ciekawskizkrk 24.03.14, 21:11 Witam Czy Pociagaja was mlodsi mezczyzni? jezeli tak to dla czego tego nie okazujecie nie dajecie nam znaku? Mowie o roznicy 15-20 lat Oczekuje powaznych odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshuntr Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 24.03.14, 21:14 Owszę, okazujemy, tylko wy mlodziki nie potraficie odczytac tych naszych subtelnych znakow. Widzisz, chlopcze rasowa, dojzala kobiete trzeba umiec zdobyc. Jesli to jest dla ciebie za trudne, wracaj do call of duty. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 25.03.14, 01:02 Która tu koledze znaka nie dała, he ? Przyznaje sie zaraz, albo i tak sie wyda, a wtedy rajtek na dzień kobiet nie dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 25.03.14, 01:07 A może dała, tylko nie taki jak trzeba ? Zakaz wjazdu np Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 25.03.14, 07:19 to proste- nie pociagaja, dlatego nie okazujemy. W naszym wieku spelnia sie juz marzenia wlasne,a nie cudze. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciezwiadomo Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 25.03.14, 07:35 Ależ proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais A co to są starsze panie? 25.03.14, 16:16 To takie zaraz po ukończeniu 16 roku życia? Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 25.03.14, 16:21 nie no tacy 15-20 lat młodsi ? absolutnie nie, nie pociągają mnie Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Chcesz stawiac Swiat na glowie ? 25.03.14, 16:33 - wystarczy, ze nas pociagaja 15-20 lat mlodsze. Poczekaj troche (20-30 lat), a dojdziesz i do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 25.03.14, 19:16 A mnie pociągają młodsi czasem;) Ale nie 20 lat młodsi - na to jestem za młoda. Ale 10-15 czemu nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawskizkrk Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 27.03.14, 15:34 I taka odpowiedz mi sie podoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 26.03.14, 17:23 dlatego, że tacy z tego przedziału wiekowego są jeszcze nieletni i strasznie niemądrzy. Takie duże dzieci, a nie materiały na partnerów. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 01.04.14, 21:12 A tu o partnera się rozchodzi, czy o przygodę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 02.04.14, 16:13 a brrr za pedofila mnie masz?? :D:D Jesu taki dzieciak jest aseksualny :/.. Mam 34 lata (więc widocznie nie jestem jeszcze taką starszą panią :P) i ogół tych 18-24 latków jakich widuję to pustawe chuderlaki, którzy wyżej srają niż dupę mają. Nie kręci mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 02.04.14, 19:35 Też mam 34 lata;) A czasem i owszem kręcą mnie 18-24-latkowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
3xxmarek95xx Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 11.10.15, 07:46 Od przygody wszystko się zaczyna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 27.03.14, 00:42 Osobnik młodszy o 20 lat byłby jeszcze w podstawówce, więc nie, dziękuję. I generalnie, raczej nie, gustuję w rówieśnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 27.03.14, 12:06 ciekawskizkrk napisał(a): > Witam Czy Pociagaja was mlodsi mezczyzni? Czy - z dużej Pociągają - z dużej was - z małej Pewnie są kobiety, które gustują w młodszych mężczyznach, ale mężczyznach a nie chłopcach. > jezeli tak to dla czego tego nie okazujecie nie dajecie nam znaku? > Mowie o roznicy 15-20 lat Oczekuje powaznych odpowiedzi Szukasz 30latki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
babciajadzienka Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 27.03.14, 12:12 Dzien dobry. Szczerze mowiac nigdy nie myslalam na ten temat. W moim domu przewijalo sie i przewija troche mlodych mezczyzn. Sa w wieku moich doroslych dzieci. Przychodza, sa zapraszani. Zalatwiaja rozne sprawy. Taki mlody mezczyzna nigdy nie byl dla mnie obiektem seksualnym :). O jak madrze sie zachowuje i madrze mowi to mi sie bardzo podoba. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 31.03.14, 13:28 nie pociągają, czułabym sie, jak ze swoim starszym, dorosłym już synem, błeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
katalonja Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 31.03.14, 17:14 No cóż, zdarzyło mi się kilka razy poczuć to coś, czy zaintrygowac. Bywają naprawdę głębokie spojrzenia 20+ latkow, ktore niemal mnie obezwladniaja. Ale to tylko 10-15 lat różnicy. Ostatnio, zdaje się, kolana moje zmiękczyl pan z przesyłką - taki świeży, z iskra w oku i bujnymi czarnymi włosami, niby niedbale zaczesanymi, ale zamurowalo mnie. I ten uśmiech! Prawie padłam! Aż żal było się rozstawać :) Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 31.03.14, 17:31 Najpierw sprecyzuj, kto to jest dla Ciebie "starsza pani". Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 01.04.14, 10:07 majaa napisała: > Najpierw sprecyzuj, kto to jest dla Ciebie "starsza pani". 15+15/20=30/35 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 02.04.14, 17:40 Tiaaaa..., tak też przypuszczałam, że wg skali Ciekawskiego jestem w punkcie, w którym "pociąg" powinien mi się kojarzyć już wyłącznie z podróżą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 03.04.14, 13:22 majaa napisała: > Tiaaaa..., tak też przypuszczałam, że wg skali Ciekawskiego jestem w punkcie, w > którym "pociąg" powinien mi się kojarzyć już wyłącznie z podróżą ;) Gdy miałem 6,5 roku, po powrocie z kolonii opowiadałem rodzicom m.in.: "a wychowawczyni... stara była z dziewiętnaście miała, a może i dwadzieścia", stało się to opowieścią rodzinną. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 01.04.14, 13:22 Dwadzieścia lat młodszy byłby poniżej 15 roku życia, a za to grozi paragraf... Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 01.04.14, 16:17 U mnie podobnie - 3 klasa podstawówki. Hmmm... Zdecydowanie pstro w głowie :P. Nawet mama jest już w innej drużynie dla takiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 02.04.14, 14:16 moze te,które nie daja znaku nie sa zainteresowane? Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 02.04.14, 19:08 Jako bardzo starsza pani ;) odpowiem: nie, zupełnie nie. Toż to dzieci, nie mężczyźni, z fiubździu w głowie. Nie mam pojęcia, czym mogliby mnie zainteresować... Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 03.04.14, 13:50 oj nie masz,nie masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus to zwyczajny ageizm do light in august 11.10.15, 12:47 Założenie, że osoba w danym wieku jest w danym stanie. Czasem to się mści na człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ależ okazujemy!! 11.10.15, 12:46 niektórzy młodsi mężczyźni reagują panicznie, kiedy dowiadują się, z kim mają do czynienia. A niektórzy dzielnie kłamią, że mają 31. Wówczas pękają lody po obu stronach:) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 12.10.15, 15:38 panie ciekawski, mam prawie 40 i nie pociągają mnie młodsi o 15-20 lat, bo to w ogóle jeszcze nie są mężczyźni tylko lekko nieopierzone koguty, co potrafią wszystko rozlać zanim doniosą ale podzielę się spostrzeżeniami jak będę w wieku emerytalnym, chociaż mniemam, że nie chodziło ci o aż tak starsze panie? Odpowiedz Link Zgłoś
stonkamarnotrawna Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 12.10.15, 20:34 Ile masz lat, że aż o taką różnice wieku pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Witam mam Pytanie do Starszych Pan 13.10.15, 16:47 bo się wstydzimy swej starości i zmarszczek. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik trzeba się raczej zastanowić 13.10.15, 23:00 co skłania tych obrzydliwych, młodych gerontofili do swych niecnych praktyk. to powinno być karane. Odpowiedz Link Zgłoś