twojej mamie marzy się komplet nowych noży, to czemu nie? Ja jestem jednak fanką mniej praktycznych prezentów urodzinowych, takich sprawianych dla czystej przyjemności. Mamie kupuję więc najczęściej jakąś ładną biżuterię, do tego dobrą białą czekoladę, którą uwielbia i idealny podarunek gotowy :)
      • cypitrynka Re: Prezent dla mamy 06.04.14, 19:24
        A ja idę w bardziej osobiste prezenty i ostatnimi czasy królują u mnie zdjęcia oraz wszelkiego rodzaju fotoprodukty, a najbardziej podobają mi się te, które mają w ofercie na www.cotofoto.pl/ . sama zamawiałam rodzicom na rocznicę fotoksiążkę z rodzinnymi zdjęciami, a narzeczonemu chcę kupić fotokubek ;p
        • kasara Re: Prezent dla mamy 25.09.14, 14:37
          Mamę warto docenić kupując jej ładny prezent. Dobrym pomysłem jest, przynajmniej w moim przypadku kupno biżuterii. Ostatnio kupiłam ładny komplet w sklepie jubilea, mama była zadowolona. ;-)
    • katrina8383 Re: Prezent dla mamy 10.05.14, 21:02
      Witam,
      z okazji urodzin mojej mamy razem z rodzeństwem postanowiliśmy wysłać mamę na prawdziwe wakacje, które zregeneruja jej siły:) wybraliśmy dlatego słowacki RAJ To nieprawdopodobne miejsce na wypoczynek (byłam tam ze znajomymi w zeszłym roku) Góry, Baseny termalne i mnustwo ciekawych miejsc do zwiedzania:) Prawdziwe wakacje dla ducha i dla ciała:) Polecam!!
    • winogronowa Re: Prezent dla mamy 12.05.14, 09:25
      Czy mama jako kucharka z zamiłowania nie dorobiła się jeszcze dobrych noży? Bo jeśli nie, to prezent ok. Można też pomyśleć o dobrym woku, czy robocie kuchennym.
    • rudii20 Re: Prezent dla mamy 14.05.14, 12:29
      Świetny komplet noży, ja proponuję jeszcze do tego zamówić fajny tort. Mogę polecić cukiernię z Warszawy ale-tort.pl/
    • filemona Re: Prezent dla mamy 15.05.14, 14:18
      Taki elegancki komplet noży to świetny prezent, sama chciałabym taki dostać :) . U mnie w domu zawsze mówimy co chcemy na prezent, co prawda nie ma wtedy niespodzianki ale za to każdy dostaje to co sobie wymarzył :)
    • poly87 Re: Prezent dla mamy 23.05.14, 21:29
      Ja jutro jadę do Apartu kupić coś na dzień matki, myślę o jakiejś broszce albo naszyjniku.Moja mama lubi takie małe drobiazgi :)
    • niltawa Re: Prezent dla mamy 28.05.14, 12:26
      A według mnie bardzo ciekawym pomysłem na prezent byłoby coś nietypowego. Osobiście na najbliższe urodziny mojej matki, które łączą się z rocznicą jej małżeństwa z ojcem, zamierzam zakupić auto ze sprzedaży samochodów dostępnych w internecie. Na szczęście mam trochę oszczędności oraz wpływów w rodzinie, więc nie będę miała problemu pod względem finansowym, szczególnie, że ceny niektórych modeli są stosunkowo tanie jak na dzisiejsze czasy.
    • modna.wygodna Re: Prezent dla mamy 26.09.14, 10:56
      Myślę, że najlepiej na takie okrągłe urodziny sprawdza się jednak biżuteria.
    • wuwunio Re: Prezent dla mamy 28.09.14, 19:03
      serio? akcesoria kuchenne? a co Twoja mama to robot kuchenny i pokojówka w jednym? Pasji nie ma, zainteresowań? Ja bym kupił coś specjalnie dla niej: perfumy, biżuterię albo ulubioną ksiażkę. Jak chcesz to ostatnie to zerkij tu: xiegarnia.pl/artykuly/najciekawsze-ksiazki-2014-roku/
    • rude_wredne Re: Prezent dla mamy 11.12.14, 14:29
      fajnym prezentem dla mamy moga byc kwiaty stabilizowane rosebelle. to sa kwiaty naturalne, ale trzymaja sie dwa lata, wiec ciekawy pomysl a ktora kobieta nie lubi kwiatow ;)
    • luluska Re: Prezent dla mamy 14.12.14, 10:27
      Noże na urodziny? Hm ;)
    • willy102 Re: Prezent dla mamy 14.12.14, 17:09
      ja bym kupiła jej coś bardziej tylko dla niej. Noże to do domu a dla mamy super kwiaty oraz weekend w SPA. Napewno się ucieszy.
    • wiewiorrrra Re: Prezent dla mamy 15.12.14, 09:53
      Noży nigdy nie daje się w prezencie. Nie wiem dokładnie, dlaczego, ale u nas w rodzinie kupowanie komuś noży jest wręcz zakazane. Jak chcesz jakieś akcesoria kuchenne, to kup może deskę do krojenia ;D

Albo stolnicę, np. taką: https://www.opifex.com.pl/db/gallery/_mind7603c368f.jpg

Albo silikonową stolnicę, nie ma wtedy kłopotu z jej przechowywaniem :)
    • lulrun prezent dla mamy 17.12.14, 14:25
      Moja mama bardzo chciała mieć klimatyzację w domu, więc jej postanowiliśmy to zafundować. Najlepsza okazała się klimatyzacja w Tychach Tabor Klima. Szybko zamontowali i działa świetnie:)
    • miszam Re: Prezent dla mamy 08.01.15, 13:10
      Jak twoja mam lubi gotować to czemu nie :)
      Ja swojej ostatnio kupiłam skórzane etui na telefon w Teletorium i była zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka