Dodaj do ulubionych

kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci

IP: 168.143.113.* 03.04.02, 11:50
Witam panie! Chcialbym znac wasze opinie na temat
mojego wygladu gdyz uwazam sie za bardzo atrakcyjnego
mlodego mezczyzne. Oto moje zdjecie:
www.free.of.pl/p/popstar/skuter.jpg
Piszcie co o mnie sadzicie. Czy jestem sexowny.
Pozdraiwam i calusy! Skuter! ( fisiut@wp.pl )
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: *.matrix.pl 03.04.02, 12:03
      w skali od 1 do 10 daje ci 3.5

pozdrawiam
    • Gość: Małpka Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: 195.117.18.* 03.04.02, 12:04
      Czesc! Widziałam i nie powiem , nie powiem niczego sobie. Ale nie spodziewaj
      sie, że ktoś Ci powie, czy jesteś seksowny. Seksownosc to kwestia gustu i tak
      na prawdę dla kobiety NIE JEST WAŻNE CZY FACET JEST SEKSOWNY!!! tylko CZY JEST
      OPIEKUŃCZY , ROMANTYCZNY, KOCHANY, NIE ZDRADZA, NIE PIJE , DBA O ŻYCIE
      RODZINNE. Zapamietaj to , a jeśli będziesz posiadał wszystkie te pozytywne
      cechy - to będziesz seksowny dla każdej kobiety. Bo kobiety nie lubią!!!!!!
      typów macho. Pozdrawiam
    • ninaa Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci 03.04.02, 12:17
      Gatki fajne.... :-))) Pozdrawiam serdecznie !
    • Gość: hania Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 12:20
      ten tatuaz to z gumy do zucia? ;))
    • Gość: Joanna Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 12:39
      Małpko podany przez cibie opis mężczyzny nadaje sie na partnera na całe życie,
      ja jestem jeszcze młoda i szukam przygód, a nie stabilizacji. Ksywka Skuter i
      tatuaż na ramieniu świadczą o dość lekkim i zabawowym stylu życia.
      Wracając do pytania Skutera : dla mnie Jesteś atrakcyjny, a tatuaż na ramieniu
      dodaje ognia twojej mocnej sylwetce.
      Pozdrawiam.
      Asia
      • Gość: Małpka Do Joanny i nie tylko IP: 195.117.18.* 03.04.02, 12:44
        Droga Joasiu - przygód to możesz szukać na Ibizie w sezonie letnim. I nie mów
        mi że jesteś młoda i chcesz się bawić - czy nie wolałabyś bawić się i szukać
        przygód z facetem, który ma poczucie chumoru i umie sie bawić ,ale jest tez
        odpowiedzialny, szczery , romantyczny itp. nie będę się powtarzać. I jeszcze
        raz powiem nie wygląd jest ważny!!!!!!
        • Gość: Joanna Re: Do Joanny i nie tylko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 12:52
          Małpko na Ibize jeździ sie tylko w lato, a ja lubie mieć przygody przez cały
          rok.
      • Gość: ana Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 12:44
        W skali 1-10 daje Ci 5
        Pozdrawiam
    • amor_latino Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci 03.04.02, 12:50
      sqter,

masz odstajace uszy i niemodna fryzure wlaczywszy na brodzie. poza tym - nie rob
      glupich min. w skali do 10 dostajesz ode mnie 3.
      am

Gość portalu: Sqter napisał(a):

> Witam panie! Chcialbym znac wasze opinie na temat
      > mojego wygladu gdyz uwazam sie za bardzo atrakcyjnego
      > mlodego mezczyzne. Oto moje zdjecie:
      > <a href="http://www.free.of.pl/p/popstar/skuter.jpg"target="_blank">www.free.of
      > .pl/p/popstar/skuter.jpg</a>
      > Piszcie co o mnie sadzicie. Czy jestem sexowny.
      > Pozdraiwam i calusy! Skuter! ( fisiut@wp.pl )

• Gość: Angel Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: 212.244.106.* 03.04.02, 12:59
        W skali od 1 do 10 dostajesz 2,5 , no 2,75.
        • anita77 Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci 03.04.02, 21:37
          Gość portalu: Angel napisał(a):

> W skali od 1 do 10 dostajesz 2,5 , no 2,75.

Podzielam opinie Aniolka.
      • Gość: Sqter Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: 168.143.113.* 03.04.02, 12:59
        Bez falszywej skromnosci przyznam sie zawsze mialem
        powodzenie u kobiet i do tej pory moge przebierac
        wsrod nich. Tak wiec Twoja ocena musi byc nieco
        tendencyjna, pozdrawiam Wasz Sqter!!!!
      • Gość: Sqter Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: 168.143.113.* 03.04.02, 13:00
        Bez falszywej skromnosci przyznam sie zawsze mialem
        powodzenie u kobiet i do tej pory moge przebierac
        wsrod nich. Tak wiec Twoja ocena musi byc nieco
        tendencyjna, pozdrawiam Wasz Sqter!!!!
        • Gość: Małpka Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: 195.117.18.* 03.04.02, 13:06
          Do tej pory miałam o Tobie dobre zdanie, ale po Twojej ostatniej wypowiedzi
          uważam, że jesteś PUSTY!!!!!!! Naprawde nie wiem po co chcesz żeby inni Cię
          oceniali skoro Ty już sam dawno się oceniłeś!!!!! Szkoda mi Cię i tych
          dziewczyn..
          • Gość: Sqter Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: 168.143.113.* 03.04.02, 13:19
            Nie chcialem nikogo obrazac, pa poprostu chcialem byc
            szczery. Uwiez mi, ze niewielu mezczyzn w moim wieku
            mysli w inny sposob niz ja, a ze kobiety zamiast na
            charakter zwracaja uwage na wyglad, to juz jest ich
            problem a nie moj. To one prowokuja rozne sytuacje,
            widocznie cos musze w sobie miec.
        • Gość: Sas Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: *.w.club-internet.fr 06.04.02, 21:14
          skoro mozesz "przebierac wsrod kobiet", to dlaczego poszesz o leczeniu
          kompleksow? radze ci tak nie mowic (przebieranie), bo szybko bedziesz spalony.
          mysle, ze na forum juz jestes.
    • agick Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci 03.04.02, 13:17
      jeśli ma być szczera - nie za bardzo........
      • ninaa Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci 03.04.02, 13:39
        Oj, Agick......, a gatki....?? :-)))) Nie są powalające.....?? Pzdr.
        • agick Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci 03.04.02, 15:26
          ninaa napisał(a):

> Oj, Agick......, a gatki....?? :-)))) Nie są powalające.....?? Pzdr.

no dobra, gatki mogą być ale wypełnienie gatków już nie za bardzo.....
          i drzewka są ładne...
          a kolega sqter - szkoda gadać... jeśli na forum szuka poparcia swojej
          atrakcyjności to co ten pan ma w środku...?
          (tu mi się nasówa takie dosyć wulgarne stwierdzenie o kilku litrach pewnej
          substancji.....:)))
          wiem, paskudna jestem....

• Gość: skwara Ludzie, wy tak wszyscy naprawdę poważnie? IP: *.talnet.pl 03.04.02, 13:23
      Kumpel kumplowi zrobił kawał, a wy tak na poważnie dyskutujecie czy się
      nabijacie?
      • Gość: Małpka Re: Ludzie, wy tak wszyscy naprawdę poważnie? IP: 195.117.18.* 03.04.02, 13:39
        :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        )))))
      • ninaa Re: Ludzie, wy tak wszyscy naprawdę poważnie? 03.04.02, 13:43
        ... chyba się nabijamy....:-)) o cholera !! Można...?? :-))
    • lena8 Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci 03.04.02, 13:45
      fajny kawał,kumpel wie, że jego fotkę można ogladać w necie? :))) Teraz pokaż
      swoje prawdziwe zdjęcie chyba, że się boisz:P
      • Gość: Sqter Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: 168.143.113.* 03.04.02, 14:09
        Sorry dziewczyny, nie gniewajcie sie na mnie, ten
        glab ze zdjecia to tak naprawde moj starszy brat ;)).
        Strasznie mnie wkurza wiec mu kcialem zrobic maly
        dowcip. A tak miedzy nami to mialyscie duzo racji w
        tym co zescie pisaly o nim. A oto moje prawdziwe
        zdjecie:
        www.free.of.pl/p/popstar/radzio.jpg
        wlasnie rozsylam maile do jego kolezkow z adresem
        forum, zeby narobic mu kichy. Sorryyy!!!!! ;P
        • lena8 pokaż swoje zdjęcie:) 03.04.02, 14:57
          miałeś pokazać swoje zdjęcie:P a ten gościu to kto?twój młodszy brat, wujek,
          tatuś, czy może dziadek:P
          • Gość: Sqter Re: pokaż swoje zdjęcie:) IP: 168.143.113.* 03.04.02, 15:43
            No i jak tu cholera takiej dogodzic ;)
            • lena8 Re: pokaż swoje zdjęcie:) 03.04.02, 15:57
              o dogodzanie się nie martw:P tylko fotke SWOJĄ pokaż:))
              • Gość: Sqter Re: pokaż swoje zdjęcie:) IP: 168.143.113.* 03.04.02, 16:18
                jak dostaniesz to sobie sama dogodzisz? ;)
                • lena8 Re: pokaż swoje zdjęcie:) 03.04.02, 16:47
                  najwpierw pokaż zdjęcie:P nie wiadomo czy będę w stanie sobie dogodzić:P
        • ninaa Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci 04.04.02, 11:06
          OOO !!! Bratu, fakt, wykonałes dosć niezłe swiństwo... Paskuda z Ciebie jak cholera i tyle !! Ale dobrze, ze się
          przyznałes.. :-))) Ech...!! Zresztą !!
          A Ty jestes wizualnie ok. Hi,hi.. :-))) . Masz ogólnie większe szanse niz brat :-)) Złagodniej nieco, porzuć
          głupkowate pomysły, a kobiety oszaleją ! Pytanie tylko, czy na tym własnie Ci zależy...... Pozdrowionka ! :-)))
        • Gość: Katka Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 09.04.02, 11:20
          Aaachachachacha
    • Gość: Sqter A ja myslalem... IP: 168.143.113.* 03.04.02, 13:46
      ze potraktujecie mnie serio ;)))
      • Gość: Małpka Sqter, Sqter IP: 195.117.18.* 03.04.02, 15:12
        Patrząc na tego gościa to ma się wrażenie, że cos z niego
        będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko bez zbędnego podniecania się i bez
        TATUAŻY (juz są niemodne).
      • agick Re: squter 03.04.02, 15:50

> ze potraktujecie mnie serio ;)))

nie myśl - zajmij się czymś prostszym...:))

• Gość: Sqter Re: squter IP: 168.143.113.* 03.04.02, 16:22
          agick napisał(a):

> nie myśl - zajmij się czymś prostszym...:))

ehehe zajal bym sie Toba, ale wydajesz sie byc zbyt
          prosta ;)))
          • agick Re: squter 03.04.02, 16:25

> agick napisał(a):
            >
            > > nie myśl - zajmij się czymś prostszym...:))
            >
            > ehehe zajal bym sie Toba, ale wydajesz sie byc zbyt
            > prosta ;)))

chłopcze - a stać Cię na mnie...?
            siły na zamiary - pamiętaj....

• Gość: squter Re: squter IP: 213.158.195.* 03.04.02, 16:27
              Jestes pewnie slaba rura,
              ja to to innego
            • Gość: Sqter Re: squter IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:33
              agick napisał(a):

> chłopcze - a stać Cię na mnie...?
              > siły na zamiary - pamiętaj....

A ile to kosztuje? To moze sie jakos dogadamy co do ceny ;))))
              • agick Re: squter 03.04.02, 16:40
                sorry - odpadzasz na pierwszym etapie...
                • Gość: Sqter Re: squter IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:42
                  Chociaz napisz ile? Pytam z ciekawosci ;)
                  • Gość: Joanna Re: squter IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:49
                    Myśle , że ta rozmowa zeszła na zły kierunek, agick wyszla na szmate, a sqter
                    na balasa
    • Gość: Maruda Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosc IP: *.nyc.rr.com 03.04.02, 17:02
      To kto w koncu jest na tym zdjeciu???
      Podejrzewam, ze nawet ty, tylko po co 'dokleiles' te okularki i dlugawe
      kudelki, coby ukryc swoj wiek szczeniecy - strasznie sztucznie to wyglada, od
      razu widac, ze 'dofotoszopowane'...
      A zanim zaczniesz paniom oferowac pieniazki za uslugi moze najpierw wez sie za
      ksiazki chlopcze, zebys w przyszlosci zarobil duzo pieniazkow i nie byl
      goloslowny ;-) Kto wie, moze wtedy nawet nauczysz sie rozrozniac omiedzy
      paniami, ktorym sie za te rzeczy placi, a ktorym nie :-)))
      • Gość: Sqter Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosc IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 17:13
        Dzieki za dobre rady, a co do tych pan co to sie im placi, to ja je juz
        odrozniam. Jak widac wyzej(wypociny agick) one sie zabardzo z tym nie kryja, a
        nawet przeciwnie ;)))).
        • Gość: Joanna Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosc IP: 168.143.113.* 03.04.02, 17:56
          Squter, ja ztobą pójde za darmo, jak jesteś
          zainteresowany to dogadajmy sie na gg : 1822596
          Do zobaczenia misiu
        • Gość: Joanna Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosc IP: 168.143.113.* 03.04.02, 17:56
          Squter, ja z tobą pójde za darmo, jak jesteś
          Do zobaczenia misiu
        • Gość: Joanna Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosc IP: 168.143.113.* 03.04.02, 17:58
          Squter, ja z tobą pójde za darmo, jak jesteś
          Do zobaczenia misiu
          • Gość: Sqter Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosc IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 18:05
            A nie mowilem ze lgna do mnie i nawet nie musze sie specjalnie wysilac ;),
            poprostu mam to cos ;). Ciekawe co takiego w sobie mam, moze to te twarde,
            meskie spojrzenie? ;)
            • ninaa Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosc 04.04.02, 11:10

> A nie mowilem ze lgna do mnie i nawet nie musze sie specjalnie wysilac ;),
              > poprostu mam to cos ;). Ciekawe co takiego w sobie mam, moze to te twarde,
              > meskie spojrzenie

Mały !! cos Ci się popieprzyło !!! Skąd w Tobie tyle bezczelnosci ??? A wyglądasz tak sympatycznie........ :-(
              • Gość: do... Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosc IP: *.unizeto.pl 04.04.02, 11:16
                Twarz może i oryginał, ale te włosy i okularki - to z Cosmopolitan Virtual
                Look...
              • Gość: Sqter Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosc IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 19:01
                Wyluzuj ninaa to tylko zarty ;))
                • lena8 Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosc 04.04.02, 19:23

> Wyluzuj ninaa to tylko zarty ;))

widzisz jak działa na kobitki twoje męskie twarde spojrzenie, wszystkie już by
                  chciały Ciebie dostać w swoje rączki:)) tyle serc złamanych:(((

• ninaa Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosc 04.04.02, 21:59
                  Wyluzować mogę..., ale zniechęciła mnie strasznie Twoja niepoważna dyskusja z
                  Agick.. Tyle. Pzdr.
    • Gość: Sas Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: *.w.club-internet.fr 04.04.02, 21:53
      Wydajesz sie sympatyczny i masz ladny usmiech.
    • Gość: ic Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: *.acn.waw.pl 04.04.02, 23:42
      Sądząc po wypowiedziach Squter to zwykły qtas i prymityw. Kobiety, z kim Wy
      rozmawiacie?
      • Gość: Aśka Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: *.chello.pl 06.04.02, 21:47
        Ktoś chłopakowi (ze zdjęcia) musiał zrobić kawał...No bo sorry, nie wierzę,
        żeby NAPRAWDĘ chciał wiedzieć co o nim sądzą...
        • Gość: Kasia Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: 168.143.113.* 07.04.02, 12:07
          Asiu nie wiem czy ktos temu koledze ze zdjecia zrobil
          kawal, czy on sam jest na tyle bucowaty, ale znam go z
          widzenia bo razem chodzimy do szkoly i patrzac na jego
          styl ubioru i chodu mozna sie niezle ubawic, inaczej
          polaczenia macho lovelasa i gaya.
          • Gość: robert Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 07.04.02, 12:31
            Hm.. to taki prawie Człowiek Renesansu:))
            • ninaa Re: kobiety! pomozcie mi w samoocenie atrakcyjnosci 07.04.02, 20:31
              .. :-))))) hi,hi,hi....
    • Gość: Method kill da paya IP: *.chello.pl 07.04.02, 17:59
      squter geju! wygladasz jak syn lenina z ta smieszna broda. kogo ty probujesz
      wogle udawac? jak przyjdziesz do crime side gdzie mieszkam to wszyscy moi
      kolesie ci dopierdola na leb. bo my tu rozumiesz nie lubimy pozerow. i zdejmij
      ten smieszny tatuaz bo obrazasz nim elite grypsery, z gumy do zucia to sobie
      dziewczyny robia na cyckach a ty mozesz na malym powiesic najwyzej bombke
      choinkowa. i tak ci zadna cipa nie da chyba ze zapalcisz. nara
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka