Dodaj do ulubionych

Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwaga?

28.07.14, 16:29
Prosze o cene doboru spodni, wzrost 164cm.
Dziekuje
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3678409,2,1,Zdjecie0926.html
Obserwuj wątek
    • wholeworld11 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 16:33
      tzn chodziło o ocene a nie "cene" spodni:)
      • leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:07
        pokaż tyłek bez spodni, ponieważ wystąpiły poważne rozbieżności jego ceny.
    • maitresse.d.un.francais Spodnie są paskudne przy każdej figurze 28.07.14, 16:45
      Tyłek w normie, masz świra na punkcie rzekomej nadwagi.
    • light_in_august Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 16:51
      Spodnie są za ciasne na udach, o czym świadczy "wałkowanie się" materiału...
      • leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 16:55
        wałkują się, bo ma cellulit.
        • light_in_august Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:01
          Jaki cellulit. Od kiedy to ubrania wałkują się na cellulicie? :) Chyba że ma cellulit w kształcie takich wałków i na nich materiał się układa w ten deseń ;) Nie no, poważnie, spodnie sa po prostu za małe i nie wygląda to dobrze.
          • maitresse.d.un.francais Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:03
            light_in_august napisała:

> Jaki cellulit. Od kiedy to ubrania wałkują się na cellulicie? :)

Może pisali coś takiego na portalu Facet.pl. Tam piszą największe bzdury. :-P

Chyba że ma ce
            > llulit w kształcie takich wałków i na nich materiał się układa w ten deseń ;) N
            > ie no, poważnie, spodnie sa po prostu za małe i nie wygląda to dobrze.

Oj, bo to chyba zasada "lepiej kupić za małe, a nie TAAAAAAKI WIELKI ROZMIAR".
          • leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:21
            oj, za małe. źle uszyte przez małego Chińczyka.
    • leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 16:54
      niekształtny tyłek, spodnie też niekształtne i cała reszta..
      • maitresse.d.un.francais kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 16:58
        • leptosom Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:19
          z tego tyłka i fotoszop nic by nie wyciągnął.
          • wholeworld11 Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:21
            Jesteś okrutny:(
            • leptosom Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:25
              Nie ma się co oszukiwać, ale nie bierz tego do siebie.
            • maitresse.d.un.francais Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:26
              wholeworld11 napisał(a):

> Jesteś okrutny:(

Kolega po prostu uważa, że kobiety istnieją po to, żeby JEMU SIĘ PODOBAĆ.
              Niestety, częsta ta przypadłość nie została sklasyfikowana jako zaburzenie psychiczne, co dowodzi stronniczości psychiatrii jako nauki. :-P
              • leptosom Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:29
                Wystarczy, że ich pewna ilość podoba się mi. Fakt, mogłoby być ich nieco więcej.
                • maitresse.d.un.francais Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 21:08
                  leptosom napisał:

> Wystarczy, że ich pewna ilość podoba się mi. Fakt, mogłoby być ich nieco więcej
                  > .
                  Ale właściwie dlaczego?
          • maitresse.d.un.francais Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:24
            leptosom napisał:

> z tego tyłka i fotoszop nic by nie wyciągnął.

A teraz leptosom wkleja własny tyłek.
            • leptosom Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:26
              tak naprawdę, nie narzekam: okrągły, nie za duży, twardy, jak kamień...
              • maitresse.d.un.francais Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:27
                leptosom napisał:

> tak naprawdę, nie narzekam: okrągły, nie za duży, twardy, jak kamień...

Ale ty masz wkleić, a nie opisywać. Przechwalać to się każdy umie.
                • leptosom Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 28.07.14, 17:30
                  widać, że mnie nie znasz: nie przechwalam się. Never!
              • kochanic.a.francuza Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 29.07.14, 18:47
                Jak okragly u faceta to nie ladny.
                No jak face moze miec okragly tylek i byc ladny?
                • leptosom Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 29.07.14, 20:31
                  taa najlepsza grucha....
                • sl-14 Re: kształtne to tylko w fotoszopie, tak? 31.07.14, 17:23
                  Np. tak (ten po lewej):
                  underneathestarz.files.wordpress.com/2014/06/hulk9.jpg?w=640
    • andrzejek96 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 16:56
      kobiecy nie jest ale płaski tak :/
      • facet_on_line [...] 28.07.14, 17:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kochanic.a.francuza Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:02
      Tylek calkiem fajny, ale spodnie za male. Ja wiem, ze na lato fajnie wygladaja biele spodnie, ale na kobiecy tylek lepsze spodnie "lejace sie".
      • wholeworld11 Dzieki. Staram sie zmienić jego kształt 28.07.14, 17:14
        Cwiczeniami. Nie chce schudnąć (choc może to lepszy pomysl) ale wolałabym ,żeby był bardziej podniesiony. Jest szeroki (100cm) w biodrach więc gdzieś sie to wszystkko rozchodzi..
        Uda w rodzinie zawsze każda ma duże :) I mnie nie ominelo. Pora kupic wiekszy rozmiar spodni. To jest 40...
        • leptosom Re: Dzieki. Staram sie zmienić jego kształt 28.07.14, 17:23
          ale wolałabym ,żeby był bardziej podniesiony.

trafna uwaga. jeśli z gruchy chcesz zrobić kształtne jabłuszko wsiadaj na rower i zapie...j. Do następnej wiosny może uda Ci się coś poprawić. Gwarancji nie ma. Rozumiesz, takie geny.
          • znana.jako.ggigus bieganie jest lepsze 28.07.14, 17:26
            w trakcie jazdy rowerem tylek nie pracuje, a poczas biegania owszem tak. Wcz np. biegalam sobie godzine wolno i wiem, o czym mowa.
            • leptosom Re: bieganie jest lepsze 28.07.14, 17:27
              usiąść nie możesz?
              • znana.jako.ggigus nie, az tak zle to nie jest 28.07.14, 17:31
                ja biegam od ponad 10 lat i efekty sa widoczne, jesli chodzi o tylek.
                Takie male uklucia czasem czuje, bo jakies 2 tyg. nie biegalam ponad godz.
                A i jeszcze polecam pompki, niech niebosa wynagrodza sensieikowi jego cenne poradnictwo!
                • leptosom Re: nie, az tak zle to nie jest 28.07.14, 17:33
                  bieganiem możesz załatwić sobie kolana i nic żaden lekarz w Polsce nie pomoże Ci. Ja ufam rowerowi. Co mają pompki do tyłka?
                  • znana.jako.ggigus jesli zaczynasz od malych dystansow, 28.07.14, 17:36
                    marszobiegow, to jest oki. Ja biegam 12 lat i jeszcze nie mialam problemow z kolanami.
                    A zaczynalam od 3 minut.
                    Pompki to jedno z najb. skutecznych cwiczen ogolnorozwojowych, przy pompkac pracuja wszystkie miescie, brzuch i tylek tez. A po rozgrzewce, jaka daje bieganie, oszczedzasz czas robiac serie pompek. Jest 37 rodzajow pompek.
                    • leptosom Re: jesli zaczynasz od malych dystansow, 28.07.14, 17:39
                      Zgoda: najpierw schudnąć. Jaki jest Twoje BMI?
                      • znana.jako.ggigus nie przesadzajmy 28.07.14, 17:40

• bang_bang30 Re: Dzieki. Staram sie zmienić jego kształt 28.07.14, 19:17
          Twoj tylek jest ok.
          jesli chcesz go 'podniesc', polecam jeansy levisy CURVE ID. Sa drogie ale dzialaja cuda ;-)
    • kol.3 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:05
      Jak dla mnie OK.
    • six_a Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:07
      jeśli te spodnie są z elastanem, a pewnie są, to nie kupuj większych, bo te się rozlezą i będą wisieć jak worek.
      natomiast nie wiem, jak latem można w czymś takim chodzić. chyba że jako saunę to potraktować.
    • znana.jako.ggigus tylek wcale nie musi wygladac zle 28.07.14, 17:27
      zdjecie jest dziwne. No i taki jest urok bialych spodni.
      • wholeworld11 to typ gruszki 28.07.14, 17:29
        wiem:\
        Ok to od dziś bieganie. Ale wieczorem bo taki skwar ,że ciężko oddychać.
        • wholeworld11 Re: to typ gruszki 28.07.14, 17:30
          To jak chce miec jabłko to lepiej dłużej a wolniej czy sprinty?? Ciekawe czy ktoś zgadnie ile ważę
          • leptosom Re: to typ gruszki 28.07.14, 17:32
            62kg? przejdź na dietę jabłczaną
            • wholeworld11 Re: to typ gruszki 28.07.14, 17:34
              61...
              • leptosom Re: to typ gruszki 28.07.14, 17:40
                :)) ma się to oko;))
              • znana.jako.ggigus wolne bieganiez ebys mogla oddychac 28.07.14, 17:42
                jest na formowanie sylwetki, ergo zmniejszenie jej o 1-2 rozmiary i to trwale
                ale zaczynaj od malch dystansow
        • znana.jako.ggigus albo rano, masz zachrzan na caly dzien 28.07.14, 17:33
          za dnia caly swiat sie poci i wzdycha, a ty zeglujsesz przez swiat lekka jak piorko. Zaczynaj od malych dystansow, inaczej rozwalisz sobie kolana!!!
          • wholeworld11 Re: albo rano, masz zachrzan na caly dzien 28.07.14, 17:36
            nie jest płaski, przesadzacie i wogóle;( Nie jestem gruba, na górze już mi żebra widać i co mam zrobić, mam fatalną figure jak gruszka (
            • znana.jako.ggigus uformuj grusze na jablko 28.07.14, 17:39
              przed Toba wielu ludzi juz tgo dokonalo. Nikt tego nie zrobil siedzac na forum.
            • skonany Re: albo rano, masz zachrzan na caly dzien 28.07.14, 17:51
              164 cm i 62 kg? Nosisz rozmiar 40? Sorry, ale jesteś gruba. Prawidłowe proporcje - wzrost minus sto dziesięć (w przypadku kobiet) równa się prawidłowa waga. Masz 8 kg nadwagi.
              • wholeworld11 Ale w talii już nie mam z czego chudnąć 28.07.14, 20:28
                Widac mi żebra już po prostu w talii jestem chudziutka a te kilogramy to w samym tyłku chyba.
                :(...........................................jak schudne 8kg to co z żebrami??
                • kochanic.a.francuza Re: Ale w talii już nie mam z czego chudnąć 29.07.14, 18:53
                  Wierze. Ma taka kolezanke: chude ramionka i duuuzy tylek, naprawde duzy, nie taki jak Twoj. Ona nie ma z czego chudnac bo ten tylek to miesnie i skora. Duuuze miesnie.
                  Jak dobrze, ze mam tyle tluszczu, przynajmniej jest z czego chudnac.
              • sl-14 Re: albo rano, masz zachrzan na caly dzien 31.07.14, 17:28
                > 164 cm i 62 kg? Nosisz rozmiar 40? Sorry, ale jesteś gruba. Prawidłowe proporcje
                > - wzrost minus sto dziesięć (w przypadku kobiet) równa się prawidłowa waga.

To ta bzdura jeszcze nie umarła śmiercią naturalną?
                Autorko wątku -to, że mogłabyś się ruszać i zrzucić kilka kg, jeśli masz ochotę, nie znaczy, że jesteś gruba. Nie daj sobie tego wmówić.
                • skonany Re: albo rano, masz zachrzan na caly dzien 04.08.14, 11:10
                  Ma grube uda i musi wdrożyć specjalny trening żeby je wyszczuplić, wiem bo wszystkie moje dziewczyny mówiły, że z ud najciężej tłuszcz schodzi
    • damajah Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 17:54
      Dziewczyno przestań czytać te głupoty!
      Widać że jesteś szczupła, tyłek w porządku - figura ładna na tyle co widać, jak chcesz ćwiczyć to ćwicz, to nie zaszkodzi nikomu ale nie jesteś ani za gruba ani tyłek nie jest płaski - komentujący chyba mają zły dzień, upał im się na mózgi rzuca albo próbują być zabawni a ty to na serio chyba bierzesz...
    • lorelailee Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 20:36
      wg mnie to raczej chuda jestes, i tylek masz raczej w storne malego niz zeby byl z nadwaga. Spodnie natomiast jakies inne by sie przydaly- sa za ciasne w biodrach i walkuja sie na udach. PS. Mysle ze ja mam wiekszy tylek, a biodrach mam 95 cm - i raczej tez oceniam sie jako szczupla.
    • piataziuta Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 20:47
      tyłek apetyczny ale spodnie słabe
      kieszenie za nisko się kończą, przez co tyłek wydaje się być większy niż jest i nisko osadzony
      nogawki są za obcisłe w udach, co pogrubia
      wyrzuć te spodnie
      • maitresse.d.un.francais Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 21:54
        piataziuta napisała:

> tyłek apetyczny ale spodnie słabe
        > kieszenie za nisko się kończą

i za nisko zaczynają

te spodnie mają w ogóle głupio uszytą górę
    • sl-14 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 20:51
      Ani to, ani to - nadwagi nie masz, gruba nie jesteś, wbrew temu co twierdzi gimnazjum w tym wątku, a na kobiecy tyłek za mało krągły. Ale moim zdaniem jest ok i nie wiem, czy chce ci się stawać na rzęsach, żeby zamieniać gruszkę w jabłko czy tam śliwkę w agrest. Mnie by się nie chciało.:)
    • zbyfauch Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 28.07.14, 20:56
      Fajny parkiet.
    • akle2 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 29.07.14, 20:36
      Ale co byś chciał/a, żeby był bardziej płaski?
    • tymon99 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 29.07.14, 23:32
      to nie jest ani nadwaga, ani kobiecy tyłek. to jest tzw. zad słowiański - szeroki, ale płaski.
      • stokrotka_a Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 30.07.14, 10:13
        To nie jest żaden słowiański zad tylko źle dobrane spodnie. A poza tym biały kolor daje na zdjęciu wrażenie płaskości.
    • klamkas Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 30.07.14, 00:09
      Spodnie fatalne. Nawet jak tyłek pod nimi fajny, to spodnie: są za ciasne w udach i spłaszczają pupę. Wywal do śmieci i kup nowe, fajne ;). A latem przerzuć się na coś luźniejszego - twój tyłek i uda będą wdzięczne.
    • ksiieciiuniio Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 30.07.14, 01:06
      Średnio kobiecy, bo kobiece bywają okrąglejsze. „Nadwagą” to chyba dla jakiejś anorektyczki może być nazwany, przez skrzywienie psychiczne wywołane chorobą.
    • wez_sie miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 09:08
      miss plazy w miedzyzdrojach to ty w tym, ani w nastepnym sezonie na pewno nie zostaniesz
      tylek moze nie najgorszy ale te "boczki" :/
      zrob cos z tym bo nie wyglada to dobrze
      pupa powinna wygladać tak:
      https://data.whicdn.com/images/58749966/8dd1ad8e76a011e2942122000aaa0535_7_large.jpg
      • slottka.ja Re: miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 10:27
        wez_sie napisał:

> tylek moze nie najgorszy ale te "boczki" :/

że też zwróciłeś uwagę na te boczki ;)
        już Ci mówiłam pokaż własny tyłek, wszyscy są ciekawi.
        • wholeworld11 Zgadzam sie 30.07.14, 10:36
          Tyłek na zdjęciu to ideał, przepiekny no i te krągłe pośladki. Tyle ćwiczeń za mną i nic.
          Ale ta pani ma wąskie biodra raczej. Ja płaskiego nie mam ale robie takie ćwiczenia ,żeby go podnieść troche. A co trzeba robić ,żeby z pośladków zrobić takie dwie krągłe piłki jak ta boska pani na zdjęciu??
          • wez_sie Re: Zgadzam sie 30.07.14, 11:01
            a pokaz bez spodni
          • six_a Re: Zgadzam sie 30.07.14, 11:23
            >A co trzeba robić ,żeby z pośladków zrobić takie dwie krągłe piłki jak ta boska pani na zdjęciu??
            implanty z fotoszopem i gotowe. jak cię nie stać na implanty, wystarczy fotoszop.
            do roboty.
            • slottka.ja Re: Zgadzam sie 30.07.14, 11:33
              sixa ile byś wzięła za przerobienie tak mojego tyłka?
              potrzebuję fotkę do upiększenia profilu, rozumiesz.
              • wholeworld11 Uważacie ,że to photoshop i nie ma takich 30.07.14, 11:37
                w naturze? bo te są przepiękne i myslalam,ze to od ćwiczeń
                • kochanic.a.francuza Re: Uważacie ,że to photoshop i nie ma takich 30.07.14, 12:00
                  Sa. Trzeba dupke nieco wypiac do tylu, ale tak zeby nie byo widac, ze cialo jest zgiete. TAk zeby linia dzielaca dupe i uda prawie znikla. Potem poprosic kolega o zrobienie fotki.
                  Sprawdzalam rzed lustrem dawno dawno temu.
                  Photoszopa tez nie musi byc, za drogi. Darmowymi tez mozna zmienic kolor skory na nieistniejacy w przyrodzie, dodac swiatlo, obciac baczki, wyrownac kontury, usunac cellulitus.
                  Dziewczy, alescie glupie. przeciez media robia z nas i nawet z mezczyzn kretynow zeby zarabiac na naszych kompleksach i dazeniu do doskonalosci. Nie kumacie tego?
                  Ja sie dziwie, ze jeszcze ludzie sa zdolni chodzic na plaze ze swoimi prawdziwymi cialami.
                  • kochanic.a.francuza Re: Uważacie ,że to photoshop i nie ma takich 30.07.14, 12:06
                    Co do szczegolow pozycj ciala.
                    Zapomnialam dodac, ze nogi nalezy lekko skrzyzowac, tak jak modelka na zdjeciu. Zauwaz, ze ma prawa noge ciensza, b o jest lekko wysunieta do przodu przed noge lewa. Oczywiscie trzeba to zrobic tak zeby wygladalo ze sie stoi rowno na dwoch nogach i najlepiek odciac dol nog, zeby glupie dziewczyny i chlopaki nie wiedzialy gdzie trik.
                    No to teraz marsz do lazienki eksperymentowac. Moze kilogramow nie zrzucsiz ale kopleksow troche tak.
                    A takie dzieciaki z forum wezma sa wydrukuja z netu taki zrobiony tylek, wydrukuja i modla sie co wieczor jak do boga.
                    Swiat idzie na psy.
                  • slottka.ja Re: Uważacie ,że to photoshop i nie ma takich 30.07.14, 12:07
                    kochanic.a.francuza napisała:

> Ja sie dziwie, ze jeszcze ludzie sa zdolni chodzic na plaze ze swoimi prawdziwymi cialami.

toć widzisz, że my tu nie chodzimy na żadne plaże tylko klikamy przed monitorami i oglądamy i przerabiamy własne opasłe tyłki, co to się odkształcajo od ergonomicznych krzesełek.
              • six_a Re: Zgadzam sie 30.07.14, 12:53
                >sixa ile byś wzięła za przerobienie tak mojego tyłka?
                dwa maybachy i trzy lody.
                były podwyżki.
                • slottka.ja Re: Zgadzam sie 30.07.14, 13:01
                  six_a napisała:

> dwa maybachy

źle mnie oceniasz, ale aż tyle roboty to byś nie miała.

i trzy lody.

bambino czy muszę się szarpnąć na magnuma?
                  • six_a Re: Zgadzam sie 30.07.14, 13:06
                    >ale aż tyle roboty to byś nie miała.
                    a to przepraszam, bo myślałam, że chciałaś jesień średniowiecza.

> bambino czy muszę się szarpnąć na magnuma?
                    a nie wiem, bo to dla kolegi. zapytam.
        • wez_sie Re: miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 11:01
          wielu dziewczynom i ciociom z forum pokazalem
          jesli ty nie dostalas to zadaj sobie pytanie dlaczego
          • slottka.ja Re: miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 11:03
            biorę sznurek i idę się zastrzelić.
            • wholeworld11 Re: miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 11:16
              dziękije za konstruktywną krytykę. Zaczynam pozbywać sie boczków
              • ksiieciiuniio Re: miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 12:28
                Ja tam nie jestem przekonany czy to są boczki, czy ciasne spodnie wypychające ciało na boki. Trzeba by to ocenić bez tych spodni, bo mam wrażenie że tkanki tłuszczowej jest w sam raz, a nie za dużo.
                • wholeworld11 Re: miss plazy w miedzyzdrojach 30.07.14, 20:02
                  Mówisz? masz...:)
                  Bo tu na forum nie odważyłabym się:)
                  • ksiieciiuniio Re: miss plazy w miedzyzdrojach 31.07.14, 13:00
                    Jest dobrze, a nawet bardzo dobrze, zdrowa dziewczęca figura. :-) Oczywiście możesz spędzić lata na fitness/siłowni by uzyskać upragniony ideał, ale gdy jest już bardzo dobrze, to pytanie: czy warto gonić za mrzonkami? Zwłaszcza ze istnieje ryzyko że ideał zostanie z czasem przesunięty w stronę obsesji – tak że można popaść w chorobę np. anoreksję, a „ideał” i tak wiecznie będzie nieosiągalny gdy ciągle będzie „za grubo”. Jak to mówią: „lepsze jest wrogiem dobrego”. ;-)
                    • leptosom Re: miss plazy w miedzyzdrojach 31.07.14, 15:58
                      Po co coś robić? Po co poprawiać? Może być... Typowo polska aprobata dla bylejakości.
                      • ksiieciiuniio Re: miss plazy w miedzyzdrojach 31.07.14, 16:22
                        Jeśli nie znasz znaczenia przysłowia, to spróbuj przeczytać ze zrozumieniem sam tekst, a wtedy może jakimś cudem pojmiesz że bylejakość to jednak się różni od „czegoś dobrego”.
      • sl-14 Re: miss plazy w miedzyzdrojach 31.07.14, 17:28
        To manekin?
    • mozambique Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 30.07.14, 13:04
      ta fotka nic nie mówi
      tzreba zoabczyc calosc sylwetki zeby ocenić proporcje
    • asfo Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 30.07.14, 14:16
      Tyłek jak tyłek, ale spodnie jakieś nie tegez trochę. Źle leżą.
      Poza tym - czymże jest wielkość i kształt tyłka wobec wieczności? Zastanawianie się nad kształtem tyłka to kompletna strata czasu.
    • paco_lopez Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 31.07.14, 13:40
      jest dokładnie tak jak myślałem. Życie to przede wszystkim troska o wymiar i kształt tyłka. Ciekawe co by powiedzieli powstańcy warszawscy jakby im powoedzieć , że idą walczyć i zginąć po to żeby za 70 lat dziewczyny mogły sobie tyłki porównywać i kształtować. Może machnęli by ręką i nie byłoby tej masakry
      • tymon99 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 31.07.14, 15:33
        milszy mi tyłek, choćby i płaski, niż bezsensowna rzeź cywilów.
        • leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 31.07.14, 16:02
          Powstańcy dokonywali rzezi cywili?
          • tymon99 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 31.07.14, 17:27
            leptosom napisał:

> Powstańcy dokonywali rzezi cywili?

jeśli to była próba dowcipu, to raczej nieudana.
      • leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 31.07.14, 16:01
        Powstańcy nie walczyli o kształt tyłków za 70 lat. Po prostu wykorzystali okazję do odwetu, za lata upokorzeń, śmierć, zniszczenie.
        • paco_lopez Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 02.08.14, 11:20
          a ja myślę, ze ktoś te ich chęć do odwetu wykorzystał, po to żeby wpuścić ich na minę.
          • leptosom Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 02.08.14, 15:19
            Stalin, czy Hitler?
            • paco_lopez Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 06.08.14, 15:47
              pomysł nasunął się sam. zdecydowały oszczędności i ogólna niechęć do mieszczaństwa, inteligencji i geszefciarstwa. Stawiam na tego po prawej. z resztą nie ważne. Siła i chamstwo czerwonych , a także ich determinacja oraz obłęd czarnych zwyciężyły etycznych i zbuntowanych.
      • materac.francuza Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 08.08.14, 14:44
        >Ciekawe co by powiedzieli powstańcy warszawscy
        W ich czasach też były konkursy piękności. A co by powiedzieli na to, że skojarzyłeś powstanie z obejrzanym tyłkiem?
      • urko70 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 08.08.14, 15:04
        paco_lopez napisał:

> jest dokładnie tak jak myślałem.

Czyli jaki z tego wniosek.... że jesteś bardzo mądry. O to chodziło?

> Życie to przede wszystkim troska o wymiar i kształt tyłka.

Można się cieszyć, że ludzie tylko takie problemy mają.

> Ciekawe co by powiedzieli powstańcy warszawscy jakby im powoedzieć
        > , że idą walczyć i zginąć po to żeby za 70 lat dziewczyny mogły sobie tyłki po
        > równywać i kształtować. Może machnęli by ręką i nie byłoby tej masakry

Ocaliłoby to wiele istnień oraz kawał miasta.

Zapewne im się wydawało, ze po to właśnie rozpoczęli powstanie aby przyszłe pokolenia miały tylko takie problemy.
    • urko70 Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 31.07.14, 15:39
      wholeworld11 napisał(a):

> Prosze o cene doboru spodni, wzrost 164cm.

Nie wyglądasz w nich dobrze. :(
      Głównie chodzi o nogi / uda marszczące się nogawki podkreślają Ci uda.

> Dziekuje

Proszę.
      • aqua48 Fatalny jest krój tych spodni 04.09.14, 09:43
        Są za szerokie na górze, i mają za wąskie nogawki. Typowy krój rurek-biodrówek, nie nadających się na normalną kobiecą figurę, na dodatek krojczy nie miał bladego pojęcia o tym jak się układa taki materiał na człowieku. Biały kolor też nie robi dobrze kobiecej figurze - poszerza. Pupa całkiem ładna. W spodniach z szerszymi prostymi nogawkami, wyższym węższym stanem może wyglądać cudnie.
    • skrytapiromanka Re: Foto: Czy to jest kobiecy tyłek czy już nadwa 06.08.14, 15:36
      spodziewałam się wieloryba, a widzę zgrabną dupencję :) o jakiej nadwadze Ty piszesz?
      jasne, zawsze można podnieść i ujędrnić, i nawet jeśli Twój tyłek nie jest ideałem, to na mieście rzadko widuję lepsze. tylko na forum wszystkie dupeczki są wysoko ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka