wholeworld11 28.07.14, 16:29 Prosze o cene doboru spodni, wzrost 164cm. Dziekuje fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3678409,2,1,Zdjecie0926.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wholeworld11 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 16:33 tzn chodziło o ocene a nie "cene" spodni:) Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:07 pokaż tyłek bez spodni, ponieważ wystąpiły poważne rozbieżności jego ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Spodnie są paskudne przy każdej figurze 28.07.14, 16:45 Tyłek w normie, masz świra na punkcie rzekomej nadwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 16:51 Spodnie są za ciasne na udach, o czym świadczy "wałkowanie się" materiału... Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 16:55 wałkują się, bo ma cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:01 Jaki cellulit. Od kiedy to ubrania wałkują się na cellulicie? :) Chyba że ma cellulit w kształcie takich wałków i na nich materiał się układa w ten deseń ;) Nie no, poważnie, spodnie sa po prostu za małe i nie wygląda to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:03 light_in_august napisała: > Jaki cellulit. Od kiedy to ubrania wałkują się na cellulicie? :) Może pisali coś takiego na portalu Facet.pl. Tam piszą największe bzdury. :-P Chyba że ma ce > llulit w kształcie takich wałków i na nich materiał się układa w ten deseń ;) N > ie no, poważnie, spodnie sa po prostu za małe i nie wygląda to dobrze. Oj, bo to chyba zasada "lepiej kupić za małe, a nie TAAAAAAKI WIELKI ROZMIAR". Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:21 oj, za małe. źle uszyte przez małego Chińczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 16:54 niekształtny tyłek, spodnie też niekształtne i cała reszta.. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:19 z tego tyłka i fotoszop nic by nie wyciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
wholeworld11 Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:21 Jesteś okrutny:( Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:25 Nie ma się co oszukiwać, ale nie bierz tego do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:26 wholeworld11 napisał(a): > Jesteś okrutny:( Kolega po prostu uważa, że kobiety istnieją po to, żeby JEMU SIĘ PODOBAĆ. Niestety, częsta ta przypadłość nie została sklasyfikowana jako zaburzenie psychiczne, co dowodzi stronniczości psychiatrii jako nauki. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:29 Wystarczy, że ich pewna ilość podoba się mi. Fakt, mogłoby być ich nieco więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 21:08 leptosom napisał: > Wystarczy, że ich pewna ilość podoba się mi. Fakt, mogłoby być ich nieco więcej > . Ale właściwie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:24 leptosom napisał: > z tego tyłka i fotoszop nic by nie wyciągnął. A teraz leptosom wkleja własny tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:26 tak naprawdę, nie narzekam: okrągły, nie za duży, twardy, jak kamień... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:27 leptosom napisał: > tak naprawdę, nie narzekam: okrągły, nie za duży, twardy, jak kamień... Ale ty masz wkleić, a nie opisywać. Przechwalać to się każdy umie. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:30 widać, że mnie nie znasz: nie przechwalam się. Never! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 29.07.14, 18:47 Jak okragly u faceta to nie ladny. No jak face moze miec okragly tylek i byc ladny? Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 29.07.14, 20:31 taa najlepsza grucha.... Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 31.07.14, 17:23 Np. tak (ten po lewej): underneathestarz.files.wordpress.com/2014/06/hulk9.jpg?w=640 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejek96 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 16:56 kobiecy nie jest ale płaski tak :/ Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line [...] 28.07.14, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:02 Tylek calkiem fajny, ale spodnie za male. Ja wiem, ze na lato fajnie wygladaja biele spodnie, ale na kobiecy tylek lepsze spodnie "lejace sie". Odpowiedz Link Zgłoś
wholeworld11 Dzieki. Staram sie zmienić jego kształt 28.07.14, 17:14 Cwiczeniami. Nie chce schudnąć (choc może to lepszy pomysl) ale wolałabym ,żeby był bardziej podniesiony. Jest szeroki (100cm) w biodrach więc gdzieś sie to wszystkko rozchodzi.. Uda w rodzinie zawsze każda ma duże :) I mnie nie ominelo. Pora kupic wiekszy rozmiar spodni. To jest 40... Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Dzieki. Staram sie zmienić jego kształt 28.07.14, 17:23 ale wolałabym ,żeby był bardziej podniesiony. trafna uwaga. jeśli z gruchy chcesz zrobić kształtne jabłuszko wsiadaj na rower i zapie...j. Do następnej wiosny może uda Ci się coś poprawić. Gwarancji nie ma. Rozumiesz, takie geny. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus bieganie jest lepsze 28.07.14, 17:26 w trakcie jazdy rowerem tylek nie pracuje, a poczas biegania owszem tak. Wcz np. biegalam sobie godzine wolno i wiem, o czym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus nie, az tak zle to nie jest 28.07.14, 17:31 ja biegam od ponad 10 lat i efekty sa widoczne, jesli chodzi o tylek. Takie male uklucia czasem czuje, bo jakies 2 tyg. nie biegalam ponad godz. A i jeszcze polecam pompki, niech niebosa wynagrodza sensieikowi jego cenne poradnictwo! Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: nie, az tak zle to nie jest 28.07.14, 17:33 bieganiem możesz załatwić sobie kolana i nic żaden lekarz w Polsce nie pomoże Ci. Ja ufam rowerowi. Co mają pompki do tyłka? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus jesli zaczynasz od malych dystansow, 28.07.14, 17:36 marszobiegow, to jest oki. Ja biegam 12 lat i jeszcze nie mialam problemow z kolanami. A zaczynalam od 3 minut. Pompki to jedno z najb. skutecznych cwiczen ogolnorozwojowych, przy pompkac pracuja wszystkie miescie, brzuch i tylek tez. A po rozgrzewce, jaka daje bieganie, oszczedzasz czas robiac serie pompek. Jest 37 rodzajow pompek. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: jesli zaczynasz od malych dystansow, 28.07.14, 17:39 Zgoda: najpierw schudnąć. Jaki jest Twoje BMI? Odpowiedz Link Zgłoś
bang_bang30 Re: Dzieki. Staram sie zmienić jego kształt 28.07.14, 19:17 Twoj tylek jest ok. jesli chcesz go 'podniesc', polecam jeansy levisy CURVE ID. Sa drogie ale dzialaja cuda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:05 Jak dla mnie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:07 jeśli te spodnie są z elastanem, a pewnie są, to nie kupuj większych, bo te się rozlezą i będą wisieć jak worek. natomiast nie wiem, jak latem można w czymś takim chodzić. chyba że jako saunę to potraktować. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus tylek wcale nie musi wygladac zle 28.07.14, 17:27 zdjecie jest dziwne. No i taki jest urok bialych spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
wholeworld11 to typ gruszki 28.07.14, 17:29 wiem:\ Ok to od dziś bieganie. Ale wieczorem bo taki skwar ,że ciężko oddychać. Odpowiedz Link Zgłoś
wholeworld11 Re: to typ gruszki 28.07.14, 17:30 To jak chce miec jabłko to lepiej dłużej a wolniej czy sprinty?? Ciekawe czy ktoś zgadnie ile ważę Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus wolne bieganiez ebys mogla oddychac 28.07.14, 17:42 jest na formowanie sylwetki, ergo zmniejszenie jej o 1-2 rozmiary i to trwale ale zaczynaj od malch dystansow Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus albo rano, masz zachrzan na caly dzien 28.07.14, 17:33 za dnia caly swiat sie poci i wzdycha, a ty zeglujsesz przez swiat lekka jak piorko. Zaczynaj od malych dystansow, inaczej rozwalisz sobie kolana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wholeworld11 Re: albo rano, masz zachrzan na caly dzien 28.07.14, 17:36 nie jest płaski, przesadzacie i wogóle;( Nie jestem gruba, na górze już mi żebra widać i co mam zrobić, mam fatalną figure jak gruszka ( Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus uformuj grusze na jablko 28.07.14, 17:39 przed Toba wielu ludzi juz tgo dokonalo. Nikt tego nie zrobil siedzac na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
skonany Re: albo rano, masz zachrzan na caly dzien 28.07.14, 17:51 164 cm i 62 kg? Nosisz rozmiar 40? Sorry, ale jesteś gruba. Prawidłowe proporcje - wzrost minus sto dziesięć (w przypadku kobiet) równa się prawidłowa waga. Masz 8 kg nadwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
wholeworld11 Ale w talii już nie mam z czego chudnąć 28.07.14, 20:28 Widac mi żebra już po prostu w talii jestem chudziutka a te kilogramy to w samym tyłku chyba. :(...........................................jak schudne 8kg to co z żebrami?? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Ale w talii już nie mam z czego chudnąć 29.07.14, 18:53 Wierze. Ma taka kolezanke: chude ramionka i duuuzy tylek, naprawde duzy, nie taki jak Twoj. Ona nie ma z czego chudnac bo ten tylek to miesnie i skora. Duuuze miesnie. Jak dobrze, ze mam tyle tluszczu, przynajmniej jest z czego chudnac. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: albo rano, masz zachrzan na caly dzien 31.07.14, 17:28 > 164 cm i 62 kg? Nosisz rozmiar 40? Sorry, ale jesteś gruba. Prawidłowe proporcje > - wzrost minus sto dziesięć (w przypadku kobiet) równa się prawidłowa waga. To ta bzdura jeszcze nie umarła śmiercią naturalną? Autorko wątku -to, że mogłabyś się ruszać i zrzucić kilka kg, jeśli masz ochotę, nie znaczy, że jesteś gruba. Nie daj sobie tego wmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
skonany Re: albo rano, masz zachrzan na caly dzien 04.08.14, 11:10 Ma grube uda i musi wdrożyć specjalny trening żeby je wyszczuplić, wiem bo wszystkie moje dziewczyny mówiły, że z ud najciężej tłuszcz schodzi Odpowiedz Link Zgłoś
damajah Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:54 Dziewczyno przestań czytać te głupoty! Widać że jesteś szczupła, tyłek w porządku - figura ładna na tyle co widać, jak chcesz ćwiczyć to ćwicz, to nie zaszkodzi nikomu ale nie jesteś ani za gruba ani tyłek nie jest płaski - komentujący chyba mają zły dzień, upał im się na mózgi rzuca albo próbują być zabawni a ty to na serio chyba bierzesz... Odpowiedz Link Zgłoś
lorelailee Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 20:36 wg mnie to raczej chuda jestes, i tylek masz raczej w storne malego niz zeby byl z nadwaga. Spodnie natomiast jakies inne by sie przydaly- sa za ciasne w biodrach i walkuja sie na udach. PS. Mysle ze ja mam wiekszy tylek, a biodrach mam 95 cm - i raczej tez oceniam sie jako szczupla. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 20:47 tyłek apetyczny ale spodnie słabe kieszenie za nisko się kończą, przez co tyłek wydaje się być większy niż jest i nisko osadzony nogawki są za obcisłe w udach, co pogrubia wyrzuć te spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 21:54 piataziuta napisała: > tyłek apetyczny ale spodnie słabe > kieszenie za nisko się kończą i za nisko zaczynają te spodnie mają w ogóle głupio uszytą górę Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 20:51 Ani to, ani to - nadwagi nie masz, gruba nie jesteś, wbrew temu co twierdzi gimnazjum w tym wątku, a na kobiecy tyłek za mało krągły. Ale moim zdaniem jest ok i nie wiem, czy chce ci się stawać na rzęsach, żeby zamieniać gruszkę w jabłko czy tam śliwkę w agrest. Mnie by się nie chciało.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 20:56 Fajny parkiet. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 29.07.14, 20:36 Ale co byś chciał/a, żeby był bardziej płaski? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 29.07.14, 23:32 to nie jest ani nadwaga, ani kobiecy tyłek. to jest tzw. zad słowiański - szeroki, ale płaski. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 30.07.14, 10:13 To nie jest żaden słowiański zad tylko źle dobrane spodnie. A poza tym biały kolor daje na zdjęciu wrażenie płaskości. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 30.07.14, 00:09 Spodnie fatalne. Nawet jak tyłek pod nimi fajny, to spodnie: są za ciasne w udach i spłaszczają pupę. Wywal do śmieci i kup nowe, fajne ;). A latem przerzuć się na coś luźniejszego - twój tyłek i uda będą wdzięczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiieciiuniio Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 30.07.14, 01:06 Średnio kobiecy, bo kobiece bywają okrąglejsze. „Nadwagą” to chyba dla jakiejś anorektyczki może być nazwany, przez skrzywienie psychiczne wywołane chorobą. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 09:08 miss plazy w miedzyzdrojach to ty w tym, ani w nastepnym sezonie na pewno nie zostaniesz tylek moze nie najgorszy ale te "boczki" :/ zrob cos z tym bo nie wyglada to dobrze pupa powinna wygladać tak: Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 10:27 wez_sie napisał: > tylek moze nie najgorszy ale te "boczki" :/ że też zwróciłeś uwagę na te boczki ;) już Ci mówiłam pokaż własny tyłek, wszyscy są ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
wholeworld11 Zgadzam sie 30.07.14, 10:36 Tyłek na zdjęciu to ideał, przepiekny no i te krągłe pośladki. Tyle ćwiczeń za mną i nic. Ale ta pani ma wąskie biodra raczej. Ja płaskiego nie mam ale robie takie ćwiczenia ,żeby go podnieść troche. A co trzeba robić ,żeby z pośladków zrobić takie dwie krągłe piłki jak ta boska pani na zdjęciu?? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Zgadzam sie 30.07.14, 11:23 >A co trzeba robić ,żeby z pośladków zrobić takie dwie krągłe piłki jak ta boska pani na zdjęciu?? implanty z fotoszopem i gotowe. jak cię nie stać na implanty, wystarczy fotoszop. do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: Zgadzam sie 30.07.14, 11:33 sixa ile byś wzięła za przerobienie tak mojego tyłka? potrzebuję fotkę do upiększenia profilu, rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wholeworld11 Uważacie ,że to photoshop i nie ma takich 30.07.14, 11:37 w naturze? bo te są przepiękne i myslalam,ze to od ćwiczeń Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Uważacie ,że to photoshop i nie ma takich 30.07.14, 12:00 Sa. Trzeba dupke nieco wypiac do tylu, ale tak zeby nie byo widac, ze cialo jest zgiete. TAk zeby linia dzielaca dupe i uda prawie znikla. Potem poprosic kolega o zrobienie fotki. Sprawdzalam rzed lustrem dawno dawno temu. Photoszopa tez nie musi byc, za drogi. Darmowymi tez mozna zmienic kolor skory na nieistniejacy w przyrodzie, dodac swiatlo, obciac baczki, wyrownac kontury, usunac cellulitus. Dziewczy, alescie glupie. przeciez media robia z nas i nawet z mezczyzn kretynow zeby zarabiac na naszych kompleksach i dazeniu do doskonalosci. Nie kumacie tego? Ja sie dziwie, ze jeszcze ludzie sa zdolni chodzic na plaze ze swoimi prawdziwymi cialami. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Uważacie ,że to photoshop i nie ma takich 30.07.14, 12:06 Co do szczegolow pozycj ciala. Zapomnialam dodac, ze nogi nalezy lekko skrzyzowac, tak jak modelka na zdjeciu. Zauwaz, ze ma prawa noge ciensza, b o jest lekko wysunieta do przodu przed noge lewa. Oczywiscie trzeba to zrobic tak zeby wygladalo ze sie stoi rowno na dwoch nogach i najlepiek odciac dol nog, zeby glupie dziewczyny i chlopaki nie wiedzialy gdzie trik. No to teraz marsz do lazienki eksperymentowac. Moze kilogramow nie zrzucsiz ale kopleksow troche tak. A takie dzieciaki z forum wezma sa wydrukuja z netu taki zrobiony tylek, wydrukuja i modla sie co wieczor jak do boga. Swiat idzie na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: Uważacie ,że to photoshop i nie ma takich 30.07.14, 12:07 kochanic.a.francuza napisała: > Ja sie dziwie, ze jeszcze ludzie sa zdolni chodzic na plaze ze swoimi prawdziwymi cialami. toć widzisz, że my tu nie chodzimy na żadne plaże tylko klikamy przed monitorami i oglądamy i przerabiamy własne opasłe tyłki, co to się odkształcajo od ergonomicznych krzesełek. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Zgadzam sie 30.07.14, 12:53 >sixa ile byś wzięła za przerobienie tak mojego tyłka? dwa maybachy i trzy lody. były podwyżki. Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: Zgadzam sie 30.07.14, 13:01 six_a napisała: > dwa maybachy źle mnie oceniasz, ale aż tyle roboty to byś nie miała. i trzy lody. bambino czy muszę się szarpnąć na magnuma? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Zgadzam sie 30.07.14, 13:06 >ale aż tyle roboty to byś nie miała. a to przepraszam, bo myślałam, że chciałaś jesień średniowiecza. > bambino czy muszę się szarpnąć na magnuma? a nie wiem, bo to dla kolegi. zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 11:01 wielu dziewczynom i ciociom z forum pokazalem jesli ty nie dostalas to zadaj sobie pytanie dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 11:03 biorę sznurek i idę się zastrzelić. Odpowiedz Link Zgłoś
wholeworld11 Re: miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 11:16 dziękije za konstruktywną krytykę. Zaczynam pozbywać sie boczków Odpowiedz Link Zgłoś
ksiieciiuniio Re: miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 12:28 Ja tam nie jestem przekonany czy to są boczki, czy ciasne spodnie wypychające ciało na boki. Trzeba by to ocenić bez tych spodni, bo mam wrażenie że tkanki tłuszczowej jest w sam raz, a nie za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
wholeworld11 Re: miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 20:02 Mówisz? masz...:) Bo tu na forum nie odważyłabym się:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiieciiuniio Re: miss plazy w miedzyzdrojach 31.07.14, 13:00 Jest dobrze, a nawet bardzo dobrze, zdrowa dziewczęca figura. :-) Oczywiście możesz spędzić lata na fitness/siłowni by uzyskać upragniony ideał, ale gdy jest już bardzo dobrze, to pytanie: czy warto gonić za mrzonkami? Zwłaszcza ze istnieje ryzyko że ideał zostanie z czasem przesunięty w stronę obsesji – tak że można popaść w chorobę np. anoreksję, a „ideał” i tak wiecznie będzie nieosiągalny gdy ciągle będzie „za grubo”. Jak to mówią: „lepsze jest wrogiem dobrego”. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: miss plazy w miedzyzdrojach 31.07.14, 15:58 Po co coś robić? Po co poprawiać? Może być... Typowo polska aprobata dla bylejakości. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiieciiuniio Re: miss plazy w miedzyzdrojach 31.07.14, 16:22 Jeśli nie znasz znaczenia przysłowia, to spróbuj przeczytać ze zrozumieniem sam tekst, a wtedy może jakimś cudem pojmiesz że bylejakość to jednak się różni od „czegoś dobrego”. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 30.07.14, 13:04 ta fotka nic nie mówi tzreba zoabczyc calosc sylwetki zeby ocenić proporcje Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 30.07.14, 14:16 Tyłek jak tyłek, ale spodnie jakieś nie tegez trochę. Źle leżą. Poza tym - czymże jest wielkość i kształt tyłka wobec wieczności? Zastanawianie się nad kształtem tyłka to kompletna strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 31.07.14, 13:40 jest dokładnie tak jak myślałem. Życie to przede wszystkim troska o wymiar i kształt tyłka. Ciekawe co by powiedzieli powstańcy warszawscy jakby im powoedzieć , że idą walczyć i zginąć po to żeby za 70 lat dziewczyny mogły sobie tyłki porównywać i kształtować. Może machnęli by ręką i nie byłoby tej masakry Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 31.07.14, 15:33 milszy mi tyłek, choćby i płaski, niż bezsensowna rzeź cywilów. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 31.07.14, 16:02 Powstańcy dokonywali rzezi cywili? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 31.07.14, 17:27 leptosom napisał: > Powstańcy dokonywali rzezi cywili? jeśli to była próba dowcipu, to raczej nieudana. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 31.07.14, 16:01 Powstańcy nie walczyli o kształt tyłków za 70 lat. Po prostu wykorzystali okazję do odwetu, za lata upokorzeń, śmierć, zniszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 02.08.14, 11:20 a ja myślę, ze ktoś te ich chęć do odwetu wykorzystał, po to żeby wpuścić ich na minę. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 02.08.14, 15:19 Stalin, czy Hitler? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 06.08.14, 15:47 pomysł nasunął się sam. zdecydowały oszczędności i ogólna niechęć do mieszczaństwa, inteligencji i geszefciarstwa. Stawiam na tego po prawej. z resztą nie ważne. Siła i chamstwo czerwonych , a także ich determinacja oraz obłęd czarnych zwyciężyły etycznych i zbuntowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
materac.francuza Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 08.08.14, 14:44 >Ciekawe co by powiedzieli powstańcy warszawscy W ich czasach też były konkursy piękności. A co by powiedzieli na to, że skojarzyłeś powstanie z obejrzanym tyłkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 08.08.14, 15:04 paco_lopez napisał: > jest dokładnie tak jak myślałem. Czyli jaki z tego wniosek.... że jesteś bardzo mądry. O to chodziło? > Życie to przede wszystkim troska o wymiar i kształt tyłka. Można się cieszyć, że ludzie tylko takie problemy mają. > Ciekawe co by powiedzieli powstańcy warszawscy jakby im powoedzieć > , że idą walczyć i zginąć po to żeby za 70 lat dziewczyny mogły sobie tyłki po > równywać i kształtować. Może machnęli by ręką i nie byłoby tej masakry Ocaliłoby to wiele istnień oraz kawał miasta. Zapewne im się wydawało, ze po to właśnie rozpoczęli powstanie aby przyszłe pokolenia miały tylko takie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 31.07.14, 15:39 wholeworld11 napisał(a): > Prosze o cene doboru spodni, wzrost 164cm. Nie wyglądasz w nich dobrze. :( Głównie chodzi o nogi / uda marszczące się nogawki podkreślają Ci uda. > Dziekuje Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Fatalny jest krój tych spodni 04.09.14, 09:43 Są za szerokie na górze, i mają za wąskie nogawki. Typowy krój rurek-biodrówek, nie nadających się na normalną kobiecą figurę, na dodatek krojczy nie miał bladego pojęcia o tym jak się układa taki materiał na człowieku. Biały kolor też nie robi dobrze kobiecej figurze - poszerza. Pupa całkiem ładna. W spodniach z szerszymi prostymi nogawkami, wyższym węższym stanem może wyglądać cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 06.08.14, 15:36 spodziewałam się wieloryba, a widzę zgrabną dupencję :) o jakiej nadwadze Ty piszesz? jasne, zawsze można podnieść i ujędrnić, i nawet jeśli Twój tyłek nie jest ideałem, to na mieście rzadko widuję lepsze. tylko na forum wszystkie dupeczki są wysoko ;) Odpowiedz Link Zgłoś