Dodaj do ulubionych

My Little Pony

08.06.14, 22:48
Moja córka uwielbia My Little Pony. Od czerwca na MiniMini leci nowa seria, więc miłość nabiera mocy. Poszukuję fajnych gadżetów związanych z tą bajką. Podsyłajcie pomysły.
Obserwuj wątek
    • goska Re: My Little Pony 09.06.14, 13:00
      Zerknij tutaj na stronie mini mini jest sporo atrakcji związanych z kucykami pony. Mój starszak bardzo lubi tam buszować i kolorować koniki :)
      www.miniminiplus.pl/minisite/mylittlepony/o-kucykach/
    • niltawa Re: My Little Pony 18.06.14, 08:49
      Prawie w każdym markecie na dziale z zabawkami znajdziesz różne figurki tych koników. Są one już równie popularne co sama lalka Barbie. Ostatnio widziałam nawet dziewczynkę z plecakiem z tej bajki, który wyglądał dość uroczo :).
      • filly Re: My Little Pony 18.06.14, 22:06
        No tak notesiki, długopisiki itd to standard. Ale tych gier nie widziałam. Przydadzą się w podróży. Dzięki:) Czy u was też panuje kucykowy terror? U nas punkt godzina 19.50, musi być włączone MiniMini. Mało co jest w stanie ją przekupić, aby nie oglądała. Niby fajnie bo i ja w dzieciństwie je oglądałam. A poza tym jestem pewna, że nie naogląda się żadnych agresywnych scen i może trochę pozna na czym polega prawdziwa przyjaźń.
        • mikolajka Re: My Little Pony 19.06.14, 19:59
          Kucyki Pony!!! Właśnie moje maluchy ją oglądają, o tej porze telewizor jest zarezerwowany. A gadżety? My mamy kubki, pościel, poduszkę no i figurki kucyków. Ostatnio nawet kupujemy gazetę i tam też są figurki wczoraj była Rainbowdash a ostatnio apllejack. Kosztuje 9 zł więc jeszcze w miarę jak z figurką.
    • modna.wygodna Re: My Little Pony 23.06.14, 13:39
      Pamiętam tą bajkę z mojego dzieciństwa. Miałam wtedy kilka takich zabawkowych koników, ale gdzie można kupić je teraz to nie wiem. Pewnie w sklepach z zabawkami.
    • diana_ Re: My Little Pony 28.06.14, 21:08
      Na allegro można znaleźć pewno takich rzeczy ;)
    • daga18 Re: My Little Pony 12.08.14, 19:11
      Hej, moje dzieci też uwielbiają My Little Pony. Tutaj znalazłam dużo odcinków do ściągnięcia www.chomikowanie.pl/My_Little_Pony.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka