danutabis 28.08.04, 13:57 od teraz mam nowy nick danutabis wybrałam bis zamiast proponowanych mi przez automat liczb danka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopov a może danutabiseks? 28.08.04, 14:00 biseks ma juz ugruntowaną markę na FK, :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
danutabis Re: a może danutabiseks? 28.08.04, 14:05 kopov napisała: > biseks ma juz ugruntowaną markę na FK, :))))) nie Kopov ja NA PEWNO nie jestem biseks tylko bis!!! i naprawdę mam na imię danuta i naprawdę jestem kobieta jednoseksualna nawet bez tych no tam ...sama sobie na sam najlepiej się mam nic z tych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a może danutabiseks? 28.08.04, 14:12 oj jedno Ci w głowie, nick danutabisek mozna podzielić na danuta bis eks co przy zmianie nicka nie jest wcale debilizmem:)) po co tu zaraz z buciorami do wyra?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
danutabis Re: mój nowy nick 28.08.04, 14:06 reniatoja napisała: > A Panidanka było złe? nie było złe tak jak nie była zła d_nutka w moim wykonaniu ale... forumowo dojrzewam do...pełnego imienia jakie mam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: mój nowy nick 28.08.04, 14:09 danutabis napisała: > reniatoja napisała: > > forumowo dojrzewam do...pełnego imienia jakie mam :))) Cokolwiek to znaczy, skoro Pani tak mówi, to pewnie Pani wie. Aha! CZy w związku ze zniknieciem z Nicka tytułu "pani". mogę się niniejszym zwracać per Danuto? Czy może Danusiu? Co to znaczy "jednoseksualna"? Odpowiedz Link Zgłoś
danutabis Re: mój nowy nick 28.08.04, 15:34 wu_ka napisała: > A może Dana International ;) nie tamta Dana z forum świat to nie ja ale...mamy te same korzenie biologiczno- historyczne moje jednak tkwią tu w Polsce danka nieinternacjonalistka Odpowiedz Link Zgłoś
danutabis Re: mój nowy nick 28.08.04, 15:32 reniatoja napisała: CZy w > związku ze zniknieciem z Nicka tytułu "pani". mogę się niniejszym zwracać per > Danuto? Czy może Danusiu? wszelkie odmiany tego imienia są...do zaakceptowania przeze mnie :))) > > Co to znaczy "jednoseksualna"? tak napisałam? chyba przez niedopatrzenie a znaczyć to miało, że...biseksualna nie jestem nawet w myślach ani na jawie ani we snie ani NIGDY bo... ponoć nowe trendy psychologiczne chcą mi wmówić, że biseksualizm jest wpisany w nasz mózg widać z tego, że ja mam jednak inny mózg :( > > Odpowiedz Link Zgłoś