Dodaj do ulubionych

Co mam robić?

17.08.04, 11:26
Jak wiecie, mam spore powodzenie u kobiet. Zresztą zamieszczałem swoją fotkę, którą oglądałyście. Dziewczyny na każdej imprezce do mnie lgną niczym muchy do lepu. Ale.... No właśnie, jest ale. Tym ale jest rozmiar mojego penisa. Przyznam się w końcu do tego, że mam małego penisa i mimo, że dziewczyny lecą na mnie mocno, ja nie umiem w sobie przełamać bariery związanej z kompleksem małego penisa i nigdy nie mam śmiałości zaprosić ich do swej ekskluzywnej garsoniery, którą kupiłem właśnie po to, by zapraszać do niej chętne dziewczyny. Zawsze boję się, że gdy zdejmę slipy zaczną się śmiać. Co robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Asik Re: Co mam robić? IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 17.08.04, 11:32
      Tu już Boski zaczynasz z grubej rury, albo z małej, jak sam uważasz:-)))))))))
      Jak kocha, to Ciebie na całego:-)
    • Gość: Alla Re: Co mam robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:32
      Zrobiles sie malo interesujacy. Przestan prznudzac - to akurat mozesz zrobic.
      Co do wielkosci penisa i problemow z tym zwiazanych, to jednynym wyjsciem jest
      zmiana plci.
    • mo_wglia Re: Co mam robić? 17.08.04, 11:33
      zmien garsoniere na jakas klitke w bloku - wtedy dziewczyny beda mogly
      powiedziec: "ooo, to i mieszkanko masz malutkie..." ;-)
      • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 11:36
        mo_wglia napisała:

> zmien garsoniere na jakas klitke w bloku - wtedy dziewczyny beda mogly
        > powiedziec: "ooo, to i mieszkanko masz malutkie..." ;-)

Ale buźkę mam ładną. To się nie liczy?
        • mo_wglia Re: Co mam robić? 17.08.04, 11:42
          to zalezy dla kogo i w jakiej sytuacji
          • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 11:43
            mo_wglia napisała:

> to zalezy dla kogo i w jakiej sytuacji

wiesz, już samo patrzenie na mnie to przyjemność, czy może więc mój mały penis przysłonić moją urodę?
            • mo_wglia Re: Co mam robić? 17.08.04, 11:45
              hehehe - z pewnoscia Twoj maly penis niewiele moze przeslonic... ;-p
              • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 11:50
                mo_wglia napisała:

> hehehe - z pewnoscia Twoj maly penis niewiele moze przeslonic... ;-p

pewnie chciałabyś nawet takiego małego, skoro nie masz żadnego?
                • mo_wglia Re: Co mam robić? 17.08.04, 11:52
                  hehe - a kto powiedzial, ze nie mam...?
                  • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 11:54
                    mo_wglia napisała:

> hehe - a kto powiedzial, ze nie mam...?

a masz? watpie
                    • mo_wglia Re: Co mam robić? 17.08.04, 11:56
                      pośrednio mam ;-)
                      • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 12:00
                        mo_wglia napisała:

> pośrednio mam ;-)

no widzisz, już coś kręcisz, pewnie nie masz tego faceta, bo nie wiem, obwisają ci piersi albo coś innego równie wstydliwego co mój mały penis
                        • mo_wglia Re: Co mam robić? 17.08.04, 12:06
                          taa.. aktualnie krece loki.
                          albo czytasz nie moje posty - bo cos tam sobie dokladasz ponad to, co napisalam
                          albo to wina tego penisa, ze sie denerwujesz...
                          mnie nic nie zwisa, mojemu facetowi tez nie - wszystko z nami w porzadku. czego
                          i tobie zyczymy...
                          • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 12:10
                            mo_wglia napisała:

> taa.. aktualnie krece loki.
                            > albo czytasz nie moje posty - bo cos tam sobie dokladasz ponad to, co napisalam
                            >
                            > albo to wina tego penisa, ze sie denerwujesz...
                            > mnie nic nie zwisa, mojemu facetowi tez nie - wszystko z nami w porzadku. czego
                            >
                            > i tobie zyczymy...

a może chciałbyś się ze mną przespać to sama powiesz mi czy jestem ok w te klocki i moja buzia ci się podoba?
                            • mo_wglia Re: Co mam robić? 17.08.04, 12:21
                              boski_zawodowiec napisał:

a może chciałbyś się ze mną przespać to sama powiesz mi czy jestem ok w te
                              klocki i moja buzia ci się podoba?

hehehehe!!! a to ci dopiero pomysl....hihihi...no rozbawiles mnie tym postem...
                              wybacz, ale twoja "propozycja" sprawila, ze dostalam skretu kiszek. musze zazyc
                              swiezego powietrza.
                              szukaj dalej - mysle, ze jest wiele osob, ktore moze sie skusza...
                              • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 12:24
                                mo_wglia napisała:

> boski_zawodowiec napisał:
                                >
                                > a może chciałbyś się ze mną przespać to sama powiesz mi czy jestem ok w te
                                > klocki i moja buzia ci się podoba?
                                >
                                > hehehehe!!! a to ci dopiero pomysl....hihihi...no rozbawiles mnie tym postem...
                                > wybacz, ale twoja "propozycja" sprawila, ze dostalam skretu kiszek. musze zazyc
                                >
                                > swiezego powietrza.
                                > szukaj dalej - mysle, ze jest wiele osob, ktore moze sie skusza...

a co, boisz się ze nie podołasz? bo ja moge całą noc, a ty?
        • myszzz Re: Co mam robić? 17.08.04, 12:40
          nie zawsze tylko ladna buzka sie liczy jak to napisales. PO co mi chlopak ktory
          ma "ladna buzie" jak w srodku jest pusty :/
    • Gość: katinka Re: Co mam robić? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 11:33
      powodzenie u kobiet, powiadasz? bo jak zerknelam na te Twoja fotke, to ekhm,
      nawet bym sie za Toba nie obejrzala.... no przepraszam, ale musialam to
      napisac, bo chyba za bardzo bujasz w chmurkach :D garsoniera tez mnie ubawiles,
      nie mowiac o calej reszcie, no ale tak to jest: problemiki wybujalej
      fantazji :D
      moja rada: nie robic z siebie Gluptaka ;)
      (tak naprawde wszystkie Twoje wpisy biore za zarciki, hihi)
      • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 11:35
        Gość portalu: katinka napisał(a):

> powodzenie u kobiet, powiadasz? bo jak zerknelam na te Twoja fotke, to ekhm,
        > nawet bym sie za Toba nie obejrzala.... no przepraszam, ale musialam to
        > napisac, bo chyba za bardzo bujasz w chmurkach :D garsoniera tez mnie ubawiles,
        >
        > nie mowiac o calej reszcie, no ale tak to jest: problemiki wybujalej
        > fantazji :D
        > moja rada: nie robic z siebie Gluptaka ;)
        > (tak naprawde wszystkie Twoje wpisy biore za zarciki, hihi)

No na ciebie to na pewno bym nie spojrzał, więc daruj sobie brzydalu uwagi.
        • Gość: katinka Re: Co mam robić? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 18.08.04, 12:19
          a to sie pomyliles....
    • Gość: Plażowiczka Re: Co mam robić? IP: *.wmc.net.pl 17.08.04, 11:43
      No chyba żartujesz, przecież nie liczy się rozmiar tylko umiejętności!
      Poważnie. Właśnie ostatnio rozmawialam o tym z przyjaciółką kiedy leżałyśmy na
      plaży. Penis może być niewielki - to żaden problem. Poza tym możesz zawsze
      nadrabiac sprawnym językiem... Ja wolę to niz sam stosunek.
      • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 11:45
        Gość portalu: Plażowiczka napisał(a):

> No chyba żartujesz, przecież nie liczy się rozmiar tylko umiejętności!
        > Poważnie. Właśnie ostatnio rozmawialam o tym z przyjaciółką kiedy leżałyśmy na
        > plaży. Penis może być niewielki - to żaden problem. Poza tym możesz zawsze
        > nadrabiac sprawnym językiem... Ja wolę to niz sam stosunek.

ale ja nie potrafie przełamać sie, gdy już widzę chętną cielencinke to od razu mysle, że się skompromituję tym penisem
        • Gość: Plażowiczka Re: Co mam robić? IP: *.wmc.net.pl 17.08.04, 11:49
          No co Ty, przełam się!!! Nie myśl o tym, jestem pewna że będzie ok:)Jeśli ją
          wcześniej zaspokoisz językiem nawet nie zwroci uwagi na rozmiar członka.
    • Gość: Plażowiczka Re: Co mam robić? IP: *.wmc.net.pl 17.08.04, 11:44
      Chętnie bym zobaczyła tą fotkę:)
      • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 11:54

> Chętnie bym zobaczyła tą fotkę:)

zdjęcie było tutaj, ale nie mam już pieniążków na nowe zalogowanie się i ponowne wklejenie fotki, chyba że mnie zasponsorujesz, warto:)) ale naprawdę jestem piękny, niech potwierdzą to zresztą inne cielenciny z tego forum
        • Gość: Plażowiczka Re: Co mam robić? IP: *.wmc.net.pl 17.08.04, 12:02
          Jeszcze nigdy nikt nie powiedział o mnie że jestem cielęciną....To chyba nie
          komplement...;)Stać cię na garsonierę a na zalogowanie nie?
          • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 12:04

> Jeszcze nigdy nikt nie powiedział o mnie że jestem cielęciną....To chyba nie
            > komplement...;)Stać cię na garsonierę a na zalogowanie nie?

w życiu różnie bywa, raz jest lepiej, raz gorzej finansowo. Garsonierka jest super, jak chcesz to wpadnij, potestujemy wyrko. A z kasą jest dlatego krucho, że jednak chce uzbierać na powiększenie mojego penisa. Wtedy będę już prawdziwym ideałem.
            • Gość: Plażowiczka Re: Co mam robić? IP: *.wmc.net.pl 17.08.04, 12:07
              Daj sobie spokój z tym rozmiarem. Mowie ci ze to w gruncie rzeczy nieważne, a
              kasę lepiej przeznaczyć na coś przyjemnego:)
              • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 12:11

> Daj sobie spokój z tym rozmiarem. Mowie ci ze to w gruncie rzeczy nieważne, a
                > kasę lepiej przeznaczyć na coś przyjemnego:)

no to kase przeznacze na kilka browarkow, idziemy razem na piwko a później do mojej garsonierki troche powycierać prześcieradło?
                • Gość: Plażowiczka Re: Co mam robić? IP: *.wmc.net.pl 17.08.04, 12:16
                  Z Toba zawsze;) Niby dlaczego miałabym się umawiać z kims kogo nie widziałam i
                  kto na dodatek jest tak bez sensu zkompleksiony(bo kompleks z powodu małego
                  członka jest bez sensu)? Może nie jestem "boska" ale na tyle atrakcyjna, żeby
                  umawiać się z pewnymi siebie przystojniakami których zawsze sporo się koło mnie
                  kręci:)
                  • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 12:19

> Z Toba zawsze;) Niby dlaczego miałabym się umawiać z kims kogo nie widziałam i
                    > kto na dodatek jest tak bez sensu zkompleksiony(bo kompleks z powodu małego
                    > członka jest bez sensu)? Może nie jestem "boska" ale na tyle atrakcyjna, żeby
                    > umawiać się z pewnymi siebie przystojniakami których zawsze sporo się koło mnie
                    >
                    > kręci:)

jak to dlaczego? bo nigdy nie trafi ci się lepsza okazja
                    • Gość: Plażowiczka Re: Co mam robić? IP: *.wmc.net.pl 17.08.04, 12:22
                      Uważasz że głupio zakompleksiony facet jest okazją?
                      • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 12:24

> Uważasz że głupio zakompleksiony facet jest okazją?

wcale nie jestem zakompleksiony, mam ładną buzię i to chyba wystarczy za wszystko
                        • Gość: Plażowiczka Re: Co mam robić? IP: *.wmc.net.pl 17.08.04, 12:28
                          Słuchaj, facet nie musi miec wcale ładnej buzi, ma być przystojny, miec męskie
                          rysy a nie ładną buzię, nie widzialam cię, ale nie znosze "ładnych, zrobionych
                          facetow". Lubie męskich. Dlatego ładna buzia nie tylko mnie nie przekonuje, ale
                          nawet zniechęca:(
                          • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 12:32

> Słuchaj, facet nie musi miec wcale ładnej buzi, ma być przystojny, miec męskie
                            > rysy a nie ładną buzię, nie widzialam cię, ale nie znosze "ładnych, zrobionych
                            > facetow". Lubie męskich. Dlatego ładna buzia nie tylko mnie nie przekonuje, ale
                            >
                            > nawet zniechęca:(

to chyba głupia jesteś
                            • Gość: Plażowiczka Re: Co mam robić? IP: *.wmc.net.pl 17.08.04, 12:35
                              Chyba nie
    • Gość: ALEK Re: Co mam robić? - ZOSTAŃ GEJEM IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 17.08.04, 12:17
      • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? - ZOSTAŃ GEJEM 17.08.04, 12:20
        nie wszyscy muszą być ciotami tak jak ty
        • Gość: alek Re: Co mam robić? - ZOSTAŃ GEJEM IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 17.08.04, 12:25
          oj - widzę się kolega się zdenerwował. Czyżby uciepiało męskie ego??? :)
          • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? - ZOSTAŃ GEJEM 17.08.04, 12:27
            Gość portalu: alek napisał(a):

> oj - widzę się kolega się zdenerwował. Czyżby uciepiało męskie ego??? :)

ciota nie będzie mi tutaj nic inputowała
            • Gość: alek Re: Co mam robić? - ZOSTAŃ GEJEM IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 17.08.04, 12:31
              nie trzeba byc psychologiem ani też innym speacjalistą aby stwierdzić, że
              cierpisz nie tylko na kompleks małego ptaszka... czyżby trąd?????
              • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? - ZOSTAŃ GEJEM 17.08.04, 12:33

> nie trzeba byc psychologiem ani też innym speacjalistą aby stwierdzić, że
                > cierpisz nie tylko na kompleks małego ptaszka... czyżby trąd?????

trąd to chyba ty masz, moja cera jest nieskazitelna, chodzę na solarium i nie mam najmniejszego wyprysku
                • Gość: alek Re: Co mam robić? - ZOSTAŃ GEJEM IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 17.08.04, 12:39
                  oj chyba się pomyliłeś. Masz jeden wyprysk i to taki całkiem spory - na mózgu -
                  sądząc po Twoich postach
                  • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? - ZOSTAŃ GEJEM 17.08.04, 12:41

> oj chyba się pomyliłeś. Masz jeden wyprysk i to taki całkiem spory - na mózgu -
                    >
                    > sądząc po Twoich postach

chciałbyś mieć taką cerę jak ja
                    • Gość: alek Re: Co mam robić? - ZOSTAŃ GEJEM IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 17.08.04, 12:44
                      jasne! o niczym innym nie marzę! od dziś to mój życiowy cel! stary ależ Ty
                      jesteś żałosny.... szkoda mi takich ludzi jak Ty. Jestem przekonana, że jesteś
                      bardzo nieszczęsliwy. Ech... nie wszystko dla wszystkich.
                      • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? - ZOSTAŃ GEJEM 17.08.04, 12:47

> jasne! o niczym innym nie marzę! od dziś to mój życiowy cel! stary ależ Ty
                        > jesteś żałosny.... szkoda mi takich ludzi jak Ty. Jestem przekonana, że jesteś
                        > bardzo nieszczęsliwy. Ech... nie wszystko dla wszystkich.

zazdrościsz mi po prostu mojej nieskazitelnej cery, ale zazdrość jest ludzką cechą tylko brzydką
                      • boski.zawodowiec hej po co mu odpowiadasz jak to moj klon? 17.08.04, 12:48
                        zignoruj porownaj moj nick sie rozni od jego.

to najprawdopodobniej obierzyna
                        • boski_zawodowiec Re: hej po co mu odpowiadasz jak to moj klon? 17.08.04, 12:57
                          boski.zawodowiec napisał:

> zignoruj porownaj moj nick sie rozni od jego.
                          >
                          > to najprawdopodobniej obierzyna

masz kompleksy i dlatego próbujesz mi zniszczyć reputację tutaj? sam jesteś jakiś marny klon. Boski jest tylko jeden, od zawsze!!!
    • Gość: ona Re: Co mam robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:28
      daj spokoj twoje zarty sa nudne
      • boski_zawodowiec Re: Co mam robić? 17.08.04, 12:33
        Gość portalu: ona napisał(a):

> daj spokoj twoje zarty sa nudne

to wcale nie żarty, po prostu postanowiłem trochę się odsłonić
    • boski.zawodowiec nie dyskutujcie z tą podorob marną 17.08.04, 12:41
      ja mam przynajmniej klase a to?

jakies takie idioto chce sie poczuc dostrzezone.
      • boski_zawodowiec Re: nie dyskutujcie z tą podorob marną 17.08.04, 12:41
        boski.zawodowiec napisał:

> ja mam przynajmniej klase a to?
        >
        > jakies takie idioto chce sie poczuc dostrzezone.

kim jesteś patafianie, że się pode mnie podszywasz? jakim prawem!!!!!!!!?????
    • Gość: Han Solo Re: Co mam robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:29
      Nie sciagaj slipkow. Skoro jestes taki sliczny skupcie sie na twojej buziunce.
      I przemysl sprawe solarium- moze to efekt zgubnego wplywu promieni UV?
    • Gość: niunia Re: Co mam robić? IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 19.08.04, 00:18
      a ja lubię taki rozmiar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka