05.08.14, 15:30
muza jest kobietą. dlatego piszę ten wątek na tym forze. na społeczeństwo lepiej nie wchodzić. tak więc , co było waszym muzycznym motywem w obecne lato ? nigdy przedtem nie spodobał mi się przebój miszczostw tak jak w tym roku. wstęp tej piosenki mnie rozwala. Lego z akcentem też. Shakira , Meussieur Tombola, Dj Mam's i różne zumby regionalne, carnavalera, colita, havana club, Bomba itp pchały mnie w odpowiednim kierunku. a was ? Z ciężkiej strony jednak Black Sabbath i Alice in Chains podobały mi się bardziej niż Metallica. A najbardziej podobali mi się repikanci Led Zeppelin w stodole w kwietniu.
Obserwuj wątek
    • skonany Re: muza lata 05.08.14, 15:41
      Pisząc o ciężkiej stronie i wymieniając następnie Alice in Chains, Black Sabbath oraz Metallikę mam nadzieję, że żartujesz?
      • paco_lopez Re: muza lata 05.08.14, 15:49
        szukałem linii podziału między muzyką disco i na bębnie basie i gitaże chrypiąc, lubię alice in chains, a jeśli dla ciebie są plastikowi albo letcy to mnie nie przeszkadza.
    • facettt oj czasami lata ta muza, oj lata... 05.08.14, 15:41
      jak ta moja...
      forum.gazeta.pl/forum/w,343,37773833,37793195,Muza_jest_zona_dla_Muzyka_.html
    • ksiieciiuniio Re: muza lata 05.08.14, 16:14
      U mnie obecnie to ta, ale to bardziej do potańczenia, choć i posłuchać lubię. :-)
      www.youtube.com/watch?v=toLrTToaN0M&feature=share
    • varia1 Re: muza lata 05.08.14, 16:24
      tego lata ... Indila, Linkin Park, One Direction i Ed Sheeran, to przez moje córki

a prywatnie... choć niezbyt popularnie , nieustająco David Garrett jako Paganini:)
    • miau.weglowy glownie DFD nowa plyta 'sweet nothings' 05.08.14, 16:38
      tytul niech nie zmyli ;P
      soundcloud.com/rottenrecords
      dla odmiany blonde readhead i ane brun
      www.youtube.com/watch?v=UGssssSZUKI
      (a moja sygnaturka to blonde r.)
    • paco_lopez tym torem 05.08.14, 21:34
      idąc, proszę o tytuł filmu roku i mecz roku. film to tez muza. film nie musi byc tegoroczny. chodzi o ten film , który akurat spodobał się wam, bo widzieliście go pierwszy raz. mnie te moje dwa w upale tez mi się podobały, ale ja im współczuje. ja zagrałem dwa i juz mi sie odechciało na trochę. odezwał mi się przywodziciel. co radzicie ?teraz słucham soundtrack z "from dusk till dawn". to były moje hity z lata 2000 albo 1999. cóż to były za czasy. ale puście na jakich imieninach i przyjrzyjcie się ciociom.
    • piataziuta Re: muza lata 05.08.14, 21:52
      mówisz o tej Bombie?
      :
      www.youtube.com/watch?v=eUO9SNCBL6U
      • paco_lopez Re: muza lata 06.08.14, 15:06
        nieeeee, to nie ta :)
        www.youtube.com/watch?v=QlPS16NeBO0
        o tę bombę mi sie rozchodzi.
    • piataziuta Re: muza lata 05.08.14, 22:15
      nie znaju tegorocznych przebojów
      ale aktualnie lublju (ciężko się ograniczyć do jakiejś reprezatywnej próbki, ale próbujmy:):

www.youtube.com/watch?v=HSL6M6nn7_I&list=PLB46BBF15567C82F8&index=27
      www.youtube.com/watch?v=karRE54LCCA
      www.youtube.com/watch?v=vAvU6oykkPk
      wspieram też dobre świeżyzny:
      www.youtube.com/watch?v=j8jgCKxCUfs
    • mariuszg2 Re: muza lata 05.08.14, 23:30
      wiele miesięcy temu podpiąłem tę muzę na tym forum.... tego lata to muza...:/

• kalllka Re: muza lata 06.08.14, 00:03
        Krasawice.
        Szkoda, ze nie jadly polskich jabłek,
        nie zgnilyby wisząc kilka miesięcy bezproduktywnie.
        A Teraz coś niemieckiego maniu:|

• mariuszg2 Re: muza lata 06.08.14, 00:12
          kalllka napisała:

> A Teraz coś niemieckiego maniu:|
          >
          wytną...znów...
          mit frojdlichijen grósen
          maniu :*
      • paco_lopez Re: muza lata 06.08.14, 15:12
        mariusz, ty jesteś rusin czy koroniarz ?
        • mariuszg2 Re: muza lata 06.08.14, 21:32
          ani jedno ani drugie...nie lubię kotów
    • sl-14 Re: muza lata 06.08.14, 19:36
      Właśnie przy okazji mistrzostw stwierdziłam, że jedyne przeboje, które pamiętam, to Waka Waka tejże Shakiry i La Copa de la Vida Rickiego Martina, moim zdaniem jeden z lepszych. Tegoroczne są słabe (zarówno Shakiry, która niepotrzebnie idzie w stronę łupanek, jak i boskiej JLo).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka